17.24

Gäster skall anlända och farsan ska bygga grillen för att senare kunna fixa lite revbensspjäll.
Själv sitter och och diggar den här låten, någon som känner igen den? ;)


Min bror går på TV-spels avvänjning.

Fakta: Min lillebror Morgan spelar TV och dataspel från att han kommer hem från skolan vid 15.15 till 22-23 på kvällen. Självklart äter hann därimellan men detta gör han snabbt och en middag tar högst 10 min för honom. Om någon i familjen fyller år och släkten kommer sitter alla tillsammans, förutom Morgan. Om familjen sitter och kollar på TV gör hela familjen oftast det. Förutom Morgan.


Sitter där med en öronsnäcka och snackar live.


Abstinens
När jag kommer hem sätter jag mig vid datorn och slår på strömbrytaren. Men ingenting händer.
Men vad nu då, tänker jag och frågar rätt ut i huset vad det är för fel med datorn.

Joel svarar att pappa har stängt av elen till datarummet och till playstationet så att Morgan varken ska kunna spela data eller TV-spel. Jag skrattar ut högt och går och kollar vad Morgan gör och han ser på film, men den är precis slut när jag kommer in i rummet.

Morgan reser sig och går till pappa och frågar om han kan slå på strömmen, för att han har väntat i sex timmar på att han ska göra det. Men det tänker pappa minsann inte göra, för han ska visa Morgan vilket begär han har av att få spela och Morgan blir ledsen. Han har helt enkelt abstinens, för han finner ingenting annat att göra i huset än att spela. Det är det enda som kretsar i hans huvud. Han börjar gråta.

Jävla idiot, tänker jag, det är väl bara hitta på nåt.


Nu har farsan slagit på strömmen till datorn så jag kan göra en labbrapport, men playstationet kommer förbli avstängt tills vidare. Hah!


Superjoel föffan.

Här är den efterlängtade fortstättningen på Joels äventyr. Eller? Grymt i alla fall.
.

Alkohol

.
Killar i 10-15års åldern reagerar inte alls lika starkt på alkohol som vuxna som dricker samma mängd. En vuxen sm dricker den mängden blir berusad och får sämre kroppskontroll, medan en ungdom inte märker någon skillnad på den mängden. Detta leder till att om en kille i 10-15 årsåldern ses vara berusad så har han druckit mycket mer än en vuxen som dricker måttligt mycket i vanliga fall.
True story
.
Skumt?

Förunderligt

Häromdagen satt jag på bussen på väg till skolan och chillade osv.
När bussen då närmade sig Nacka Trafikplats så var det ingen som tryckte på STOP-knappen, så bussen åkte inte ens den där lilla omvägen förbi busstationen.
Once in a lifetime experience tänkte jag och fortsatte sedan att chilla.
.
Men på eftermiddagen när man skulle hem från skolan hände det förunderliga igen, bussen åkte inte ens förbi Nacka Trafikplats stationen utan körde bara på. Två gånger på samma dag. Vad i helvete, tänkte jag.
.
Eller? Var det inget skumt?

Facebook

Nu har det gått för långt. Farsan har skaffat facebook. Aj aj aj...

Jag som skrattat åt andra vars föräldrar haft facebook och sätt det som onaturligt.
Lika knasigt som när en förälder spelar TV-spel eller något åt det hållet.
Men nu har det alltså skett. Och han vill ha hjälp av mig att fixa igång det.

Snart blir det väl som för Wilgot vars farsa skrev "..kan vi inte bli vänner..?" på fejjan. Hoppas dock inte det.
Morsan dampade loss för att hon syntes på hans profilbild. En liten liten människa med rosa tröja såg man, och det skulle vara omöjligt att urskilja henne på den, men den fick han absolut inte ha. Så nu har han en karikatyr bil på Tom Cruise istället...

Detta. Och att folks föräldrar ibland knappar in på den här bloggen. Det är bara oerhört abstrakt ju.

Naturlig dag

Alarmet ringer 7.30 och det är tänkt att jag ska gå upp för att hinna ta en joggingrunda. Men orken finns inte där och istället sover jag en halvtimme till för att sedan gå upp, köra lite bicepscurl, lite benspark (har ju en gymmaskin hemma) och sedan ta en dusch.

Motivationen för att springa finns inte riktigt där alltså.. nästan så man ser Never Back Down igen bara för att få lite motivation (;


I alla fall.
Åkte till Naturhistoriska riksmuséet idag men vi såg INTE på Cosmonova. (Känns lite som att dra till Heron City men inte gå på bio, men i alla fall.) Istället gick vi och såg på en massa uppstoppade djur och lärde sig om dem typ. Det intressantaste var skrattmåsen: -"För att få iväg en kråka som inkräktar flyger dem i flock och mobbar den genom att skita på den!"


Därefter var det dags för lunch och jag, Erik och David satte oss på gräsmattan utan för Stockholms universitet och kände oss lite som akademiker, i alla fall jag och Erik. En jävla god Kycklingsallad åt ja, grejer det. Därefter köpte jag en Ben&Jerry peanut butter cookie dough glass för 27 kronor.... värt? Ja, möjligt om nån annan betalar för en ;)

Sen gick vi till 4H-gården som var ganska nära univestitetet. Där inspekterade jag, Mange och Nico kossor.... grymt. Det enda coola var en  halvblind gris vid namn Stina. Stina hade tidigare bott i en lägenhet i Östermalm men bodde nu på den här gården. Hon sprang runt i en skön kombination av att klia sig hårt på en bänk eller att ramla om och om igen.


Lugn och snällSåhär står det på min arm, "jag är snäll".

Det ska påminna mig om att jag inte ska göra någon illa den här veckan - en jävligt svår deal att genomföra ska ni veta. Särskilt när alla försöker reta upp mig för att få mig att "dampa" som jag tydligen brukar göra.

Anledningen till att jag brukar göra det är för att jag är äldst av tre brorsor. Med andra ord är det jag som styr och ställer och har styrkan  och makten att bestämma och om jag "slår" dem gör dem inget tillbaka.
Men nu när man gör någon gör nåt mot en är man inte van att det händer. Man flippar. Nåväl.

Jag ska i alla fall klara av det här. Försöka åtminstonde. Vad är vinsten? Jag vet inte...

Kanske att ge tillbaka på dem som petat på mig under veckans gång? ;)

Goddag

Whadup?
Vad har helgen bestått utav? Chill.
Något mer? Njaa, det vete fan alltså.
Sommargrannarna kom ut igår, så har liksom varit med dem.
Vad gör man då? Jo typ TV-spel, och film. Göra film alltså. Soft? Ah, typ.
.
Jag känner ett starkt behov av ett lite fylligare inlägg. Men det får fan vänta.

Snart såNu knallar vi strax in på maj. Efter det kommer Juni och om jag inte är ute och cyklar får vi sommarlov då? Så om inte ens två månader kan man steka loss. Längtar...

Uppdate

Idag var skolan kort. Två lektioner närmare bestämt, inte så speciellt jobbigt.

Så jag och grabbarna gick till Gallerian och senare till Pub för att hitta något schyst. Det gjorde vi inte...
Vi åkte sedan hem och jag gick och la mig i soffan för att försöka sova.
Jag lyckades.
Sov säkert två timmar, så nu är man pigg. Vad händer nu då? Vem vet..


Tjock.. vaddå?

Den som har en schystare dubbelhaka (som har samma kroppsvolym som mig ungefär) ger jag fan en high-five alltså.
.

Sommarjobb

Jag har ju länge förväntat mig att jag ska få jobb på posten. Och nej, det är inte skrattretande jobb. Det innebär att man får vara ute hela dagarna (cykla utan tröja och bli brun) och cykla i 4-5 timmar i sträck om dagen och palla äpplen till lunch. Jävligt soft egentligen när man tänker efter. Och det som förvånar alla, lönen som är så jävla mycket bättre än typ Willys eller Ica, nämligen 90kr/timmen om man fyllt 17 vilket jag har och leder till 720kr om dagen i 4 veckor.
.
Dock kommer dem det här året nästan bara ta in folk med körkort, så det blir antagligen inget jobb där. Finns en liten chans, men inte stor.
.

MEN! Farsan sa att Lånarö eller något liknande i skärgården behöver någon som jobbar för dem, typ macken och kiosken. Kanske fler. Så då kan det bli så att jag och kusinen min bor på mina kusiners landställe som är på en ö under några veckor på sommarlovet och tar deras kitkat-båt till jobbet varje dag. Jävlar vilket härligt jobb. Jag är jävligt taggad! Hoppas lönen är duglig ;D

Jävla skola

Jävla köttigt just nu. Lämna in en SO uppsats. Plugga till ett matte prov som är nästa fredag (har hittils IG i matte B) och sen en fet jävla labbrapport till på söndag nästa vecka.

Uppsatsen är nästan klar så den är chill.
Men resten alltså, vad fan ska man prioritera:
att höja ett G till VG i biologi;
eller att höja ett IG till G i matte.

Vete fan om jag orkar göra båda ordentligt alltså... slö är jag.
Det börjar bli tungt nu de sista veckorna.... osoft.Det sjuka är att det här typ är den dagliga vardagen för sam-elever typ.
På tal om sam;

"Läraren frågar "Är du värdelös?", "Nej" så är man SP elev ;PpPPpP"

Att skrämma en pensionär

Idag hade vi en biologisk labb. kul... tänkte man med en ironisk röst i huvudet. Etologi skulle vi ha, den ironiska rösten ringde återigen i huvudet. Men det skulle sedan visa sig att det faktiskt var kul som fan.

Vi skulle studera människor. Typ gå runt och hälsa på dem och se om vi fick respons. Vad vi fick för respons.

En gubbe går mot oss.
Ramin: Hejsan!
Gubben: Hej.
David: Tjenaa!
Gubben: nä men tjenare! :D


Vi skulle även pröva att hota folk. Och att inkräkta på människors barriärer, eller revir. Detta slog vi ihop till en grej och gjorde så att vi satte oss bredvid en ensam person på tunnelbanan, varav en satte sig väldigt nära och lutade sig mot personen. Sedan skulle den andra (som alltid var Erik) stirra skiten ur den som satt där.

De flesta försökte ignorera. De satte sig och kollade ut och trycka sig så nära mot fönstret som det gick.
En av gångerna satte dem sig brevid en fet man i säkert 10min och tryckte sig mot honom och stirrade. När han hoppade av såg man hur han svor som fan. ;D

Sedan kom det en tant på ~70-80år och satte sig på platsen mannen suttit på. Än en gång började Erik stirra och David satte sig bredvid henne och lutade sig mot henne. Hon blev lite generad. Pulsen steg på henne. Hon började andas tungt, blev nervös och försökte ignorera. Efter ett tag tog hon upp sin telefon och försökte ringa någon (polisen?) men det var upptaget så hon sa "men.. fan."

Det roligaste var när Erik och Wille satte sig på varsin sida om en tant på en bänk.

-Efter att de suttit där i flera minuter helt chill börjar dem prata med varandra.

Erik:
Ah, har du rånat någon pensionär på sistonde?
Wille: Ja fan, för några dagar sedan, det är ju snabba pengar! Du då?
Erik: Ja jag rånade en häromdagen, jävlar vad mycket pengar hon hade!

Tanten avlägsnar bänken snabbt och går långt iväg på perongen.


True storyVad skulle du välja för barn?

Om vi säger att du blir tvungen (av någon knasig anledning) att skaffa ett missbildat eller efterblivet barn.. hur skulle det då vara?
"Hellre huvud utan kropp än kropp utan huvud" fick jag höra idag och det håller jag med om. Alltså hellre att huvudet är klart och normalt medan kroppen krånglar än att kroppen funkar normalt och huvudet är helt knäppt.

Är detta ytligt? Eller helt tvärtemot ytligt?

I'm a man

Vissa gillar dem, vissa ogillar dem. Vet inte vilken sida som är störst, men här kommer en till i alla fall.

Jag: Fan va hård.
Joel: För hård!


Dagens quotes

"Men be inte till gud, det är bara de vuxnas låtsaskompis".


"Jävla särvulkan i Island alltså!"
"Jag tycker den beter sig som en vulkan brukar ja..?"

Krasslig och krasslig

Nu har jag fan haft vanligt ont i halsen ett tag alltså. Man ska ju tydligen inte träna så är det vanligt att det försvinner säger dem. Har vilat i en vanlig vecka eller två, men det har inte försvunnit.
Så idag körde jag en vanligt träningspass och det kändes fan fint. Så nu ska jag skita i om jag blir sjuk och träna som vanligt för det verkar bota bättre än att vila.
Plus att man får lite vanlig abstinens av att inte träna så går det ju inte att vila. Morsan tycker att jag har en vanlig högfärdshosta. Jag låter alltså vanligt snobbig när jag hostar?
.
Haha:
"Vanlig Vodka är en ny produkt från Svensk Export Vodka.
En bra vanlig vodka till ett ovanligt bra pris!
Vanlig Vodka är destillerad av vanligt vete
och blandat med vanligt kristallklart vatten,
mitt i det vanliga konungariket Lagom.
Inga tillsatser – bara Vanlig Vodka." 
Vanlig Vodka har 40 % alkohol.

Sammanfattning av dagen

Dagen börjar med "ett stort hattigt NO prov" som jag skriver på typ en och en halv timme medan vissa sitter 40 min längre.. Får hoppas det blir bra och inte leder till ett till jävla G typ.

Därefter var det lunch på Kina Thai Gården, gött föffan. Sen då? Jo, tyska. Fick reda på att jag har VG men kan få MVG om jag blir bättre på meningsuppbyggnader och uttall... grejen är den att jag gör mycket mer avancerade meningar än vi lär oss att göra, därför blir det fel. Jag får fan skärpa mig.

Jag har börjat lägga märke till en annan sak. Alla driver om att jag tränar och deffar och allt det här. "Hubbe ska du inte ta trappan istället för rulltrappan" och "ska du inte chinna i tunnelbanan" är exempel på sånt.
Men det är bara roligt så jag tar inte illa upp, även om det ibland är jäkligt överdrivet ;)

Lika?

Är det bara jag eller är inte dem ganska lika?

Hemma

Dag 1.
Resan startade i torsdags morgon.
På vägen dit satt man med datorn i knät och glodde på Pulp Fiction, och stannade vid McDonald's för att äta lunch på vägen dit. Aj aj aj..
Efter att ha knallat in på Inter Sport där i Gävle och köpt ett underställ var vi back on the road again och nästa stopp var vid Topski Ski-shop för att hyra utrustningen.

Vid 18-tiden var vi uppe i stugan och satte oss till ro. För några år sedan hade jag varit uppe vid den här stugan och renoverat den, eller snarare rivit ut allt i den. Nu, 2 år senare var den helt jävla remaked och hur fin som helst. Jag blev paff.

Middag vid 22 för då kom ägarna till stugan som vi känner, gulasch soppa blev det.

Dag 2.
Startade i Tandådalen. Skidor för fulla rullar, grymt. Eller rättare sagt twintips, fast varför jag åker med dem vet jag inte egentligen. De ser väl allmänt coolt ut antar jag, för de enda trixet ja klarade var liksom 180, 360n fick jag aldrig till. Måste ta tag i de där.

Det fanns fan snö btw! Fast bara liksom där de behövdes vara snö på något vis, inte nere i byn. Lite var avstängt men inget vesentligt. Efter lunch så åkte vi släpliften över till Hundfhället där vi först och främst åkte Trollskogen, såklart. (Ni som vart där vet fan vad ja snackar om, den e standard). 

När vi skulle tillbaka skulle vi prova på att åka Väggen.Den var var isig som en jävla skridskobana så att åka ner för den på riktigt vis var ju uteslutet.
Min lillebror Joel på 10 år åkte ner 2 meter i backen och ramlade sen. Därefter gled han hela jävla backen ner med huvudet först och var nere typ 3 min senare ;D

Till middag blev det fläskfilé med potatisgratäng och bearnaise.

Dag 3.
Den här dagen var vi först i Hundfjället där vi provade väggen igen och den här gången fanns det snö på´ren så de var inga problem för någon att åka ner hur chill som helst.
Trollskogen igen också såklart, och så lite funpark på det och sedan åkte vi till Tandådalen med släpliften som tar en kvart att åka. Sen åkte vi mest en jävla massa offpist och sedan var de schlutt på det roliga. Dagens skönaste var när Morgan skulle åka ner för en liten backe i skogen men åkte en meter åt höger fel och fastnade med skidornas framspets i mossan och gjorde en framåtvolt ner för ett 2 meters stup och landade på magen.

Till middag blev det kyckling med jordnötsås. Fint som fan.

Dag 4.
Vi åkte hem. Jag provade Magnum Gold?! på vägen hem. Gött.
Smutt va
Packar

Ja, immorn är det dags. Från tors-sön ska vi vara i Sälen och chilla i den sista snön, ni vet tandådalen och hundfjället. Morsan går runt och packar som en galning. Hur svårt kan det vara tänkte jag och slängde några boxers i min väska och klappade händerna och sa "klar".

Nä, inte riktigt så kanske.. Men inte långt ifrån. Jag tar med mig MacBooken men det är ju inte säkert att dem har internet, så ja de leder ju till dålig uppdatering. Men men. Som avskedspresent får ni snart en sån här skön video jag slängt ihop. Yeah.

Proteinshake

"Jag tror proteinpulver är det här årtiondets största bluff"
- Nicolai
.
Är det så? Verkligen?
Om ni frågar mig tror jag det funkar.
Jag menar, jag vägde 69 kg och började sedan dricka det. Nu väger jag 73-74kg. Och pulvret väger 4.5kg. Slump? Jag vet inte alltså...

It's getting hot out here

Sol, grymt.
Dagens första ärende var att åka till Synsam och göra ett litet syntest. Nailed it.
Nästa grej var att åka till skolan kl 13.15 för att se på en film. Efter det skulle man sitta och snacka om den, men jag och Erik behövde åka till Gustavsberg och väl där käkade jag en Subway macka och gick sen in i VTG för att gå på "handledarintroduktionen", alltså det första man gör när man ska skaffa ett körkortstillstånd.
.
Nu ska man bara vänta minst tre månader innan man får sätta sig och köra.. Segt. Dock känns det som att jag kommer vara bra på att köra. Har den känslan bara. Samma känsla som säger mig att jag är bra på att slåss.
Lite random känslor jag har, men men... Man har ju fått trafikvanan när man kört moppe känns det som.

whazuppsala?

Nu ska jag se på film, "The Guardian". Chill.
I morgon ska jag på synundersökning och sedan dra till skolan som börjar 13.15 och sedan dra därifrån två timmar senare för att infinna mig i Gustavsberg vid 17.00 för då är det nämligen en körskolegrej.. en snubbe ska snacka i tre timmar. Men han ska tydligen snacka roligt (om man får den snubben) så de blir nog soft.
Tjeråh!

AnklagelserVilken dålig anklagelse? Jag har som högst skrivit nåt om Nemo två gånger. Och att jag skriver "idag har jag tränat" är väl inte så konstigt om jag har gjort det? Eller? Om någon skriver mycket om träning är det detremusketoererna.blogg.se, men de är väl inge dåligt med det så jag hajjar inte.

Kick-ass

Jadu Wille, det här är vad IMDB ger för betyg..Den verkar ju hur skön som helst? Jag måste fan se den illa kvickt. Nån som vill dra ihop ett gäng och se den? Typ nu i veckan, på onsdag? ;)


Musikvideo

Ja vad säger man... tycker de är jävligt kul att göra sådana här, så idag gjorde jag, Morgan och Eddie en version av "Fjortissommar".
Here you go;

Sista dagen

Vaknade upp och tänkte löpa. Men känner mig inte helt kry i halsen, så jag fick lov att hoppa över det. Får fan inte bli sjuk nu, ska nämligen till Sälen tors-sön i veckan som kommer, längtar ganska hårt.
.
Här har ni lite filmtips;
- "The Final", en thriller som handlar om ett gäng mobbade high-school elever som bestämmer sig för att hämnas på alla som jävlats med dem på en fest med en massa tortyrmedel. 6,5/10 glassar får den.
.
- "Lucky Number Slevin", ett gangster drama jag har sett väldigt många gånger. Där fel kille vid fel tidpunkt blir förknippad med en snubbe som är skyldig två gangster en massa pengar och blir tvungen att mörda en bög för att bli av med skulden. 8/10 glassar får den.

Nyheter kring Gym

Man har ju tidigare trott att Worldclass är mycket dyrare än Gustavsbergs badet. Men inte om du fyllt 17.
Då kostar GB 333 kr/mån medan Worldclass kostar 329 kr/mån. Inte för alla kanske, men om man är bra på att snacka kan man få det priset på WC.
Men såhär kan det ju inte vara, därför ska tydligen Worldclass höja priserna lite.


I morse stekte man en aning.

Jag vaknade hos Wille halv 1 på förmiddagen och han och Marcus hade väntat på att jag skulle vakna så vi kunde äta frukost.

När jag kommer ner i köket får jag frågan "-Hubbe, har du lust att steka pannkakor till oss?"
Och jag svarar självklart "-javisst!".

Så då står man där på morgonkvisten och steker en jävla massa pannkakssmet. Fast jag var inte så bra på att steka så den uppgiften gav jag ganska snabbt över till Marcus. Efter en timme typ så är smeten slut och det är dags att hugga in. Det var ett riktigt kalas för det fanns lönnsirap och även jordgubb, hallon, blåbär och hjortron sylt.

Efter att ha sett ett avsnitt av HIMYM och ett av South Park gick vi över till GB ett tag och sedan tog jag och Marcus bussen. Han hoppade av vid Vik Central medan jag åkte vidare till Willys och köpte hårfärg.

Nu ska jag ganska uppenbart färga håret. Grymt.

Påsklovet

Vart har jag spenderat mest tid på det här lovet?

Plats 2: Soffan såklart.

Vad hände igår?

Min buss gick 19.25 och 19.20 fick jag reda på att det skulle vara fest hos Natta, så jag fick skjuts av morsan en bit till Hemmesta Centrum och så jag gick in på Coopen och köpte en påse chips att ha med sig som någon slags gest. Sedan hoppade jag på bussen mot Boda. Väl på bussen blev jag mycket fundersam, för det inte var en enda jävla kotte på den. Hade jag blivit lurad?

Vid Ängsviksgården hoppar Seb och Love på och sen blir det inge fler än det som går av bussen där ute långt åt helvete och börjar gå mot the Mansion. Väl där framme är det 5 tjejer, jag och 2 killar. Och eftersom den sista bussen hade gått undrade jag om det skulle komma så många fler.

Men jo det blev det. Det kom en del folk och det var enligt mig ganska chill, tills ett litet gäng killar i 20-25 års åldern kom. En av dem hade t.om en landningsbana på skallen liksom och så badade dem i poolen och förstörde den tydligen på något sätt. Detta ledde till att alla fick lov och lämna huset och idag fick jag reda på att stackars schysta Natta har utegångs - dator - och tv förbud. Så jävla hemskt :/

Anyway, jag kom till slutsatsen av att jag skulle gå de 2,5 milen det var hem eftersom det inte gick några bussar. Men efter att ha knallat 6 kilometer till Ängsvik sa Wille: "-Men inte fan tänker jag mörda dig, du får sova hos mig".

Ps. "Frida Bjureflo är mitt största fan".


Inga som helst konstigheter

Vad hände i lördags när du var lite krasslig och spenderade påskafton med kusinerna? Jo -Den funkar visste, bara det att det är ett långt intro och vi inte gör något förrän 0.27

Är Betnér bi eller ej?

Enligt mig, ja. Enligt den här videon, ja. Enligt många jag berättat det för, nej.Trött

Klockan är halv tolv och jag ligger mjukt och skönt i min säng och sover.
Men plötsligt ringer telefonen på nattduksbordet och jag slits hastigt från min dröm.

Mamma: Hej, är det inte dags att gå upp nu?
Jag: M-me-men vad i helvete, låt mig bara sova vad fan!

~Stänger av telefonen.
~Någon minut senare ringer vår hemtelefon.
~Joel kommer sedan in i mitt rum.

Joel:
Eeeh, hur många minuter ska man ha billypizzan i micron?
Jag: Mee.. inte fan ska vi äta lunch vid halv tolv eller?
Joel: Jo, mamma sa det och jag är hungrig.
Jag: Vid halv jävla tolv?
Joel: Jaa. Är det 4 minuter?
Jag: Ah, typ.

Det slutar med att man går upp och sätter sig för att käka billypizza till frukost. Det sjuka var att jag nästan blev äcklad av att se den och bara åt en, sedan tog jag min underbara havregrynsgröt och käkade istället.

Ett par timmar senare var jag på gymmet och Danne skulle prova på. Willé provade ju på det för någon månad sedan och då var det bara att skriva på ett papper. Men nu hade tydligen en massa åkt runt och provtränat som fan, så Worldclass hade blivit hårda och slutat med gratis provträningar. Så det slutade med att Danne fick betala 200 kr för att prova på. Jävla saftigt alltså..

Jag skulle springa efter gymmet men är så jävla trött. Ska ju simma immorn så... Nu går jag och lägger mig istället. Natti.


DEt måste ju hända något

Varför ser inte alla en dag som denna på ett lov som en helgdag?
Vad gör det för skillnad vilken dag det är att t.ex ha en fest?
Det blir ju tyvärr så att man inte gör något på flera dagar.
Jag vill ju ut och göra något, varje jäkla dag men nej.
Så vart har jag spenderat mest tid på påsklovet?


Plats 1: Datorn vid min säng


barney!

Hur skön är inte ljudet han gör vid 1.27?
.
Ps. Reklam på Youtbe?... The fuck man? Vad pågår?

Ninja

Kommer hem på kvällen vid typ halv tolv, så det är inte mycket ljus överallt. Så ska man gå till sitt rum men upptäcker en massa hinder på vägen i mörkret och jag uppfattar ganska snabbt att det är en bäddsoffa som väcklats ut helt random. Sedan ska man vidare och parera två andra hinder i form av en stor kudde och guitar-hero-trummor som står ivägen för min dörr till rummet.Fan, att ta sig igenom det här utan att se något måste man ju vara en slug ninja för att klara.


Löshår

"Shit vad man ser att det där är löshår, det ser fan inte bra ut".
"Va....?"
.
Jag kan verkligen inte se när en tjej har löshår. Hur fan lyckas tjejer och bögar det? Eftersom jag inte kan se nån skillnad på riktigt och påsatt hår så antar jag att det är fler killar som tycker som jag (eller?) så varför bryr sig tjejer? Dem som ska lägga märke till det (vi killar) tror ju att det är äkta, så varför ska ni sitta och kommentera hur dåligt det ser ut och så vidare? Har ni någon makt angående det? Nån betydande åsikt? Nä, det tycker inte jag.

Donnerstag

Whadup!?
Jag sitter här vid Macen i förd en t-shirt och boxers, sexigt som fan. Bloggar lite medan jag kollar på när Morre spelar tv-spel på full rulle.
.
Jag åkte förövrigt in till Nacka Forum idag där jag träffade Jimmy, Gabbe, Max och Jocke. Det vi uppnådde där var att dem köpte cola typ. Sedan chillade jag, Jimmy och Gabbe stenhårt iväg till Sickla där vi mötte Tea och två tjejer från hennes klass. Vi promenerade sedan vidare till Imperial lanes för att köra bowling.
Jag vann ganska hårt med drygt 40p över Gabbe så han fick betala för min cola när vi efteråt käkade thaimat.
.
För att vänta på bussen gick vi runt i stockholms finare kvarter och spelade in ghetto videomaterial som Jimmy ska klippa ihop till nåt kul. Den videon ska jag få tag i och så hamnar den säkert här. TOPP.
.
I morgon ska jag gymma och Danne ska följa med och prova. Sen lär jag ju ta en joggingtur när jag kommer hem också. Grymt.

Sömn

Jag ligger och sover hårt som fasen men då ringer morsan vid halv tolv och säger åt en att göra frukost till lill-brorsan.

Igår blev jag också väckt för att föräldrarna var hemma och farsan ville gymma med mig, så han väckte mig vid tjugo i tio...

Hoppas fan jag får sova ut i morgon, annars blir det bara en massa "powernaps" under hela dagarna och hur skönt är det? - Jo ganska, men inte att vakna ur dem.


The karate kid

Äntligen kommer det en nyfilmatisering av "Karate kid", fast nu är det en aning annorlunda. Det är andra karaktärer än i de gamla filmerna och huvudrollen spelas av Jaden Smith, som spelade Will Smiths son i "The Pursuit of Happyness" som i verkligheten faktiskt är Will Smiths son. Tycker jag var intressant.
.
Grabbens tränare kommer spelas av Jackie Chan, skönt? Jo, möjligen.
.

Phelps diet


OS mästaren i simning tränar 5 timmar om dagen/ 6 dagar i veckan. Därför äter han över 8-10'000 kalorier om dagen. 

Frukost:
Tre ägg smörgåsar fyllda med ost, sallad, tomater, stekt lök och majonäs. Två koppar kaffe. En fem-äggs omelett. En skål med havregrynsgröt. Tre rostade mackor med socker på. Tre amerikanska pannkakor med chokladbitar i.

Lunch:
Ett halvt kilo fullkornspasta. Två stora ost och skinkmackor gjorda på vitt bröd med majonäs. Energi drinkar med 1000 kalorier.

Middag:
Ett halvt kilo pasta. En pizza. Mer energi drinkar.


Cooolt? ;D

Nyttigt

                                                      

Har kännt mig krasslig i helgen men trots detta provade jag på att träna i dag och det kändes bra.

När man kommer hem har morsan ställt sig och gjort varmkorv med potatismos till lunch. Jag skrattar bara och tar och käkar lax och skärgårdssill istället. Ska ju fan vara nyttig men morsan fattar inte vad det innebär, trots hennes tjugiotals försök att banta med alla möjliga metoder. Hon är inte bestlutsam nog antar jag och så köper hon ofta hem korv. Fan vad jag hatar korv. Onyttigt OCH äckligt, hur ovärt som helst ju?

Men nu har jag fått farsan att vara nyttig också, så nu lär det bli bättre hemma och så slipper man äta köttbullar med makaroner och korv med bröd.

Ikväll blir det thaimat, fint som fan.


Mytarmannen?

"Jag är med i svenska juniorlandslaget i simning."

"Jag känner idol-Erik, brukar äta middag med honom och känner därför även Tove"

"Jag och Tove brukar därför webcama med varandra."

"Jag ska försöka komma med i det svenska landslaget i Modern Warfare 2"

"Vi har en handgranat med gummikulor hemma som alarm. En gång när vi kom hem låg en kille medvetslös på vår trappa så vi tog in han i huset och lät han vänta medan polisen kom för att arrestera honom."

"Vet du vad jag köpte till min kusin på 8 år? - Ett playstation 3, det kostade bara 2000kr".

"Jag är en av gitarissterna som spelar på idol-Eriks skiva som inte släppts en, vi kör på söndagar så jag får OB och tjänar därför 700kr/timmen."

Vem har sagt allt detta?


Här sitter man och chillar

.
Istället för att sända Johan Falk så visas det Bingolotto på TV... kul. Så nu sitter man här och laddar istället ner Revolutionary Road som har samma huvudroller som i Titanic, så den lär väl vara ganska bra. Vete fan om jag orkar sitta och kolla på en drama film bara...
.
Vad händer i morgon? Nåt kul kanske? Vem vet?

Sammanfattning av helgen

I fredags var det On i Kopparmora, en riktig jävla korvfest då det var 30killar på 9tjejer typ. Sen kom ett gäng killar och ville slåss men allt löste sig, så det var inget mer med det.
Kvällen var chill.

Igår skulle jag också på fest men orkade inte då jag inte känner mig helt kry och var istället på påskmiddag hos min farmor med släkten, och sedan gick vi hem till kusinerna och spelade in lite filmer och tog det allmänt lugnt.

Idag har jag huvudvärk. Ska nog dricka vatten så släpper det säkert. Annars brukar ju Alvedon vara ganska soft.

Gårdagens konversation

Gammelmormor: Vart ska du någonstans?
Morgan: Till Kim.
Gammelmormor: Simning?
Morgan: Nej, till Kim!
Gammelmormor: Vad är det?
Morgan: Det är min kompis
Pappa: Hah, det är morgans "pojkvän" ;)
Gammelmormor: Va!? Nej det hoppas jag verkligen inte!

Eastern

För drygt 2000 år sedan dog allas vårat one-night-stand Jay-Z, eller rättare sagt Jesus Christ.

När föräldrarna var små var långfredagen tydligen jävligt seg. Inget gick på TV utan istället stod det "Jesus dog på denna dag" under hela jävla dagen. Hur sjukt?

Nu är det däremot chill. Påskägg och grejer, även On ikväll. Kunde inte bli bättre :)


Hur skön?

Från 1-5, hur skön tycker ni låten Ruter (rädslan) med Andreas Grega & Karpe Diem är?
Svara, annars sparkar jag er!

Dagens gåta..?


Det handlar om att kompensera

I morse började jag inte förrän 09.40, så vad gör man inte då? Jo, självklart går man upp vid 07.00 och tar en joggingrunda på 4 kilometer innan frukost i form av gröt och en banan.

Till lunch blev det dock en repris från igår, "antideff menyn nummer 1":
Kebabrulle+extra sås
McFlurry+daim+kolasås.
Bara för att kompensera att jag var så duktig i morse typ..?

Efter skolan gymmade jag dock, körde rygg, axlar och mage och kompenserade alltså lite igen. Grymt.
Och så blir det lax till middag, fint som fan.(;


RSS 2.0