Gym

.
I morse lyfte jag skrot på Sveriges Bästa Gym, woooaaah!!!
Men hann bara köra en halvtimme för att jag skulle hinna till skolan..
.
Nej men seriöst, jag skriver något om du skriver något.

SocialdemokratenOm ni är 18 år, eller skulle vara det - Vilka skulle ni rösta på? Om ni svarar nåt åt det vänstra hållet, motivera.

Filmtips

Någon som har några schysta filmtips? Säg typ 3st filmer ni sett som är "ett måste att se", så får vi se om jag inte sett den och då har något att se. Helst inget som går på bio, utan något som finns ute att köpa. Skulle vara soft.


Lär ju

Vi börjar 13.15 i morgon och slutar 16.30.
.
Eller.
Eller, så börjar vi 10.15 då det är obligatoriskt att vi ska vara i skolan och se på när en snubbe blir tilldelad ett pris som har något med fattiga barn och välgörenhet att göra. Något som inte har någonting med skolan att göra, men VGY har fått äran att ge honom priset. Men det är ingen närvaro så JAG LÄR JU GÅ DIT .
.
Dumt upplägg. Onödigt inlägg.
Puss på er.

Första trummlektionen

Istället för att hoppa av vid Mölnviksrondellen åkte jag vidare med bussen. Istället för att hoppa av vid Ålstäket åkte jag även då vidare med bussen. Sen hoppade jag av vid Grantomta, köpte en nougat och gick hem till Morgan Ågren. Jag var nervös innan. Det kändes konstigt att börja lira trummor när man är 17 år. Känns fortfarande lite konstigt. Men det var fan soft. 
Nu har jag massa låtar att träna på... mindre soft.


Idag hängde jag i Blåbärsskogen

Var lite sugen på paj idag, så jag gick ut och plockade lite blåbär. Sen gjorde jag en paj. Någonstans däremellan gjorde jag en film också. Och här har ni den:

Paradise Hotel, Danmark

Idag sändes finalen. PETER VANN! (Och Cecilie)
Peter, skönaste killen i hela programmet. Han var i princip med varenda tjej och alla föll för honom, och han kunde inte hålla sig när han fick lite alkohol i sig. Varenda gång han raggade startade låten "Peter Ulven".
.
Nu har jag sätt 64 avsnitt, med 3 reklamer var. Och i varje reklam har det i princip varit samma reklamer. Förstå hur hjärntvättad man måste blivit..
.
Lite tråkigt bara att jag redan efter 20 avsnitt visste vilka som skulle vinna då jag råkade se det på den danska sidan för programmet.. Men men!

Konsekvenserna av Jordbävning

Mina brorsor började diskutera vad som skulle hända om det vart en jordbävning här.
.
Joel:
Alltså det skulle vara fett nice med en jordbävning här, få känna hur det känns när det skakar och sånt.
Morgan: Men Joel hur fan tänker du, då skulle ju playstation kanske gå sönder!?

Mysteryguitarman

Det finns några stycken på Youtube som jag prenumererar på, eller subscribe:ar.
Den här snubben är typ den 7:e mest prenumererade på hela Youtube med 1,7 subscribers.
Mysteryguitarman, eller Joe Penna som han heter egentligen. Han kör ofta något med gitarr-liknande instrument och brukar klippa ihop sjuka saker, köra loopar osv, och har på senare tid blivit jäkligt bra på special-effekter.
.
Här är hans senaste och enligt mig bästa video hittils;
.


Många som undrar om Djuröbron


.
Fråga: Varför hoppade du från Djuröbron?
Svar: Ne men liksom, en skön grej, varför inte?
.
OBS: Sen något som tydligen många missade också; Mina muskler i ländryggen trycktes ihop när jag landade i vattnet och hade ont i ryggen i 2 veckor efter hoppet. Gick till både läkare och kiropraktor. Det var 5cm skillnad från vart mina skuldror började, så jag var ganska sne, minst sagt. Eftersom det var så pass högt (tycker jag dock inte) så blev skadan lika kraftig som en bilolycka. Läkaren var tvungen att fråga om jag var självmordsbenägen.
Men nej, en kul Youtube-grej bara. Han blev imponerad.
.
Men jag var grovt inspirerad att göra det här, det kom inte bara in i mitt huvud som ingenting.
.
• Anledning ett: Filmen Stockholm Boogie, där de hoppar från den ökende "tredje balken" på västerbron.
.
Anledning två: Hugo Rosas (Challengeboy) fick uppdraget "hoppa från västerbron" framröstat på bloggen och hoppade, 30 meter.
.

Varning

                                                    
Akta er för att äta denna påse, 100g krossade daimbitar. Jag gick och såg "Shrek: Now and 4ever" i lördags med lillbrorsan och kusinerna, och käkade en sådan där påse. Helt vilt vad sött det var, fick redan medan jag åt blåsor på tungan. Och jag har fortfarande kvar dem.

(Filmen var skön förresten, bättre än 3:an!)

Välkomna alla till Pizza Hut

Denna tävling är högst seriös och har i och med idag blivit en tradition;
Idag gick jag till den äckligaste restaurangen som matkortet fungerar till. Pizza Hut... Äckliga tjocka pizzor och utspädd cola. Och detta får man punga 79 kr för. Illa.

Förra året hade vi en tävling där jag kom tvåa med mina 18 slizes medan Wille vann med 20. (Han hällde salt på min sista pizza bit, jag fick en jävligt äcklig smak i munnen, drack mitt vatten och det hade han också hällt salt i....)I år var det dags för en ny tävling, men själv deltog jag inte. Istället stod det mellan Mange och Simon. Efter en tuff match och mycket salt på pizzorna vann Simon Fröjd. Mange tröck i sig hela 20 stycken och tog delad andra plats med Wille. Men Simon fick i sig 21 (22) slizes. Helt jävla sjukt.
.
Detta motsvarar 2,2 st Pizza Hut - pizzor, vilket är typ tre-fyra stycken vanliga pizzor.

Dyka efter pengar

Jag vaknade i morse av att jag fick ett sms. Jag ska tydligen gå på HLR kurs på badet i drygt två timmar på söndag. Och kommer att få cash för det. Ganska hyffsat söndagsnöje kan man tycka, att få bada för pengar.

Ungdomsgården WC


.
Igår var jag och gymma. Det dyker upp mer och mer folk som man känner där. Igår såg jag över 10 stycken jag känner, varav 5 jag aldrig sätt på gymmet förut. Soft om ännu mer folk kommer. Det blir ju värsta ungdomsgården, utan överdrift.

Ledig

Idag skulle vi bara leta upp praktikplatser, så det kunde man göra hemma. Dock så skulle man till skolan för att vara med 1:orna i två timmar, men vi hade inte ens hittat på nåt att göra med dem och eftersom det inte lär vara något upprop så det var bara till att sitta hemma och chilla. Gött.

Nu är det dags

...För att tjäna lite cash. Ska iväg till Gustavsbergsbadet nu och köra ett "städ/bad/kassa" pass. Nice.

Jag och min enäggstvilling

Jag och min enäggstvilling gjorde en musikvideo igår till "Let's twist again". Jag körde airband trummor och han mimade osynkat. Sen fyllde vi ut med lite badhopp.

Enjoy!


Mör

Jag ligger här i soffan och känner mig allmänt mör ska ni veta. Började gymma nu i veckan igen och har kört tre pass. Och eftersom man inte tränade på flera veckor så knackade träningsverken på snabbt som fan på dörren, och nu softar man här med verk i rygg, mage, axlar, biceps, triceps och bröst.
En smäll man får ta.

Dagens roligasteEfter skolan drog jag till Slussen och betalade lite extra för att kunna få åka på helger på mitt sl-kort. Sedan knallade jag upp till McDonald's där Erik och Mange satt och käkade varsin McFlurry så jag gick till kassan för att köpa en jag också, och Erik följde med för att hämta vatten.

~Jag pratar ganska otydligt och slöddrigt
Jag: Hejhej, en McFlurrymeddaim...
Kassörskan: Daim, McFlurry?
Jag: Japp, eeh med kola sås!
Kassörskan: Okey. That's 20 please
Jag: Eh.. Okey. (Snackar hon engelska?)

~Hon gör i ordning glassen
Kassörskan: Here you go!
Jag: Öh.... Thank you?
Erik: Fråga om vatten också
Jag: Ja juste, en vatten också!

~Nu förstår hon att jag är svensk och börjar skratta
Kassörskan: Heheh, varsågod!
Jag: Hahaha, tack!Det é fan bra alltså. Snackar så otydligt så McDonald's personal börjar prata engelska med mig. Soft.

Trummor

Jag ska tydligen börja spela trummor.

17 år gammal som man är, men det är väl aldrig försent antar jag. Verkar det som. Och det är samma lärare som lillbrorsan har. Morgan Ågren heter han. Skön snubbe, blev nyss utsedd till världens bästa trummis i genren jass/fusion.

Verkar ju soft. Om man nu har någon tid över på dagarna att gå dit.


Catch me if you can

Igår såg jag filmen Catch me if you can som handlar om Frank Abagnale Jr, som checkhäfte i 16års present börjar han lura folk med dem och bygger upp sina skills att bli hur grym som helst på att förfalska checker och leg. Därför lyckas han bli pilot, läkare och assisterande åklagare innan han fyllt 19 år gammal och tjänar in miljoner dollar.
.
7.5/10 checkhäften!

Stoppa ungdomen!

Idag när vi gick på medborgarplatsen och var på väg till il Piato så såg vi två gubbar stå (den ena satt dock i rullstol) med plankat och protesterade.

På ena skylten stod det "Stoppa ungdomen!" och på den andra "Bannlys studenten!".Hur tänkte dem nu..?
Ska folk inte få föda barn längre? Eller får dem inte växa upp till 
ungdomar? Och ska ungdomar som redan finns inte få gå
ut gymnasiet?

Nä. Det verkar inte rimligt.

True story

Mac-feber


.
De flesta musikskolor har väl redan Macbbooks, men nu börjar fan många få dem. I alla fall på Värmdö. Både på G2 och Hemmesta får dem det, och det lär väl fler skolor på Värmdö också få. Lemshaga har ju haft det länge. På fredag får Morre en från skolan. Då ska jag lära han allt jag kan. Som dock inte är så mycket...Men ändå.
.
Så jäkla snygga och kvalitativa datorer alltså. Kostar mindre än en iPhone, hur skumt är inte det?

Det börjar mjukt

Första riktiga skoldagen idag, med lektioner. Det är så jobbigt när man går natur... Börjar 10.50, har svenska, lunch, matte och sedan slutar. Nä, inte så jobbigt, det kunde ju helt klart vara värre? Typ om man gick sam-sam och slutade 17.00 varje dag. Ha, ha!

2:an har börjat.

Jaaaaaaaaa, skolan har börjat, äntligen är man en 2:a, soft!
.
Nää, inte riktigt kanske? Fy fasen, att sitta hela bussresan till slussen, att öppna skåplåset, att sätta sig vid en bänk. Detta har jag inte saknat. Längtar redan till Jullovet då jag ska till Spanien. Men, tills dess är det bara att bita ihop. Första dagen i skolan, självklart går man då och köper en kebabrulle till lunch, vad annars?

Efter skolan åkte jag till gymmet. Första gången på ett stort antal veckor. Kändes skönt att vara tillbaka. Lite trött efter kebaben dock.. Sedan gick jag till Life och köpte lite actionpulver. Målet just nu är att gå upp från 67 till 75kg. .
Började idag. Tjo!

The Nipple Attack

Fy fan. Gick till soffan för att ta mig en tupplur, men så blev lillbrorsan sugen på lite bröstmjölk. Det hela slutade med att vi började skjuta på varandra. Inget konstigt alls.
.
(Nej, han sög inte på riktigt..)

Solsken och döda möss

Jätteskönt när morsan tvingar upp en på morgonen vid 10 för att jag ska vänja mig.
Men, det var väl bra antar jag. Skiten börjar ju om några dagar.
.
Därför tar man vara på de sista dagarna och drar till kroksjön och badar igen. 24 grader var det i dag. Ganska mysigt liksom. Lite trix från hopptornen blev det också. Vågade avancera ett trix, så nu är jag stolt.
.
Så hittade Bamse en mus igår. Då blev han stolt och utbrast i mjao.

Lite sommar kvar

.. Är det ju fortfarande. Idag blev det helt plötsligt soligt vid två-tiden och 27 grader, så vi drog ner till sköna gamla Kroksjön och tog ett dopp. Och det var hyffsade 23 grader. Soft, helt klart.
.

Tunnelbaneturken vs. Duschkillen

Snart börjar skolan och då får man då och då uppleva situationer i tunnelbanan där lite underligt folk pratar strunt. Typ som dem här;Bamse

Hur soft är inte min katt, Bamse? 
 


Tuffingen chillar ju hårdare än posten.

Memento

Igår kväll såg jag filmen Memento, som Christopher Nolan gjort. Alla sa ju "Om du gillade Nolans tidigare verk Memento kommer du att älska Inception", så jag blev lite sugen på att se den. Den är lika slug som Inception, men har ju inte alla sci-fi-actionscener.
.
Leonard är en man plågad av en mycket sällsynt form av minnesåkomma; han har efter en olycka fått defekt korttidsminne, vilket får honom att glömma allt som händer inom 10 minuter. Därför för han konstant anteckningar och tar bilder med Polaroid-kamera, och tatuerar även in anteckningar på kroppen. Det sista han minns innan olyckan är att han såg sin fru dö, så nu är han ute efter hämnd på den mannen som våldtog och mördade henne.
Det speciella med filmen är att man ser slutet i början och det sedan går bakåt, tio minuter i taget.
.
♦♦♦♦♦♦♦◊◊◊
I can't remember to forget you.

Nobody's perfect

Haaaa-ha! Fyfan. Början alltså, jäkligt kul.
.

Var på polisstationen idag

.. Och fixade nytt pass.
.
Det var ju lite halv-lurigt att fylla i sin namnteckning på en liten dataskärm där man inte såg vad man skrev. Förstår inte hur folk ska lyckas skriva något där. Min såg ut som lillebrorsan på 11 år skrivit den. Eller värre.
.
Jag var tydligen typ 184-185cm vilket är väldigt konstigt. För senast jag var hos sjuksköterskan och mätte mig var jag 182 och då sa hon att jag skulle växa högst 0,5 cm till. Bra utbildad...

DJ Skrob?

I morse lekte jag med grannens mobil och gick in på Music DJ. Där gjorde jag självklart en låt. Sedan nöjde jag mig inte med det utan gjorde även en helt random musikvideo till den.
.
Another sound of Sony Ericsson.
.
Hey, what did you expect?

InceptionÅkte in till staden igår med familjen och de två granngrabbarna med deras pappa. Innan filmen började åt vi på "Tjabba Thai" som låg en kort promenad ifrån Kungsgatan där jag käkade chicken satay. Så jävla gott alltså. Mysigt ställe också, bra mat, lagom priser och livemusik. Trevligt, trevligt.

Sedan var det dags för att se Christopher Nolans senaste mästerverk. Och vilken film alltså, tänk er att komma på den allt det där? Nolan har ju producerat, regisserat och skrivit manus. Han är filmen liksom. Ett litet geni.

Hur var filmen då? Helt klart sevärd. Rörigt som fan i början men det klarnade ut sig mer och mer och det var väldigt bra gjort. Jag rekommenderar den starkt, den ligger ju faktiskt som #3IMDB, och det säger väl det mesta? Etta på biotoppen, se den!

Betyg: 9/10 Pungsparkar.


You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling.

Scars

Jag nämnde ju att jag lätt får ärr, men aldrig blåmärken. Ett litet exempel får ni här, mina ben. 9 av 11 ärr är på det högra benet.

Tryck på bilden för att få se större;

En god fredagskväll


Yeehaaw

Idag kom Karate Kid ut på bio. Och jag såg den idag. Men inte på bio, för den kom ut igår att ladda ner. Hur grymt är inte det? Den var skön förresten, Jackie Chan och Will Smiths son liksom. Lite annan roll än han hade i Pursuit of Happyness... Den var mycket bättre än de gamla filmerna. Dock borde den haft kvar namnet den hade från början. Kung fu kid. Men men, den skulle väl bli kändare.
.
.
8/10 pungsparkar
.

The Assassination of Jesse James by the coward Robert FordEller "Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford".

Såg den här filmen igår, som nästan är lika lång som dess titel. 3 timmar och 21 minuter lång var den.  Den Handlar då om slutet av den farligaste revolvermannen Jesse James liv. Den var bra, men en aning utdragen. De kunde ju helt klart tryckt ihop den till åtminstonde 2 timmar. Grymma skådisar. Based on a true story. Sådant gillas ju skarpt. Om ni har en hel dag på er kan ni ju se den.

6/10 tummar.

Sandhamn

Väldigt soft att bli väckt av pappa klockan sex på morgonen. Det blev ganska många gäspningar om man säger så. Vi åkte i alla fall med farsan arbetsbåt och följde med honom lite på hans tur. Så åt vi frukost vid Ingmarsö, och därefter åkte vi till Möja, Harö och några till öar som jag inte kommer ihåg namnen på.

Sen var det dags för Sandhamn. Alla hoppade av och gick till Värdshuset för att äta, men där var det äcklig mat så det var bara pappa och mormor som åt där, sedan åkte dem vidare medan vi stannade kvar. Käk, och sedan promenad till Trouville.

Äntligen tittade solen fram. Solning i tre timmar vid klipporna, väldigt skönt att somna i solen. Det gör vi varje år så man blir lite nostalgiskt. Trevligt trevligt, sedan käkade vi glass och hoppade på färjan hem. Helt klart lyckad dag.


Fett stor båt. Mastarna var typ 15 meter..

Några timmars sol

I morgon får vi enligt SMHI några timmars sol. Lät ju tämligen efterlängtat och skönt, så därför ska vi ut i skärgården i morgon med familjen och åka till både Harö och Sandhamn. Då kanske man får en liten sommarkänsla igen. Kanske sista man får? Det enda negativa med detta är att vi ska upp kvart i sex. Men, om du vill göra en paj måste du krossa några ägg.

Law abiding citizen

.
Jag kan ha nämnt att jag sätt Law Abiding Citizen förut . Men förra gången jag såg den var det ingen text, dålig bild och ännu sämre ljud. Så jag såg den igen idag. Och det blir dagens filmtips. För den är är bra. Tung. Rättvis.
.
En mans fru och dotter mördas brutalt framför hans ögon. På grund av misstag i brottsundersökningen lyckas den faktiske mördaren undvika allvarligare straff genom att erkänna, men skylla på sin medhjälpare. Den drabbade mannen bestämmer sig för att hämnas på alla: brottslingarna, åklagarna och systemet.
Not another American-titled movie..

Har ni uppmärksammat hur många filmer som heter någonting med "American"? Är dem så jäkla patriotiska? Jag menar, hur många filmer har vi som heter "Svensk paj". Nä men, ni förstår.
.
Och det här är bara det som kommer upp när man söker på american på tankafetast.com, så det finns ännu mer. Till exempel kommer ju "Captain America" på bio nästa år.
.

Bröderna Flodman

Var ju hemma hos kusinerna häromdagen åde. Hittade en dammig synth och givetvis klädde man ut sig och klinkade osynrkoniserad musik med sina brorsor, och dessutom spelade in det. Inga som helst konstigheter.
.
Njut, döm inte.

Brothers

.
Idag såg jag filmen Brothers. Tommy kommer ut från fängelset och hans bror Sam åker på ett militäruppdrag och dör. Tommy tar då ansvar för familjen.
.
Skådisar: Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal och Natalie Portman
Genre: Drama, Thriller.
.
Fett bra film, rörande och allt det där. 7/10 glassar.

Monty

Hur försvånad blir man inte när man får se en 55 sekunders lång reklam där Monty sjunger låten seglaren och man i slutet får reda på att det är en reklam för en kamera från Canon. 

Lite soft med tanke på att farsan brukar snacka med basisten på gymmet och att sångaren varit musiklärare på Vik skola, att min farmor haft honom som dagis elev och att han kommer från Värmdö och sjunger det i sina låtar.

.."För Stockholms skärgård, yeah.."


Tycker låten é skön också.

Konsten att dränka någon

När vi badade bubbelpool så höll Morre först på att hålla andan så länge som möjligt. Men det utvecklades efter ett tag till att försöka dränka honom. Sedan försökte vi dränka mig, och Joel. Men det är ju skitsvårt!?

Om du står med fötterna på botten och försöker dränka någon står den ju antagligen också på bottnen, så den kan lätt trycka sig ovanför vattenytan och göra sig fri. Morra la sig bland annat längst ner i bubbelpoolen och så la vi våra ben över honom, intrasslade så dem satt fast. Men han kom upp. Även när kusinen på 19 höll ner honom genom att sitta på honom och jag genom att hålla i poolkanterna och stå med en fot på hans rygg och en på hans huvud.

Man kommer upp.
Så om ni ska döda någon, dränk den inte. Det är svårt.

Hemma igen

Var igår hemma hos kusinerna. Hela dagen, jag och brorsorna blev väckta och ivägkörda dit vid 8, så när man kom dit sov man ett gäng timmar till. Vid 2 tiden var deet dags för lunch och jag gräddade våfflor som serverades med drottningsylt och grädde, och jag klämde i mig en eller två våfflor för mycket och var därför tvärmätt långt fram på dagen.

Det enda som gjordes mellan lunch och middag var att se på Paradise Hotel Danmark.

Sedan var det vid 21.30 dags för middag och jag stekte köttfärs medan de andra hacka grönsaker. De var med andra ord tacos som stod på menyn. Därefter slog vi ner oss vid TVn för att kolla på lite Family Guy-maraton, men vid 23 tog dem slut. Så då hoppade vi ner i deras bubbelpool och satt där i en timme eller så. Sen TV.

Aja, nu är ni uppdaterade. Tja.RSS 2.0