Holla at you body!

Sitter i receptionen på hotellet, en krona i minuten... Nåväl. Ville typ bara tala om att man lever. åker härifrån på måndag, sen mellanlandar vi åter igen i Tyskland och sen vidare till Sverige. Så jag kommer hem på tisdag tror jag... Längtar inte hem. Riktigt billig happy hour och fria shots é ju ganska soft. Ses nästa år, tjo.

I morgon åker jag

.... Till Düsseldorf för att sedan åka vidare dagen efter till Lanzarote. 16 dagar skall jag vara där med familjen och kusinernas familj. Utgång kommer de förhoppningsvis bli många gånger, känns jävligt nice. Men kommer därför inte kunna blogga från och med idag då jag åker tidigt i morgon och vill därför säga "på återseende" och bjuda på den officiella trailern till Kyle som hade premiär idag.
.
Varsågoda!
.
Nicolai Junge gjorde soundtracket, riktigt bra gjort.

Fest igår

Jullovet öppnades med fest igår. Tycker faktiskt att den blev riktigt soft alltså. Tackar och bugar för den! Blev förvånad över hur så pass många orkade åka ända ut till Ingarö. Fick lite ont här och där, körde nämligen tequila suicide och fick därefter ont i näsan, ögonen och huvudet. Sen fick jag för mig att jag skulle dansa breakdance också (jag kan inte det) så vricka typ två fingrar. Eller jag vet inte, har fortfarande ont idag så det kanske var mer än en vrickning, men vad vet jag. Dansade loss som en tok gjorde jag förövrigt, till överdrift. Men sån är jag. Kul vare.
.
Sammanfattar det med att den var en skön fest som startade jullovet riktigt soft.

Återigen hackad på FB

"Kyle is back! So fucking back!" såg jag att det stod på min facebook profil, efter att jag äntligen lyckats byta lösenord och kommit tillbaka. Det är jävligt omständigt skall ni veta. För att byta lösenord på facebook måste jag gå genom min hotmail, men den tog han också över så för att byta lösenord på min hotmail fick jag gå in på en äldre hotmail. Och nu har han ändrat flera gånger, så har fått gå detta trestegs system tre gånger idag för att komma in då han byter hela tiden.
.
Men han skriver nu endast på engelska. Är ganska säker på att det är en annan jävel som börjat hacka mig och utger sig för att vara Kyle, han kör även på den urtrissta grejen med Kissie fastän jag och mina vänner byggt upp värsta grejen med smileysen :]
.
Är det dock inte jävligt överdrivet att byta lösenord på facebook, blogg och mailen? Har det inte gått överstyr som in i helvete då? Jag kan fan anmäla personen för urkundsförfalskning och möjligen identitetsstöld om han inte börjar sluta göra det. Eller dem, om det nu är två.

KYLE IS BACK! AGAIN!

ww

Äntligen träning

Tränade idag. Det var första gången på nästan en vecka,  så jag kommer antagligen få en fin träningsvärk i morgon. Eftersom det antagligen skulle bli det sista passet innan jag åker på söndag så körde jag mitt bröst och mage pass.
Kändes otroligt skönt. En liten FML (bloggens första) blir det dock då jag sedan märkte att jag droppat ett kilo på en vecka
.
Kul.
Verkligen, kul.
Jävla skitkropp, måste den vägra bygga?
.
Jag undrar lite vad resultatet blir av två veckors festande på Lanzarote... Kommer ju antagligen bilder på de sen, då får ni se. Lär väl säkert gå ner ett gäng pannor till. Sån är jag..
Har förövrigt hittat en slags träningsblogg på Youtube jag gillar. Snubben är dock helt vild, men en all natural athlete, dvs äter endast riktig mat och dricker mjölk. Han är ett bra exempel på vad jag vill uppnå. Får fan följa hans exempel på hur jag bör göra.
.
.
Ja, han är fit.

Alex Schulman

Om ni missat det så har Alex Schulman börjat blogga igen. Hurra, hurra, hurra vilken fröjd må jag meddela. Fan vad skönt han skriver. Vill ni ha en länk? Vill ni det? Här får ni en: PLUS

Mycket att göra

Fan, kom inte hem förrän nu typ, 20.30 och då har jag bara vart i skolan liksom, behövde repa. Jävligt jobbigt att jag har mycket att göra den här veckan för jag tänkte träna som fan sista veckan inför resan, men kommer om möjligast kunna träna en gång.

Det jag har att göra är:

•Matteprov (gjorde jag idag)
•Uppspelning av teater, i morgon
•Teateranalys, torsdag
•Svenska seminarium, i morgon
•Engelska talkshow, torsdag
•Ha en friskis&svettis lektion på idrotten, fredag
•Hitta en ersättare för mig en dag på badet då jag är utomlands

Samt göra klart min trailer för Kyle. Vilken tror ni att jag prioriterar först? Trailern jag gör på fritiden såklart.. :P

Mr. Adams-Ray och Assistant Captain

.
.

Gammelmormor

Jag: Va, var du DJ när du var ung?
Morbror: Visst är de sant, jag var DJ en gång i tiden.
Mormor: Ah och du skulle sett vad duktig han var, oj oj.
Gammelmormor: Ja å han slaktade också!!
.
.
Jag som sitter på rullatorn döpt till Karl-Oskar. Irene heter förövrigt min gammelmormor som är 97 år, skön och gullig är hon.

Big Danne, Adams-Ray

Stod och frös i en kö igår i 50min för att sedan kliva in på Debaser och se på Daniel Adams-Ray. Han lät bättre live än jag trodde alltså, positivt överraskad blev jag. Sånt är ju nice ju. Fick till ett litet gung där på slutet gjorde han också, jag gillar't. Synd bara att han varken körde Voyeuren eller Vitt. Whadup med det liksom? Nåväl, en video kanske kommer på Gryningspyromanen senare, nu ska jag iväg och se på Assistant Captain.
.

The dark knight rises

Satt nyss och surfade runt lite på moviezine.se, brukar göra det när jag har trisst nämligen.
Såg att inte bara Joseph Gordon-Lewitt från Inception skulle vara med i den nya batmanfilmen, utan även "You must'n be afraid of dream a little bigger darling" - Tom Hardy. Kommer nog bli en riktigt tung film, får man hoppas. Ett bra avslut på serien. Börjar spelas in i april.

För er som gillar Plura (och Thåström)

Hur skön är inte den här versionen av Ebba Gröns "Flyktsoda" då det är Thåström feat. Eldkvarn?

Jag älskar fan denna version. Thåströms scenspråk alltså, typ rör sig som en handikappad. Vissa älskar det, andra hatar det. Jag är tillhör den kategorin som älskar't. Och dessutom så är den sköna, gungande snubben med gitarr och hatt Plura om ni inte såg vem av dem som var det. Skitsoft. Ta en titt:


Fredagsträning

Käkade en pizza till lunch, en "klassiker" för mig, bolognese. Detta var ju kanske inte jättesoft när man sedan skulle iväg till gymmet.

Fick jäkligt dåligt pump. Skall fan äta nyttigt hela nästa vecka och köra cardio. En veckas deffenition inför Lanzarote. Är fan allt som behövs, annars rasar jag i vikt (true story). Rygg/axlar passet blev det idag men ej mage. Mådde för dåligt i slutet.

10 Latsdrag 50kg
10 Sittande rodd 57kg
6 Marklyft 60 kg (första gången ja körde de ordentligt ju..)
10 Kettle bell swing 24kg
10 Omvända flyes 6kg
8 Hantellyft åt sidan 7kg

Haha, kul att jag fick in en axelövning. Kanske två om man räknar in kettleballen. Men fan ja hade ingen pump, och när jag skulle köra stående militärpress 40kg klarade jag bara ett set, sen gav ryggen upp då jag körde rygg innan. Sen började jag må dåligt också så... Nej men, nästa vecka ska jag fan skaffa lite övningar. Punkt.

Note to self: Ät inte skräpmat innan träning.


Teaser

Idag kom jag, tillsammans med massa andra ifrån klassen, att jag ska göra en trailer till en film om Kyle. Endast en trailer, de blir ingen film av det efteråt. Men det finns ju en trailer till en trailer, ett litet smakprov. En teaser.
Varsågoda.

Vann en tävling..

.. Igår typ, från Hugorosas.se

Japp, jag läser sveriges största manliga blogg, the challengeboy liksom. (Dock gör han nästan aldrig dem längre... Delvis han som inspirerade mig att hoppa från Djuröbron. Skön kille som la upp en video ett halvår efter om hur ont han fick efter att ha hoppat från Västerbron. Lägligt att den kom då...

Skitsamma, han hade iaf en tävling häromdagen om en ny film och om man skrev sin bloggs namn i kommentarsfältet kunde man vinna. "Shit, ofta du orkar länka till sånt där, tror du att du ens har en chans att vinna när de är flera hundra som tävlar" sa Wille när ja gjorde liknande grej förut på jockibois.

Men ja, en jävla chans hade man ju då man vann. Fick även en länk i bloggen och nu har jag under dem senaste två dagarna haft dubbelt så många besökare. Detta lär ju inte hålla i sig då jag inte lägger upp massa bilder på mig själv, spännandes utan tröja, men de är ju kul så länge det varar.


Kyle ballar ur

Nå, vad tycker ni - ska jag adda honom?







Han har nu även hackat min vän David! Och börjat skriva med mig, så jävla läskig.
David ringde mig och frågade om detta, ja trodde ju det var David som drev men nej. Snubben har även hackat David, jävligt skicklig är personen. David skall dock slå honom hårt när han får reda på vem det är.



Combipass

Jag var ledig hela dagen igår, och när jag är ledig orkar jag aldrig träna. Omständigt att ta sig till gymmet liksom. Så istället fick jag trycka ihop två pass i ett idag.

Det blev ett bröst/biceps/ben-pass som såg ut såhär:

10 Bänkpress 60kg
10 Chestpress i CC 64kg
8 Lutad hantelpress 23,5kg (riktiga..)
10 Shrugs 67kg

10 Scottcurl 40kg
10 Stående stångcurl 35kg
8 Hantelcurl 13,5kg

10 Benspark 64kg
10 Bencurl 43kg
15 Vadpress 50kg
12 Utfall 13,5kg


Förresten snackade jag med en snubbe som nyss börjat på Worldclass, och frågade om han fått något träningsschema än. "Ja, och ett matschema" svarade han och jag började sjävklart ställa en massa frågor om detta. Fick fram ganska sjuk grej på hur mycket man skall äta. Vad som menas med ordentligt är något mer än en frukt, men vet inte riktigt vad men antar att det är typ ägg, en protein bar eller shake liksom. 
Jag ska prova att följa detta i några veckor, bara för att se hur jobbigt det är och om man går upp nåt kilo. Börjar efter semestern.

Mål 1. Frukost
Mål 2. Frukt eller dylikt på väg till skolan
Mål 3. Frukt eller dylikt innan lunchen
Mål 4. Lunch
Mål 5. Mellanmål, ordentligt.
Mål 6. Middag
Mål 7. Mellanmål, ordentligt.
Mål 8. Kvällsmat, ordentligt.

Facerape återigen

Personen som hackar mig och utger sig för att vara min andra personlighet kallar sig Kyle. Det är vad han sa att min andra personlighet hette när jag pratade med Jocke. Hur kändes de när jag vaknade imorse, gick in på facebook och såg detta:



Panik steg åt mitt huvud, fastän jag bytt hade "Kyle" kommit tillbaks. Vad har han åstadkommit då? Jo;

• Ett jävla skrivande om att jag läser Kissie.
• Länkade ett inlägg från Kissies blogg.
• Skrev "Kissie <3" i min infobox.
• Ändrat så jag är intresserad av både män och kvinnor
• Skrivit att min religiösa åskådning är islam
• Skrivit att min politiska åskådning är kommunism
• Chattad med tre personer
• Skrivit tre statusar
• Bytt mitt lösenord två gånger
• Ändrat min födelsedag så alla börja skriva grattis
• Ändrat min relationsstatus till "i ett förhållande".

Detta är fan inte bara en facerape, det är en facenapping. Byter lösenord och grejer, börjar chatta - det har fan gått överstyr. Nu har jag bytt lösenord på allting. Förutom facebook, tycker det är riktigt jävla festligt att se vad Kyle hittar på.

Men personen måste känna mig. Varför? Jo, den skriver så pricksäkra saker som homosexuallitet när ja som sagt är homofob, att jag läser kissie (som vissa faktiskt skulle kunna tänka sig att ja skulle göra?) samt skriver att jag är kommunist.


Facerape

Jag har aldrig blivit facerape:ad förut, men idag blev jag det.

Detta är klockrent då jag är en homofob:




Sen kom den här som egentligen inte alls var elak, men värt att ta upp:





Sedan chatten med Jr:






Och en liknande konversation blev det med Julian. Jävlar vad jag skrattade när jag såg vad personen skrivit, ännu mer på Jockes respons. Det sjukaste var att jag upptäckte att jag blev våldtagen och började skriva och förklara det, men då började personen skriva att jag är schizofren och grejer, den kunde alltså skriva samtidigt. Skitläskigt. Sen böt den lösenord och jag sparkades ut. Fick trixa mig och byta till ett nytt lösenord för att komma in igen.
Godnatt!


Öppet hus och nattvolleyboll

Vaknade igår 6.25, skolan slutade 16.30. Därefter åkte jag å krapparna och letade skor till Willé, sedan åkte vi tillbaka till skolan. Öppet hus stod på schemat. En sallad fick vi som middag men jag slängde även i mig en proteinshake efter för att bli mättare. Jag, Marcus, Erik och David berättade om skolan och specefikt vår linje för alla 95:or. Jävligt sjukt att det nästa år kommer heta "natur-natur-natur".



Erik i sin tröja i storleken "women small".



BigMac & Co, och sedan tillbaka till skolan ännu än gång. Det var dags för nattvolleybollen, och vi hade till en början inga utklädnader...Men det löste sig, typ. Vi i klassen måste fan bli bättre på att planera saker. Vi hade i vår klass två lag, ett toppat, och ett lag med resten. Jag var med i "resten" och vi var utklädda till ´äckliga naturare´ medan de toppade var indianer.
De blev hårda matcher, den första kom vi lika med och båda lagen fick 1p var. Sedan blev det walkover på nästa match, halvtrisst. Därefter mötte vi 3:or som vann, men dem hade i sitt lag Neal som inte ens gick i vår skola. På grund av det blev dem därför diskade och vi gick vidare.



Vi mötte en räddningsklass och ledde med typ 11 - 2 och de gick hur fint som helst, segern kändes nära. Sen blev det rotation och vi började förlora poäng på poäng. Dem låg nu lika. Dem gick om. Vad fan var det som hände? Jo, tre stycken XX stod vid framme vid nätet och då fallerade hela grejen. Ett lag är aldrig starkare än sin svagaste länk. Detta var då självklart några XXs. Alla bollar kom på dem och sedan kom de inte över nätet... 16-18 blev det i matchen, vi förlorade. Kul. Där stod jag vild som fan. Hur kunde detta ske? Lack var jag. Lack som fan. Besviken. De var vi flera stycken. 
Nåväl.



Bild på vårt toppade lag som förlorade första matchen då dem mötte det bästa laget på en gång, och sen var det över för dem. Snopet att vi i "resten" kom längre.

Jag gick därifrån med ett halvt leende på läpparna i alla fall, de var nämligen en bolltävling klockan 12 som alla deltog i. "Kasta en plastboll mot mitten av planen och den som hamnar närmas the centre vinner".
Jag vann och fick 500kr. SOFT! :D


Kom hem till Marcus och gick och la mig,
klockan var då 4 på natten. Vi hade varit
vakna i 21,5 timmar.

Lite allt möjligt, en update helt enkelt.

Jobbade idag. Hard work, work. Nu måste jag tyvärr desperat leta efter någon som på något sätt skall vilja ta mitt nästa pass på jobbet då jag kommer vara utomlands då. Dock är detta den 26 december, alltså annandag jul och hur många lär vilja jobba då? "Lycka till" sa dem sarkastiskt på jobbet liksom. Men eftersom det är storhelg från man en schyst OB så någon lär väl nappa på betet hoppas jag.
.
Tyvärr så kommenterade morsan i helgen att "Fan Robert, du kan ju inte bara träna armarna! Du måste börja träna benen för att du börjar se ut som en handikappad som bara kan röra sig genom att gå fram på händerna".
.
Märkligt fenomen att min snittsiffra på 35 unika sökare tittat in idag, men att dem sedan gått in på bloggen 126 gånger. Vad var det som var så speciellt idag som ni behövde gå in på flera gånger och läsa? :)

Gym i fredags

.
Idag har jag träningsvärk då jag körde 6 rep, dvs massa extra vikt + att jag inte kört rygg/axlar på ett tag.
.
6 Latsdrag 64kg
6 Rodd 64kg
5 marklyft-superset-militärpress 40kg
6 Sittande militärpress 45kg
6 Hantelyft åt sidan 8kg
6 Militärpress i maskin 52kg
6 Incline chest press 52kg (tar i axlarna också..)

Varför får jag aldrig 6pack?

.
Julmiddag hemma hos farmor igår med släkten. Soft efterätt bestående av knäck, gräddkola, chockladrispuffar, vaniljpanacotta, glass med hallon och pepparkaksockerkaka.

Helgens rånarfilmer

Först såg jag Inside Man i fredags. Hade sett den två gånger tidigare men kände att det skulle vara soft att se den igen då den visades på TV, de är ju en sån jävla tung film. Älskar rånarfilmer och detta är den bästa av dem alla.
Betyg av IMDB: 7,7
.
.
Sen igår såg jag The Town där dem också rånade banker, utklädda till dödskallar, nunnor, poliser osv.. Även det en tung film, men inte alls lika slug som Inside man. Men den gick ju helt klart att se på och IMDB betyg säger ju inte direkt motsatsen.
Betyg av IMDB: 8,0
.
Sen vill jag se Takers också. En helt ny rånarfilm, dock finns den inte i så bra kvalitet på nätet än. Och dess IMDB betyg är inte något att hänga i granen, men de är många sköna skådisar med i den och som sagt en rånarfilm, så den ska jag se snarast.

Inspelningsbar boxer

Det är fan fint att ha en inspelningsbar boxer ska ni veta. Har haft det i två år typ, jävligt skönt att spela in ett program medan man ser ett annat, eller nåt program som man inte kan se då det sänds, men sen har tid att se. Och alla filmer man ska spela in... Helt klart värt. Enda nackdelen är väl att morsan då ska följa alla tre stycken olika Biggest Loser som sänds, och spelar därför in det hela tiden och fyller boxern med sånt skit. Lite irriterande, men sådant får man väl ta.
.
Ska man kanske rentav spela in alla julprogram som kommer på julafton då man är i Lanzarote då? Mycket möjligt.
.
Ikväll sändes förövrigt Romeo + Juliet på TV4film, jävligt bra rulle tycker jag. Ni borde sett den.

Ännu ett sånt här inlägg

Kul att jag skriver sånna här inlägg för att tillfredställa 1-2 personer. Men de är nice, då har jag något att skriva i alla fall.
.
Armar/ben-passet.
.
Biceps
6 Scottcurl 45kg
6 Hantelcurl 15 kg
5 Chins
6 Repcurl i CC 50kg
.
Triceps
6 Pushdown med rep i CC 50kg
15 Dips
6 Frenchpress 22 kg
.
Ben
6 Benspark 82kg
6 Bencurl 50kg
10 Utfall 11kg
10 Vadpress 45kg (+ egen vikt)
.
Cardio
5 min i Stairmaster, vartannat trappsteg.

Whey-80

Detta paket hämtades av farsan idag. Jävlar vad jag blev förvånad över hur stor påsen var. Det sjuka var att de 4kg pulver jag köpt inte fick plats i min burk som förut innehöll 4kg proteinpulver från Life. Detta finner jag väldigt märkligt. Okej visst, det blir en jävla massa luft mellan som gör att volymen ser större ut än vad den är, men även fast jag tryckte ner pulvret för att ge mer plats så gjorde det inte det speciellt mycket. Så fick hälla över i två stycken 1,5liter burkar.
.
Mycket pulver, soft! Dessutom smakade den bra. Inte lika gott som Supermass från Life, men den var ju så jävla dyr så det här var lugnt. Blir inge problem att hälla i sig tre stycken sånna om dagen.
.

Tillykke med fødselsdagen Nicolai

Idag fyller Nicolai år. 18 år blir den store dansken. Detta firade han, jag och Marcus med att gå till den Grekiska Kolgrillen, men Erik och Wille var för snåla och dåliga vänner för att följa med.
.
.
Sen gick vi till McDonald's och avnjöt varsin McFlurry med Daim, och valfri sås. Jag och Nico tog kola medans Marcus tog choklad. Riktigt jävla gott är det. 20 "gratis"-kronor då det går på matkortet. Värt!
.

RSS 2.0