Dagens konversation

Det rullar på

Deffningen går som på räls vill jag meddela. Till lunch blev det Jerusalems Kebab och efter det drog vi till McDonald's i Globen och tog varsin McFlurry med Daim OCH kolasås. - Erik och Oscar betalde (;

Efter skolan drog jag och Willé hem till Marcus och lirade Pinball. Jag har hitintills både första och andra plats på high-score listan, om någon funderade mycket på det.
.
Sedan drog vi tillbaka till staden vår och tog å köpte oss lite smått och gott i Coopen, spelade ännu mer Pinball i Donken där i slussen och tog sen röda linjen till Karlaplan för att se på teater.
Vi såg även en väldigt dålig teater i fredags så våra förväntningar var inte stora. Men det var skillnad på en föreställning på Unga Dramaten i Karlaplan och en gratis musikal i Kärrtorp vill jag lova.
En kombination av de låga förväntningarna och att teatern var bra gjorde att jag gillade hela grejen!


En ny gåta till Seb

Och bara Sebban får svara, aiight?
.
"Vad är det för likhet mellan en påse Gott & blandat och maten på restaurangen Hermans lilla gröna?"


All great men wear mustasch

.
I vår skola så har det den här veckan vart en liten mustaschkamp. Den som odlat den grymmaste mustaschen vinner typ en rakapparat. För att reklamera detta har dem satt upp posters överallt i skolan med texten "All great men wear mustasch" och haft en bild på t.ex Einstein, Dr. Phil, Gandhi osv.
.
Hur skönt vore det inte om någon sprang runt och satte upp en massa bilder på Stalin och Hitler?Nya trummor

.
Inte bästa bilden kanske men... Farsan chackade ett nytt trumset idag, helt random liksom!
.
* Tre hängpukor
* Två golvpukor
* Dubbelpedal
* Några stativ
* En symbal
.
TOPP! :D
Jävligt skoj vare att spela på det vill jag meddela (:

modeÄre bara jag som tycker det, eller har det blivit vanligare för killar att vara insatta i mode? Jag blir lite fundersam ibland alltså..

Anyway. Till våren ska det tydligen vara jeans som gäller. Jeans på alla sätt, vad det nu menas med, jeans byxor, skor, jacka? Nästan så man går och chackar en och leker 70-tal som jag länge velat göra. Höh.

Och så ska tydligen färgen beige vara inne snart också. Vad fan äre för jävla skit, jeans och beiged? Tråkigt som fan ju? Näpp, något beiged är det väldigt tveksamt om jag kommer skaffa. Om modet är snyggt så skaffar jag nåt sådant, men om det är fult gör jag fan inte det. Som att fenomenet häng har börjat försvinna? Pfft.

Och tjejer som leker 60-tal, aj aj aj alltså. Typ läppstift. Fula frisyrer såsom page, mittbena och allt de där. Nej.
Inte för att jag är värsta fashionisten som en Mr. M, men ändå, skärp er tjejer. Och killar för den delen.


Die WelleFörutom att jag suttit och tränat på NO talet har jag självklart sätt på film idag. Och filmen jag såg på var "Die Welle" som jag egentligen skulle sett i skolan. Filmen är byggd på "The third wave" som inträffade 1967 och filmens handling är:

Skulle Tredje Riket kunna upprepas i vår tid? Eleverna på en gymnasieskola i Tyskland tror inte att det är någon risk. När deras populäre lärare undrar om de går med på att genomföra ett sociologiskt experiment, som en del av projektveckan i ämnet autokrati/envälde, anar ingen vilka krafter som sätts i rörelse. Snart har nästan hela klassen uppgått i en enda stor absorberande organism, Die Welle (Vågen) och det dröjer inte längre innan det urartar och blir alldeles för seriöst.. 

Den var jävligt bra, särskilt för att vara en tysk film och jag ger den;


Abend

Mörkrets mjuka täcke har fallit över mitt träbyggda hem och jag sitter bekvämt i vår vidsträckta divan vid min portativa dator i silverbestickens glänsande färg. Likt en soluppgång skiner tangenterna som jag vänligt men beslutsamt trycker på och förmedlar till er att jag i morgon har en språkdag. Dygnests ljusa del som det är tänkt att jag ska se på film på och sedan snacka lite tyska omkring filmen. Men ack, detta tänker jag ej utföra. Jag tänker istället vara hemma och se på filmen här i stället, och sedan fixa ihop ett föredrag till NO:n på onsdag om de etiska synen på kloning. Det blir nog chill ska ni se.
Auf Wiedersehen!

Kossor

Jää!
"En ko fiser ut 600 liter metan per dag, det är tillräckligt nog att fylla 40 st partyballonger."

Och vi sitter och släcker lamporna för att åh...? Tja. Kör inte Hummer, din jävla kossa! Eller vad? Frågn är vad fan jag ville förmedla med det här inlägget... att kossor är sköna? Visst, det funkar.
 


Nä men tjena fetto!

Tjaaaa. Kom nyss underfund med att jag har en blogg. Hah, en jävla blogg? Du vet en sån där som man skriver saker i och som hamnar på nätet... får jag skriva vad jag vill? Nja, i princip i alla fall. Jag provar.
.

Varför blir folk tjocka? Jag förstår inte. Alla har ju inte samma kropp och vissa kan äta hur mycket dem vill (fuckyeaaah!!) utan att det händer något medan andra går upp så fort dem får i sig en semla.
Vissa har även större sötbegär än andra och det spelar väl säkert också in.
Men ändå? Man utgår väl från det man har och anpassar sig? Om man märker att kroppen förändras när man äter onyttigt, då äter man väl inte onyttigt? Eller börja springa och börja på gym liksom, man vill väl inte vara tjock? Det tar väl ett tag innan man korsat gränsen liksom när det inte finns någon återvändo, typ flera år? Då har man ju ett jävla tag på sig innan man kliver över det steget liksom? Är man så lat så man tycker livet är sweet att bara ligga i samma soffa i 10 år utan att resa sig och skita i en hink och bli matad av morsan? Det är bara att skärpa sig i tid?
Eller?
Som alla jävla reklamer som säger "köp den här skiten och så om du går ner ett kilo på egen hand hjälper den här skiten så du går ner ett kilo till". Gå inte upp från början bara?

En gåta tillägnad Seb

Seb klagade på att det var för lätt att gissa vem jag citerade. Provar med en annan gåta. - Som Willé svarade på. Men här é rätt svar.

"En man kommer hem från jobbet med bilen. Frun blir helt förvånad och skärrad när bilen är repig, blodig och fylld med löv och kvistar. Frun frågar vad fan som har hänt och han svarar att han höll på att köra på en Sebban på vägen hem. Hon står och gapar och säger sedan att det förklarar varför bilen är blodig men inte varför den är repig och fylld med löv och kvistar. - Men den jäveln höll ju på att springa in i skogen!"

                                                           

Klä ut sig?


Vem sa detta?

"Hubbe, om du blir biff kommer vi kalla dig piff. Du måste... du måste kunna bänka 100kg. MEN, det måste se ut som att du kan göra det också! Så... målet är att se ut som han i Twilight. Eller nä, men i alla fall Jesper Larsson!"
.
Vilka två kan ha suttit och sagt det här till mig? Det är bara att gissa på ;)

The girl with the dragon tattoo

Eller "Män Som Hatar Kvinnor" vill amerikanarna göra till en hollywood film. Hur fett som helst då regissörerna Martin Scrorsese (Shutter Island, The Departed) och Ridley Scott (Gladiator) vill köpa rättigheterna att göra den. Även mannen, myten, legenden Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Inglourious Basterds) vill göra om den! Hur jävla fett skulle inte det vara, och han vill ha Brad Pitt som ska axla rollen som Michael Blomqvist!
Ojojoj. Natalie Portman och Kirsten Stewart omtalas ta rollen som Lisbeth. Alltså... jävlar.
Även David Fincher (Fight Club, Seven) ryktas vilja göra den och Sony Pictures har tydligen köpt rättigheterna att göra filmen... :D Om det blir Fincher som gör den står Carey Mulligan högst upp på listan som Salander.

Earth fucking hour

Klockan 20.30 kommer alla idioter släcka sina lampor i världen. Förra året demonstrerade över en miljard mot "klimatförstöringen". Undrar hur många som gör det de här året? Kommer USA och Kina bry sig om att vi i Sverige släcker våra lampor? På riktigt? Kommer dem ba "shit, vad många som tycker vi borde ändra oss. Ja, vi gjorde det inte förra gången de demonstrerade men i år kommer både vi i USA och Kina ändra oss, helt random!" - Nej, inte direkt va? Även om de själva deltar i detta kommer det knappast ändras..
Dessutom vet ju de flesta att det bara drar en jävla massa onödig el att alla släcker och att elen bara åker runt mellan alla hus utan att användas, gå till spillo och sedan bara omvandlas till värme. Och att sedan smälla till när alla tänder samtidigt och dra el som fan...
.
"Earth hour är idiotiskt! Om alla människor skulle hålla andan i 10min skulle klimathotet försvinna för alltid" ;)

Vad förtärde Hubbe igår?

Den största tankegången bland alla, vad åt jag igår ;) Shit, eftersom alla undrar tänker jag skriva det.
.
-Några hekto lösgodis.
-En halv prinsess tårta
-1L påskmust
-En Marabou Non-stop
-En Ben&Jerry half baked
.
Är det så man deffar? Njaa, inte riktigt kanske. Men en födelsedag är en födelsedag. Fosho!

Vad hände idag?

Ja, eftersom det var helg så åt jag inte gröt till frukost, utan istället en macka och två ägg. Ganska bra med lite variation antar jag. Vad hände sedan då? Ja ack, vad inträffade? Jo jag åkte med morsan för att handla och för att få lite mer omväxling åkte vi till Sickla istället för Nacka Forum. Detta gillades inte av mig, men morsan är svår att övertala så... ja.
Hittade två t-shirtar och en skjorta, men annars vare inget mer. Jag tycker alla affärer bara hade rutiga skjortor, och det diggar jag inte såvärst. Nåväl. Till lunch blev det Chicken Satai vilket uppskattades hårt! När vi kom hem såg vi på "A Christmas Carol" med Jim Carrey. Jag ger den 6/10 glassar!
Nu vankas det middag i form av oxfilé, fred ut!

Dom hade mycket att säga

Jävligt skön. Väntar tills skivan kommer. Eller, att möjligheten att sno låten öppnas ;)
.

Kusinernas skönaste present till mig (;Klockan 18.30 blir jag 17år.

Dagen började med Eriksdalsbadet, 1000m. Jag vann, inga som helst konstigheter där inte. Alla kanske inte tävlade såklart, men det gjorde jag. Med 150m. Sedan skulle jag prova på att rädda dockan, jag klarade tiden men skulle strypt personen om den var verklig... så det får jag göra om i 2:an ;)
.

"There's no such thing as a jinx"... Jag pajade the perfect healthy week idag. Jag glömde bara bort, och tog fläsknoisette med potatis, rödvinssås och bearnáise på Kingstown.
Men det var ju min födelsedag, så vad fan, det får man ta.
Ikväll liksom, hur mycket skit kommer jag inte äta då i form av tårta, godis, kakor, läsk osv? Jo precis, uppskattningsvis 1-2kg gott-gott. Inga skämt, jag slukar det som ingenting. Sådan är jag :)

Fest i helgen?

I helgen fyller både jag och Willé år, (jag den 26:e och Willé den 28:e) så jag tycker vi borde ha ett födelsedags party för oss. Aight?? Någon som vet något skönt ställe man kan vara på, nån som har FF typ?
Givetvis ska ni inte svara i kommentar fältet och så kommer halva Värmdö, utan skicka SMS till mig eller skicka ett meddelande till mig på Facebook eller var lite old fashion och skicka maila till skrob@live.se.
GÖR'T!


De vill flytta Gröna Lund

"Flera stycken har skrivit på en namnlista om att flytta Grönan. De som bor på Djurgården tycker att tivolit förstör deras utsikt och inte passar in i stadsdelen. Förslaget är att flytta hela Grönan till ett industri område, som t.ex Kungens kurva"
.
NEJ!? Är dem helt jävla dumma i huvudet? Gröna Lund ÄR ju Djurgården för fan. Det är som de jävlarna som flyttar in till staden, och sedan sitter och klagar på att det är för mycket avgaser. Om man vill ha kakan får man ta alla bitar av den. Aight?

Deffa

Eller definera musklerna, detta ska jag försöka göra. Jag misstänker att det inte blir allt för svårt då det enda jag går upp i vikt av är proteinpulver. Idag var det nära att man hamnade på Burger King men lyckades istället hamna på Il Piato och äta en grönsaksrik kycklingsallad, som jag dock fick slänga i mig i brist på tid. Sedan skippade jag "bulle i slussen" vilket jag är nöjd över.
Och eftersom jag inte gymmar på onsdagar så hoppade jag av en hållplats längre bort och gick hem. Grejen är den att jag nu ska hålla på såhär, inte stoppa i mig skit och röra mig mycket. Riktigt jävla svårt kommer det vara. Vete fan om man kan motstå glass... nej. Det går inte. Den får vara ett undantag. Annars ska jag vara strikt. Verkar ju nice. Önska mig lycka till alltså... :P

Det var mat nyss. Råris med torsk och brocolli. Najs. Det osköna var att morsan hade lagat en sås, en fisksås som endast hon åt. En fisksås gjord på den sista mjölken vi hade för dagen som jag sparat i min shakebruk i kylskåpet. Den jävla mjölken tog hon och gjorde en sås av. Så jävla lack man blir. Nu måste jag köpa en gainomax eller något immorn, så jävla ovärt.

Tanter

Man kliver in på tunnelbanan med polarna och sätter sig där det går.
Ett mötande tåg, man knackar på rutan snabbt som attan och han var sist, så det är honom man slår.
Tanten sitter mitt emot och skrattar, tittar och säger ´bara ni inte träffar mig är det klart ni får.´
Gamla kvinnor vill alltid börja prata när man sitter i tuben.
Om hur de var bäst i sin klass på basket eller kunde lösa rubriks kuben.
Ibland så är dem sköna som den jag nyss beskrev.
Men vissa tanter vill man inte träffa, du vet en sådan som är skev.
Som när man går på bussen och det nästan inte finns en sits.
Det finns en ytterplats men den sitter gumman på och skyddar innersätet mot sin fönstrets brits.
När bussen sen har lämnat lands och är ute på motor.
Då hoppar hon in på sin sparade plats och bevisar att tanter är fula kor.
Som idag när vi fyra killar ville ha en kvartett plats
Då sätter sig en hagga där helt ensam, en tant som borde spöats.

Konsten att hamna i finkan för dumma saker

* Om du riktar en grön laserstråle mot någon kan du bli dömd för grov misshandel.

* En kvinna som hade besöksförbjud mot sin son puffade honom på facebook. Hon fick 1,5 års fängelse.

* En man skulle köpa glass till sin dotter för 60kr men började gräla med kassörskan och han tog fram ett litet järnrör och hotade henne och tog glassen och gick ut ur affären. Han kom sedan tillbaka samma dag och lämnade tillbaka glassarna och bad om ursäkt. Han blev sedan dömd till 9månaders fängelse för beväpnat rån.


Förbluffande fakta

"Man har undersökt vilken typ av tjejer killar vill dejta och vilken typ av tjejer som tjejer TROR att killar vill dejta.
Vet ni vad som är den största skillnaden?
Runt 10 kg, killar vill ha lite fylliga tjejer som ser hälsosamma ut och inte benrangel."
- Statsvetaren från Boston Tea Party.
.
Är det så? Jag svarar, ja.

Nyttig, nja. Krig, ja!

NYTTIG
Vi ska försöka ha ännu en "nyttig vecka" här på VGY vilket är ganska jävla svårt när man blir frestad av att gå till Bamses och ta en kebabrulle eller till McDonken osv osv.
.
Vi har i alla fall lyckats hittils;
Mån: Hermans lilla gröna - vegitarisk buffé med en massa bönor, linser och broccoli.
Tis: Kingstown - Ceasarsallad
.
För att jämna ut nyttigheterna käkade jag en Ben&Jerry strut med tre kulor och sedan en bulle i slussen idag... NICE.
.


KRIG
"Vad spelar de för roll om GB suger? Varför gillar du att hylla WC så jävla mycket, de ger ju ändå inge resultat på dig.. Så fan, då borde du tyckte de suger... DÄRFÖR är du en idiot.."
.
Osoft. Elakt. Sant? Jag vet inte. Vad jag vet är i alla fall att min "anorexia-grej" jag hade i lågstadiet knackar på dörren, alltså att käka lika mycket som min lillebror på 10 år som har ett BMI på 16. Överväger det faktiskt. Den ultimata deffningen.

Dagens citat

.
"Vet du vad man blir när man går sam....? Tre år äldre!" -
Oskar Hanska
.
"Vi vet ju alla att dem enda som kör Wow är feta finniga vita killar utan liv". - Oskar Hanska
.
"Tror inte ni också att de fordonet som kör på mest folk är brandbilar, polisbilar och ambulanser? Men åh andra sidan, om jag fick välja mellan fordon att bli påkörd av skulle jag lätt välja ambulansen". - Olivia Bergdahl

Osoft dag

Hoppade på en buss i Ålstäket i morse och trodde att alla bussar gick mot Slussen utom 474:an. Jag hade fel...
Jag somnade ganska snabbt på bussen och njöt riktigt mycket av sömnstunden och när jag vaknade lagom i Slussen så körde bussjäveln bara förbi slussen och vidare mot City Centralen! Eftersom jag fortfarande är helt oallmälbildad inom hela Stockholms grejen så hajade jag inte alls vart jag var på väg och pulsen steg.
Efter att ha åkt över en bro och under två tunnlar stannade äntligen bussen och jag hoppade av. Jag började leta efter tunnelbanan och såg en skylt där det stod att jag hade hamnat på Kungsgatan, men det såg fan inte ut som Kungsgatan. Till slut hittade jag T-centralen och gick in där och märkte till min besvikelse att jag var längst jävla ner i den, alltså enda nere vid blåa linjen. Men jag kom i tid till skolan med 5 mins marginal. Stolt.
.
Första lektionen bestod av att två poeter körde poesi-slam.
.
Sedan var det en väldigt chill NO-lektion..
.
Lunch.
.
Sovstund på Nobelmuséet, vi skulle se på en massa kortfilmer där inne men nästan alla somnade bara.
.
Dagen schlutt.

Eriksdalsbadet på fredag.

På första lektionen på fredag som är idrottslektion ska vi bada i Eriksdalsbadet. Jag längtar fan hårt, bada är KUL.
Vi ska tydligen simma 1000m och om man klarar det får man VG. Sedan i 2:an ska vi simma 50 meter, dyka ner till botten och plocka upp en docka på 70kg och sedan simma tillbaka med den på ett livsräddande sätt. Om man klarar detta inom 3 min får man MVG i simning.
Men MVG-grejen ska vi som sagt inte göra förrän i 2:an men VG grejen på fredagen. Vissa klassar hann dock båda göra VG- och MVG grejen på samma lektion.
.
Att simma 1000m har vi en hel lektion på oss att simma, 1 timme. "Snabba" personer simmar enligt min lärare den sträckan på 30-40 min.
Det sjuka var att Häggen i min tyska klarade både VG och MVG-grejen tillsammans inom 15min! Han crawlade alltså 1 km! Jävla tok..
.
True story

Pinsamt

Jag kommer ihåg ett ganska roligt ögonblick, som inträffade för ett par år sedan. Jag, farsan och Morgan var i omklädningsrummet till ett badhus och bytte om för att vi sedan ganska uppenbart skulle bada.
Farsan sitter då bredvid en gubbe i 55-års åldern som hjälper ett litet barn att byta om medan dess syskon springer runt lite.
.
Pappa: Jaa, är du här med barnbarnen och badar eller? :)
Gubben: Näe, dem är faktiskt MINA barn...
Pappa: Aha ja..
.
Vilken jävla pinsam tystnad det blev då. Vad fasen gör man i sånna situationer? Sån oskön tystnad? När man vet att man gjort bort sig? Man byter väl bara om helt och går till poolen snabbt som fan.
.

Bilder från i fredags!

.

Vilken jäkla morgon

Jag vaknar 6.30 av att alarmet på mobilen tjuter. Jag öppnar snabbt ögonen och tänker att det är måndag (fast det är söndag) och öppnar garderoben och tar ut ett dubbelt par av boxers och strumpor för jag brukar träna på måndagar och tänker stoppa det i min väska. Sedan går jag ner och sätter in gröt i micron medan jag går och duschar. Efter det går jag tillbaka till köket och stoppar in gröten i frysen för att kyla den lite medan jag går och tar på mig kläderna. Därefter slänger jag i mig gröten och går till bussen.
.
Efter att ha hoppat av bussen vid slussen sätter jag mig på tunnelbanan och åker mot Gullmarsplan. När jag ska hoppa av plockar jag upp en Metro för att läsa i skolan och promenerar sakta men säkert dit. Väl vid skolan försöker jag öppna dörren men upptäcker att båda dörrarna är låsta. Jag blir förundrad och bestämmer mig för att vänta tills någon kommer och öppnar och tar fram Metro för att läsa medan jag väntar. På första sidan står det Metro weekend och inte förrän DÅ kommer jag på att det är söndag. Helvete tänker jag.©
.

Lite var sant, då jag vaknade av alarmet och tog ut dubbelt par och boxers och strumpor och gick ut ur mitt rum och skulle gå ner för trappan till köket då farsan frågar "Robert, det är söndag. Vart ska du såhär tidigt?".
"Juste fan, vad skönt!" svarar jag och går och lägger mig igen.
True story

Igår då

Ja som det brukar vara var det stelt till en början då man inte träffat kompisarna på drygt två år. Det sjukaste var att lillbrorsan Tom -95 var runt 170cm förra gången jag träffade dem, men nu var han fan 193 cm typ.
Isbrytaren var Modern Warfare 2, inga som helst konstigheter där att man sätter sig och börjar skjuta varandra fiktivt tills man kan börja snacka ordentligt med varandra.
.
Storbrorsan Henrik -94 då som jag nämnt som "barndomskompisen" i tidigare inlägg berättade om sin avsky för trottoarskanter. Han hade nämligen förra året fått sin moppe den 9 och kraschat den 20 augusti, vilket ledde till att han bröt vänsterarmen och högra knät slets om och blev helt fuckat och kommer aldrig riktigt bli okej. Men moppen fick knappt en skråma, så han "offrade sig" för den ;)
.
Han kom in på SÖS på en torsdag, veckan innan löning och då var det tydligen en massa misshandlade det sprutade blod om, knarkare och horor. Någon fick tydligen en live-show bakom ett draperi som han låg och såg på utan bedövning i kroppen ett halv dygn.
Undrar hur fan det är där en fredag då man precis fått löning? Ojoj..

Träningsverk

Haha, kombinationen av att inte träna på en vecka för att jag vart sjuk och sen stå och pumpa i Berglunds hemmagym leder till världens jävla träningsverk i bicepsen som nu är översmetade med en massa tigerbalsam.
Så ska de va ;)
.
True story

Ikväll blir det middag med gäster

Whadup? Jo, jag sitter här och ser hård ut..
.
I kväll kommer mina barndomsvänner jag inte träffat på typ två år hit med sin morsa. Det blir nog soft, det är han jag nämnde tidigare som börjat ta medicin mot nån slags damp och nu gått med i MENSA.
Jag undrar hur han är nu, om han har förändrats... Det får vi se, jag återkommer med vad jag får reda på.
Tchüss!
.
Deficits in
Attention,
Motorcontrol and
Percetiption

On in the Mansion

Igår vare On hemma hos Natta in the mansion, ni vet kåken på 1'800m².
Jävlar vad kul det var! Fick i mig en halv flaska jäger och sedan blev det drag.
Förra gången jag var där höll dem på och snickrade upp ett rum med pooler, så när jag drog dit tog jag med mig badkläder i fall att och det var nu när man tänker efter i efterhand ett bra val, för bad blev det.
.
Bubbelpool, pool, ångbastu, infra bastu, vanlig bastu, träbalja, ja det fanns en del att välja på och den roligaste på hela kvällen var nog att stå 7 personer inne i ångbastun som typ hade en golvyta på 1 m² och dansa till "Boom boom I want you in my room" då duschen var på i ångbastun och lila neon lös på en.
.
Vi badade ju självklart också och det var en jäkligt skön upplevelse att bada onykter, även att spela trummor som jag provade på min första hemmafest, saker är i allmänhet roligare att göra då antar jag. Efter badet torkade vi oss och la oss och pressade lite i deras gym, en till ovanligt rolig grej att göra. Kvällen följdes av festdans och biljard och lite mingel, fint som fan.
.
Sedan drog hälften vid typ 3-tiden vilket jag tyckte var trisst, och då gick jag och la mig i en soffa och blev ombäddad med en liten filt av Nattas farsa (;
.
Bilder kommer kanske sen.

The Big Bang Theory

Efter att ha kollat x antal avsnitt av den sköna serien gjorde jag en lite läskig liknelse. Jag har samma strikta regler med mat som Sheldon :S Skillnaden är att han bara är fiktiv...
.
True Story

Bi-citat..

Ett skönt citat av Max som han sa på lovet;
"Du vet ju det väl, att killar inte kan vara bi. Om dem gillar killar är dem fan bögar".
.
En snubbe på min konformation;
"Det skulle ju vara fett skönt att vara bi, då skulle man ju kunna hålla på med båda!"
-Alla vi andra killar i samma rum kollade skrämt på honom och ba "va, nej?"

Skillnaden mellan män och män

Idag klagade Nico över att han håller på och blir sjuk. Han sa att han möjligtvis inte kommer komma till skolan imorgon för att han behöver vara hemma och kamma tårna.
Jag sa att jag också är ej är kry, men då förklarade han att riktiga män är ordentligt sjuka. Men grejen är den att han antagligen blivit sjuk genom att ha umgåtts med mig då jag gått runt och hostat och nysit.
Då är det ju han som är en mes som är hemma medan jag har bitit ihop och varit i skolan hela veckan och antagligen spridit min förkylning.
.
Nu håller jag fan på att bli frisk och det är ju jävligt härligt. Det är väl ganska ofta så, att precis när man smittat någon annan så blir man frisk? Känner ni igen det fenomenet? Det är nice.

Filmtips

Danny the Dog
.
Handling: Filmen utspelar sig i Skottland och Jet Li spelar huvudrollen Danny, som är uppvuxen och uppfostrad som en hund av sin herre Bart. Han använder honom som ett vapen när han ska få tillbaka sina skulder från folk och om Dannys halsband åker av blir han tokig. En dag sker en olycka och Danny blir fri och då blir det som att filmen byter genre och hans liv börjar om hos Sam, en snäll man med en styvdotter som hjälper honom och visar honom en värld fylld av omsorg, kärlek och respekt för den egna individen.
.
Det jag gillar med filmen är att den går från att vara en fightfilm där alla snackar skotska till ett drama i en amerikansk familj, och sedan blandas dem ihop.
.
Filmen får 8/10 blåtiror.
.
En cool grej; Jet Li slår så snabbt att han brukar få slå segare inför kameran så man ska se slagen på filmen.

Klä ut sig

När jag var en liten pojkspoling (när man stekte runt på dagis) så diggade jag ganska starkt grejen att klä ut mig.
Det var en period på kanske ett halvår när jag aldrig kom till dagiset med vanliga kläder, utan jag var allt i från Zorro, Batman, Spiderman, Superman osv. Mest hjältar då förstås. Men det kunde också vara att jag hade på mig en jeansjacka och att det då utmärkte mig för att gestalta en tjuv.

Gangster:

Ryss:

Batman:

Pirat:

Huli med riktig klocka:

Mina fröknar tyckte det var tråkigt att dem aldrig fick träffa den riktiga Robert så till slut så sa min mamma till mig att jag skulle gå med riktiga kläder till dagiset. Tror ni inte att jag tog på mig nån Superman-dräkt och sen drog på mig vanliga kläder över för att dölja? ;)
 
En dag när jag var Zorro satt jag och ritade stora Z:an på papper och gav ut till lite random ungar på dagiset och sa "Om du någonsin behöver hjälp, då är det bara att räcka upp den här i luften så kommer jag och hjälper dig!"

Men det sjukaste måste nog vart den gången då jag klädde ut mig till catwomen och satte en säkerhetsnål i handsken som en klo och hotade Daniel Rasmussen.

True Story

Gårdagens skönaste

Fråga: Skulle du kunna dejta/vara tillsammans med en tjej som var tjock? Gärna motivering till svaret.

Svar: Nej. Motvering: Hon är tjock.

http://nemo.blogg.se/

#¤&(@]%!!

När min farsa blir sur över något som han gör fel eller gör illa sig brukar han ibland skrika "fitta". Det sköna är att min morsa alltid skriker "förolämpa ditt eget kön, skrik kuk eller något istället!" precis efter att han har gjort det.

Så för några dagar sedan när han var lite trött och skulle hälla upp ett glas mjölk, då hällde han lite utanför och då röt han till med ett "jävla runkmaskin!" och då tittade morsan på honom, väntade i några sekunder och sa sedan "bra!"

True story

Konsten att vara förkyld

Nu har förkylning slagit in ordentligt, fast halsont har jag nästan bara på morgonen, men jag får feber i vågor och nyser, hostar och snorar som bara den.

Är jag hemma från skolan då? Nej, om man missar en dag känns det som att det typ är kört, så det går inte.
Istället går jag runt och känner mig halvt vilsen, lite täppt i öronen och har en trött syn med ögonen. Man blir ju faktiskt lite flummig och det är ju soft. Alltid något liksom, men det är inte så skoj att springa till toaletten var 5:e minut och snyta sig. 

Hur det kommer sig att jag en ens blivit förkyld vet jag inte. Det blir väl så när man blir lite kall och åker buss antar jag. Aja, jag ska försöka krya på mig, ska fanimig bli frisk till helgen i alla fall. Kanske.


Gymmaskin

.
Min morsa berättade nyss att vi kan få hem hennes kollegas gymmaskin gratis. Det är en sådan där som man kan göra lite vad som helst på, en maskin som brukar kallas "hemmagym" liksom. Hah, om jag har både den och bänkpressen hemma har jag snart ett större gym än Gustavsbergsbadet.
.
True story

Ett inlägg tillägnat till alla tjejer

Armkrok? Idag när jag och Marcus gick till skolan blev vi förundrade över att vi hann se tre par tjejer gå armkrok på väg till skolan från Gullmarsplan. Varför gör tjejer det för? What's the point? Är det för att välkommna våren? Är det för att bli lite varmare? Är det för att båda ska ramla om en halkar? Eller är det för att utstråla att båda är bundna?
.
Vill gärna ha svar. Och om det går, seriösa.

Telefonförsäljare

Jävlar vad jag stör mig på alla dessa försäljare som ringer och frågar om man typ vill byta försäkringsbolag eller något liknande.

Och det här är speciellt jobbigt för mig för enligt min släkt låter jag som min pappa i telefon, jag låter alltså vuxen. Och inte nog med det, min farsa heter Thomas Robert Flodman och förstå hur kul det är när en telefonförsäljare ringer och jag svarar i andra sidan av linjen med "Hej, det är Robert Flodman!" och han kollar på dataskärmen och ser att den Thomas han ringt heter så i andra namn, så han tror att rätt person har svarat och börjar snacka på som fan om vad han nu ska försöka sälja.

Det ringde en nyss liksom, klockan 12 mitt på dagen? Vad tror dem? Och han började babbla på i ett par sekunder innan jag bestämt sa "Jag är bara sonen i familjen" och la på.

Nåväl. Nu ska jag snart dra mot bussen och åka till skolan, så jävla soft att jag börjar 13.30 idag och slutar 15.30. Tisdagar på VGY alltså, en till sak att hylla förutom matkortet.

 Auf wiedersehen!

Amerikan/ kanadensarnas utseenden..

För några år sedan tyckte jag att amerikanare såg mycket äldre ut än vi gjorde om vi var i samma ålder och förundrades över detta och trodde vi såg yngre ut än vad en vanlig tonåring i exempelvis 14årsåldern såg ut som i Amerika/Kanada.
.
Men det är ju snarare tvärtom. Hur ofta är det inte t.ex att 25 åringar spelar 17 åringar i amerikanska high-school serier och filmer? Jo precis, det är i princip alltid så. Ta "The.O.C" t.ex, när Seth Cohen var 16 år i serien var Adam Brody som spelade honom egentligen 25.
.
Och i filmen "Mean Girls" ska Lindsay Lohan spela 16 år fast  hon var 17. Okej, det var ju ganska nära i alla fall tänker ni. Men hennes motspelerska Rachel McAdam är 10 jävla år äldre än Lindsay, och var alltså 27 år när hon skulle spela 16. Det är ju bara fel?
.
Om man nu kollar på hur mogna dem ser ut egentligen kan vi ta den här nya lille pop-stjärnan Justin Bieber från Kanada som ser ut att vara... 13-14 år? Dock är han född 1994 och är 16 år... så ser en riktig 16åring ut där borta, jämför det med dåvarande 27åriga Rachel McAdam liksom. Knäppt.
.
Nu när jag tänker efter är både Rachel McAdams och Justin Bieber från Kanada
Slutsats: Kanadensare ser jävligt unga ut!

Erik & Mackan

Ja ett litet inlägg om Filip & Fredriks "wannabes" Erik & Mackan. Fast wannabes och wannabes, dem får ju program på TV6 medan FF får program på Kanal 5, där är det ju inte så stor skillnad i alla fall. Vilken av dem kanalerna är finast egentligen?
.
I alla fall. Deras första program "Hela och rena" var ganska intressant tycker jag, där de provade på att bli fräscha och ta botox i armhålorna för att få mindre armhålssvett osv.
.
I deras andra program däremot, "Snygga och smärta" skulle dem två tjockisarna bli lika trimmade som Brad Pitt i Fightclub. Men dem gick typ ner 11kg under en hel sommar, det är ju fan sämst? Jag menar, om de ända dem gör är att bli snärta och får pengar för det och ett program, ska man inte lyckas då?
.
Nu ska dem bli rika i deras senaste program "Guldfeber", ska se om dem lyckas nu men dem lär väl tjäna typ 11 000kr på en sommar och ba "shit, vi blev rika!"
.
Ps. Mackan  är bög!

Dagens citat och en grej till..

Min tyskalärarinna - "Ni måste lära er att älska satslösningen"
.
H&Ms  återinförda skinhead mode, för barn? What?

Presenter

Det börjar emellertid bli dags för mig att fylla 17 år, den 26 mars närmare bestämt. Jag känner att det är dags att börja skissa på någon form av `önskelista´ att sätta på kylskåpet... vad önskar ni er i födelsedagspresent? Något tips?
.
Här är det jag hittills har kommit på:
- En boxningssäck
- Boxningshandskar
- En dongel
- En 32" LED-TV
- Super mass (proteinpulver)
- Strumpor
- En digitalkamera

Reklam på Play??

Fortfarande sjuk, och jag som ska träna i morgon.. men det är inte det jag ska klaga på.
.
Jag ska klaga på alla reklamer. Inte nog med att det varje kvart ska komma en 5minuters reklam, utan när man sätter sig vid datorn och tar på någon kanals play-funktion så har dem jävlarna börjat med att ha reklam där också. Typ 4 st 15 sekunders reklamer liksom två gånger i programmet minst!? Vad är det för jävla driv? Dem tvingar ju fan oss att ladda ner det istället för att se på TV eller kolla play på deras hemsidor, för det börjar bli olidligt. Tur att man inte kan bli tagen för att ladda ner längre i alla fall.

Skottpengar

Jag har nu fått pengar för att ha skjutit den där killen ni vet...... Skoja bara, inte sånna skottpengar utan betalningen för att ha skottat grannens tomt i 3 veckor medans dem vart på semester, dem fick jag idag. Ni förstår, jag är en professionell skottare ;)

200kr i timmen blev det tydligen för grannen gav mig ett lakan vilket jag blev väldigt förvånad över. Men det är nice, nu ska jag skaffa mig lite cash-flow tror jag minsann. Förhoppningsvis. 
 

Life of Ryan

Jag satt i några timmar igår och tittade på MTVs program "Life of Ryan" som handlar om Ryan Shecklers tonårsvardag... fan vad han är mesig? Hanh blir typ ledsen över allting och snackar känslor med alla han träffar.

Förut tyckte jag att Amerikanarna verkade hårdare än britter och tyckte britter var fairys, men sedan såg jag Life of Ryan och The Hooligans och då böt jag åsikt ganska snabbt. Britter är hårda och jänkare är mesar. Fördomsfullt? Kanske. Men men.

Melodifestivalen

.
Väldigt snart börjar finalen av festivalen. Vem hejar ni på? Eller eftersom ni antagligen läser det här efteråt så, vem hejade ni på? Själv tyckte jag att Kalle Moraeus & Orsa Spelmän skulle kommit till final, för deras låt var ju fanimig underbar ;) Men de gjorde dem inte och det var ju synd.
.
"Joel, (min 10åriga lillebror) ska du inte gå upp och laga runkmaskinen" - var dagens citat, sagt av Pappa. Inga som helst konstigheter.

Betygsätt

På en skala från 1-5, hur skön är TV-serien:

How I Met Your Mother


The Big Bang TheoryScrubs2 ½ men


Betygsätt alla så det blir nice.Så kunde det ha gått.

Jean Alexander Kaiser.
- Det kunde jag hetat om morsan fick som hon ville.
Robert Adrian Flodman
- Det blev det istället, för farsan tyckte att mammas förslag var gay.


Brorsan svingar mot morsan

God afton på er alla...ja. Tja.

Kul: Min soffa är så stor så man kan ligga två bredvid varandra och se på TV. Detta gjorde min morsa och min lillebror Joel och hon såg på TVn medan han hade somnat för länge sedan. Helt plötsligt sätter han sig upp i sömnen och säger "va faan" och svingar näven mot morsan. Tyvärr missade han, men fasen vad kul det skulle vart om han satte sig upp och knockade min mamma, bara helt random liksom.


Ej kul: Anyway. Nu sitter jag här i mjukiskläder vid datorn och funderar. Jag har nämligen blivit sjuk, eller rättare sagt; jag har ont i halsen. Det har jag bara haft idag och undrar varför i satan jag fått det för, det var länge sedan jag var sjuk senast. Men det försvinner nog så småning om, det kanske redan är borta tills immorn, så inte ska jag hänga läpp.


USA's bästa reklam?

Jävligt bra gjord och skön reklam, man vill nästan gå och köpa Old Spice Swagger alltså.
.
.
I'm on a horse!

Morsan motiverar

Går upp på morgonen och stoppar som vanligt in gröten i micron innan jag ska duscha, jag står med andra ord i kalsonger i köket. Då sitter morsan redan vid bordet i köket och äter frukost och droppar dagens elaka kommentar.

.

Mamma: "Oj Robert, vad väger du nu?"

Jag: "Eh typ 74kg."

Mamma: "Aha, jag tycker att du börjar bli rund."

 


 

Vad i satan? Säger man så? Hennes sätt att motivera antar jag. Så nu vill jag att snön ska försvinna snabbt som attan så man kan dra ut och springa utan att halka och slå ihjäl sig.

.

Hon kanske har en poäng..


.

Ah.. jo.

.

Eller ah, fast nää.


Jag skulle skriva några saker

Tjenare gott folk! Idag blev jag ombedd att inte bara skriva en utan två saker här i bloggen... Kul då att jag har glömt båda grejerna, men sådan är jag. Borde skrivit ner dem, de var ju nästan värda att skriva. I alla fall en av dem, någon som kan påminna mig om vad det var? Antingen var det Julian eller David som sa åt mig att skriva det.
.
Dagens fakta:
Det finns 100 miljoner kvinnor färre än vad det finns män i världen. De blir antingen aborterade eller rentav mördas direkt när de kommer ur sin mor. Men det är bara kineser, så det gör ingen skillnad för oss, men ändå?

Studentmiddag

Ja, nu vet jag i alla fall hur en sådan går till, en studentmiddag. Inte skivan då, den kunde och fick jag inte vara med på utan bara själva middagen. Ingen god förrätt, tråkig och smått äcklig varmrätt men fett god efterätt! Det lyfter ju nästan upp hela grejen. Även fastän det tvar så segt så att det tog två timmar att gå från förrätt till att ha ätit upp efterrätten... men, det var ju i alla fall skoj att se alla 3:or vara utklädda till olika nationaliteter. I det här fallet typ mexicanare, hawaiianer, ninjor, oljeshejkar, ryska pimps osv. Ni hajjar.

Nu borde jag egentligen typ läsa en 4 sidor lång text om hur flickor blir mördade i Asien men det lutar mer åt att gå upp och bänka lite och sen slå mig ner i sängen och se nåt avsnitt av "The Big Bang theory" ... det sistnämnda är mycket mer lockande.

Kasta glas

Vi har fått i uppgift av läraren att läsa boken "Frankenstein" så vi sätter oss alla i ljushallen för att försöka börja med den. Men Marcus och Willé börjar snarast att jiddra och sparka bort mina fötter från dess viloplats, detta håller på i flera minuter. Till slut snäpper det till för mig och jag bestämmer mig för att grabba tag i något och kasta på Marcus.
.
Det enda jag ser är ett glas som står på bordet så tar tag i det och tänker kasta, men upptäcker i samma sekund att det är halvfullt med vatten. Blixtsnabbt ändrar jag uppdraget och slänger istället ut vattnet på Marcus som blir helt förvånad och upprörd. Självklart börjar jag skratta som en tok, medans Marcus försöker genomborra mig med sin evil-eye-blick.
Tyvärr är Marcus känd för att vara killen som ger tillbaka flera gånger värre, men men. Kul var det.

Ledig dag

Började dagen med att se det nyaste avsnittet av "How I met your mother" och upptäckte sedan till min stora glädje att "Boondock saints II" hade kommit ut på nätet, så jävla underbart. (1:an kom 1999 så en efterföljare var saknad). Gräddade ett gäng pannkakor och slog mig sedan ner framför TV:n och glodde skiten ur rullen medan jag käkade plättarna.
.
På eftermiddagen var det varmrätt+efterrätt+efterätt hos kusinerna då min äldsta kusin Mattias fyllde 19år. Om ni undrar över vad det egentligen bjöds på så var det ärtsoppa till varmrätt, våfflor med sylt och grädde till efterrätt och sedan efter det var det tårta, bullar och muffins till ännu en efterrätt. - Med andra ord blev det en jävligt gräddig dag alltså, så nu mår laktos-Hubbe great ;)
.
Godnatt!

Alltid stress och skrik

Morsan berättar att vi ska iväg vid 17. Okej, klockan 17 ska jag vara färdig duschad, ha packat, vara påklädd och klar för avfärd. 16.15 går jag och tar en dusch i 10min och när jag kommer ut säger morsan att vi ska dra, fastän klockan bara är 16.30 och jag har ännu inte hunnit duscha eller klätt på mig. Det blir väldigt stressigt och jag och morsan står och skriker högljutt på varandra hur dumma i huvudet vi är för att hon inte sagt rätt tid till mig och hon säger att jag borde varit klar för länge sedan. - Torsdags när vi skulle på kryssning.
.
Såhär blir det väldigt ofta när vi ska åka någonstans. Typ i princip alltid faktiskt, det är alltid någon som står och skriker mot mamma och får skäll tillbaka. Det blir alltid värsta livet liksom, det ska alltid bli stressat och skrikas.
Nu ska vi iväg strax efter 18 idag, får se om det blir såhär igen.

Måste ses, båda.

DOLPH FORTSÄTTER MED UPPDRAGEN
.
Uppdrag 3:
.
Uppdrag 4:

Den är skön!


New Moon

Ni kan håna mig om ni vill, men på lovet såg jag "New Moon" och jag hatade den inte. Men "Vampire Diaries" tycker jag är bättre, även bättre än de avsnitt jag sätt av "True Blood" också. Anledningen till att jag gillar VP är delvis för att brudarna är jäkligt tighta, men för att serien är allmänt skön.
.
Nåväl, tillbaka till vad fan det här inlägget skulle handla om. Och det är biffarna i "New Moon" och ja blir fan lite lack. Jake är ju biffig som fan då karatekillen gick upp 11kg i muskler innan filmen och deffade som fasen med maten. Men de andra varulvarna då?
Willé - "Dem är ju lite små knubbiga".
Ja det är dem. Är det inte meningen att dem ska vara lika buff dem med? Visst dem har väl muskler men deffade är fan inte alla av dem. De borde dem ju kunnat photoshopa eller något. Eller?
.
.
Nu vet ni min åsikt om det, peace.

I'm gonna pick the world up and I'm gonna drop it on your head.

Tjeeenare, idag var det ju skolstart och.... Nä, jag tänker inte skriva om det. Det enda jag kan nämna är att jag är ledig immorn och det är ju bara fint.
Anyway. Gymstart var det i alla fall idag och de hade fixat några nya maskiner och möblerat om lite och det gillas ju stenhårt. Prövade bänken för att kolla om min träning under lovet hade gjort något och det hade det banne mig, för nu kunde jag maxa på 70kg, alltså några kilo mindre än min kroppsvikt. Nu är det bara jobba uppåt, så ska vi se om man kan ta 100kg innan detta år tagit slut, det skulle ju vara jävligt nice om du frågar mig. Och hårt. Och svårt. Osv.

Film citat, vilket?

"I got cancer"
-"What kind of cancer?"
"Well, do you know that one you eventually get rid of and get healthy after?"
-"Yeah"
"It's not that"
.
Vilket film kommer det är citatet ifrån? Jag tror det är "Gran Torino" men jag är fan inte säker.

Nu är sportlovet slut

Om några timmar är lovet slut. Känns ju inte så jävla nice kanske...? Men man har ju gjort en del i alla fall, inte bara slösat bort allt vid dataskärmen. Även om man lagt en del fritid där också ;)
.
*Bowlat 2 gånger.
*Sett på "I love you Philip Morris" på bio.
*Varit på tre fester
*Åkt långfärdsskidor
*Bänkat
*Kollat några sköna filmer
*Gått promenad från slussen till skuru.
*Varit på kryssning och bara stått still i hamn.
*Provat på att köra svävare.

Hover craft

Idag åkte jag svävare. Jag fick även prova på att köra lite.
Farsan väckte en tidigt som fan och man satt och käkade frukost vid 9.00 och klädde sedan på sig. En halvtimme senare var jag med familjen vid Vindö Varv enda längst ut vid Djurö typ. Det är mer än en mil ifrån där jag bor, och jag bor liksom 7km från Grisslinge. Med andra ord var det jäkligt långt ut.
Så hoppade familjen in i svävaren och drog ut på det isbelagda havet.
.
Joel springer lyckligt fram till dörren på'ren.
.
Upptäcker till min förvåning att den typ styrs med hjälp av ett avancerat cykelstyre.
.
Glider runt i 40knop mitt ute på fjärden.
.
Och så kommer man till så kallade "rännor" där färjor åker.
.
Men dem glider man över i några knop som ingenting ;)
.
Åkte och käkade på en skärgårdsresturang på Ingmarsö, det blev BBQ ribs med pommes och coleslaw, väldigt smarrigt.


När jag ändå håller på och jiddrar om det här kan jag åter igen lägga upp den här videon på när Rapport hade ett inslag om att posten kör svävare. Och ni som inte förstod det förra gången berättar jag nu att det är min farsa som kör svävaren, Thomas Flodman som de nämner i klippet och som blir intervjuad. Tjaa!
.


Fascinerande

Mamma berättade idag att hon hade snackat i telefon med hennes väninna i två timmar. Sin väninna vars son varit min barndomskompis men som jag inte träffat på typ 2 år. Han är ett bokstavsbarn av något slag och har alltid haft problem med skolan då han inte kunnat koncentrera sig och har behövt gå om två klasser och en massa sådant. Men nu har det äntligen ändrats för nu har han fått medicin för sitt damp. Och i sånna mediciner finns det ju knark som folk vet, amfetamin. Så nu har han blivit lugn och kan koncentrera sig och har blivit fett bra i skolan och är fan i mig med i MENSA. Hur sjukt är inte det?


On igår

Igår hoppade jag på en buss och åkte till Skeppdalström där jag hoppade av och promenerade till Stekvik med min kusin Evy. Vi knallade in i Berggrens hus och minglade runt.
Till en början var det ganska segt, troligtvis för att klockan typ bara var 20.30 men ändå. Jag har ju liksom gått och blivit van vid att alla bara ska få varsin kvadratmeter att röra sig på då det ska vara fett med folk, men de var ju inte direkt 50 pers där så.
Men men, vid typ 22 så knallade två killar in i köket där jag satt som jag genast kände igen, nämligen Jocke och Max och jag blev jäkligt förvånad och glad som fan. Äntligen någon man känner ordentligt förutom kusinen liksom. Det var under den timmen som jag fick i mig lite dricka också, hade nämligen inte köpt något innan så jag blev som tur nog bjuden strax innan 23. Då blev det On. Sen kom Viktor Jansson och Carl Mannerstråle. Sen försvann dem. What? Aja.
.
Missade bussen så jag krashade hos kusinerna och vaknade idag vid 13.30 och kollade när bussen gick och ba "shit, den går 13.43" så jag drog på mig kläderna raskt och lunkade till bussen. En lyckad kväll blev det till slut. Ah... Om det kommer bilder kommer de väl senare. Tjo.

Nu är det klippt

Om man ska jobba på posten i sommar måste man arbeta minst 4 veckor. Inte direkt vad jag hade tänkt mig, ville högst jobba 2 veckor liksom.
Och så kommer föräldrarna med den vidrigaste dealen av alla och säger att jag inte kommer att få studiebidrag i sommar om jag inte jobbar. Jag måste alltså jobba heltid halva jävla lovet. Jobbet är liksom från 7.30-15-30 varje dag och när man kommer hem så kanske man kan bada en-två timmar, sen äta middag och sedan typ se på TV och gå och lägga sig tidigt, för att orka med nästa dag. Att hålla på så halva lovet är fan inte kul. Fyfan. Det ända positiva är ju att man tjänar 90kr i timmen och att man typ cyklar skiten ur sig i 4 veckor.
Men är jag bara kinkig? Är det inget att gnälla om? Vad skulle ni gjort?

"Kryssning"

Igår åkte jag med familjen, kusin-familjen, farmor och mormor. Det blev Viking Line och jag hade aldrig åkt med det företagen förut och trodde det var typ den sämsta billigaste grejen men nu i efterhand tycker jag fan bättre om den än Birka Paradise. Godare mat typ.
Båten åkte aldrig iväg mer än att den la sig hundra meter längre bort bakom Fåfängan berget, så där stod man hela dygnet och chillade p.g.a att inga båtar fick lämna hamnen då några redan fastnat i isen och smått krockat i varandra längre ut i skärgården.
.
Noice spelade på kvällen och sångaren sa "Tjena, det är jag som är eran kapten ikväll!" och fortsatte sedan "Och de är väl kanske också därför vi står still..." och detta skrattade jag åt. Antingen var de för att det var lite kul, eller för att min faster hade serverat mig och min kusin sprit in i våran hytt på eftermiddagen. Sköna faster min som jobbar på ungdomsmottagningen. Tycker jag var nice som fan ;D

Långfärdsskidor

Har som sagt inte gymmat någonting på lovet (förutom en massa bänkpress) så när kusinen frågade om jag ville med ut och åka långfärdsskidor idag så svarade jag ja på en gång.
Åkte till spåret i Hemmesta och drog på sig grabbarna. Det var min farfars gamla, så dem var inte högmoderna. Och inte var dem heller vallade på ett tag så det tog ett tag innan dem började glida överhuvud taget. Men men, det var fan i mig ganska härligt att staka sig fram må jag säga. Även fast jag ramlade sjukt många gånger p.g.a kombinationen av att ha alldeles för långa stavar och ha en allmänt risig balans.
Ungefär 6km körde vi, as nice, nu har man rört på sig lite.
.
Ikväll blir det kryssning, tjaa!

Bowling

Idag var det fanimig dags igen, dags för bowling! Det är ju fasen skoj, inget att klaga på liksom.
Först körde vi en timme. Vi består av Jimmy, Daniel och Gabbe och jag själv då. Eller Chester, Överste Stek, Uber Alle och Robb Skrobb som det stod på poäng tavlan.
.
Efter att vi bowlat en timme gick vi ner till McDonald's och slog på stort, och sedan gick vi tillbaka och körde en timme till.
Hur gick det då? Jo första gången kom jag tvåa med hela hundra poäng efter Gabriel, men andra gången van jag med drygt 50 poäng. Bowling är fan ojämnt alltså. Men men, kul var det. Förutom att min högra tumme nu är blå och svullen... den tar stryk liksom. Nu ska jag se på senaste avsnittet av How I Met Your Mother, puss på er!
.

Hemmagjord bänkpress?

Vi har en hemmagjord bänkpress hos mig. En som min farfar och hans kompis svärvade ihop back in the days. Den har stått i vår förråd-stuga och möglat och jag har länge velat ta in den i mitt rum, men har inte fått för att morsan sagt att den luktar för mycket, du blir svettig och rummet då luktar svett och till sist att om du tappar den tar golvet strykt som fasen.
.
Idag kom jag på lösningen. Jag drog in hela skiten i vårt badrum som än så länge inte har fått någonting i sig förutom isolering och playwood. Så nu ska jag pumpa på lovet, asnice. Det tråkiga är att vi bara har vikter upp till 50kg, men det lär ju fungera ändå.
.
Här har ni en bild på när jag tvingar lill-brorsan att demonstrera hur farfars skapelse ska användas ;)

Verkar ju ganska skön?

Willé, hur skön verkar inte den här superhjältefilmen?
.


"Statens långsiktiga överlevnad"

Efter att jag skottat gick jag och la mig och glodde på "Zombieland" (skön rulle) men somnade till finalen då jag var utmattad av skottningen och hade ätit en kladdkaka till lunch. Vaknar två timmar senare igen liksom, så vad har man lärt sig idag? Jo, om man blir väckt vid kl. 08 så kommer hela dagen vara förstörd. Osoft.
.
Morsan och farsan lackade när dem kom hem. Anledningen till det är att dem blev arga över att ingen hade skottat vår uppfart och kollade starkt mot mig. Jag förklarade mig att jag hade stått 1,5h och skottat grannarnas uppfart och inte orkat göra våran och att Morgan borde ha skottat vår. Tyvärr var ju Morgan hos en kompis hela dagen så därför tyckte dem att det var jag som skulle skottat.
.
Här kommer grejen: De lackar helt enkelt på mig för att jag väljer den uppfarten att skotta som jag får pengar för. Men vad fan, det är väl självklart? Om man vet att man inte kommer orka att skotta två feta uppfarter så väljer man ju för fasen den som man får 85Kr/h för. Hur skulle ni gjort?

Seg morgon

Ligger och sover hur gott som helst när morsan börjar skrika på en och tvingar en att gå upp. Hon hade tydligen fastnat med bilen i en snövall så jag och brorsan behövde gå upp 7.50 och försöka knuffa bilen fri. En kvart senare var bilen fri och jag gick upp och la mig i sängen igen men brorsan min satte sig vid TV-spelet för att "han inte kan somna om när han vaknat".

Tycker jag är konstigt, jag kan somna fett lätt om jag blivit råväckt. Anywho, två timmar senare väcker brorsan mig och säger åt mig att jag ska hjälpa han att få på datorn och sedan skotta. Segt.
Så jag äter lite havregrynsgröt, sätter på datorn (vilket han inte klarade av, fastän det bara var att trycka på On knappen av och på några gånger) och sen drog jag på mig full mundering och gick över till grannens snöfyllda uppfart.
Nu sitter jag här, en och en halv timme efter att jag gick dit och väntar på att kladdkakan ska bli klar i ugnen. Ska nog dock äta lunch först... möjligen. Eller så blir den lunchen. I can do whatever I like, det är lov (;

True story

Juste, jag har klippt mig också

Klippte mig i lördags, första dagen på lovet. Tänkte inte på det...

"Vi kommer ifrån Dalarna"

Jävligt skön grej:
Plogaren;
som hämtat upp mig och Julian mitt ute på 222:an-

-"Jaha, hur kommer det sig att ni är ute och promenerar ute på motorvägen mitt i natten då?"

Julian;
med en helt oklanderlig Stockholms dialekt-
-"Jo det är så att vi kommer från Dalarna och hittar inte här, det enda vi vet är att vi ska till Gustavsberg."

När vi hoppade ur bilen började jag skratta en del alltså.
Det här och förra inlägget var true story.


Händelserik dag

Om ni inte orkar läsa hela det här inlägget som säkert blir ganska långt så får ni här en lista på vad jag gjorde igår.

*Köpte handskar i Nacka Forum
*Åt en BigMac på Donken
*Bowlade
*Åt en kebabtallrik i Kungshallen
*Såg "I love you Philip Morris" på bio.
*Åkte tillbaka till värmdö med 474:an
*Hoppade av bussen i Värmdö Marknad och åkte tillbaka till slussen
*Åkte en buss i stan åt fel håll i 30 min
*Satt på en fest och lyssnade på två fd. knarkande huliganer som snackade om sin kompis, han som mördat Tess.
*Gick från Londonviadukten med Julian via stora vägen mot Nacka och liftade sista biten tills vi kom till Nacka Forum
*Blev jagade av två huliganer i Nacka Forum och sprang till Ica Maxi
*Gick från Ica Maxi till Skurubron
*Sedan liftade vi därifrån till Gustavsbergs Centrum
*Sedan slaggade jag på Julians golv.


I'll start from the top. Nästan i alla fall. Åkte till Sickla med Gabbe, Jimmy och Tea och bowlade på eftermiddagen, det blev jäkligt tight men jag vann inte. Fast jag kom tvåa, med bara 2p från Gabriel så det var ingen stor förlust.

Vi drog till Sergel och beställde fyra biljetter till "I love you Philip Morris" och därefter drog vi till Kungshallen och alla gick typ till olika resturanger och samlades sen vid ett bord och då hade jag en kebabtallrik framför mig som väntade på att få bli uppäten.

Later on så var det biodags och jag satte mig i stolen med en 1,5l Coca-Cola att förtära. Filmen var bra! Jim Carrey och Ewan McGregor i huvudrollerna, två straighta skådisar som då spelade bögar i den här filmen. Mycket homofobi grejer besannades i filmen och den var byggd på en verklig händelse så... ja, jag har inte ändrat min åsikt om dem om man säger så.

Sen skulle vi åka hem och jag stod i Slussen och upptäckte att det var 55min tills min buss skulle gå, så jag hoppade på en 474:a istället. Medan jag satt på bussen och inte kunde tänka mig att stå i Grisslinge i 50min och vänta på en buss, och ännu osannolikare gå de 8 kilometerna det är från Grisslinge hem till mig så fick jag reda på att det var en fest vid Folkkungagatan, så vad gjorde man inte då? Jo, man hoppade av vid Värmdö Marknad och vände håll. På vägen dit började Coca-Colan vilja komma ut.

Väl i slussen säger Julian i telefon att jag ska ta en buss som går "linjen 2" och så ser jag en buss där det står "2 mot Norrstull" så jag hoppar på den och åker 10 busshållplatser enda till Odenplan innan jag ringer och frågar om jag är på väg till rätt håll. Men nej, det var jag inte utan jag skulle ta "2 mot Sofia" och hur jag nu skulle ha vetat det är ett stort frågetecken.

Jag hade nu åkt en busstur från Slussen genom Östermalm och sen tillbaka till Londonviadukten typ och har fortfarnade inte pissat, så det gör jag nu i en snöhög på trottoaren och en halv minut efter det går jag upp i lägenheten och sätter mig i en soffa och börjar chilla. Tydligen har det varit en ganska hyffsad fest där men klockan är ju typ 00.30 så det är väl kanske 15-20 personer kvar.

Jag sätter mig och börjar snacka med tre killar varav jag får veta att två är, eller i alla fall har varit värsta huliganerna. Sjukt intressanta är dem här grabbarna och från att snacka gym och proteindrinkar kommer vi in på droger, alkohol och grov misshandel. Nu snackar vi att bryta en killes två fötter och ge han skallfraktur liksom. Men dem har lagt av med de mer eller mindre så jag ba chillar vidare i samtalet. Dem här två snubbarna var både polare med Tim som mördade "flickan i Stureby" för drygt ett år sedan. Jag får veta att hon mördades under kvällen då det var Sverige/Danmark i VM typ och att dem här snubbarna skulle ut och spöa ner några danskar och får med sig alla utom den här Tim. Samma kväll mördar han Tess, så jävla hemskt.

Anywho. Vid klockan 03.05 så bestämmer sig Julian och jag för att gå en bit och sedan ta en Taxi.
Först går vi från Londonviadukten till Henriksdal. Sedan fortsätter vi längs den otrafikerade motorvägen och går mot Nacka och får lift den sista kilometern av nån skön kvinnlig plogare med dreadlocks och mustasch.

Väl i Nacka Forum ringer en taxi men får höra att det kommer ta drygt en timme innan vi får någon taxi. I samma ögonblick hör man ett högt "ÖH!!" hundra meter bakom oss. Vänder huvudet om och ser två killar i 20-årsåldern gå mot oss och de ser väldigt onyktra ut. Jag och Julian börjar gå snabbt men då hör man dem flera gånger skrika på oss, och slänga någon glasflaska i marken. Så fort jag och Julian går förbi ett krön av ett hus börjar vi springa som bara den och slutar inte förrän vi är vid typ Ica Maxi. Därefter börjar vi gå mot Värmdö.
Precis innan Skurubron tar min livs längsta promenad slut för då kommer en taxi och vi börjar dra upp tummen i vädret och som tur är stannar chaffisen. Han kör oss till Gustavsberg Centrum och där tar vi ut pengar och betalar honom. Jag tänker gå hem enda därifrån, alltså typ 1,2mil till men Julian låtar mig crasha hemma hos honom på golvet.

Allt detta var liksom på Julians födelsedag. Eller kanske dagen efter om man är noga.

Ja, det var väl allt som hände igår. True story eller ©?
Hmm...
RSS 2.0