I'm CEO, bitch!


Jag var i Tyresö igår. Spanade in grannön så att säga, som tar 1,5 timme att åka till med kollektivtrafiken... Japp, då fick man se det också. Inte så farligt som jag trodde. Jag åkte sen och såg på bio.

The Social Network. Den var nice. Se den! Jag gillar filmer som kretsar kring smarta snubbar, typ som filmen 21, Rainman eller den här. Ett stort plus är det också då att lägga till att regissören David Fincher är en så jävla bra regissör. Han som ligger bakom min favoritfilm, Fight Club liksom. Gillar honom starkt!
.
Filmens skönaste citat: "You should have a business card that says ´I'm CEO, bitch!'"
.
Betyg av IMDB: 8,5

Två roliga grejer

1.
För några veckor sedan var ju jag med familjen hemma hos da Silvas, och efter några glas coca-cola uppspelades följande konversation:
.
Jag: Jag måste gå på toa
Jessica: Yeah, do that shit!
Jag: Hahaha.. nee.
.

2.
Vilket U-landsproblem.


The Dark Knight Rises

Ny Batman.
Japp, då var det klart då. Den nya Batman-filmen kommer 2012 och kommer heta "The Dark Knight Rises". The Riddler kommer INTE att vara med enligt källor... Lite synd tycker jag, vem fan ska dem ta då? The Penguin? Vete fan alltså..
.
Ny Superman.
En annan skön nyhet är att det även kommer komma en annan DC Comics film 2012 som kommer heta "The Man of Steel", regisserad av Zack Snyder (300, Watchmen) och kommer produceras av Christopher Nolan. Japp, snubben bakom batman filmerna och Inception. Kommer bli grymma filmer.
.
Sen kommer även sjukt många andra superhjälte filmer komma nästa år och 2012.. Typ överdrivet många, om man bara nämner några kan man ju säga;
.
-The Green Lantern
-Captain America
-The Green hornet
-The Avengers
-Thor
-Balls to the wall
-Deadpool
-X-men: First class
-Cowboys and Aliens
osv...
Ah ni hajar. Jävligt många helt enkelt, supersoft. Heh.

Kinnaman i PH?

Är det bara jag, eller ser Leo i PH ut som en latinsk Joel Kinnaman?
.
(Enda bilden som fanns på PH-Leo men han é jävligt lik i TV)

Ännu ett sånt här inlägg

Jaha, vad ska jag skriva om idag då? Kommer kanske på något senare på kvällen..


På gymmet körde jag nästan likadant som förra veckans pass. Bara det att jag körde bröst/ben igår och armar/mage idag, fast det skulle vara tvärtom. Baksida axel får smita in på fredag.

Inget mer att tillägga där förutom att jag ökade sen förra veckan i dips då jag körde 3x12, och idag körde 3x15. Dock får jag skitont i händerna då jag får ett tryck i handflatorna som smärtar som fan, hur jag än greppar stången. Men vill man va fin får man lida pin, antar jag. Dansken sa igår att han klarade 3x20 på dips... Men det måste han fan bevisa för mig. Verkar helt orimligt.

Om någon undrar varför jag skriver om träning hela tiden är det endast för att pleasa Mattes träningsinläggsbehov, och kanske någons mer...? Nån?


Nu har jag plötsligt fått 10 nya läsare igen. Helt otippat liksom. Är det något speciellt jag skriver som drar folk att vilja läsa? Eller är det bara slumpat? Eller är det kanske så att 10-15 st bara läser min blogg en gång i veckan? Det verkar nästan så. Men det är soft!

Dienstag trainingMitt mål är 75kg, och det ska jag nåt senast innan den 19 december.

Idag blev det inget "bröst/baksida axel/ben"-pass, utan det blev istället "bröst/ben" pass. Japp, jag kunde klämma in en del ben.

Rond 1.
•Cable cross.......................3x10 64kg
•Low cable cross.................3x10 30kg
•Bänkpress.........................1x10 50kg
•Bänkpress.........................2x10 60kg
•Lutande bänkpress.............3x10 45kg
•Hantelfly............................3x10 9kg 

Rond 2.
•Benspark...........................3x10 64kg
•Liggande bencurl.................3x10 36kg
•Benpress...........................3x10 164kg
•Vadpress...........................3x15 40kg

Är Ismet en skön kille?

Jah! Hundra procent.


Dagens citat och konversation


"Dagens citat;
"
går till Marcus, han sa det inte idag men...
Jag kom inte på förrän nu att dela med mig av det:

"Dagens konversation;"
går till min farsa och Morgan.


Farsan:
Jaha, och vad gjorde ni hos Eddie då?
Morgan: Asså...
Farsan: Hade ni onaneringstävling?


True Story

Dagens i-landsproblem

Förutom snön och slasket som är riktigt jäkla drygt, så har jag ett annat problem idag. Eller rättare sagt, varje dag jag börjar 8.20 eller 8.30. Det är nämligen så att jag måste ta en buss som går 7.12 hemmifrån mig men då är jag liksom framme i skolan några minuter innan klockan 8. Och det är ju segt att sitta och vänta 20-30 minuter. Men om jag tar en senare buss, 7.21 eller 7.27 så är båda dem bussarna alltid fulla. Jag får ingen fönsterplats. En fönsterplats är ett måste för att man skall kunna sova på bussen. Och de ska man ju kunna ju, förstås.

Så att sitta och sega i skolan är priset man får ta för en sovstund på bussen...

Pump med Matte och pepparkaksglass

Jobbar från 15.oo till 21.15, får skjuts av morsan och åker till parkeringen framför Worldclass och så övningskör jag. Japp, jag är fortfarande vid parkeringsfasen... Det här var fjärde gången (dock åkte jag på vägen den andra gången) som jag körde på en parkering.

Speciellt idag var att Matte och Tobbe kom till badet och gymmade. Så jag tog min halvtimmes lunch, slängde i mig en banan och ett äpple och gick sedan upp och pumpade i en halvtimme. Helt klart soft. Vill ge credd till Matte som nu gått upp till dryga 80 pannor, och det syntes också. I alla fall på armarna.

Kommer hem, så bjuds det på gulaschsoppa med vitlöksbröd. Fint.

 

Sen käkade jag glass. Morsan hade köpt hem en ny sort. Morgan gav den beskrivningen "som en Ben&Jerry fast med små pepparkaksdegbitar i". Den var god! Prova den! Riktig jul-glass.

Ince...Ingarö

Nu har jag kommit hem. Blöt och kall är jag.
.
Mötte upp David och Fröjd vid Hemmesta centrum och gick till Erik där vi förade med två till. Ett par timmar senare åkte vi till Gustavsbergs centrum för att byta till en Ingarö buss. Japp, Ingarö...
.
-"Jag e på en "fest" där hälften inte tar emot en öl gratis. Skäggggggggggg!"- Wille
.
Den FB statusen sammanfattar ju ganska bra för hur kvällen var. Namnet "Ingarö" förklarar även det ganska bra (ingarö=incest). Men jag är tacksam att jag fick komma, alltid kul att vara bjuden. Även om de antingen bara är folk från klassen eller knasiga Huddinge människor... Men men. Lite kul vare ändå (:

Choose Life

"Choose a job.

Choose a career. Choose a family.

Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers.

Choose good health, low cholesterol, and dental insurance.

Choose fixed interest mortgage repayments.

Choose a starter home.

Choose your friends.

Choose leisurewear and matching luggage.

Choose a three-piece suit on hire purchase in a range of fucking fabrics.

Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday morning.

Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into
your mouth.

Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an
embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves.

Choose your future.

Choose life...


But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?
"
                                                                                                   -Trainspotting

"Pröva att ta ett omega-3 piller"

Efter skolan knallade jag in på den mataffären jag vart på mest i hela mitt liv, Coop Konsum i slussen. Går nästan in där varje dag... Har börjat småäta som fan. Om jag skall gå upp behöver jag äta 6 gånger om dagen eller mer, och då kräver jag något därifrån. Brukar vara lite mörk choklad eller sesamkakor.
.
Anywho. Idag när jag gick in där stod en försäljare vid entrén och hade "provsmaka vårat bröd" konceptet, fast med Omega-3 piller. Han lät folk signa upp sig på att beställa hem det liksom, och det förstår jag. Men att han stod där med plastglas fyllda med vatten i och stod och lät folk provsmaka Omega-3 piller förstår jag fan inte.
Hur tänker dem? Vad ska folk tänka?
-"Åh, shit vad gul och fin den är. Oj, vad lätt den slinker ner i halsen. Mm, vad mysig den där lilla eftersmaken är av fiskolja. Mums."
.
Skumt.

Mål nått

Ställde mig på vågen igår, äntligen har jag landat på ynka 70 kg. Yes, mitt första mål är nu nått.

Vägde 73kg förra året, men sen droppade jag 9kg i somras till så sjukt lite som 64 kg, då jag slutat ta kreatin och åt för nyttigt. Men sen när jag började äta mer och träna kom jag upp till 66kg och nu under dem senaste två månaderna har jag kommit upp till 70kg. Äntligen.

Nästa mål: 75kg

Epic sax guy (epic remix)

Sitter här på morgonen och är så nöjd när jag ser att halva klassen sitter och jämrar på FB över att dem knappt hann skriva klart labbrapporten, medan jag hade skickat in den vid 7 igår kväll. Vissa satt tydligen uppe hela natten... Fyfan.

Nu sitter jag i alla fall och dunkar den här, den episka remixen av remixen av en låt från Eurovision song contest, som jag visade er. Varsågoda och njut;


Idag har jag

...Varit hemma hela dagen.

Det var språkdag i skolan. Men jag går inte på något språk, så jag fick slappa hemma liksom många andra också fick. Görsoft. Under 3 veckors tid har vi behövt skriva en rapport om två stycken sjöar vi besökte för 3 veckor sedan, och jag blev idag äntligen klar. 7 sidor blev det. Jävla skön känsla när man skickade in det. Nu är det så jäkla slappt fram till lovet. Underbart.


Det blir nog ingen träning idag. I alla fall på gymmet, för Nico skulle på något möte... Och inte fasen åker jag in vid sju och gymmar själv. Brukar aldrig träna om jag är ledig nämligen, orkar inte åka ända till mölnvik...

Men jag kör lite bänkpress och armhävningar hemma istället, alltid något (;

Gissa vad..

..Det är som innehåller allt det här?

 


Jävla schyst frukost. Nu ska jag snart träna, ciao.

En pinsam morgon för David

Min kompis David var med om något knasigt i morse.
.
Ni har väl alla hört att svenskar är så tråkiga, och osociala och allt det där. Och det klassiska scenariot att en utlänning kommit in på en helt tom buss, utom en person som är svensk som sitter på bussen och den utländska sätter sig på platsen bredvid. Svensken blir irriterad och frågar varför i helvete han sätter sig just där när hela bussen är ledig. Men den utländske är van vid att vara social, att prata med folk och undrar varför detta är konstigt. Men svenskar är inte sådana. En person som inte hälsar på en annan när den går förbi någon på gatan kallas på spanska för att göra en Sueco; att göra en svensk.
- Detta har ni hört va?
.

I ALLA FALL.
I morse när min kompis David, som är mer svensk än hela SD är tillsammans (true story), satt själv på bussen i morse kom det in en kille på bussen. Han går och sätter sig bredvid David.
.
Främling: Tjaaa!
David: Eh.. tja...jag känner inte dig?
Främling: Ä-är inte du Danne?
David: Nääe
.
~En pinsam tystnad uppstår
.
Främling: Nehe.. Då sätter jag mig här borta.
David: Okej
.
~Främlingen går och sätter sig på sätena bredvid, fast på andra sidan mittgången, inte typ längre bak eller fram så David ser ändå snubben hela tiden efter detta. Så då får han lov att sitta och kolla ut genom fönstret resten av bussresan för att det inte ska va så pinsamt.

Igår på Nyhetsmorgon...

...på TV4 var ingen mindre än min trumlärare där med sin fru, Tina Ahlin, och blev intervjuade.

Det var lite knas. Han har förövrigt utsetts till "Världens bästa trummis inom fusion-genren". Soft.

.

Saxofon är ju fan soft.

Originalet, från Eurovision Song Contest det här året.
Lyssna. Kolla. Spana in snubben som spelar sax. Så jävla skön.
.
Remixen, bara sax snubben. Det blir en aning tjatigt. Ganska mycket. Men det är ändå så skönt. Går att lyssna på i någon minut eller två. Kvällens soundtrack, helt klart.
.
Nu ska jag se på Predators. Godnatt!

Kvällens filmer

...Blev Toy Story 3 följt av Moon. Jag rekommenderar båda!
.
Betyg av IMDB: 8,8/10
.
.
Betyg av IMDB: 8.0/10

Sista träningspasset för veckan

...Var det idag, återigen med Nicolai "Dansken".

Det var idag dags för ett rygg/axel/mage pass.

Rygg:
Lastdrag.....................................................3x10 54kg
Sittande rodd..............................................3x10 45kg

Axlar:
Styrkeryck..................................................3x5 15kg (+stång)*
Axelpress i maskin.......................................3x10 36kg
Lutande fria-axelpress-maskinen...................3x10 50kg
Lyfta axlar med hantlar för att träna nacken...3x10 23,5kg 
Mage:
Weighted side bends + lyfta nacken...............3x10 21kg
Benlyft på bänk.............................................3x15

Jävlar i mig vad benlyften tog. Helvete alltså, hade bänken så lutad den kunde bli och gjorde det exentriska väldigt segt, och vid tredje setet kändes det som att musklerna höll på att slitas itu. Det är nog bra.


*Stången väger antingen 15kg eller 20kg... Tror det är olika vikter på den curvade och den raka stången.

Många har det tufft, men inte jag

Jag bloggade inget igår... "Bloggade"... vilket jävla ord.

Vi har lite av en pluggkris i klassen skulle man kunna säga. Nästa vecka ligger det nämligen till så att det är;
-Ett matteprov
-En NO rapport-inlämning
-Ett språk-prov
-Ett individuellt val-prov
-En stor svenska redovisningAllt detta nästa vecka. Men inte för mig. Jag har bara dem första två punkterna. Och för det är jag så jäkla nöjd. Slappt. Riskerar att få IG i Matte C men... det är fortfarande slappt. Nu vet ni det.

Ciao!

Inga som helst konstigheter

Mamma: Kan du inte äta upp den sista pannkakan?
Jag: Nä men alltså.. jag har redan käkat 5 eller 6 stycken.
Mamma: Vaddå, så du orkar inte en till? Äre så?
Jag: Jo de är klart, men de känns lite onödigt att tvinga i sig den..
Mamma: Men vad ska jag göra med den här då?
Jag: Fan vet jag, du kan väl trycka upp den i fi***n?
Mamma: Hahaah, nämen lägg aaav...
Jag: Okej.. Men lägg in den i kylskåpet.

True story


http://www.jockibois.se/visa_kommentarer.php?rubrik=TÄVLING!

Only for..

...you, Matte.

Gymmade idag med Dansken. Var riktigt jäkla länge sen. Men det är soft att köra med han, vi kör på bra (höh). I alla fall. Jag skulle ju köra ett biceps/triceps/ben pass idag. Men det blev inge ben. Vart fan ska jag klämma in det?

Biceps:
Sittande stångcurl 2x10 15 kg (+stång)
Sittande stångcurl 1x10 20 kg (+stång)
Hantelcurl 3x10 13,5kg

Triceps:
Reppress ner från hakan 3x10 45kg
Reppress från huvudet rakt ut 3x10 41kg
Tricepspress maskin 3x10 57kg
Fria dips 3x12 egen vikt.
Internation Suit Up Day 2010Klicka för att se större →  

Stressigt gympass

~På vägen in till gymmet lyssnade jag på låt nr. 1 på iPoden. När jag lämnade gymmet duschad och klar var iPoden på låt nr. 12. Så snabbt gymmade jag. Behövde nämligen åka hem för att jag inte slutat förrän 17.10 och skulle hinna se på PH som börjar så jävla tidigt.
Vad han jag med på dessa typ 35 min jag han gymma?

-Lutande Hantelpress 3x10 26kg.
-Bänkpress 3x8 50 kg (trött som fan efter hantlarna)
-Hantelflyes 3x10 10kg
-Reppress 3x10 71kg 
-Magmaskin 3x15 75kg.

Sedan var det dags att duscha. Jävlar vad jag hatar att sluta klockan fem på tisdagar när man räknar med att man ska sluta vid typ kvart över tre som man brukar göra... Men men, får köra längre i morgon.


Ett riktigt fika party

Vi hade individuellt val i 4 timmar idag. Och jag har flummiga drama. Folk skulle bakat. Många gjorde det, men inte jag för jag hade ingen kakao hemma för att göra kladdkaka. Typ det enda jag kan göra.
   Men åh andra sidan hade andra folk med sig kladdkakor. Fyra stycken faktiskt. Sedan fyra-fem stycken paket ballerina kex. En hade choklad med sig, två andra kärleksmums, en tredje hade morotskaka, sockerkaka och så vidare. Riktigt jävla mycket av allt det där. Jävla fest alltså.

Aja, nu vet ni hur flummigt det var.

Nya PH

.
Jag trodde att det skulle börja på onsdag klockan 22.30 eller något. Men istället började det 19.30 idag. Vilken jävla tid? Får dem ens sända sex-tv vid den tiden? Skumt..
.
Helt plötsligt har man uppmärksammat, verkligen ordentligt hur segt det är att dem ska hålla på med taktik. Typ det första dem gör, börjar snacka om vem som ska ut. Första dagen... Kan dem inte bara ta det chill och festa, sedan bry sig när det börjar närma sig? Ajaja... En timme om dagen kommer det här gå. Det är ju nice. Jäkla massa reklampauser dock, en var 15:e minut.
.
Som ni märker har jag delade meningar om den här säsongen. Men jag ska nog ändå hålla mig till det att "jag gillar Paradise Hotel", så får se om det blir bättre.
.
PS. Någon mer än jag som helt plötsligt nästan känner sig lite tjock efter att ha sett programmet? Deffade spinkiga allihop typ... Knas.

Kebabens dag

Jag gillar att följa Facebook gruppers förslag, uppmaningar. Idag var det nämligen enligt FB "Kebabens dag" och därför drog jag och några från klassen till Palmyra Kebab, som seriöst bivit utsedd till Sveriges bästa kebab. En kebabtallrik med pommes beställdes för 95 kr, men då ingick det fri påfyllning av läsk och det är ju soft. En pizzatallrik full av kebab var ju även det ganska nice.
Helt klart värd lunch rast.

Konsten att somna på bussen vid fel tillfällen

För några månader sen åkte jag hem onykter och somnade på bussen, och åkte därför 4 hållplatser för långt, jag vaknade vid Fågelbrovägen.

Igår när vi skulle hem från Dalarö så gjorde vi det genom att ta en buss till Felix studenthem i Haninge och sedan ta en taxi till slussen. Därefter tog vi en 474:a mot Värmdö och jag böt till en 434 vid Ålstäket. Grejen var att jag somnade på bussen den här gången också. Vaknade vid ett ställe jag trodde var min hållplats och gick av, men märkte att så inte var fallet. Helt kolsvart var det och jag var helt lost. Jag började lysa med min mobil och såg på busskuren att det stod "Tavastbodavägen" och blev rädd som fan och trodde jag hamnat ute på Boda. Men sen såg jag att det stod typ "433 och 434" på skylten och fick tillbaka lugnet.
Smådalarö

Efter ett riktigt hattigt förhandlande igår så drog jag och Tom till Smådalarö, som även Marcus och Felix senare skulle till. En liten fråga som dyker upp, finns det ett stort och ett litet Dalarö?

Förstå hur jäkla långt det var dit alltså.. Åker en buss till slussen, tar tunnelbanan till T-centralen, tar sedan pendeln till Handen för att ta en buss till Smådalarö. 2 timmar tog färden. Skägg!

(Om ni inte vill va på bilderna ere bara att lämna en kommentar)
 


Vad gjorde jag igår?

.. Jo jag var hemma hos da Silva.  Tyvärr fick jag inte så mkt roligt material som jag trodde att jag fått när jag filmade... Men jag gjorde ändå en film av de. Jao...
.

Lång jävla dag.

Idag började vi 8.30 och slutade inte förrän 20.00.
Japp, precis. 11,5 jäkla timmar.

Föreläsning på Universitetet om anledningen till varför vinnarna i fysik och kemi priset vann, vad deras upptäckter var. Ingen förstod typ vad kemisten snackade om, det var typ som att hoppa från Ma A--> MaD på en gång.

Men fysiken förstod man i alla fall. Världens första grej som verkligen är 2-D, grafen. Ett material som består av endast ett enda lager av kol. En enda atom. 20% böjbart och 100 gånger starkare än stål. Genomskinligt. Kan tydligen bli ganska schysta TV, data och mobil skärmar gjorda av sånna, om man kan böja och ha sig.

Ska fan revolutionera med någon sådan uppfinning. Typ ett osynligt, sylvasst skithårt svärd. Väldigt användbart...

Final Cut Pro

Först tänkte jag köpa  Final Cut Studio, som bl.a innehöll film editerings programmet Final Cut Pro. Man kunde tydligen inte bara köpa själva Pro, utan hela paketet innehållande 5 st program. Och det kostade 10'995,00 kr. Men jag har inte lust att samla ihop pengar till några program som kostar mer än min dator. Därför var det lite lättare att knalla in på TPB och nu har jag det.
Verkar dock jävligt high-tech. Jag har svårt för sådant, behöver fortfarande någon som lär mig hur fan Photoshop funkar. Det jag har är nämligen från typ 2005...

Olika tränings metoder

Jag har helt plötsligt stött på flera olika träningsmetoder.
.
• Det ena är Mattes som går ut på att köra två olika slags pass, men köra dem flera gånger i veckan. Ska tydligen vara nice. Men något benpass syns inte till. Inte för att jag själv har något sånt heller...
.
• Det andra är Erics drop-set metod. Någon form av "varannan vecka grej" som går ut på att maxa ena veckan, alltså ta så mycket att du bara orkar 3-5 rep/ 3 set. Och sedan köra den andra veckan så pass lätt att du kan ta 20 rep/ 4 set.
.
Jag måste säga det att Mattes verkar skönare. Att hålla på och köra 20/4 tar ju fan evigheter. Man ska tydligen inte gymma mer än 45 min (uppvärmning ej inräknad), om man tränar effektivt. Men det gör man ju iof varannan vecka... Men fan, det verkar segt.
.
Själv måste jag få lite mer diciplin. Hade det förut, visste exakt vilka dagar jag skulle göra vad men nu har det blivit att man bara går runt och kör lite olika grejer. Det håller inte. Så nu får det fan bli såhär;
.
Måndag: Powerbox med farsan, typ varannan vecka.
Tisdag: Bröst/baksida axel/mage
Onsdag: Ben/ Biceps/ triceps
Fredag: Rygg/ axlar/ mage

Ny frisyr

Nu börjar mitt hår växa ut igen.
För mycket. Det har kommit över den här gränsen då man inte själv kan bestämma vad man ska ha för frisyr, utan håret gör det åt en istället. Jävla krull alltså. Så, jag funderar på att klippa mig, och om jag inte bara ska snagga/göra det några cm kortare - vad ska jag fixa för frilla?

Kommentera seriöst. Inget "afro" eller "skaffa dreads". Tack.
Uttröttande dag


                        T-Kärrtorp

Vi brukar alltid börja tidigast 10.15 på tisdagar. Men jag behövde gå upp en timme tidigare idag för jag skulle vara vid lodar-Kärrtorp vid 9.00 för att springa ut på orientering. Varför går man på den "sporten" för? Skitgrej.
   Vi hade i alla fall 2,5 timmar på oss att springa vilse i skogen, och för att få MVG behövde man ta alla kontroller. Man fick olika poäng för olika kontroller.
   Och jag fick fan i mig inte MVG alltså, när det var 15 min kvar tog jag den slutgiltliga kontrollen som gjorde att jag kom över G gränsen, som var 120 poäng. Då fick jag löpa tillbaka som en tok, en jävla sträcka på typ mer än 3 kilometer. Men jag hann i alla fall i tid. Och nu slipper jag den här skäggiga skiten, väldigt skönt.

Om ni inte förstod det har jag bland de sämsta lokalsinnerna ni kan hitta på VGY.


Efter skogssektsleken drog vi till BK och jag fick i mig en Big King XXL. Fett god! Japp, fett. FETT. Nej skoja, förlåt. Ska sluta säga fett.
   Vad gjorde sen då, efter att ha vart ute och tagit mig fram typ 13km under förmiddagen? Jo, jag gick och tränade. Riktigt slött blev det, inte mycket energi.


PS. Väl där gjorde jag tillsammans med Mannerstråle, Sköld och Tilleaus ett riktigt jäkla practical joke på Mathias. Kommer inte bli kul att få se hans reaktion.


Besöka

Någon som gick i min klass i Hemmesta som vill dit och hälsa på? Känner att det är dags nu, har gott över ett år liksom. Lacka lite på Bög-Peter för att jag inte kan matte.. Och lite sånt. Någon som är på?


Soft

..Att det ser ut såhär där man går och trummar i Vik. Ganska chill tycker jag.
.

GLAAAAAAAAAASSS

~Kommer hem från en hård dag på Gustavsbergsbadet.

Mamma: Robert, ska du inte ha glass?
Jag: Va.. vad sa du? Finns det glass?
Mamma: Ah, jag köpte de id..
Jag: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!


Här är en helt flippad bild när jag fick min glass. Men den bjuder jag på.

Blev glad för dem inte köpt det på flera helger. Gräddglass krokant. Grejer det.


Färgade

... Håret igår. Ovanligt? Njaee. Någon vild färg? Njaee.

Innan:


Efter:

Lägg märke till hur sur jag kan se ut med munnen

Igår var det kalas

Eller rättare sagt, två kalas. Först för att min mormor fyllde 69, sen för att min kusin hade fyllt 18 för några dagar sedan. Detta ledde ju till en jäkla massa gott-gott. Här är vad jag fick i mig igår, om vi snackar bakverk;Sen fick jag ju i mig en del läsk och godis också. Skitsoft.

Nu ska jag iväg..

.. Och se på Money Never Sleeps med Dansken och hans kompis. Har hört att den är okej, och läst att den får 3/5 i betyg. Men det är fan ett måste att se, så nu drar jag iväg. Återkommer med mitt egna betyg. TJA!

Arg busschaffis

~När jag ska kliva på bussen tillsammans med Mange vid Ålstäket så blir busschauffören irriterad över att vi inte hjälper en man att lyfta upp sin barnvagn på bussen. När jag sen ska gå av ropar han ut i högtalaren att jag ska hjälpa honom av med den. 

Grejen är att jag sett han gå på och av bussen flera gånger då han bor vid samma busshållplats, men han är biff så han tar den alltid själv.

~Så för att göra den sura chauffören nöjd så går jag fram och erbjuder min hjälp till den tatuerade biffen med barnvagn om jag kan hjälpa honom, men han svarar glatt att han klarar det själv. Otippat.


RSS 2.0