Dagens bröstpass

Även fast ryggen kändes (känns) ganska paj så åkte jag och gymmade efter min visit på Eriksdalsbadet.

Som vanligt på tisdagar blev det mitt bröst/mage-pass och drog in lite, lite cardio. Alla övningar körde jag 3 set. Körde ett tungt pass, med få reps.

Bröst
6 Lutande hantelpress...............28,5kg
6 Liggande flyes.......................15kg
6 Bänkpress.............................65kg (trött efter hantelpressen)
6 Reppress i CC........................71kg 
30x 20x 20x 15x 25 armhävningar (varav 20 med medicinboll)

Mage
15 Massakern (benlyft)
6 Massakern med pilatesboll på matta
10 Ako övning med boll. Svårt att döpa..

Cardio
5 minuter stairmaster (jogga upp för en drygt kilometer lång trappa)

Riktigt jävla jobbigt att köra trappmaskinen när man inte gjort de på nåt halvår, ska nog fan börja köra den efter varje pass. Det blir nog bra.


Backflip från 10 meter

Simhopp idag för det var "göra-vad-man-vill-idrotts-dagen".
Först körde vi lite uppvärmning, bland annat på en jävligt mjuk studsmatta. Efter att ha gjort en volt 360 så fick jag kommentaren av tränaren "du borde ju ha en bräda på fötterna". Bra eller dåligt? Jag gissar på bra. Sen fick vi kötta massa andra tråkiga grejer, som ljushopp, bakåtdyk, sumodyk, volt och sånna saker. När det endast var 5 minuter kvar av den timmen vi hade, DÅ fick vi göra vi ville. Och vi fick därför bara ett hopp var på valfri plats.
 
Senast jag gjorde bakåtvolt var i somras, med andra ord fyra-fem månader sedan. Och eftersom man inte fick göra mer än ett hopp hann jag inte träna på backflip på en lägre höjd. Så jag klev upp till 10 meter på en gång. Jävlar vad rädd jag var. Sen när det endast var jag kvar tänkte jag, "Nu har jag fan sagt att jag ska göra det här, kan fan inte fega ut nu". Vänder mig om. En och en halv sekund senare slår jag i vattnet med en uppskattad hastighet på 60km/h, ryggplask.
 
 
Kommer försöka detta i sommar igen, men den gången landa bra.

Varsin bärtz

Såg igår i princip hela säsongen av Solsidan. Så jävla skön serie alltså, om ni bara sett något avsnitt eller missat serien helt... Ladda ner den och se den! Grymt skön ju!
 
Kolla på det här klippet liksom, hur mycket har inte det betytt på det senaste halvåret? Bäärrrtz!
 

Scott Pilgrim vs. The WorldFilmen är baserad på serien med samma namn. Trodde den skulle vara skit, men ändå något man "bör ha sett" liksom. Men den överraskade mig ganska grymt. En film som inte tar sig själv på för stort allvar, men inte alls plojjar bort allting som värdelösa parodier. Den var enligt mig riktigt jävla skön, snabba klockrena kommentarer, helt nya flippade effekter och Michael Cera i huvudrollen.

Filmen handlar om Scott Pilgrim som bor i Kanada. Scott är basist i ett band, bor tillsammans med sin bästa kompis som är bög (sover även i samma säng) och dejtar en 17årig high-school tjej som är kines (detta poängterar dem omotiverat flera gånger i filmen). Sedan möter han Ramona, och han faller direkt för henne och gör inte efter allt för lång stund slut med sin nuvarande kinesiska flickvän för att kunna dejta Ramona istället. Dock får han sedan reda på att han måste slåss och besegra hennes sju onda ex-pojkvänner för att kunna fortsätta dejta henne.

Det är liksom som en blandning mellan en film, en serietidning och ett gammalt nintendo spel. Jävligt roligt faktiskt, nyskapande liksom. Ett exempel är när han faktiskt lyckas besegra den första han slåss med och motståndaren då förintas och blir till mynt, och ett "1000" ploppar upp på skärmen. "Oh, coins!" säger han med sin mesiga och förvirrade röst. Helt random.
Jag gillar't.

Genre: Komedi, Sci-Fi, Serietidining
Betyg på IMDB: 8.0

Helgens citat


"Åh juste! Jag måste ta sånna här piller varje morgon, annars kan jag få
bestående problem. Men jag vet inte vad det är för något".

Helgen i kort

Igår åkte jag till Årsta för att dra på en kompis fest.
Först var jag ensam på bussen och trodde att jag skulle komma dit senare än alla andra, men sen på väg dit träffa ja fler och fler som skulle dit. Och det var till slut jag, Jocke, Max, Kaj, Douglas, Philip, Cracky, Niklas, Thomas och Sam. Vi trodde de skulle bli värsta korvpartyt.
.
Men som tur var så var de bara tjejer där, och sen rullade de in ännu mer tjejer vid midnatt. Helt klart en soft fest, lagom full åde och ingen spya från mig. Det ska fan inte hända någon gång mer alltså. Fick dock sova mellan en soffa och en utfällbar säng, så låg i ett antal konstiga positioner och vaknade med en ganska oskön känsla i ryggen. Dessutom var det en läskig clowndocka som hängde i ett hörn, och den jävla clowdockan drömde jag om sen. Sjukt alltså...
.
När vi vaknade dagen efter gick vi självklart till Palmyra då vi var i Årsta och en kebabtallrik med pommes införskaffades. Riktigt tråkigt dock att den gick på 95kr, men jag tog även läsk och då hamnade det på 112 kr. Dessutom var det inte längre fri dricka som gällde utan påfyllning kostade. Synd.
.
Men de var ändå en lyckad lördag/söndag. Tack för de!

Just to satisfy

I och med ett special-schema den här veckan har jag slutat vid 17 tre dagar. Detta har lett till att jag inte hunnit träna så mycket förutom på morgonen i tisdags (fuck morgonen) men även igår. Och det passet såg ut såhär:
 
Jag drog till med ett arm/ben/mage-pass. 3set på allting.
 
Biceps
10 Scottcurl...................................40kg*
10 Hantelcurl.................................13,5kg
6 Ståendes bicepscurl med stång....30kg
Triceps
10 pushdown med rep i CC.............45kg
15 dips.........................................egen vikt
Ben
10 Benspark.................................64kg
10 Bencurl....................................42kg
15 Vadpress.................................40kg
10 Knäböj....................................11kg
Mage
15 Knälyft (massakern)
15 sit-ups på boll


*Väger stångjäveln 15 eller 20kg, nån som vet?

Jag har dem senaste veckorna köpt en färdig blandad shake på burk med en liten proteinbar som ingår, 27g protein + 9,7g protein. Dock kostar detta 30kr varje gång, och jag tyckte det kändes sjukt onödigt så idag beställde jag hem 4kg av det här istället:


Kommer trycka i mig tre shakes om dagen, hört att man får resultat då. Det är bara 152 kcal per portion, men 28g protein så det är typ deff-proteinpulver.
S O F T !

Run on the wall

Såg lite grann på The Last Bounce igår på SVT2, jävlar vad coolt det var! Synd bara att hela gänget nästan blivit gamla och därför nu behövde lägga av. Men jag fängslades just av det här klippet, där dem först dansar uppför en mur vars "tegelstenar" åker ut lite här och där. Men sen kom det häftiga, när dem föll av väggen och började studsa och springa på den. Ser skitsoft ut. Hittade dock ingen bra youtubevideo på det här så fick göra en själv. Här har ni!
.

Tips från coachen?

Jag har ett ytligt problem.
Jag har endast 4-pack, men vill ha 6-pack.
Hur fan fixar man till det?
.
Tänker inte lägga upp någon bild, för de blir en jävla aning för äckligt, men ni förstår nog vad jag menar. Skitskumt att få 4 och inte 6 kan jag tycka. Irriterande.
.
Några schysta övningar eller trix för att uppnå målet?

Är detta verkligen idealen?

Smala. Bleka. Allmänt omuskulösa. Även tjejen; smal och blek.

Bör man se ut såhär enligt Björn Borg™?
Vad är idealet enligt er?Gymnasiemässan

Jag tillbringade största tiden av min dag på Gymnasiemässan. Stod och skulle få folk att välja VGY tillsammans med Nico och Schenström. Soft grej, helt klart. Tycker dock att vår monter var en aning tråkig. "Värmdö gymnasium - vid Gullmarsplan" var typ det enda som stod. Inga grafiska tuffa saker. Ingen dataskärm med filmer. Inga hängande motorcyklar i taket. Bara vi.

~Efteråt, på väg till pendeltåget

Jag: Nico, ditt största argument för att välja VGY var typ "Det är mycket focus på eget ansvar! Vi har typ inga läxor, att lära sig allt till proven är upp till än själv!"
Nico: Ahmen ditt då, "Välj oss för vi har matkort!"Fan vad jag älskar..

..Facebook alltså. Kommer som en räddare i nöden. Här har man gått runt idag och försökt luska ut om det är någon fest i helgen, men endast med "du måste vara inbjuden"-svar att gå hem med. Men sen ser man att man är bjuden på party på lördag på facebook. Så jävla nöjd blir man då.
.
Nu ska jag se på Dexter. Riktigt grymt program, om ni inte sett det får ni fan ge det en chans och kolla på det. I morgon skall jag stå på gymnasiemässan och säga "Välj VGY! För vi har mat..wait for it.....kort!"

Träna inte på morgonen

Jag kliver upp hur sängen vid klockan 7.
Klockan 7.45 har jag ätit havregrynsgröt, druckit en kopp kaffe och är nu på gymmet. Byter om och börjar lyfta skrot. Men kombinationen av att nyss ha vaknat och vara trött och att dessutom vara lite sjuk gör att pumpen blir så jävla dålig. Hatar att träna på mornar, brukar slippa det men idag slutade jag inte förrän vid 17 så då fick jag lov att gymma innan skolan.

Eftersom jag var trött och var utom energi fick jag dra ner på alla vikter för att ens orka. Bröst/mage passet.

Bröst
Bänkpress 3x8..........................60kg
Bänkpress 3x10........................50kg
Reppress i CC 3x10...................57kg
Lutad hantelpress 3x10..............23,5kg
Liggande hantelflyes 3x10..........13,5kg
Incline press i maskin 3x10........50kg

Mage
Rotary torso, maskin 3x10..........36kg
Sen gjorde jag en massa magövningar och körde endast ett-två set på alla, typ två olika på en boll, tre olika på en lutad bänk och en gång i en maskin.

Avslutade passet med 3x15 armhävningar.


Note to self: Om du verkligen inte får in passet någon annanstans, träna på morgonen - annars inte.

Det är bögarnas fel

Äntligen någon som vågar säga det. Det är bögarnas fel.Haha, en sak som faktiskt ÄR sann är att det till stor del är bögarnas fel hur tjejers kroppsideal ser ut.

True Story

Missar bussar

I morse skulle jag cykla till bussen vid 8.20, men märker att cykeln inte är hemma och jag kommer på att den står vid cykelstället. Och sen kommer jag på att bussen INTE går 25 över som den i princip alltid brukar göra, för nu är klockan efter åtta och den går nu 22 över. Jag inser att jag nu inte kommer hinna med bussen då jag inte hinner till den på två minuter och jag missar alltså den.
.
Nästa buss går 8.37 så när klockan är 8.32 på vår PC så tar jag Joels cykel och åker till bussen, men ser den åka upp mot busshållplatsen så jag i nästan slänger Joels cykel i cykelstället utan att låsa och springer som fan upp till bussen. Den står där givetvis de 30 sekunderna det tar för mig att springa till den, men när jag äntligen kommer fram åker den iväg. Schysst SL, schysst. Kom en kvart sent till skolan.
.
Detta leder till att jag nu missat två bussar på morgonen. Hur snyggt är det? Det sjukaste är att detta fenomen i princip hände i fredags också, fast då tog jag inte fel på tiden första gången utan letade förgäves efter min kemibok.
.
Det jag vill komma fram till är att jag håller på att bli något fruktansvärt. Något som min mamma är - En tidsoptimist. Japp, ni hör ju själva hur dåligt det låter. Hemskt.
.
Det skall fanimig inte ta mer än 5 min att cykla till bussen och gå upp för trottoaren i backen och ställa sig i busshållplatsen. Men jag tror ganska säkert på att klockan på vår PC inte stämmer överens med andra klockor. Jag kommer i alla fall inte följa den längre. Skall börja cykla till bussen när det är 7 minuter innan den går också. Bara för att vara på säkra sidan.
.
Får se om jag lyckas tajma bussen i morgon. En tidsoptimist ska jag fan inte bli.


Denna bild är förövrigt klockren....

Att kommentera

"Känns ju sjuk värdelöst om man skriver ett inlägg och ingen kommenterar, det är fan inte ett gott betyg". - Matte
.
Mitt inlägg jag skrev igår om att vara sjuk och träna var ju ganska dumt (dock står jag fortfarande för allt jag skrev) men även fast det var provocerande så kommenterade bara Mr.W.
Som citat ovan säger, så känns det skumt att typ 40 personer läser något men inte orkar droppa en kommentar om det. Här sitter man och skriver dumma saker liksom, då ska ju man få lite respons på det. Det är soft att se att någon skrivit tillbaka så man har något att läsa liksom. Respons är respons. Bra som dålig. Men någonting i alla fall.
.
Nu vet ni hur jag känner, på återseende.

IQ fiskmås

Familjesamtal som slutar med en förolämpning riktad mot mig från farsan min.
.
Jag:
Morsan, vet du vilket program som kommer idag?
Mamma: Ah.. jo.. Dem där bortskämda ungdomarna va?
Jag: Japp, precis!
Pappa: Haha, du har redan planerat ut hela din TV kväll för idag va?
Jag: Jaa typ - PH följt av Ung & Bortskämd fosho!
Pappa: Ja men visst, lev inte ditt liv - se det på TV istället...
Jag: Så du tycker jag ska vara med i Ung & Bortskämd och Paradise Hotel? Haha, ska jag bli nya Jean-Pierre?
Pappa: Njaee jag menade inte så ordagrant, men du fattar vad jag menar.
Jag: Hah, så fort jag blir 18 skall jag söka till Paradise Hotel.
Pappa: Ah det skulle vara typiskt dig alltså, fiskmås.

Ett kort inlägg som blev långt.

Varför skriver jag inget? Jo, för jag gör ingenting. Hade tänkt att festa den här helgen, men så blev det inte. Tur det kanske då jag är sjuk. Har varit det sen i fredags. Och när man är sjuk gör man ingenting, så då har man inget att skriva om. Har inte heller nån åsikt eller uppenbarelse jag kommit på som jag behöver dela med mig av, så vad fan ska man skriva då liksom?
.
Nu när jag tänker efter har jag en grej att säga. Jag är sjuk, och jag längtar till på tisdag då jag ska träna. Varför? Jo, för att till skillnad från vad folk säger blir jag frisk av att träna om jag är sjuk. Att chilla en vecka och bara sitta och dricka te blir man inte frisk av. Värmen från teét håller bakterierna vid liv liksom. Men om jag däremot tränar anstränger ja kroppen och får den motiverad att bli frisk.
.
Om man har mycket i skolan, det är stressigt och sen blir man klar med allt och sen det blir lov. Då händer de ju ofta att man blir sjuk de första dagarna. Det beror ju på att kroppen äntligen kan slappna av, motivationen att vara frisk har släppt, den positiva stressen som gjorde immunförsvaret extra starkt har lagt av och sjukdomen kan bryta ut. När jag tränar så motiveras min kropp till att bli frisk, typ.
.
En annan grej som inte gör en frisk om man redan är sjuk, men håller en från att bli sjuk om man inte blivit det än är proteindryck. Åtminstonde dyr sådan, sånna som innehåller alla vitaminer. Det är ju soft.
.
Hattigt inlägg. Men som sagt, jag är sjuk, smått ont i halsen och hängig. Nu ska jag se på lite tv. Såg förresten Inception idag. Jävligt bra andra gången också. Nice.

Repo Men

.
Den här filmen såg jag nu på kvällen, efter Idol. Synd med Weise förresten, men hellre honom än Olle så det var ju bra åtminstone. Nåväl..
.
Handling: Filmen utspelare sig i en nära framtid där artificiella organ blivit big business. Om du behöver en ny lever till exempel köper du en konstgjord sådan på avbetalning. Det är dock väldigt många som inte har råd at betala tillbaka då de kostar flera miljoner och företaget tar över 20 procent i ränta. Filmen handlar om en man som är anställd vid ett företag kallat Unionen som tillverkar artificiella organ, och hans jobb är att ta tillbaka produkten om betalningen inte sker i tid. Han är en repomen, skär upp folk och tar deras organ och låter dem på så sätt dö. Men efter en olycka vaknar han upp, och har själv fått ett artificiellt hjärta...
.
Filmen var soft, Jude Law och Forest Withaker liksom! Det var enligt mig oväntad mycket action och blodiga scener! En stark början som knyter ihop till slutet på ett schyst sätt, och för övrigt en bra story. Dock var det lite segt enligt mig i 20-30 minuter av filmen, men nu i efterhand behövdes dem för storyn. Den avslutades på ett bra lyckligt men även olyckligt sätt, ihop knutet
till början.
.
Betyg av IMDB: 6,3

FOJO och WC


Den här videon har inget med resten av inlägget att göra, men klippet är så jävla skönt om man liksom vet vart det kommer ifrån.


God eftermiddag till er på denna fredag!
Jag missade bussen i morse så hann inte till lektionen jag skulle gå på, och cyklade då hem igen. Men sen några timmar senare fick jag reda på att det fanns en annan matte lektion jag kunde gå på. Så där satt jag sen på eftermiddagen och räknade matematik med Välme. Japp, jag gick på Fojos lektion. Helt vild lärare hade dem btw!

Välme hade tydligen lurat deras lärare ett tag att han och Hintze var ihop, men berättade idag att dem nu gjort slut. Läraren köpte det och tyckte det var tråkigt, och undrade varför. Men sen när Välme berättade att han bara skämtat jämt när han sagt att dem var ihop sa läraren att han anat det. "För dem inte hade samma personlighet" sa han, och det hade inget att göra med hur snygg man var sa han, om personligheterna inte passar ihop funkar det inte. Han tyckte att Välme hade en personlighet som en envis aktivist medans Hintze mest brydde sig om vilket balsam som var bäst för håret. Haha, jävla skön klass.


Sen åkte jag till WC och pumpade. Rygg/axlar-passet som jag inte kört på länge! Orkar inte rabbla upp allt jag gjorde för ärligt talat vet jag typ bara vad hälften av övningarna hette, och jag orkar inte leta fram namnen på resten. Men de essentiella var latsdrag, rodd och en axelpress med skivstång.


*WC och pumpade... skön misstolkning det kan bli om man inte har en janne om att det är förkortning för gymmet World Class.

The deathly hallows part I

.
Åkte till medis och såg Part I med Fröjd, Susanna, Jenny, Lilla E samt Fröjds kompis. Jag tyckte att The Half-Blood Prince var dålig, men den här var fan riktigt bra! Jävligt schyst actionscen i början, schysst handling, sen var det sjukt snygga miljöer.Samt ett bra slut! Nu är jag riktigt peppad för sista delen.
.
Betyg av IMDB: 8,4
.

PS. Vad är grejen med tjejer och att gråta till filmer? Och vad är grejen med att applådera efter att filmen är slut? Och vad är slutligen grejen med att sitta och kommentera under filmen och säga helt onödiga saker som "hehe, snygg näsa" ? Ibland förstår jag mig inte på folk. Sitt ner, håll käften och njut av filmen bara.

I natt upplevde jag Inception

Jävligt sjukt fenomen, ni vet det där med att drömma i en dröm. Jag var med om det i natt!

Jag var vid en sjö med min familj, fast jag vet inte om det var min familj, eller om det bara var min pappa. Han är den enda jag kommer ihåg nu i efterhand. Märkligt. Jag tyckte det var jäkligt ologiskt att ja var vid en sjö, och rätt som det var kom jag på att jag faktiskt bara drömde. Därför bestämde jag mig för att flyga lite över sjön. Jag slog i vattnet flera gånger, men flög gjorde jag. Sen när jag landat vid stranden igen där min pappa stod berättade jag för honom att det bara var en dröm, så han och jag kunde göra vad vi ville. Jag tog upp mina händer och försökte vinkla bergen vid sjön upp och ner, såsom de gör med staden i filmen Inception   Jag stod och koncentrerade mig på att vinkla berget, men märkte inte att hela omgivningen hade förändrats. "Det är inte alls någon dröm" sa pappa. Jag upptäckte nu att vi var vid medis, och inte alls längre vid någon sjö. Han nöp mig i armen för att bevisa att jag hade vaknat och inte alls drömde längre. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var synd att jag vaknat, för det var så häftigt att kunna vara medveten om att man drömmer. Jag trodde nu att jag var vaken, och gick på medis med min farsa på väg till en musikbörsen för att köpa trumpinnar. Jag berättade för honom att jag drömde men kom på att det var en dröm, och han sa att jag tittar på för mycket film. 
   Sen ringde alarmet. Jag vaknade nu på riktigt.

True story

Helgen?

Jag har jobbat fyra helger i rad, men nu har jag tänkt att inte jobba något mer på ett par veckor. Så jag har bara en fråga till er:
.
Was passiert an diesem Wochenende?
Lo que pasa este fin de semana?
Ce qui se passe ce week-end?
這個週末發生了什麼?
Mitä tapahtuu tänä viikonloppuna?
Hvad der sker i denne weekend?
Hva skjer i helgen?
.
Skicka ett meddelande på FB, eller sms:a 0731-524332

"Göra-vad-man-vill-idrottsdagen"Om några veckor (ingen aning när) så kommer vi ha en idrottsdag, en "göra-vad-man-vill-dag" då vi fått välja idrotts aktiviteter vi vill göra. Urvalet bestod i princip av curling, badminton, ridning, simhopp, klättring och fäktning. Självklart tog ju jag simhopp.
   Det är nämligen så att mr. Extremtbiff slog mitt personrekord att göra backflip från 8:an genom att han gjorde backflip från 10:an. Givitvis måste jag nu också göra en bakåtvolt, 10 meter över vattenytan för att inte känna mig mesig. Detta kommer jag förhoppningsvis även filma.

Någon som tror att jag vågar? Eller rättare sagt, finns det någon som inte tror att jag vågar?

Förresten, vad tog du på den där dagen Matte?

Konichiwa bitches from Beijin to Saigon

Jävla tung låg med Robyn,
hörde den för första gången idag på gymmet.
Förstår inte hur jag kunnat missa den.Dagens träningpass blev som enligt mitt schema, armar/ben.

Biceps
Scottcurl 3x10............................40kg (eller 35, beroende på vad stången väger)
Pullups 2x10...............................Trött av scottcurlen..

Triceps
Pushdown, rep i CC 3x8...............45kg
Push från huvudet utåt, rep CC....45kg
Dips 3x15 reps............................Full kroppsvikt

Ben
Benspark 3x10...........................64kg
Ben curl 3x10.............................42kg

Sen vette fan.. Jävlar va lite grejer jag gjorde nu när jag läser skriver ner det. Glömde ju vadpress.. Gjorde för lite bicepsövningar... Inga utfall... Men va fan. Detta får jag fan skärpa till. Behöver träna med nån, bli lite motiverad..

Propellerhäst

Jävla knasig musik. Jazz/rock fusion. Han är dock världens bästa på det. Ganska soft:Skön snubbe som kör lufttrummor i bakgrunden btw.

Skönt med lite träning

Mitt på dagen gymmade jag, bröst/mage passet blev det, som jag brukar köra. Hade dock endast 40 minuter på mig, så klämde in de viktigaste övningarna.

Bänkpress 3x8..................65kg
Lutande hantelpress 3x8....26kg
Reppress i CC 3x10...........64kg
Hantelflyes 3x10...............11kg (de tyngre var upptagna)
Latsdrag 3x10...................50kg

Sist men inte minst, magövningen jag kallar 'massakern';
Benlyft på lutad bänk 3x15


PS. Jag pumpade lite på GBC i söndags med Matte och Tobbe, men med kombinationen av att jag redan hade jobbat drygt 4 timmar och tröck i mig en banan precis innan jag "gymma" så började jag att må illa och var trött. Orkade typ inte ens göra två set av någonting. Man ska ju tydligen käka senast en timme innan man gymmar. Inte trycka i sig en fet banan i gymmet.
Dock klarade jag 30 reps i dips, alltid något. Kanske ska börja speciallisera mig på det... Efter att bänkpressen har blivit specialliserad dvs.

Over and out.

Rosa gummibollPå eftermiddagen besökte jag med klassen Stockholms Universitet, och såg på en dokumentär om alla kemikalier som vi får från våra konstgjorda produkter.


KUL GREJ NR.1
~En kvinna ställer en fråga efter filmen, om det finns någon grupp man kan vända sig till, och några seriösa handlingar man kan göra för att stoppa denna epedemi. Hon avslutar med ett chockerande: "Vi måste ju göra något åt det här, JÄVLIGT SNABBT!!"

SJUKT KUL GREJ NR.2
~En man får mikrofonen. Han berättar följande:

"Ah, jag var då i helgen och köpte en gummiboll! Jag hade tänkt göra sit-ups på den. Men sen när jag kom hem läste jag innehållsförtäckningen och såg att den innehöll massa sånna här dåliga kemikalier".

~Han tar upp en rosa pilatesboll, halvtom på luft. Han fortsätter sedan säga:

"Därför tycker jag att vi borde bojkotta sånna här slags gummibollar, jag tycker man lika väl kan göra sit-ups på marken".

Hela jävla publiker försöker hålla sig från att skratta, men nästan alla brister mer eller mindre ut i ett gråtande skratt.


Jobbigt


.
Pluggar matte och käkar glass. "PRAO är jobbigt"... (;

Adams-Ray live @ Nyhetsmorgon

Vad tycker ni? Suger Daniel Adams-Ray live, eller är han grym?

Jag hade förväntat mig två alternativ, att han antingen skulle vara skitdålig live eller att han skulle, likväl som Andreas Grega, vara bättre live. Men inget av alternativen stämde, utan han hamnade lite däremellan.

Men förutom när han sjunger "för dig ska jag" så tycker jag inte han sjunger så speciellt falskt, så jag gillar honom live. Dock körde dem ju synth-ljudet alldeles för mycket live, låten får en annan melodi på något sett när det låter för mycket tycker jag.

Men som sagt, va tycker ni?


Tv program, och lite sådant

Sitter och glor på Bartenderskolan, halv åtta ska jag se på Paradise Hotel och efter det blir det Ung & Bortskämd. Jävla TV man ser alltså. Sammanfattar det som bra skit, helt enkelt.Första dagen på PRAO:en idag förresten. Skulle kunna sammanfatta dagen med ordet chill. Dock känner man sig lite dum när man sätter sig på Bamses och käkar en kebabtallrik ensam.

Varsågoda, ett inlägg

Shaa på er, ursäkta att jag inte uppdaterat på hela jävla dagen. Men med risk för att min dator skulle gå sönder när föräldrarna använde den som DJ-maskin igår kväll så fick jag lov att vara vaken till dryga 4-snåret på natten. Sen skulle jag jobba idag klockan 15 så jag hann inte riktigt klämma in nåt inlägg däremellan, behövde ju sova.

Nu har jag jobbat fyra helger i rad, soft! Eller nej, vänta, det är det ju inte. Men cash kommer jag dra in. Passar ganska perfekt till utlandsresan om en månad. Alltid något.I morgon har jag fältstudier. Ni vet, PRAO. Dock blev jag nekad på sju-åtta stycken arbetsplatser, så därför fick jag köra på akutplanen - att PRAO:a som mattelärare. Eller rättare sagt, hos tre stycken mattelärare. Vart? Jo, på VGY. Och en av lärarna jag kommer ha drev alla om att jag skulle få, som ett skämt. Som att det skulle vara det värsta som skulle kunna hända. Och det hände för mig. Men tror inte det blir så farligt, kul att se skolan från lärarnas håll... Nej men, det är bara fem dagar, det är chill.

Börjar inte förrän 9.30 i morgon, lite nice i alla fall.


Middag

Kusinernas föräldrar är över på middag hemma hos oss, likväl farsans bandkompisar med deras respektives. Men några barn har dem inte med sig, och mina brorsor är båda borta. Men själv ska jag jobba i morgon, så jag behöver för min egen skull stanna hemma...

MEN! Det blir åtminstånde god mat, vilket gör min 'ensamhet´ väldigt mycket mindre smärtsam. Till förrätt bjuds det på blåmusslor, gratinerade i vitlök och vittvin. Till varmrätt serveras det lammfilé feat. rostas, med potatisgratäng. Slutligen blir det fransk chockladtårta.

Ser fram emot det ganska mycket. Dock kommer jag inte kunna ta några bilder, det skulle ju verka ytterst märkligt bland sällskapet, även fast en av dem är konstnär. Nåväl.


Fredrik Snortare och Cecilia Synd


Här kommer Fredrik Snortare, han glider med stil han har en glassig kvart plus en leasad bil han har kontakter med vakter, krogpersonal hela Stureplan, Berndtslys, Carma, Spy Bar han känner röset, alla balla coola som finns han e som fisken i vattnet, han e stockholms prins han fäller brudar på rad, han jagar ass han är en stekare, glidare, en kille med cash han har flickor överallt, krossar hjärtan på rutin men bara en som krossar hans och hennes namn e kokain å han e fast, tagen, har ett kraftigt begär och det finns ingenting här som stoppar Fredrik, va kär å varje kväll e han på plats, vid bar och salong för han finns där det händer, där det finns hålligång han e känslomässigt störd, egoistisk å kall å inget ont, anar nästan va som komma skall så Här kommer Cecilia synd, hon är späd och smal söt som socker har sin oskuld kvar, hon läser veckorevyn, diggar populär musik vill bli modell för Slitz, gärna gifta sig rik hon gillar med killar med deg, som har flashiga kneg har aldrig provat nån drog men vill inte va feg hon har ett falsklegg i fickan som hon fick häromdan fixat till sig hos en kompis och tar pendeln till stan på samma klubb, dansgolv och bar står fredrik snortare i baren när han drar en kommentar Cecilia rodnar till hon kan knappt fatta ord han glider snyggt fram till henne dem slår ner sig vid ett bord nyss fyllda 17 år fylld med drömmar om allt de é nåt som Fredrik förstår han kommer spela det kallt han kommer gnata och tjata tills hon ligger på rygg lite koks i hennes snok så hon känner sig trygg historien rullar på går till tårar från skratt för Cecilia blev förälskad men fick nobben samma natt fredrik bara drog till nästa brud och säng han kunde ringa nån gång när han var hög och beng såklart hon ställde upp för hennes hjärta slog hårt fast hon visste att han bara kom när han var full och kåt börja ta lite mer, börja dra lite mer börja sakta gå ner, hon börja gänga med fler Fredrik snorta på till hans pump sa stopp och Cecilia synd fick HIV i sin kropp det är både ve och skam att varken nån av dom finns de är en stockholms saga om ett par jag minns

Tove Styrke

Tove  Styrke kom och gästuppträdde på Idol igår.. hon har ju fan blivit grym.
Så jävla nöjd

Jag jobbade idag, från 17-20. Kort pass, fett skönt. Ingen OB, inte lika skönt.. Men i alla fall.
När morsan sedan hämtade mig (standard) så tjatade jag och sen tjöta jag lite till. Sen övertalade jag henne att jag skulle få köra bilen hem. Hon tyckte först inte att det var någon bra idé då jag bara åkt på en motorled en gång innan, och det dessutom var mörkt ute nu. Men körde hem gjorde jag, enda från Gustavsbergs Centrum till Strömma. Nöjd som fan är jag.
.
Sen kommer man hem och käkar lax med potäter, hollandaise och sparris.
.
Till efterätt blir det glass medan man kollar på idol, standard.
(glassen ser sjukt mkt äckligare ut än den är)

Just loose it

När man har brist på låttexter att skriva kan man ju göra som Eminem:

[...]
Now this is the part where the rap breaks down
It gets real intense, no one makes a sound
Everything looks like it's 8 Mile now
The beat comes back and everybody lose themselves
Snap back to reality
Look it's B.Rabbit!
Yo you signed me up to battle!?
I'm a grown man!
Chubba chubba chubba chubba chubba chubbie
I don't have any lines to go right here so, chubba teletubbie!
Fella's (WHAT?!) Fella's (WHAT?!)
Grab you left nut, make your right one jealous (what?)

2.25

"Turkar"

Varför kallar man ofta invandrare för turkar? Det slog mig häromdagen att det är jävligt soft i turkiet; sol, kristallklart vatten, värme, kebab och så vidare. Varför skulle man vilja flytta till Sverige då för? Jag har försökt hitta något om att det är nåt krig som gör att dem flyr från landet, men inget sånt hittade jag. Med andra ord är det väl ganska sällan att "en turk" faktiskt är en turk, utan snarare någon från typ Irak?

Eller så är det ett krig, eller någon diktatur där. Upplys mig i sånna fall.Min brorsa förhandsbokade det här spelet och fick hem det igårNågon som vet om det är soft eller? ;)


Pain with no bruises

Skägg alltså, jag har skitont på min vänstra ankel på min vänstra fot. Vänstern alltså.. Nej men. Jag slog i den i ett bort idag när jag sprang runt på labben. Det gjorde jävligt ont då och gör fortfarande lika ont. Jag blev röd där jag slog i, men inget blåmärke har kommit fram. Jag har som jag tidigare nämnt, inte fått något blåmärke på flera år. Skitskumt. Fastän jag slår mig ganska ofta.

Nån som har någon rimlig förklaring på detta?

Proteinpulvret

...Börjar ta slut.

 Nästa portion blir nog fan den sista. Så jag har en fråga till er, eller typ dig Matte: Vilket pulver rekommenderar du? Eller pulver och pulver... Vad ska man köpa för bäst resultat liksom?


Mode tips

... Till mig?

Jag skulle vilja köpa en schysst jacka, samt ett par snygga skor som klarar vintern. Har ni några tips? Typ fodrade converse, vart hittar man det? Och en varm och snygg vinterjacka, finns det sånna?

Tacksam för svar.

Risken med att träna på morgonen

I morse så var jag på gymmet. Ben/bröst/mage blev det.

Jag körde bänkpress och la först på 15kg på varje sida, som tillsammans med stången blir 50kg. Därefter la jag på 10kg och tillslut en 5kg och räknade för mig själv att det nu var 65kg som var dags att pressas.
   Jag lägger mig ner på bänken, andas in. Andas ut. Tar ett djupt andetag och tar loss stången från "hyllorna" och pressar den en gång. "Jävlar vad tugnt det var... Aja, är väl lite trött, kanske inte orkar 65kg med flera reps nu såhär på morgonen, men jag gör väl 6st i alla fall" tänker jag.
   Så jag för sedan ner stången en gång till mot bröstet, men sen orkar jag inte lyfta upp den. En liten känsla av panik smyger sig på, men ännu värre är pinsamhetskänslan då jag inte är ensam på ryssavdelningen på WC. Utan att be om hjälp får jag rulla ner stången mot buken, sätta mig upp, och sedan hasa mig lite och rulla ner den till golvet.
   Sen när den stod där på marken började jag räkna och kom på att jag la 15 kg extra efter att stången redan vägde 50kg, men jag la ju självklart 15kg på andra sidan också, vilket resulterar i att stången inte vägde 65kg, utan istället 80kg. Inte bra att vara trött och träna..

Men soft, då har jag alltså klarat att maxa 80kg en gång.

Rita en bild för att illustrera hur ont de gjorde
när den låg där och ja inte kunde trycka bort den.


Ung & Bortskämd


.
Såg faktiskt ett program på SVT1 idag. Tänka sig, inte ofta man zappar mellan kanalerna och fastnar där inte. Men idag var det premiär för "Ung & Bortskämd" vars handling framgår i titeln ganska bra. Men här har ni trailern i alla fall:
.
Japp, ni såg rätt. Både Jean-Pierre från Paradise Hotel, Daniel Paris och Baby Belle är med. Kändiskåta, eller? Det sjukaste med programmet måste väl ändå vara Lorenzos farsa, en sliskig ryss med backslick hästsvans och stor päls?
.
Det obehagliga var att jag kände igen mig i flera situationer dem där ungdomarna hade. Men till skillnad från alla dem har jag ett jobb så sådär farligt är det inte.
.
Over and out.

Ryssunge

Folk kan undra varför man säger att man "ska ryssa" när man ska gymma, men det är ju för att ryssar är ryssar. Sjukt vilda på att träna. Oavsett tillgångar. Kolla in den här ungen, dock inte rysk men rumänsk-italiensk. 4 år är han på klippet och biff som fan, helt vilt.
.
(Spola fram typ 30sek för det är bara samma backflip omspelat i början)

Trummor inkopplade till MacBooken

Förstår inte varför jag inte tänkt på det tidigare...
Men det slog mig när
Cicci gav mig ett tips på en reggaelåt att öva på, att jag kunde sätta MacBooken vid trummorna, koppla in hörlurarna och börja flippa.
Joel tog en bild där jag sitter i en inte allt för normal position. Soft.

Dreadlocks

.
Jag har på nåt jävla vis ingått i en "deal" att om jag skulle få IG på det senaste matteprovet jag skrev skulle jag få lov att spara ut till dreads. Och eftersom jag fått IG på både det första och det senaste matteprovet så har jag nu kommit till den punkten att jag tydligen måste spara ut mitt hår för att skaffa dreadlocks.
"Och det ska fan vara dyra dreads, inget hemmagjort skit" bör läggas till.
Detta kommer dock hävas om jag får G eller mer i Matte C när kursen är klar. Och det kommer jag få, så det är egentligen lugnt. Men jag får inte klippa mig tills jag fått det... Men det kan jag nog hålla.
.
Anyway, på tal om dreads: Jag ska ha valt en reggaelåt till på måndag som jag ska kunna spela trummor till hyffsat, har ni något tips på nån skön låt? Allt utom den så uppenbara "No woman, no cry" uppskattas!

Eyes wide shut

Kvällens filmtips blir helt klart "Eyes Wide Shut", som är Stanley Kubricks (A Clockwork orange) sista film. Tom Cruise och Nicole Kidman var huvudrollerna. Jag gillade den för att den var ganska oväntad, om man inte spoilar allt och läser om vad den handlar om. Så det ska jag inte göra. Här är en trailer som jag anses borde vara en teaser då den endast, ja, teasar.
.
Betyg av IMDB: 7,2
.

Träningsfri vecka

Lov är inte bra för min träning alltså. Att ta sig till gymmet.. Orkar inte gå kilometern till bussen, åka buss i 10 minuter till gymmet, för att sedan åka 10min hem igen och gå kilometern hem. Min cykel har nämligen blivit snodd. Eller, det är egentligen inte ens min cykel. Jag har "lånat" den av min sommargranne. Och han hittade den i ett dike så egentligen är det inte hans heller. Men den är i alla fall borta nu. Även Morgans BMX.
 
Men det kanske är bra med en träningsfri vecka. Lite vila för kroppen, har ju hört att det är ganska viktigt. Jag har kört ett jäkla gäng veckor i rad nu så det var nog antagligen dags. Kör bara lite bänkpress nästan varje dag, och lite pull ups då och då. Men på tisdag smäller det, då börjar jag träna igen.
 
En snubbe som inte vilat är Matte som nu bytt blogg till det extremt softa namnet extremtbiff.blogg.se
 

Kanske blir något smyg till "gymmet" när jag ska jobba 11-15 i morgon. Även 11-15 på söndag. 17-20 nästa fredag. Samt 15-21.15 nästa söndag. Fyfan alltså, kommer ha jobbat fyra helger i rad. Men sen får jag vila. Och cashflow.

Dränka fel barn

När jag jobbade i söndags tjuvlyssnade jag lite, en farsa berättade för sina söner om en incident som hänt när han badade.
.
"Haha, jag skulle simma fram till dig och dra ner dig under vattnet, för att skojja lite. Sen när du kom upp ur vattnet märkte jag att det inte alls var du, jag hade dragit ner fel unge under vattnet... Någon jag inte kände.. Haha, fan vad han blev förvånad!"

Är det normalt..

... Att farsan ber en att ladda ner 30 låtar från 11 artister för att sedan göra en mix-CD som han kan spela på gästmiddagar?
.

Osammanhängande bild.. Har ju inte haft kläder på mig på flera dagar!

Busringning som går fel


Drös

Jag går bara hemma och dröser omkring. Saknar min kavaj, saknar min jacka. Får förhoppningsvis tillbaka dem i morgon. Det är ju soft.
.
Men som sagt, jag går bara runt och softar hemma. Vilket i och försig är, ja soft. Har inte tagit ett steg utanför dörren sedan i tisdags. Har inte heller haft på mig kläder heller sedan i tisdags. Det är så lov ska vara. Har sett lite filmer, men inget nämnvärt egentligen förutom sci-fi thrillern Pandorum, den var ganska bra. Behöver ett bra filmtips.. Inget skräck tack, skräckfilmer är värdelösa (vilken man kan uppfatta på folks korta recensioner av Saw och PA på facebook).
.
Har kollat en del på Dexter och Vampire Diaries. Japp, det kollar jag på. Såg för övrigt alla tre säsonger av True Blood på endast en vecka för några veckor sen. Jag gillar sånt skit. Så..
.
Har ni något tips på någon bra film?
•Har ni något tips på en bra serie?Mitt mest sedda youtube-klipp

Det är fler folk som ser mina youtube-klipp än läser mina inlägg. Fast det kanske inte är så konstigt heller. Och jag gillar det, tycker det är skitsoft att lägga upp filmer på nätet. I helgen gjorde jag en video som idag är min överlägset mest sedda video. Skägg! Heter den.. Ja, inte så svårt att gissa vad den handlar om. Den här responsen fick jag:
.
Ah... det var ganska äckligt gjort av mig, men eftersom jag fick sån respons så "suddar" det ju ut lite av det äckliga kan jag tycka. Lite soft att "fått vara med" i hans blogg, kan man tycka. Över 7000 har sett den hittils.
.
Här är videon:
.

Benjamin arg om rykten

Det finns en video som heter "Benjamin arg om rykten" på youtube, men den är drygt 9 minuter lång så jag klippte och förkortade den, och tryckte in det roligaste i den här videon. Enjoy! Särskilt du David, som gillar den så mycket...
.

Dagens gym


                             Worldclass ägare.

Idag gymmade jag med Nico. Bröst/mag-passet blev det idag. Ingen direkt skillnad från förra veckan förutom att jag börjat prova att lägga på mer på bänkpressen, från 60kg till 65kg. Ska nog försöka klämma in lite bänk på varje pass. Sen provade jag även att ta 13,5kg i hantelflyes, och det var inge problem. Sen gjorde jag de vanliga övningarna, och drog till en massaker på slutet, benlyft. Finaste som finns för magen.

Efter gymmet började jag promenera med Nico mot Värmdö Köpcentrum när jag plötsligt vände om.

Jag: Vänta, jag ska nog fan till Sabis.
Nico: Varför då?
Jag: Jag ska köpa glass!
Nico: Glass?
Jag: Glass.
Nico: Glass?
Jag: Glass!
Nico: Ska du köpa glass?
Jag: Ja, glass!!
Nico: Vaddå, typ en Magnum?
Jag: Nej, Ben & Jerry!
Nico: Varför då..?
Jag: GOTT!
.
Det är väl soft att äta glass efter träning, eller?

Dubstep beatbox

Vilken jävla ryss alltså, beatboxar dubstep hur bra som helst. Sen börjar han spela in de och grejer, soft som fan.


Uppdatering om helgen

Efter en kväll som kunde blivit så bra, men som ryssvodka förstörde totalt, vaknade jag igår i Ängsvik. Endast iklädd skjorta på överkroppen åkte jag hem till Wille, men efter att ha suttit i Hemmesta Centrum i typ 50 minuter. I alla fall om man kollar alla samtal han ringde från min mobil till taxin. Men varför kändes dessa 50 min som fem min? Sov jag? Möjligt. Hur fan kom vi till Nacka Trafikplats? Åkte vi buss dit? Saltsjöbanan? Gick vi? Jag minns inte. Tur det kanske. Jävla pinsamt av mig alltså. Helvete. Ber om ursäkt som fan för det som jag fått berättat för mig hände. Förlåt.
Uppdatering: Det var 5-7min, inte 57min som jag hörde. Hehe..


Nåväl. Jag vaknade som sagt hos Wille, gick ner och skulle gå ut för dörren då jag skymtar en person i köket jag tror är Wille men som jag sen upptäcker är Gayen. Klychigt som det ska vara öppnar han en kökslucka, ser att något saknas till hans frukost och han yttrar ett uppgivet "skägg".Skön som jag var hade jag i fredags lovat att ta en annan tjejs pass på badet, så vid 15.oo skulle jag iväg och jobba. Tur att man inte var superbakis... Slutade må illa vid sex-sju tiden. Men jobbet gick fint för det. Bara bita ihop.

MEN! Eftersom Matte körde på hantelpress 22,5kg i två set och sedan 25kg på sista, så kände jag att jag behövde gå ett steg längre. Så igår maxade jag Gustavsbergsbadets hantlar och körde smått lutad hantelpress, 30kg. Å de va de.

Funny fact: Det kommer upp en bild på mig om man googlar på "Gustavsbergsbadet gym"...

RSS 2.0