Crazy, Stupid, Love

The war between the sexes is over. We won the second women started doing pole dancing for exercise.

En vardagkväll som alla andra får Cal (Steve Carell) en obehaglig överraskning. Hans fru Emily (Julianne Moore) vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David (Kevin Bacon) har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob (Ryan Gosling), en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Samtidigt som hans 13-åriga son är förälskad i barnvakten medan barnvakten är förälskad i Cal, men allt han vill är att få tillbaka sin fru.

Jag hade låga förväntningar på filmen då jag läst Moviezines recension. Men jag tycker efter att ha sett filmen att den förtjänar mer än 2/5, skulle åtminstonde ge den 3,5/5. Stundtals sköna repliker, bra och roliga skådisar samt många skratt i en feel-good film. Om ni är sugna på att se en komedi, ta på denna.
Tryck på bilden osv.


För pigg

Blir så pigg att man blir trött.

Idag var det dags att köra det tråkigaste passet på schemat: ben, axlar och biceps. Farsan har förklarat varför det är tråkigast - för att det man är svagast i är jobbigast och därför tycker man det är tråkigt. Han har nog en poäng.

Slängde i mig Jacked XX, väntade lite och körde sedan igång. Efter idag funderar på att inte ta det när jag kör det här passet, jag brukar nämligen superseta för att ben är så tråkigt och att superseta är jobbigt. Har så dålig kondition att man mår dåligt under träningen. Och när man tagit Jacked XX och blir pigg köttar man på ännu mer. Så jag blev illamånde och yr, fick sur uppstötning och grejer. Men det är soft på sitt sätt, antar jag. Man har kört på liksom.

Men jag gillar inte att må illa..

Vintertid

Natten till söndagen gick vi från sommartid till vintertid. Vid klockan 2 så skulle klockan gå tillbaka en timme, vilket betydde att vi fick en extra timme att spendera på krogen innan sista bussen 2.30 (egentligen 3.30) skulle gå - toksoft, tänkte vi.

474an gick som den skulle och det satt ett par idioter med snefylla som ville slåss, varav en var tjej. Lite halvjobbigt, men det var inget speciellt och bara att nonchalera. Väl vid Grisslinge hoppade jag av för att byta till den anslutande bussen hem till mig. Jag hoppade av tillsammans med ett tiotal andra personer och undrade vart bussen var. Ibland är den 5 minuter sen så jag började vänta. Minuterna gick men bussen dök inte upp. Jag väntade ytterligare 5 minuter. Och ytterligare och ytterligare. Efter 20 minuter gav vi upp. Det kom ingen buss. Idiotchauffören kom väl en timme tidigt till en tom busshållplats, "vadå vintertid?". En snubbe ringde en taxi och jag frågade om jag kunde följa med. Så jag åkte hem med en random kille. Delade på notan. Kom hem.

Även fast taxin inte gick på mycket ska jag ändå skicka in kvittot. Rätt ska vara rätt, bussjäveln skulle kommit.

Drive

I don't sit in while you're running it down. I don't carry a gun. I drive.

"Drive" handlar om en stuntförare från Hollywood (Ryan Gosling) som drömmer om att slå sig fram på de professionella racingbanorna. Samtidigt som han frilansar som förare i den kriminella världen för snabba pengar. Han bekantar sig med sin granne Irene och hennes son och fattar tycke för dem båda. Efter att ett rån med Irenes nyutsläppta ex-fånge till man går fel retar han upp några av Los Angeles farligaste män och situationen blir minst sagt knivig.

Jag förväntade mig en bra film och det fick jag. Kan förvarna er om att det här inte är en actionfylld bilfilm som The Fast and Furious utan en bra, uppbyggande och vacker sådan. Lugn men hård, våldet är realistiskt och brutalt och skådespeleriet är grymt. Musiken var 80-tals inspirerad och en gång tyckte jag mig höra det oscarsbelönade soundtracket från the Social Network. Regissören vann pris för bästa regi på Cannes och är tydligen dansk, det ni.

Kort sammanfattat en väldigt bra film, ett måste att se 2011! Kommer på bio den 18 november.
Se inte hela trailern. Se första 30 sekunderna typ. Den spoilar alldeles för mycket.

Ett porträtt av en stalker

Jag går på filmkunskap i skolan och vi hade i uppgift att göra en kort dokumentärfilm på endast två lektioner. Här är Julians bidrag, det är sjukt kul om du frågar mig. Bra klippt med ljudet Julian, som du sa till mig om Hamlet. Bra klippt överhuvud taget. Bra skådespelat av Axel. Bästa dokumentären!


Min hårteori

Usch fyfan, nu är det mörkt när man slutar skolan vid fem. Och det är kallt. Jag har börjat använda mössa, är det för tidigt för det? En halv månad för tidigt kanske, men jag vill inte bli sjuk.

Anywho. Jag har en mössteori som har med håret att göra, så det är även en hårteori. Man ser jävligt lustig ut om man inte har så mycket hår under mössan. Man kan, enligt mig, inte ha på sig en mössa om håret vid öronen inte sticker ut från mössan. Om det inte gör det ser det ut som man är flintskallig. Man ser ut som en svamp. Det ser förtaskigt ut.

Därför har jag fått för mig att jag inte kan klippa mig under 'mössperioden'. Så har det varit dem senaste åren. Det jobbiga med det är att denna period håller på så brutalt länge. Förra året hade vi snö i Sverige i 6 månader. Kan ni förstå? Landet var snötäckt till och från halva året!

Ska jag då inte klippa mig på flera månader? Däri ligger problemet. Om jag klipper mig kan jag inte ha mössa. Om jag inte har mössa fryser jag. Vad är alternativen? Att klippa mig men inte så pass kort att håret vid öronen försviner? Att köpa en mössa man inte behöver ha utstickande hår till, typ en björnfitta? Det kan man väl inte gå ut på stan med? Eller? Har ni en lösning?

Såhär kan man ju inte se ut länge till.


Karatefylla

Det finns en ny serie som går på TV6 som heter Karatefylla, har ni sett det?

Om ni inte har det, gå in på tv6play.se/karatefylla och se det, underbar komediserie! Det är en serie fylld med sketcher som kretsar kring sprit, sex och fest. Så det är i princip bara samma skådisar som gör det flesta rollerna, men det är inget negativt alls, tvärtom så lyfter det serien. Sen är det inte speciellt svårt att urskilja vilken karaktär som är vilken då dem alltid klär sig likadant. De karaktärerna som återkommer mest i serien är två killar (dem i första klippet här nedanför) varav den ena lär ut den andra om olika fenomen och det är genom dem som varje avsnitts tema presenteras, till exempel studenten, midsommar eller after work.

22.00 på TV6 på tisdagar!
Palmyra

Matkortet är slut på pengar och vart går man då? Jo, till till det dyraste stället såklart, Palmyra. Stället som blev utsett att ha Sveriges Godaste Kebab. 95kr skulle dem ha för en kebabtallrik, och vi betalade.

Då får man en sån här: en tredjedel kebab, en tredjedel pommes och en tredjedel sallad. Fyllt på en pizzatallrik. Vi var sex killar varav endast jag och Simon åt upp. Jag avslutade med att skrapa rent tallriken fullständigt, like a boss.
Sen var man inte nådigt mätt. Jävlar. Och så drygt två timmar efter det gled man in på gymmet... Hehe. Jag kände mig spyfärdig, trött och bulkmagen stack ut som aldrig förr. Har knappt magrutor länge, när jag kommit upp till 80kg ska jag omforma mig lite. Behålla vikten men göra mig av med fett. Omvandla. Vet inte hur det ska gå till men ska försöka att lyckas göra om fettet till muskler på exempelvis benen, typ. Idag ser jag typ ut som min bulk-guru Tom Hardy.

Det är väl charmigt på sitt sätt.


Man hälsar inte på bussen

Jag kom att tänka på en sak när jag satt på bussen idag. Men ser människor man känner, men man hälsar inte. Det skulle börja bra första minuterna men det håller aldrig någonsin de 40 minuterna det tar att åka in till Slussen. Så man hälsar inte på någon på bussen och ingen man känner sätter sig bredvid en. Förutom typ Mange som jag alltid åker tillsammans med men vi kan sitta och vara tysta en hel resa utan att det är stelt. Så är det knappast med alla, därför hälsar man inte ens.

Om man däremot träffar samma personer på fest så är ett "heeej!" självklart och likaså en fet kram, eller ett kraftigt handslag om det är en kille. Kan dock bli en kram där också, beroende på hur pass full man är. Då hälsar man i princip på alla, då är alla glada och utåt. Till skillnad från bussen där alla är trötta och inåtriktade.

Det beror antagligen på att man på fest kan hälsa, snacka lite och sen gå vidare. På bussen är man fast, om man väl börjat snacka är man körd. I alla fall jag, förr kunde jag vara lite frank och bara dra upp iPoden efter ett tag och börja lyssna på musik, men jag har ju inte haft den möjligheten det senaste halvåret. Så då får man i sånna fall försöka somna, vilket jag i allmänhet alltid försöker på en buss.

På fest är man dessutom alkoholpåverkad och då blir allt mycket mindre stelt, därför kan man gå fram och snacka med personer man inte har nett skit att snacka om egentligen. Sen är det bara att gå och dansa om det ändå blir så pass stelt.

Så om jag inte hälsar på er på en buss, ta inte illa upp. Jag kommer hälsa senare.

Capisce?


Rekord

I torsdags mötte jag upp min gamle klasskamrat Boman för att köpa en burk av honom. En burk med Jacked XX som är en PWO, en så kallad pre-workout, helt enkelt skit man dricker innan man tränar för att bli pigg, koncentrerad och träningskåt.


Och idag var det dags att prova den, och den funkade fan bra! Körde ben, axlar och biceps och fick ett jävla tryck på biccarna. Kul att se. Sen hängde min brorsa där med sitt lilla träningscrew och dem skulle köra lite dips så jag hängde på, trots att jag redan tidigare under passet hade kört 3x10 med 10kg på dipsen.

Dipsrekord
Jag provade att maxa dippen utan vikt, mitt senaste rekord var 31st. Och nu jävlar klarade jag 40st dips! Det sjukaste var att jag egentligen inte kände mig trött i tricepsen utan trycket i biccarna blev så stort att jag inte klarade fler. Skumt. Måste prova i morgon eller på torsdag igen. Verkar ju helt vilt.

Viktrekord
Efter passet ställde jag mig på vågen och trodde att vikten skulle ligga runt 76kg då jag bara hann äta gröt till frukost och inte ätit någon flapjack innan lunchen och inte druckit så mycket men vågen stod på 78kg, badäng! Min tyngsta vikt hittils, tokigt. Det var ju fan 77 förra veckan liksom.

Så 40 dips på 78 pannor. Det går bra nu.

Man blir strandsatt utan mobil

I veckan gav jag upp hoppet om min gamla Sony Ericsson och fick låna Willes gamla mobil. Och den rackarn hadesjukt lång batteritid märkte jag. Men inte tillräckligt för att överleva helgen och då Wille glömde dag efter dag att även låna ut en laddare till mobilen så dog den. Så nu när helgen kom satt jag med en mobil utan batteri och då blir man strandsatt.

Jag vågar inte ut och härja på stan utan mobil. Hur ska jag kunna få tag på folk om man åker till fel ställe, om jag vill veta vart saker ligger eller om man ska möta upp folk? Nej, det vågade jag inte.

Lugn helg med andra ord. Middag hemma hos farmor igår med kusinerna, sånt är mysigt. Sen tog föräldrarna fram massa goda flaskor man kunde shotta från, blev lite förvånad. Så där satt man och smuttade på Turkisk Peber, Jäger och Seaman's.

Gott.
Men ingen mer strandsättning. Nu i veckan får jag min nya mobil! Det blev tillslut en Samsung, är fortfarande förvånad själv över mitt val, att det inte blev en iPhone liksom. Jag körde lite rebellstil, en Galaxy SII blev det.

Blir nog tokbra.

Attack the Block

"I'm killing 'em, I'm killing 'em straight!"

Cowboys and Aliens, Chavs and Aliens!

En ung kvinna är ute på nyårsafton i London och blir rånad av ett gäng chavs. Men sedan faller någonting de först tror är fyverkerier från himlen och förstör en bil. Ledaren i gänget, Moses, kollar efter vad det var men blir riven i ansiktet av "a big-alian-gorrilla-wolf-motherfucker" som dem säger och den springer iväg. Men dem jagar ifatt och dödar den och tror sedan att allt är lugnt. Men därefter blir det en mindre invasion av aliens och filmen borde snarare hetat Defend the Block då dem måste försvara "the block", vilket är höghuset dem bor i.

Det är samma producenter som gjorde Shaun of the Dead som producerat Attack the Block! Och så är Nick Frost med i filmen som en knarklangare. Det var en kön blandning av action, komedi och skräck. Kanske inte skräck då men vad man nu ska kalla den genre Hot Fuzz och Shaun of the Dead tillhör. Älskar ungarnas dialekt, det är inte bara engelska utan har en chavs-knorr på det hela, sjukt kul att lyssna på. South London dialekt liksom.

Till en början tyckte jag utomjordingarna såg B ut men jag ändrade mig in i filmen, det var fan bra specialeffekter. Men de är inten Hollywood-film, det ska man ha klart för sig. Men en skön film, som en blanding av Kidulthood och en sci-fi rulle.

Jag gillade den och kommer se om den.


Idol i vardagsrummet

Nu såhär en fredag, i Idol-tider, då passar väl den här videon? Den är väldigt rolig. Väldigt bra gjord. Väldigt bra sjungt!

Allihopa är fan tjejer. De ni.


Vila i frid, Hasse

Min farmor blev ensam 2002 då min farfar Hans-Erik Flodman gick bort.

Inför förra sommaren gick min farmor i pension. "Vad skulle hon göra nu?" undrade vi. Men sen kom Hans "Hasse" Bjerkell in i hennes liv. På det mest överasskande sättet för oss, dem hade träffats över nätet! Vi visste knappt att farmor lärt sig använda en dator, och så hittar hon en karl på nätet. Allt var så bra. Precis i rätt tidpunkt, precis när hon gick i pension. Det var för bra för att vara sant.

Hon hann, likväl som vi bara känna Hasse under ett år. Hon var med honom jämt. Dem reste väldigt mycket, de var så lyckliga. De var med oss till Lanzarote över jul och nyår. Vi var ute i skärgården med dem. Dem var här och vi var hos dem på middagar. De planerade att flytta ihop. Men sen blev han sjuk.

Det gick så snabbt.

Det första tecknet var att han svimmade. Några veckor senare började han kräkas. Han fick inte i sig någon mat. In och ut från sjukhuset, vi trodde att han fått borelia eller något liknande. Men de blev värre. När han äntligen fick vara på sjukhuset mer än några dagar, när han äntligen inte blev hemskickad hela tiden för dem inte hittade något, ja då hittade dem det. Hjärncancer. Och nu var det för sent. Nu var han för svag för att få cellgifter. Det var bara att ge upp.

Idag var begravningen, drygt en månad efter att Hasse gick bort. Jag tycker så mycket synd om min farmor. Samma kyrka. Samma präst. Samma namn, Hasse. Fyfan. Han var jämt så glad, så pigg, så framåt. Han fick altid en kram av mig när vi träffades. "Jah!" sa han jämt med det största leendet. Men inte längre.

Vila i frid, Hasse.

Bränn ner Aktuellt.

LÄSKEN ÄR BORTA FRÅN DONKEN!

För ett antal veckor sedan hade SVTs Aktuellt ett reportage. Ett reportage om matkortet. Ett väldigt vinklat reportage om matkortet.

Självklart var de vinklat, det är ju journalistik. Men i alla fall. I detta reportage så framstod det som att alla elever, varje dag gick till skräpmatsrestauranger som McDonald's, Subway och Orkidé för att äta. För att vi har kort som fungerar till dem och därför väljer dem över de nyttigare alternativen.

De fokuserade mycket på att eleverna drack läsk till maten och intervjuade några elever för att fråga dem om läsken. De frågade om de tyckte att det var bra att dem fick dricka läsk och fick till svar att "egentligen är det väl inte det, men det är ju det som erbjuds".

Grejen är dock att man tröttnar på skräpmaten. Man går dit de första månaderna i ettan men man tröttnar på skiten. Man mår dåligt. De blir uttjatat. Men Aktuellt vinklade, de valde ut sina offer väl. De intervjuade några tvåor men sedan endast en massa ettor.

Vad fan, dem hade ju knappt hunnit börja på VGY då detta spelades in? Och att de bara går och spelar in vid restaurangerna jag nämde för att få det att framstå som att det är allt vi äter. Sjukt jävla vinklat! Nu har det gått så långt att McDonald's och Burger King inte får sälja läsk till oss på matkortet längre. Allt på grund av Aktuellt.
(Själv äter jag skräpmat så ofta jag kan då jag vill gå upp i vikt, men det är ju knappast till det vanliga på VGY)  


Bojkotten

...Bojkotten av Fittis fortsätter.

Idag var de upp till bevis. Vi var på väg mot Subway, men sedan vek några av mot Fittis, trots att menyn inte var något vidare idag. Och då hängde några till efter. Och några till. Sedan gick de sista två och läste på menyn utanför, kollade på varandra, och gick in.

Så stod jag där, själv utanför. Inte fan skulle jag in och äta inte. Så jag gick till Subway och åt, ensam. Jag tog den smällen. Förstår verkligen inte grejen. Det är ju äckligt?


Flapjack

Det slog mig i morse hur mycket jag äter flapjacks. Jag har fan köpt en varje dag denna vecka!


De går till så att om jag kommer in till slussen när det är en halvtimme kvar tills jag börjar, ja då går jag in på coop och inköper en jävel för 13,90kr. Blir ju några hundra i månaden om jag håller på såhär... Skägg. Chokladsmak ska det vara, en mysig havrekaka på 450kcal som glider rätt ner i kistan. Bra bulkmellis om man säger så. Mest därför jag köper den, som mellanmål innan eller efter lunchen så man står sig.


Huh-wheeere are my flapjacks?


Horrible Bosses

Shit, har glömt att tipsa er om en sjukt skön rulle jag såg förra veckan, Horrible Bosses!

Under en blöt kväll på krogen så börjar Dale (Charlie Day), Nick (Jason Bateman) och Kurt (Jason Sudeikis) fundera över hur bättre deras liv vore med sina hatade chefer i graven. När arbetssituationerna blir värre omvandlar de tankarna till en plan och snart ska det rekas, spanas och spejas men dessvärre är grabbtrion inte skarpaste knivarna i lådan och den inte så genomtänkta planen går självfallet inte som planerat...

Jävligt skön, rolig och oväntad rulle, blev underhållen rätt igenom. Sjukt att Aniston är så pass tight för att vara så pass gammal, hon spelar nämligen en sexgalen tandläkare i filmen som är en av cheferna. De andra två cheferna är Colin Farrel med som en kokainsmurf samt Kevin Spacey som är självgod, slug och manupulativ aktiechef. Tillägger också att Jamie Foxx karaktär 'Motherfucker Jones' var en tokskön krydda på filmen, särskilt hur han fick sitt namn.

Den här ska ni se!
Tryck på bilden för trailern. Men som jag sagt förr, man ska inte se trailers till komedier då dem oftast visar de roligaste skämten. Men den här kan man nog se ändå.

Girl look at that body, I work out!

Baaara soft att gymma till denna låt då "girl look at that body, I work out!" dunkar i högtalarna, jag skrattade inombords. Kul!


De var 'valkpasset' idag, de är tungt. Rygg och biceps med andra ord, svider som fan i händerna efter de, man får ordentliga valkar i händerna. Latsdrag, stående rodd, shrugs, sittande rodd, marklyft-superset-shrugs, chins, sittande stångcurl, curl i CC samt hammercurls.

De fick duga.4 chords (2011)

Har skrivit om dem här förut men nu har de lagt upp en video och blandat in lite mer moderna låtar (men fortfarande massa gamla) som visar hur alla jävla radiolåtar har samma melodi.

Kul.Bulkhakor och stockar

Brukar öppna veckan med favoritpasset med lade om schemat lite och körde ben/axlar/mage idag istället. Då hinner träningsvärken i benen i lugn och ro hinna försvinna till helgen. Man kan ju liksom inte dansa med stela ben, om man säger så. Sen fick jag massa tid över (i väntan på att morsan skulle hämta mig) och körde därför biceps, känns som något jag behöver jobba mer på - ett par schyssta guns är ju alltid ett par schyssta guns liksom.

Såhär blev de
- Benspark-supersetat-bencurl
- Viktat utfall
- Sittande vadpress
- Thrusters
- Sidolyft med hantlar-superset-lyft framåt med hantlar
- Baksida axlar i maskin
- Evil Wheel
- Situps med medicinboll
- Massakern
- Hantelcurl
- Sittande stångcurl

Skägg, nu insåg jag i och med att jag skrev ner de här att jag glömde bort två axelövningar... Fan. Ändå hade jag så mycket tid på mig. Hann ju klämma in en del övningar på de där två timmarna i alla fall. Inkluderat en kaffe med Sköld.

Ny högsta vikt
Nu jävlar. Jag har hittils aldrig i mitt liv vägt såhär "mycket". Drygt 77kg. Bara 3kg kvar till målet! Och de målet var liksom 'Kom upp till 80kg innan jul' och då började jag på 71,5 kg den 9:onde September. Nu har jag alltså gått upp 5,5kg på drygt en månad, 38 dagar. Två månader kvar till jul, 80kg närmar sig snabbt.

Gör mig till på bilden, har egentligen inte en dubbelhaka. Eller två. Har dock en jävla massa skinn under hakan. Om nån slår mitt rekord x i hur många hakor den kan få, då ska den personen fan ha credd. Och en highfive. Och en pommes.

Bojkotta Fittis

De finns en restaurang som vårt matkort fungerar till. Tyvärr, måste jag tillägga. Denna kallas för Fifi's men jag kallar den, omoget måhända men med all rätt - för Fittis.

Detta kök och bar serverar husmanskost som de slevar upp på en tallrik så fort man betalat. Och lokalen påminner mig starkt om en skolmatsal och likaså maten. Man får alltså känslan av att man betalar 65kr av Värmdös skattepengar till skolmat, och inte typ 20kr som de var back in the days, såsom skolmaten kostade.

Förutom att de ser ut som en skolmatsal, slevas upp samt smakar som skolmat så gick detta förut på 65kr. Ända tills den här terminen har vi kunnat ta ut 60kr om dagen på vårt matkort vilket betydde att man fick betala 5kr själv av sina egna pengar. Detta kan låta lite, men på ett gäng läsår om man äter där någon gång i veckan blir de en liten summa. Mest en symbolisk summa i och försig, men jag gillar verkligen inte principen att betala med mina egna pengar för den maten.

Men denna termin så ändrade skolan så att de gick att ta ut 65kr på matkortet. Jag blev väldigt glad, man skulle nu slippa ta med sig en extra femma till skolan ifall att idiotvännerna (i denna fråga är dem idioter) bestämde sig för att äta på Fittis. Och så var de så, ett tag. Men för några veckor sedan ändrades de. Restaurangen höjde priset. Från 65 kronor till 70, så att man återigen behövde ta med sig fem kronor.

Skolan höjde alltså så att eleverna skulle slippa ta med sig egna mynt (jag har inte ett stor låda med massa växel hemma, varför skulle jag ha de?) för att äta. Och så höjer idioterna så att eleverna återigen behöver ta med sig pengar! Vad i helvete? Äcklig skolmat. Äcklig lokal. Sjukt ovärda pengar.

Härmed bojkottar jag Fittis för livet. Jag går hellre själv till t.ex Subway än äter där.

Punkt.

The Talented Mr. Ripley

Såg en gammal goding från år 2000 idag som jag inte hade sett förut. Matt Damon spelar huvudrollen Tom Ripley, en slug kille som är bra på att ljuga, förfalska namnteckningar och imitera folk. Han avgudar Dickie Greenleaf spelad av Jude Law. Sen är Philip Seymour Hoffman, Gwyneth Paltrow och Kate Blanchet med i den.

En av de bättre filmerna jag sett på senaste tiden. Älde filmer är bra. Tio år bakåt och längre hittar man guldkorn som denna. Handlingen fattar ni genom trailern som ni ser om ni trycker på bilden.Bus i vänster axel

Veckans fjärde och med största sannolikhet sista gympass avklarades idag. Körde samma som i måndags, favoritpasset - de vill säga bröst/triceps/mage.

Jag har konstaterat något nu. Man är aldrig starkare än sin svagaste länk sägs de ju, och de jag kommit på är att min vänsterarm och framförallt vänster axel är min svagaste länk. Vänsterarmen känner jag i allmänhet är svagare än högerarmen när man till exempel kör bicepscurls. Den är liksom bara 2/3 av vad högerarmen är i styrka, den ger alltid upp mycket tidigare.

Men vänster axel är åt helvete. Den ger upp bra tidigt. Den brukar göra ont, den kan liksom smärta när jag kör. För några veckor sedan när jag körde axlar så gjorde de så in i helvetes jävla ont så jag fick sluta upp att träna den något mer och kände de i några dagar framåt.

Och idag märkte jag de när jag körde bänk och när jag körde hantelpress. Armen börjar skaka, den orkar inte. Klarade inte alls så många som jag ska. Och de är axeln som tar emot, som stoppar mig. Antingen är den övertränad eller behövs tränas mer. Jag satsar på de sista och får sitta och köra hantellyft på rummet eller något.

För det här håller fan inte.
American Reunion

Jaaa, äntligen! Fast nästa år. Sjukt många bra filmer kommer nästa år. Mer om detta senare.

Nu återvänder alla de riktiga American Pie-karaktärer, som vi lärde känna för lite mer än ett decennium sedan, till Great Falls för sin High School-reunion. Under en helg som borde kommit mycket tidigare, kommer vännerna att upptäcka vad som ändrats, vad som är sig likt och att tid och avstånd inte kan bryta vänskapens band.

Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig, medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather växte ifrån varandra men Finch suktar fortfarande efter Stiflers mamma. Nu har dessa vänner återvänt hem för att som vuxna tillsammans minnas, och inspireras av, det förgångna – av de hormonstinna tonåringar som lade grunden till en humorlegend.

Kul fakta: När jag nyss såg den här trailern hörde jag pappa säga "jag bakar en äppelpaj, de var länge sen".Viagra-låten

Att den här låten spelades i lördags minns jag extra väl. De var under första droppet, "Suck it bitch!" som jag började dansa som en tok och de var vid samma tidpunkt som jag fick första specialshoten. Sen så hade tydligen de mesta av viagran fastnat i botten på glaset så de fyllde på, rörde om och gav mig snabbt en ny. Jag hade ingen aning, jag dansade ju.

'Cause I love your pretty smile, I love your needy stile
I love to be able to see that you are glamoures for a mile
I love the way you look, I love the way you cook,
I spend all time watching your pictures on the facebook

'Cause I love to buy you flowers, I love our hot showers,
I can watch you sleepin' for hours and hours,
I love the way you dance, the way you shake that ass,
But the thing I love most is cummin' on your face, SUCK IT BITCH!
De går uppåt

Stressigt gympass idag, slutade nämligen klockan fem och hade beställt upphämtning av morsan utanför gymmet halv sju. Och jag var inte inne i gymmet klar att köra förrän kvart i sju. Men jag lyckades köra allt jag ville ändå, var bara att se till att kötta. Stående rodd, sittande rodd (6 set varav 3 i maskin), latsdrag, bicepscurl m. stång, hantelcurl, hammercurl.

Ställde mig på vågen och blev nöjd, drygt 76kg. Fyra kilo kvar till målet, de är bara att äta vidare.

frukost
mellanmål
lunch (försöker alltid se till att vi går till något riktigt onyttigt ställe)
mellanmål
middag
mellanmål
kvällsmål

- Såhär försöker jag äta varje dag. Kan bli nåt mellanmål som missas från dag till dag men ungefär så ser de ut. Nu har bulkmagen kommit tillbaka. Den jäveln.


Gammal bild, men ser väl typ ut såhär igen... Nu ska jag käka lite.

Peace, I'm out.

De blev ingen suit..

De blev ingen suit... Eller, jag suitade upp men sen när jag satt på svenskalektionen så börjar folk i klassen om att folk tar ett kostym-gruppfoto precis utanför. Jag tittar ut genom fönstret och konstaterat att, ja, visst fan står dem där, tjugo i två på eftermiddagen. Hur skulle man veta detta?

Så jag missade fotot. De var ju lite halvtrisst. Ass. Fuck.

SUIT UP! I morgon

De är International Suit Up Day i morgon! Fick reda på de nyss, jag som brukar ha kollt på sånt i tid. Men vad fan... Suit up!


Såhär såg de ut förra året

Min mobils sista andetag

Jag har haft min mobil i några år nu. En Sony Ericsson G900. De närmar sig tre år. Efter att ha haft abonnemanget i två år skaffade jag ett nytt. Men jag har nu kommit underfund med att man efter två år inte ska förlänga, man ska byta. Byta mobil.

Min mobil lever sina sista dagar. Den påstår att de inte finns något minne kvar. Trots att jag rensat den. Från anteckningar, från sms, från bilder. Och den startar hela tiden om sig själv. Jag kommer om och om igen endast till pinkods-steget. Sen börjar den om. När man mirakulöst fått igång den och trycker knapplås, då kan man bara trycka på just knapplås-knappen, annars blir skärmen svart. Och den laggar något så outhärdligt. De går i princip inte att skriva några sms. Faktum är att den tror att den är så full att den inte kan ta emot fler sms.

Jag behöver en ny mobil. Är ruskigt sugen på iPhone 4s. Men är rädd att man endast kommer kunna köpa den med ett abonnemang i början. De första halvåret, att man inte kan välja på olika utan bara ett företag har den möjligheten och att de blir ett dyrt jävla abonnemang som skall betalas i två års tid.

Men något måste göras. Snart exploderar min mobil.

Trailer till Avengers

Här är trailern till The Avengers, filmen som alla superhjältefilmer av Marvel som slängts ut på publiken lett till, så man fick reda på all bakgrundsfakta inför denna film. Tja.


Sagan om viagra


Flygarn, Alfahonan, Hajen: Erik styrde igår. I present fick han skumpa samt ett stort paket vilket tycktes vara ett radiostyrt flygplan - Och de var de också! Men under planet fanns en platta budweiser. Sedan fick han ett mindre paket vilket innehöll... Viagra.

Senare på kvällen stod jag och vevade armen i luften och blev erbjuden en shot med de smått roliga namnet Seamen och full som jag var anade jag ingenting och shotta. Jag märkte att de var små knapriga bitar i den, men fick för mig att de var en fisherman friends-tablett... Men de var ett litet blått ovalt piller.

De tog ett tag innan jag fick reda på vad jag fått i mig. Sen spred sig ryktet och alla började fråga. Alla killar började gå och känna och fråga om de hände något.
• För de första ville jag inte gå runt med ett fyra timmar långts stånd
• Och att massa killar gick runt och klämde hjälpte inte. Dock började började de hända saker så fort jag dansade med tjejer, så då fick jag hela tiden sluta göra de.

De som dock hände var att jag fick hjärtklappning och blev väldigt varm i huvudet, det riktiga huvudet. Men de var kul när jag var full, och fortfarande ganska kul. Sjukt märkligt bara att man som kille ska akta sig för att inte dricka vad som helst. Känns väldigt mycket mer som ett tjejproblem.


Höstfesten

I fredags hade Triton på skolan organiserat en fest för alla 18åringar, det vill säga alla treor. Jag, likväl som Triton, fann de jävligt märkligt att inte fler attendade. Att de inte slog större. Nu blev de hundra pers i en trehundrafemti-pers lokal, vilket var synd, såklart.

Men de flesta var danstokiga jävlar så de var fett ändå, sen blev ju några tokfulla vilket gjorde kvällen ganska rolig. Like a bauss


Trailer till Snatch

Jag och Nico har fått för oss att vi ska göra trailers. Så för ett par helger sedan satte vi oss ner, slog på Snatch och började anteckna allt vi ville ha med i trailern.

Sen har jag nu de senaste dagarna suttit och klippt ihop den här samt klippt i musiken som Nico gjort för trailern. Jag är då Kaiser medan Nico är Haaber. KHtrailers, KAISER & HAABER trailers. Vår första jävel, vad tycks? (Lite lång, jag vet).


AV tröjan

I tisdags fick jag hem ett mjukt paket i brevlådan, morsan läste att jag fått något och jag började glädjeropa. Tröjan hade kommit! Egentligen en vanlig t-shirt, fast de står AV på framsidan och Aldrig Vila på baksidan.

Tröjan förlorade sin träningsoskuld igår då jag körde rygg/biceps. De var första gången på sjukt länge som jag körde marklyft igår, shit vad de tog. Nu har jag en mysig träningvärk i ländryggen... Fick med mig samples i paketet dessutom, proteinpulver och pre-workout.

Proteinet drack jag igår. De var en aning för sött kan jag tycka. PWOn får bli någon annan dag, nu blir de en helg fylld med fest. Fett.


Baba Yetu

De här är enda låten gjord för ett spel (Civilization IV) som någonsin blivit nominerad till en Grammy. Sen vann den dessutom priset också.

Vackert.


Elephant

An ordinary high-school day. Except that it's not.

Elephant handlar om flera vanliga high-school elever som går igenom sina vanliga rutiner i skolan medan två andra förbereder sig för något lite mer hemskt. Vi följer med personernas triviala göromål under vad som till ytan verkar vara en helt vanlig dag. Våldet visas distanserat, i softfocus. Filmen förklarar inte, utan kameran är på plats och konstaterar.

De klipps väldigt sällan i denna film vilket gör att varje scen blir väldigt lång. Vid varje person/personer som filmas så blir då den scenen i snitt 5 minuter lång. Till exempel får man se en snubbe spela football, gå över hela planen och sedan genom hela skolan, för att sedan börja prata med sin tjej. Men ha tålamod med denna film, även fast den känns seg är den bara en timme och en kvart och den var grym.

Den vann Guldpalmen vid Cannes när den kom ut, och den bygger på Columbinemassakern om de säger er något.

Aldrig Vila

De finns två bloggar jag läser dagligen (finns fler men de här är träningsbloggarna) vilket skrivs av AKO och Mikael Hollsten.


De här är då två fitnesskillar som båda jobbar som personliga tränare. AKO (akoraim.myshowroom.se) är ett jävla träningsmonster och har vunnit Athetic Fitness flera år i rad men av någon anledning gillar jag Hollis mer. Han känns mer jordnära på något sett, och mer mänsklig. Även fast han (likväl som AKO) gymmar minst en gång om dagen, därav hans blogg -och företagsnamn AV, Aldrig vila (aldrigvila.se)

Om jag ska vara ärlig är han min idol, haha! Jag sa de! Har beställt en tröja från hans sida, hur sjuk är inte jag?
Båda två kommer senare i höst vare med i nya Gladiatorerna, kommer bli fett.

You found me

Jag erkänner, jag ser på Idol. Har sett varenda avsnitt av varenda säsong skulle jag tro. Och nu snackar vi inte bara om auditions utan hela skiten. Tidigare i veckan så var de fem killar som sjöng varav en kille som heter Hampus sjöng "You found me". Han såg väl inte jättekul ut på scenen men eftersom att grabben bara är 15 år tänkte jag hela tiden bara på att de är som att min brorsa står där och sjunger, fast med den där rösten. Jag gillade grabbens röst jävligt mycket. Men Alexander Bard tyckte att låtvalet var dåligt, att han sjöng "gammal 90-tals collagerock" vilket inte var modernt.

Men låten är ju fan från 2008? Hade inte hört den innan Idol, men den är riktigt grym. Tycker Hampus borde fått gå vidare, här är låten:


RSS 2.0