Fjärdedags Jul... Nä men, lördag.

Gissa vad jag blev väckt av idag då, som typ nu är som min "jullovs-väckarklocka"? - Pappa som drog ett trumsolo halv tolv på morgonen -.-'
 
Kollade lite Scubs(!) och käkade frukost, sen blev det ju lunch efter ett tag, billy pizza, nice, och typ då började jag göra smörkola. Var väl klar med smörkolorna två timmar efter det, tog en dusch och sen var det Guitar Hero 4 på g.
 Sen kom kusinerna för vi skulle ha nån trevlig släkt middag, och så spelade vi såklart Guitar Hero och såg på filmen "Robin Hood: Prince of thiefs" och sen såg jag på bästaste Scrubs.

Om ni inte är pirater, Scrubs sänds på tv6 mån-tis runt 23.00!!

Vad ska ni göra på nyårsafton? För själv ska vi få gäster hit och så hoppas jag bara på att det blir något pang-pang, men så kommer säkert nån jäkla granne och ba "nää, min hund blir rädd, sluta", min katt blir rädd av din hund, så käft...
Aja, hare bra, god jul.

Annandag Jul

De känns som att jag ofta kommer med massa filmtips till er, ni kanske har några till mig? De är bara lägga in i kommentarerna i så fall.

Första väckningen på morgonen var pappa som halv elva började spela trummor, men jag lyckades på nåt skumt sätt somna om men sen började Morre och hans kompis Kim spela GH4 vid tolv och då gick de inte att somna om.
Såg typ 11 Scrubs avsnitt igår, men det tog typ 3h på datorn istället för om det skulle vart på tv och tagit närmare 6h.

Stör ni er inte jäkligt mycket på alla reklam avbrott? De har ju fan blivit värre också, i princip varje KVART är de en 4min reklampaus, och så har ja hört rykten om att dem måste trycka in mer? -.-'
På tal om reklam, här är min lista över dem skönaste.

Tele2 - Born to be cheap
ICA - man har ju alltid gillar ICA reklamerna (;
Telia - dem är rätt sköna ibland.
Olw - av dem här goda?
Radiotjänsten - gillar den där låten, där dem tackar alla som betalat tv-avgift.

Nu orkar jag inte skriva nåt mer, hörs!
God juul!

Juldagen!

Vaknade halv ett av att kusinernas pappa, Ola, mer eller mindre satte sig på min sängplats, en bäddsoffa, och började lira GH4 och strax därefter kom två av kusinerna, Mattias och Ellinore och började lira, så det var väckningen.
Sen nån timme efter det var det frukost, risgrynsgröt och fika, fett nice, tröck såklart i mig för mycket.
Ännu en timme efter det kom familjen för att hämta mig, åt lunch/middag där, ännu mer julbord, oj oj.
Sen körde vi ÄNNU mer GH4, fett roligt spel alltså. Vid typ 8 på kvällen åkte vi hem, jag var då helt proppad med skit så jag bara kände hur kroppen mådde dåligt men äsch, satte mig och käkade chips och kollade på "Bulletproof" som var en actionkomedi med Adam Sandler, skön!
Gissa vad jag gjorde resten av kvällen? Hah, ännu mer GH4 men då mådde jag seriöst illa så jag gick och la mig.

Årets Julvärd i SVT1, Lasse Kronér tyckte jag var skön faktist, vad tyckte ni?

Julafton!

Tjaa, har vart seg på att uppdatera, men ah, här är anledningen.

.

Drog till kusinerna, familjen Nyman vid halv tre.
Började att kolla `Kalle Ankas jul´ såklart, jultradition liksom, sen var det mat, käkade som fan, gott vare.
Sen vare fika, glass, tryffel, panacotta, lussebullar osv, skitgott, tröck i mig som fan, höll nästan på att spy men nä.
Julklappsöppningen var tidigt, redan typ vid 6, åh här kommer då en lista av vad ja fick i fall att någon undrar..

*Trumvirvel
*Symbal
*Rakhyvel
(haha?)
*Presentkort på JC
*Pengar
*Guitar Hero 4: World Tour
(woho!)
Sen så kommer vi fira en mini jul med mormor om typ en månad men då blir de bara nåt litet paket, glad för presenterna men besviken att jag inte fick nån boxningssäck, stackars Morgan...

Kusinerna fick också GH4 så efter att vi kollat på `Karl-Bertil Johnssons Julafton´ så började vi lira det, vid kanske 8 på kvällen, så käkade vi massa godis och grejer, sen när vi skulle åka hem så säger mamma "Oj, jag har råkat beställa en vanlig taxi, så det får bara plats 4st, Robert du får vara kvar här, hejdå"
Men vaa!? - Så jag fick vara kvar där då, körde ännu mer GH4 så sammanlagt körde vi det 8 timmar för vi slutade inte förrän kl.4 på natten, sen gick jag och la mig.

GOOOOOOOD JUUUUUUUUL! (i efterskott.)

Dan innan dopparedan.

Ho! Ho! Ho!
Igår såg jag en massa på "Scrubs" men även komedin "40 days and 40 nights" som handlar om en kille som ger ett löfte på att leva i celibat i 40 dagar, alltså inget sex överhuvud taget, och så blir han helt skakig och sjuk i slutet, och ja tror faktist det blir lite så, kommentera?
 Skulle göra pannkakor till lunch men dem första tre ja stekte blev helt misslyckade, alla fastnade i pannan när jag skulle vända så dem revs sönder, så ja blev rätt arg men det löste sig.
På kvällen käkade jag smörkola och såg "Entrapment".

Ska jag skriva mer, mindre eller som jag gör nu, med filmrecensionerna?
För jag ser ju rätt så mycket film så...
.
VÄRLDSLAG PÅ NERLADDNINGSFÖRBUD SKA INSKAFFAS DEN 1 APRIL NÄSTA ÅR!? Då kommer tydligen snuten söka upp en genom IP adressen till datorn och åka hem till en, shieet, så nu får man ladda ner en massa medans man kan!

God jul och gott nytt år!

3:e Jullovsdagen!


Tjaa, glömde skriva igår så här kommer om måndagen så kommer ett om idag senare.

Måndag
Vaknade av att Morgans kompis kom på morgonen och att hans kompis pappa stod och ropade ``Morgan, vi är här nu!´´ typ klockan 8 på morgonen, jävla idiot!? Tror han att alla går upp lika tidigt som han och hans lilla son på jullovet eller? Aja, när jag då vaknat drog jag på "Home alone 3" som jag inte hunnit se klart, den är skön asså. Sen gjorde jag frukost, varma mackor, najs, sen gjorde jag extra stora smörkolor, NAJS!
 Sen kommer jag inte ihåg mycket av dagen, kommer ihåg att jag skulle göra risgrynsgröt men så läste jag fel på receptet så jag fick göra om det så det tog 1,5h att göra gröt, hah, sen såg jag typ halva "Jingle all the way", en julmfilm man får ännu en julkänsla av, huvudrollen är Arnold Schwarzenegger och han är typ en pappa som är dålig på att hålla sina löften till sin son och koncentrerar sig film på hur det är att köpa julklappar i sista minuten, och såhänder massa skumma saker, skön.
Sen åt jag middag och sen ringde Jimmy, rep på gång, så jag drog till Jocke så satt vi där och softade i replokalen nån halvtimme tills Jocke kom (han bor hos sin mamma den här veckan), sen så lirade vi i typ två och en halv timme, sen drog ja hem och kollade "Scrubs" på tv, sen la jag mig i bäddsoffan och somnade till "Titanic". 
 
Grymt viktig information...nää:
Alla medlemmar i Plural har skilda föräldrar utom jag.
Rätt skumt hur den nya "vanliga familjen" ser ut...

God jul!

2:a dagen på Jullovet

Söndag
Vaknade hos Jocke men låg kvar och halvsov i sängen nån timme, sen gick jag upp och så käkade vi pan pizza, sen gick vi ut och repade, nu kan vi 5 låtar så nu har vi börjat ragga gig, nice nice.
Efter några timmar gick vi in igen och softade, sen blev jag hämtad av morsan och så när vi kom hem såg vi actionkomedin "Snatch" som var skön, svår att förklara men den var bra, i alla fall, sen tog vi in granen och så klädde vi den, men nu är den sne, shiet!
Kvällen avslutades i alla fall med film och marabou, först "Heartbreak hotel" följt av "Grinchen" och till sist "Home alone 3" som jag somnade till, värsta julkänslan man får av dem två sistnämnda filmerna (;

Här kommer en otippad lista på  saker jag stör mig på:
Steven Seagal
Värmdö raggare
Fjortisar
Emos
Datanördar
Folk som kallar mig punkare
Folk som skriver "pea"
Fjollor
Folk med skjortan innanför byxorna
Nikotin-fri-snusare
Carola

Listan kan göras lång men de där var allt jag kom på just nu, good jul!

1:a dagen på lovet.

Lördag, naaajs!

Dagen: Blev väckt kl.11 på morgonen för det var frulle, sen städade jag hela huset för att jag är skuld det till mina föräldrar för att min förra mobilräkning blev för dyr, får bara ringa/sms:a för 200kr i månaden och det blev 350kr så om jag inte betalade det fick jag lov att städa huset två gånger, jävligt dåligt? Kommentera hur mycket ni får ringa för - I försig gäller det där inte mig längre för min mobil är snodd men ändå.
 Jag såg på filmen "Fight Club" och den är fan så jäkla bra asså, ett riktigt bra filmtips, vet inte om jag har gjort en recension av den när jag nämnt den tidigare men, här kommer en i alla fall.

Kvällen: Klockan halv tio på kvällen ringde Jimmy, det var alltså helt otippat dags för rep, åkte dit och repade några timmar, tränade på några nya låtar och det lät faktist riktigt najs, skitkul var det, sen orkade jag inte åka hem och eftersom dem andra sov över hos Jocke gjorde jag det med.

Filmrecension: "Jack (Edward Norton) är en sömnlös man som försöker fly från sitt tråkiga liv, sen en dag träffar han Tyler Durden (Brad Pitt) och då ändras Jacks liv för Tyler ser livet på ett annat sätt och ser självdestruktion som det som gör livet värt att leva. Dem startar `Fight club´ med massa andra män som tänker likadant så får man puckla på varandra hur mycket man vill där, klubben sträcker sig genom hela landet men sen blir det mer seriöst när Tyler har större planer och startar `Projekt Mayhem´....."

Gooood juul! :D

Äntligen!

Nu är de slut, slut, schlutt! :D
Vanliga lektioner till lunch, sen hade vi dubbelpass med idrott, första passet var chill, bara pingis, sen andra passet så trippade vi över till andra planhalvan så körde vi nån slags hinderbana där, så var man ihopbundna 3 och 3, så skulle en av dem ha ögonbindel, ganska kul grej faktist, sen i slutet på hinderbanan så fick man ställa sig högst upp på ribbstolen och droppa med ryggen ner på en tjockmadrass, så gjorde ja det men min kropp var typ så van att köra "bakåtvolts postitionen" så jag höll på att slå knäna i käken när jag landade, men klarade mig så det var nice!
Sen fick vi betygen och jag fick faktist helt sjuka betyg, eftersom vissa tror jag är ganska dum typ..

Gjorde en massa smörkola när jag kom hem, sen såg jag på "Robins" som det var säsongs avslutning på och sen "Kim Noak badade aldrig i Genesaretts sjö" som typ var en svensk... komedi/thriller, skön, se den om du har lust, stark 3/5 toasters!

Nu äre lov, jäklar vad nice, hoppas bara man inte sitter för mycket still hela lovet och käkar massa godis, fast det skulle försig vara najs att gå upp några kilon men, ah, får se, god jul!

Längtar till Jullovet..

Idag kommer filmen ´Specialisten´ på 6:an, har ni sätt trailern till den? 6:an kan vara riktigt sköna ibland faktist,
"En man...En kärleksscen..."
 xD
Innan Sylvester Stallone (Rocky, Rambo osv.) gjorde sin första riktiga film så var han en porrskådis, i filmen Stallion, de ni! (;

Första lektionen på dagen var idrott och först hade vi volleyboll följt av basket, sen hade vi innebandy och när det då gått åttio minuter trodde man lektionen var slut, men nejrå, då hade vi trettio minuter boxersize också, nice, så det var en rolig idrottslektion enligt mig, 110 min :D
Sen bestod resten av dagen av att kolla på "Freaky friday" och sen slutade vi, skitnödvändigt!


Stekarna i The hives (;

Vad ska ni göra på lovet? Tjarrå!

Snart slut

Alla vet kanske inte det här så: Jag vet inte om det bara är min dator som är seg på att uppdatera eller att det är så för alla men i alla fall, jag har en typ tvångstanke att skriva varje dag men bara en gång om dagen, så om det inte står något nytt men borde göra det, prova att scrolla ner lite på skärmen och trycka på den månaden det är nu så uppdateras det.

Julbord idag, nice! Jag åt rätt mycket faktist, om man inte jämnför med Kahnan men, käkade en massa lussebullar också, enligt mig var dem faktist dugligt goda. Nu börjar det bli såhär skönt men onödigt i skolan att man harlektioner utan att lärarna lär ut något eftersom det snart är slut, tycker det är lite onödigt att vi ens går i skolan nu men aja.

Cowboyen har typ en av sveriges bästa trummisar som trumlärare, Morgan Ågren och därför så får Cowboyen gå på hans konsert som ska hållas i dag gratis, och hela familjen får följa med, så jag ska in till stan och lyssna på prog jazz typ, jävligt skum musik, typ som Frank Zappas men Morgans trumsolon är jäkligt nice så det här blir nog kul! :D

Och håll käften om "punkarhubbe" och grejer, kom med nåt nytt för fan.
 Morgan Ågren

Tjarrå! (:

Ganska soft tisdag

Dagen började med ett svenska prov, men det var inte alls speciellt jobbigt tycker jag, bara skriva lite grejer för att fylla raderna, hade liksom 1,5h på sig att skriva så de var bara kluddra på med massa. Var klar efter 40 min, så jag typ... hängde i skåphallen. Sen var det musik, hade ett väldigt lätt Julle kryss för att Mats hade skrivit det, sen skulle vi då spela julsånger och så sjöng Mats, nice...
Sen var det fisk till lunch, så jag åt inget och det var väl kanske en anledning till att jag var sur under lunchrasten när jag, Kevin, Kahnan och Micke lirade pingis och Tea och Jennie störde oss, då var ja låg och blev irriterad.
Men aja, sen bild, tråkig lektion, sen engelska, så fick vi reda på betygen och ja hade tydligen höjt mig till VG i både engelska och svenska, najs!:D
Sen var idrotten inställd, typ första gången någonsin, så vi slutade, skönt som f*n :)

När jag kom hem så gjorde jag en bytte med kladdkaka och kollade på "That 70s show" medans jag åt den, och i söndags fick jag reda på att grabbarna i Pural typ älskar det programmet lika mycket som ja, så det är skitnice ;D
Började se på filmen "Thelma&Louise" men tröttnade, kan nån ge mig filmtips?
Komigen!

Ohyeah!

Jäkligt tråkig måndag idag, hade inga inställda lektioner och så hände inget speciellt under dagen, bara en vecka kvar till lovet så det är ju nice, får stå ut dem här 5 dagarna.

Plural hade sitt första officiella rep igår, as nice! Lirade massa gamla godingar och det var kul som fan, nu har vi planer på att spela på dieselverkstaden framöver.

Lite roligt; Morsans telefon ringde, hon gav den till mig (min mobil är snodd) och svarade jag.
J: "Tja Rob, är du på att repa idag?"
R: "Ah, gärna, vart och när?"
J: Hos mig om typ en timme, ska bara komma hem från stan och så.
R: Va, hos dig, i typ solna?
J: Nej, nej, där vi brukar repa du vet!
R: vaddå, typ hos din farmor?
J: Hahah, va, nej? xD, i skeppdalsström, ja ringer om en timme.
Jag trodde alltså att ja snackade med Jimmy för det lät precis som honom men det var tydligen med Jocke och när jag lagt på så vände han sig mot Max och sa "Hah, Rob är fan full! x)"

Ja vet inte om det där är internt skämt eller inte, men kul var det i alla fall för mig (;

.
Bild på Jockes studio, togs på midsommar. Ska jag börja lägga in lite bilder då och då eller? Kommentera.

Såg på en film idag, här kommer en recension!
V for Vendetta: utspelar sig typ runt år 2030 men är inte alls så high-tech som exempelvis filmen I, Robot utan den utspelar sig då för att filmen är baserad på en DC comics serie och så har England en diktator och så har det hänt en virus epedemi för typ 15 år sen. Filmen handlar iaf om en man som kallar sig själv V och så planerar han att spränga det engelska paramentshuset för att göra en symbol för att folket ska vara fria och inte ledas av en diktator.
Filmen är gjord av dem som gjorde Matrix-filmerna men nej, den är inte alls lika oerklig, det är typ en action/drama/thriller film och den är faktist jäkligt bra, 4/5 toasters!

Ha det bra så länge, tja på er!


Sunday rost

Tjaaa!
Jävligt skönt såhär med en riktigt slapp helg, bara typ film, dator och tv liksom. Undrar hur lovet kommer bli...? Jag och brorsorna lyckades inte hålla oss vakna hela natten igår, trots att vi drack två koppar kaffe var och grejer, först såg vi på "Kung fu hustle" som är en skön men skruvad japansk actionkomedi, och lite då och då mitt i den filmen så zappade jag över till "Ong-bak" som är en Thailändsk thaiboxningsfilm som har några tuffa fight scener i sig, sen efter att tv-filmerna var klara så gjorde jag kaffe och så började jag och brorsorna se på "The polar express" som var ganska bra, fick en fin jäkla jul känsla av den, och de är det bästa med julen, inte klapparna och det för det är typ en halvtimme på en dag som man längtar efter, nä snön och julpyntet, musik och allt de där är de som gör julkänslan och de fina med julen.
 Så har jag tradition i min familj att bara på vintern se en film, så drog jag på den typ vid 1 på kvällen, disney filmen "Skönheten och Odjuret: den förtrollade julen" som jag sett varje vinter sen jag kan komma ihåg, men till den så somnade jag och Joel, så där blev liksom misslyckningen.

Blev väckt av att päronen kom hem, dem hade på dagen varit och julhandlat och sen sett nån föreställning som hette "Uggla, Ulveson & Rheborg" som tydligen var nice.

Aja, idag så såg jag och Joel klart disneyfilmen på morgonen och sen drog typ hela familjen utom Joel för att julhandla mer, då tanka jag ner den riktiga skönheten & odjuret och såg med Joel, men asså jäklar vad Disney filmer kan vara äckliga, dem är ju värre än musikaler, dem sjunger fan hela tiden? Fick sitta och spola förbi alla låtar och var tredje minut var det typ en ny liksom, kul.
Efter den så såg jag och Cowboyen "The butterfly effect" som jag rekomenderar, 4/5 toasters får den, fett djup och grejer men orkar inte förklara men det är typ en thriller, se den!

Skön bild jag hitta från i sommras, midsommar faktist, satt och lirade Guitar hero med J&J. Skön bild jag hittade från i sommras, jag, J&J som lirar Guitar hero på midsomma natten, får värsta minnerna (;

Peace out!

Tjaah.

Blev väckt av morsan kl.10 i morse "för det var frukost"  så dagen började ganska segt. Såg på tv och så ett tag tills jag fick datorn av Morre, så hade jag den två timmar men kommer inte alls ihåg vad ja gjorde, sen ville Joel se på "Green street hooligans" så då började vi kolla på den men jag somnade efter några minuter, så sov jag i 2,5 timme för att morsan väckt mig så tidigt, nice... Har börjat se på filmklassikern "The godfather" men kommer nog inte se klart den idag, men vi får se, vi har FF i huset så jag och grabbarna satsar på att dricka kaffe och grejer för att kunna vara uppe hela natten, så det blir nog ganska mycket tv-tittande.
Kul att man sitter hemma själv med brorsorna på en lördag...

Ha det nice!

Fredaaag.

Väckes extra tidigt på morgonen för jag skulle vara tidigt till skolan så man kunde vara med på gen repet till Lucian, sen så var det två shower efter varandra, Lucian tog slut ungefär vid 10, skönt att det är över.
Sen var det en kvarts NO lektion och därefter lunch, man fick baugetter ffs! Idrotten kunde jag inte vara med på för jag inte hade hinnit ta med kläder på morgonen så fick dra till bosses backe och ta ett kort på mig själv som bevis att jag vart där, när jag kom tillbaka hade klassen beeptest, har inte gjort det sen typ 7an, borde vara dags snart. Efter idrotten var det en "Svenska lektion", fick tillbaka SO läxförhör och typ käka mandariner, soft. Sista lektionen på dan var matematik, vi skulle rätta våra egna prov!? Så när man hade gjort det så sa Peter att han redan hade rättat dem, kul? Så skulle man gemföra hur man rättat och grejer, fick VG- men ja kommer få VG i slutbetyg, så det är nice som fan.

Somnade på bussen på vägen hem som vanligt, det är bara en tidsfråga innan jag typ vaknar upp i Djurö eller nåt, oj oj.
De blev lasagne till middag, jäkligt god faktist, min mammas är typ ända ätbara lasagnen, helt seriöst. Trummade lite och sen var det idol final, måste ju ses - Kevin vann, hoppas för honom att det inte blir som för alla andrasom har vunnit idol, att tvåan blir större.

Nu blir det typ Scrubs en lång stund av kvällen, sen 01.00 så börjar "American gigolo" får se om jag orkar vara uppe och se den, höll på och somnade vid 22 förut liksom. Immorn äre ff men dock inte brödra fritt, få se vad som hittas på då, kommentera vad ja ska skriva om.

Tja på er!

Ekvallen igen

Yo, peace!
 På morgonen så skulle vi samlas för vi skulle dra till Ekvallen men dem flesta missade samlingen och vi fick springa till bussen, jag överdrev såklart och lubbade på.
Den här gången så var skridskorna jag hade förra gången knutna på nåt jäkla sett så jag inte kunde ha dem och fick ta några andra smala grabbar, så åkte jag i nån halvtimme och var med i "skridsko-idrottslektionen" som först Tomas hade och sen Micke och Jeppe. Men dem där skridskorna var helt cp och vet sig så man inte kunde åka snabbt och så typ vrickade man fötterna i dem så jag sket i dem och satt och loda i båset, sen drog jag till Speedy's och köpte klubbor och redbull.
Resten av dagen var ganska seg, klassråd, plugg på svenska och sen en enkät (?) sen så slutade vi, en ganska kort och skön skoldag alltså. När ja kom hem så upptäckte jag att det inte skulle komma nå "That 70s show" för det skulle vara handboll, vad i helvete? - Så jag somnade.
Vaknade av att det var middag, nice, sen drog jag och farsan till Brisak för att köpa stjärngosse stuff tills immorn.
Ikväll blire "Röd drake" som är tänkt att vara "ettan" i Hannibal serien, fast egentligen äre typ såhär:
1)Hannibal Rising
2)Röd drake
3)När lammen tystnar
4)Hannibal
Sådär är själva ordningen på handlingen men dem har spelat in filmerna lite huller om buller.

Här är btw världens bästa jullåt, The hives & Cindy Lauper, seg i början men ha tålamod, den är skön!

Alriiight..

Tråkigt matte på morgonen, därefter var det intressant NO med massa darwinism, därefter var det en kort SYV lektion där vi hade ett "SYV prov" kunde väl det mesta av det, sen på resursen gjorde jag matteläxan och därefter var det lunch!
 Då var det nåt ovanligt som hände, det var soppa på en onsdag? Det har fan alltid varit det på torsdagar, samma sak var de för ett tag sen då det var fisk på en måndag istället för tisdag? Rätt ska fan vara rätt, vet inte om det är nån liten tvångstanke men om en sak jämnt händer på ett sätt ska den inte ändras.

Därefter var det den efterlängtade Hemkunskapen där vi gjorde smörkola! Han inte fixa ihop massa småbitar så jag gjorde en stor grabb och tog med hem.
Sen så var det lucia träning, den gick väl sådär halvbra men vaffan.
Engelska och sen förstärkningsengelska efter det, sen var skoldagen schlutt.

När jag kom hem smälte jag smörkolan och gjorde små bitar och la in i smörpapper, tog två timmar.
Nu äre mat, sen blire nog "Hannibal" ikväll, peace out!


En vanlig tisdag

Goddag!
Dagen började som sagt med ett SO förhör som var ovanligt lätt för att vara just ett SO förhör, så det var nice. Sen efter det var det PREST och jag hade musik - najs tänkte jag men så var det så att det bara var betygsnack så den lektionen sög hårt för man fick inte trumma och då är ju ingen skoj?
Anyway, sen var det lunch, jäkligt tidigt men men, det var fisk och det hatar jag ju så jag tog bara en macka. Gillar ni fisk? På lunchrasten så vare grand final i pingis mellan Gb och lill-Boman, vinsten tog då lill-Boman, men det tycker inte jag är konstigt för han går i 6an och vilka kör mer pingis än 6or? Klart som fan att dem är bäst då liksom. Om ni inte håller med, kommentera! Slutet av rasten så lirade jag och Filip pingis, därefter knallade jag upp till bilden.
Gjorde en sån där "skylt" grej på bilden och en rasta tomte, NAJS!

Sen var det dagens lucia-träning och idag var det najs, för idag behövde jag inte sjunga solo. Men jag trummade på "I'm dreaming of a white x-mas" så det blev lite trummor idag, alltid kul.
Sen var det idrott, typ lekar och sånt, det var ganska kul förutom att vi på slutet körde doppboll och jag fick några tacklingar som jag nog får blåmärken av, men det var kul ändå ;D

Det här är dock en riktigt jäkla dålig grej, det blir ingen film på 6an idag för att dem ska visa fotboll. Det är för fan december, då vill man fan inte se nån fotbollsmatch, då ska de va en nice movie, fast då blir väl alla fotbolls folk glada, bra för er.
Det blir nog ganska säkert rep immorn, kanske till-och-med med hela Plural, NAJS!
Peace out! 


 


07.12.08

Tjäänare!

Först och främst vill jag typ skälla på er som läser det här, i förra inlägget skrev jag många gånger att ni skulle kommentera, och så hade jag ett rekord på att 34 personer hade läst den, men så hade jag inte fått en ända kommentar? - Kom igen, var lite sköna och skriv nåt skönt!


Sådana här dagar som denna är ganska jobbiga när man liksom inte har ett skit att skriva om, men jag ska försöka så gott det går liksom. Dagen började med att vi hade inställd matte, NAJS, men för mig varade håltimmen bara i en halvtimme för jag skulle ha lucia träning. Det var ganska nervöst och pinsamt just den här träningen för att idag så sjöng jag solo, och så lät det inte bra. Men jag ska försöka sjunga bättre nästa gång, hoppas ja i alla fall.

Sen var det NO och grejer, håller på och lär sig om Evolutionen, alltså typ den vetenskapliga tron på hur världen har uppstått och det är vad jag tror på, det här är bara min åsikt men, om man tror på massa berättelser några gubbar skrev och satte ihop till en bok för över 2000 år sen för att få makt och hävdade att det var guds ord, vanliga sagor liksom - om man tror på det som står i bibeln så tycker jag att man är ganska efter och smått dumihuvet, jäkla amerikanare. Detta är dock bara min åsikt, kommentera gärna.

Sen var det pannkakor till lunch, NAJS, så tog man först ett lass med åtta pannkisar och högg in, så hade Pontus och Filip råkat ta lingonsylt och jag skrattade åt dem. Sen var det dags för nästa portion och så spanar man liksom in sylten man tar så den inte är lingonsylt genom att bara klämma ut lite, och då såg det ut som jordgubbsylt, nice tänkte jag och tröck ut en stor klick och satte mig för att börja käka.
Men när ja granskade och analysade sylten så märkte jag att det var jordgubbsylt feat. Lingon, JÄVLA MATTANTER!?
Häller av sylten på en ny tallrik och går iväg för att hämta riktig, fin, jordgubbsylt.
Men då så var det tydligen så att jordgubben var schlutt och att det bara fanns den där mixen, så då fick man ta äppelmos, det funkade ju också men, jordgubbsylt ska det va -.-'

Anyway, vad hände sen? Hade syslöjd, trisst, sen svenska, gick egenom frågor till provet, sen hade jag extra engelska och Kevin var sjuk så jag fick sitta bredvid Boman, men de funkade så bra så.
Immorn äre musik och bild, hoppas att inte musiken är inställd för vi är fett efter i det nu för den vart inställd så mycket - nu vet ni det. När jag kom hem var det tre stycken "That 70s show" avsnitt i rad, jäkligt nice.
Sen åt jag middag och allt det där trissta..

Här är kvällens tv program för mig:
*20.00 - Livet i fagervik (drama/ komedi serie på 1an)
*21.00 - 2 1/2 men (vem vet inte vad det är? på 6an)
*22.00 - My name is Earl (på 6an)
*22.30 - Weeds (komedi/ drama serie på 6an)
*23.00 - Scrubs (skönaste komedi serien av alla, på 6an)

 Jäklar, fastän inte ett skit hänt under dagen så blev det värsta inlägget. KOMMENTERA! :D


2 advent

Whaazzupp? Kommentera!

Blev väckt av morsan på morgen, skitkul, åkte med päronen till mölnvik, närmare bestämt Inter sport. Vi köpte ett par kängor till Morre och dem var inte så snygga, eller ah, vi får se vad han själv tycker, Sen åkte vi till Brisak för att skaffa hem lite mer julbelysning, för vi har ett fett tråkigt hus med nästan inge belysning, vad tycker ni att man ska ha, swedish eller USA? Kommentera! 
Vi kom därifrån med nån röd slinga vi nu har satt upp i en ful gran utanför huset och två pappers-jul-stjärnor.
 
När jag kom hem så satte jag på filmen "Banliue 13" och så kollade jag och Cowboyen på den, den är fan nice, fransk och så men ändå, ett bra filmtips! Sen har jag bara suttit och lodat vid datorn och väntat på middag, sen blir det "Andra avenyn" följt av det väldigt intressanta vetenskaps/humor programmet "Erik och Mackan: Snygga och smärta" så får vi se vad som händer under dagen, nu kom precis Morre hem från fryshuset, han hade tänkt åka waveboard där men de fick han inte, så jäkla ägd för ja sa att han var dumihuvet som tog med sig den men nu lärde han sig.

Onödig info: Joel kallades när han var liten för Snoppas, sen några år senare blev det till Snoppit och nu är de Mr. Porris - alla nicknamnen är de pappa som startat ;D

Tjapåer!

  

Film lördagen!

Tjollahej, tjollahopp.

Kommer inte ihåg direkt mycket av vad som hände på förmiddagen idag men, efter lunchen så såg jag morsan i alla fall på filmen "The happening" som ja gjort en recension om längre ner.
Sen drog vi med hela familjen och hämtade Morre för han var hos en kompis, sen drog vi vidare till Sickla för vi skulle se på bio, NAJS! Vi drog först och köpte godis på ICA, fick en Marabou och en låda med tryffel, sen knallade vi iväg till Dieselversktaden och satte oss i stolarna och kollade på lite trailers (som är det bästa med att gå på bio) i väntan på filmen. Vi såg på "Quantum of Solace" som jag tycker var en bra action film men inte så mycket "bond-aktig" och de var ju lite trisst, men men, den får en stark 3/5!

Det blev ju då tyvärr inget rep idag men hoppas det blir nåt snart, nu ska jag käka choklad och kolla på den här nöjesdokumentären om Britney Spears :P

The happening: Det börjar i New York, folk börjar plötsligt ta livet av sig själva och detta sprids mer och mer över östra USA, och läraren Elliot (Mark Wahlberg) och hans flickvän samt en väns barn börjar fly från storstäderna för att undgå "giftet" dem tror gör att folk dör, men sen blir det ännu mer skrämmande för det visar sig vara så att människan har en signal i hjärnan som gör så att man har överlevnads instinkt och inte gör sig illa, men alla slags växter skickar ut en doft som gör så att den signalen i människornas huvuden blockas och då tar alla livet av sig, så Elliot och Co måste hålla sig undan växter i hopp om att växterna ska sluta attackera dem.
 Filmen var bra, den får nog faktist 4/5 toasters, genren var typ drama/skräck och den var lätt sevärd!

Kul grej: När min mamma och jag kollade den roliga `ecstasy - scenen´ ur filmen "The girl next door" medans vi väntade på att nerladdningen av The Happening skulle bli klar, berättade hon att hon och hennes kompis en dag hade ont i huvudet i skolan och sa det till en lärare, så gick han in i sitt kontor och hämtade några piller och sa "jag borde inte egentligen ge er det här men.." men så gjode han det och sen så kunde inte mamma eller kompisen hålla sig från skratt på lektionen, dem skrattade till och med av att se på en linjal, dem hade fått knark från lärarn ;D

Peace out!


Tjaa..

Kommentera det här, cola eller must, godast?

Frädag 05.12.08

Jooeh fackäärs!

Skolan var väl som vanligt antar jag, hade en mixad idrott som var kul, körde först bandy och sen handboll men jag hann inte vara med hela lektionen för jag skulle på Lucia-träning.
 Träningen gick bra men jag vågade inte ställa mig och sjunga solo för 65 tjejer så... får se hur det blir med det där.
Träningen var lappade över svenskan så jag hade bara en matte lektion kvar som var ganska chill förutom att jag fick linjaler i huvudet, jävla gaystjärtar! ;D

Sen när skolan var slut var det lite ovanligt för då kom hela jäkla familjen i bilen och hämtade mig och Morre, sen dumpade vi pappa på hans jobb där han skulle ha någon trevlig julmiddag, sen släppte vi av Morre vid hans jäkla tennis, sen drog jag, mamma och Joel vidare till Nacka forum.
 Har inte vart där sen det nya blivit klart och det var fan jäkligt nice där, men hade för mycket kläder på mig så det blev rätt varmt och så men annars var det nice, jäkligt många affärer att kunna gå till där nu, allt man behöver på en och samma plats liksom.
Köpte en mössa på Stadium, skulle fixa ett par vinterkängor också men min storlek fanns inte så vi åkte till Sickla och köpte dem på Stadium där, sen på väg ut ur Sickla så såg jag att man kunde provköra "Guitar Hero World Tour" och sen efter det satte vi oss i bilen och åkte hemåt.
 Men typ när vi kommit halvägs hem så märkte jag att påsen med dem nyköpta kängorna inte låg i bilen, så kom jag på att jag hade lagt påsen vid Gamestop där jag hade lirat, så vi fick vända bilen och köra tillbaks. Helt otippat kom min mamma med enligt mig värsta rasse åsikten, hon sa " -Oj, det var ju en utländsk familj som stod och kollade på oss när vi var där vid Gamestop, tänk om dem har tagit kängorna?"  Sen försökte hon skylla ifrån sig att hon inte menade så, men aja, sprang in i Sickla och upptäckte till min glädje att påsen stod kvar där jag lämnat den, satte mig i bilen och så åkte vi iväg till tennisen för att hämta Morre, sen åkte vi iväg till "Lill Plogen" och köpte middag, åt pizzan hemma, det var jäkligt naajzz.

Sen var det Idol på kvällen, inte så roliga kvar att kolla på enligt mig själv men det funkade, Kevin borde vinna, ska snart se på röstningen. Halv elva kommer filmen "Zozo" som verkar bra, den ska ja se.

Om nån bryr sig: Immorn blir det kanske rep, ska försöka repa ihop lite grejer så vi kan lira på "Dans tävlingen"

Tja på er!
 

Skridskor på Ekvallen

Yo fuckers!
Idag var det som sagt skridskor på Ekvallen och ja hade inte ett skit med mig men hittade ett par skridskor som var i min storlek och fick låna Tonys hjälm (den ända som fanns kvar..) så det blev så att jag åkte för första gången på säkert 2 år, och ja var inte sjukt dålig faktist, även fast jag typ springer fram på isen (; 
 En jäkla "sexa" sköt mig på benet btw, inte så farligt egentligen men vad fan, nån respekt för dem äldre ska man väl ha?
Vi körde i alla fall väl i ungefär 2 timmar innan det var dags att dra tillbaks och när vi kom fram till hemmesta chillade vi nån halvtimme innan vi gick ner till Konsum där jag köpte en Mars och en Redbull och blev lite extra glad :)

Sen bestod resten av dagen av klassråd, SO och lästimme, sen slutade vi, nice, nice.
Joel hade med sig två kompisar hem, varav en av dem var hans "bandmedlems-kompis" som var jäkligt bra på gitarr, bättre än mig och han är 9 år! - dem lirar i alla fall ihop med en till grabb i ett band dem kallar "BlackEye" och dem börjar redan göra egna låtar, shiet va naajzz.

Jag sov bort över en timme när jag kom hem, sen satte jag mig vid datorn och så käkade ja hamburgare. Sen gjorde jag även klart NO uppgiften om typ mat och gener och sånt där, skönt att slippa det nu.

Nu blire lusse bullar och sånt, kommentera nu för fan! :D

Onsdag den 3:e

Tjah finnen!

På förmiddagen så var det en kort matematik lektion ja hade, sen så var det Lucia-träning och nu blev det tydligen så att jag ska sjunga två små solon, skitfint det kommer låta!  -,-'
Sen var det inställd SYV så jag typ hängde runt och skojjade lite med lill-Hubbe, sen så var det resurs och jag gjorde två matteläxor så att jag inte behöver göra dem nästa vecka, nice, nice.

På lunchen så var det en väldigt god maträtt, nämligen pasta med ost -och skinksås så jag åt en hel `Kahnan portion´ och satt och käkade hur mycket som helst i drygt en halvtimme.
Sen var ja fett med mätt och gick upp och lirade lite gura med Pontus, vi ska snart börja planera vad vi ska köra på hemmesta festivalen, och det här året ska jag för första gången ställa upp med en enligt mig själv, bra låt!

På eftermiddagen så var det HKK där vi i princip bara kollade på "Supersize me" som jag tycker är jäkligt bra, blev dock sugen på att äta några Big Mac men ändå x)
Sen vare engelska och då typ när vi kom in i klassrummet så stod vår lärare Johanna och grät?
Så istället för att läsa satt vi typ och diskuterade vad vi trodde hade hänt, så det var en slapp och nyfiken lektion.
Till sist vare extra engelska som sög.

De blir väl lite dator och tv resten av dagen, såg nyss att "Blade 2" kommer på sexan, den e naajzz.
Immorn blire skridskor på ekvallen men jag har inga skridskor, skitkul :P
Peace out!



 


Den 2 December

Tja på er!
Imorse var de lite action för när man satt och halvsov på skolbussen påväg till skolan så märker man att hela skiten börjar luta helt plötsligt, så öppnar man ögonen och märker att bussen har åkt ner i diket och att just det däcket som är nere i diket sitter jag över.
 Fett överasskad som man blir drar man på sig bilbältet och hoppas på att inte bussen ska ramla över på långsidan, som tur va gjorde den inte det utan efter några minuter kom vi upp och då började ja garva, skillad chaufför liksom xD

Dagen flöt på tills efter lunchen när jag sprang upp och fixade två pingisrack och sprang ner och la dem på pingisborder för att sen snabbt gå in i matsalen och säga till Filip att komma ut, så när vi kommer till pingisbordet nån minut senare står Jeppe och Micke där och lirar med våra rack?
 Så drygade dem och sa att dem skulle vara där och blabla och så ledde det till att Jeppe slog mig på käken (wtf?) och att vi tillsammans råkade dra sönder ett pingisrack, men sen så drog dem tillslut.
 - Sen kom dem tillbaka och höll på och störa, vad fan vill dem?
Så resten av dagen var jag allmänt förbannad och de va ju inte så nice men ändå.

När jag kom hem såg jag filmen "Rock Star" med Mark Wahlberg (han i Shooter) och den handlar om en vanlig kille som är värsta fanet av sitt favoritband så typ hör dem i bandet han sjunga på en konsert så blir han medlem i bandet, så får man se hans liv och så hur de blir efter det och filmen är typ baserad på Judas Priest och shit, jag ger filmen en stark 3/5, om man vill se Mark göra en helt annorlunda roll och kanske småskratta åt hur han ser ut, se den!

Nu ska jag försöka bli glad, peace out!


Månnah

Haha, tja på er!
Idag var en sån här dag jag tänkte vara extra glad och  typ skön och så, men så möttes man på morgonen av en massa dryga människor så humöret sänktes, fuck you! ;D

Jag, hatar, hatar, hatar måndagar, seriöst dem sämsta lektionerna ihoptryckta på en dag?
Matematik
So
No
Syslöjd
(gjorde en basker till joel, nääjs)
Engelska
Extra engelska
 -Kolla liksom? Somnade halvt på bussen hem, hade tur att ja inte vaknade för sent och så, men sen när jag kom hem, efter att ha sprungit hem från bussen som ja gör nu för tiden, var ja inte speciellt trött längre, men jag lär väl somna tidigt ikväll istället antar jag.
Fett intressant va? Näää, men ändå, vad fan ska man skriva om då? :)
Jo, nu kom ja på något!
Julkalendern 2008 - "Skägget i brevlådan"  mitt första intryck var att den sög och så, men jah vet inte riktigt om det var för att jag var trött och flummit som jag kollade på den, men den var faktist lite skööön, så de är näjzz.

Hade planerat att repa immorn men så vare nåt med att Rytmus fixar om sina lokaler för att dem ska flytta hela skolan till Dieselverkstaden så de blev inte, fett trisst, men kanske blir nåt hemma hos Jocke iaf.

Jävligt skönt att snön är borta tycker jag, inte lika kallt eller blött, men inga snöbollskrig... aja, peace out!


RSS 2.0