Skottland bilder!

Loch Ness.



Bildbevis på att ja badade i monstersjön.


Fler bilder på Sjön.


Random bilder från resan. Synd att man inte hade med sig mobilen själv, de här togs med familjens kamera, men 90% så spelade vi in så alla bilder på skottar med kilt och säckpipa finns på videokameran..så det suger.

Dagens info:
Det är enligt tradition i Skottland att som man ska
 gifta sig i en kilt,
alltså en
rutig  kjol för män.

Hemmaa!!

Landade i skjukt fina huvudsaden Edinburgh, sov på hotel där en natt, chillade runt i staden nästa dag och tog sen ett tåg till Inverness, sov på båten i tre dagar, bunkrade upp med mat, sen drog vi ut på rivertrip, åkte egenom 29 st vattenslussar, sen hade vi åkt egenom landet typ.
Första stora floden vi åkte egenom mynnade ut i Lochness sjön, whöö, och så var vi där i 4 dagar ba tjaa, och första dagen badade vi där, (har bildbevis som kommer sen) och sen tillslut på dem sista dagarna hamnade vi på nåt ställe som hette Oban.
Skjut nice var det i alla fall, lär ju typ skriva mer om det immorn t.ex. Men! Gissa va man gör på en båt i 12 dagar?
Hahaha, jo! Man ser på film för fasen!

Bandidas***
True Romance****
Till varje pris**
Into The Wild****
Gilbert Grape**
Madagascar 2***
Bankok Hilton***
Resident Evil***
Shroom***


Tjarrå!

Nu ska jag dra till Skottland i eftermiddag :O
Whysky, Kilt, rödhår, golf och Nessie, här kommer jaa...
Tja!

Colour

Morsan väckte mig.

Halv nio fick man lov att gå upp. Skulle som ni kanske nu börjat förstå träna på morgonen, så ja slängde i mig 2st mackor och åkte iväg.


Åkte till stan med Jimmy sen mitt på dagen, vi chillade runt, in på Åhlens å en trapp till taket, ryggen mot stupet, gick in på Hemköp och köpte hårfärg. (Hmm, varför då?)

Drog till Gamla stan och köpte min jäkla Ben&Jerry, så jäkla nice! Sen gick vi till Slussen för att chilla typ..
Sen kom Tea ett tag senare, vi åkte hem till mig, och så färgade vi mitt hår.
För att skölja ur det ur håret gick vi ner till Kroksjön och så tog jag mig ett saftigt dopp.

På kvällen var det stan igen, in på McDonken och fixade middag, sen gick vi till Sergel och såg The Hangover! (Baksmällan..) och den va nice! Se den!

När jag kom hem åt jag glass... Hahah!



1. Ben & Jerrys affär i Gamla stan!
2. Mhm, glass...
3. Inglorious basterds, Judiska jänkare mördar Nassar 1944 - vill se (;
4. Mer glass på kvällen...
5. Så här ser mitt hår ut nu, innan de ser normalare ut efter en vecka, inte så... intensivt.
 

Båtvakt, yo.

Tränade på morgonen, kortaste passet ja har måste jag säga. Jag körde ben, och det tog bara 25min  innan ja var klar - så jag satte mig i bastun länge igen, ojoj, mitt Finska ärv i mig växer fram mer o mer.

Kom hem och badade med brorsorna, härligt svalkande i vattnet, typ som vattnet var från början när man badade - 21 grader. Typ?
Solade, sen badade jag igen och hit och dit, sommar, sol, fett med cool, i en stol. Jää.

På kvällen åkte jag till Grisslinge och satt tillsammans med Jimmy och Gabbe som båtvakt från 23-02.30, åh inne i stugan vi satt i kollade vi på 6:an, så de va nice. Gabbe får 600kr av att göra det där. Dock fick jag och Jimmy inget...
 Här får ni en bild av hur de var:


Dagens info:
DNA för mörkhud är dominant medans vit är reccesivt.
Det betyder att alla kommer att
bli mörkhyade till slut

Kaiser

Släktmiddag hos oss.

Igår eftermiddag kom morfar hem till oss igen för att äta middag. Mina kusiner kom också, Kaisers, vilket består av en 14åring, en 11 åring, och en 7åring. Jaa..
   Men! Sjuåringen Ludde är jättehäftig, han gillar musik och snackar på en massa om ingenting och det är väldigt roligt. Och de skummaste är att han liknar Jessica Alba.

Hoppade studsmatta, åt god mat, käkade glass, ja lite sånt, typ soft.

Dagens info:
En sjuttioårig människa har i genomsnitt
 stoppat i sig 30 ton mat
 - ca 6 elefanter.

Sandhamn



Gick upp på'morn klockan halv nio så jag skulle hinna åka och träna.
När ja kom tillbaks var det en snabb frukost och sen åkte familjen iväg till Stavsnäs för att hoppa på en båt till Sandhamn tillsammans med Morfar. - Fick en glass på båten, nice.

När vi kom iland gick vi iväg till Trouville (stora stranden) och solade i nån timme (för kallt för att bada) och sen var det dags att gå tillbaka över hela jäkla ön för att dra in på en pub åh äta. De var lagom gott, kunde vart bättre.

Efter de så la jag mig med grabbarna på ett berg som låg som ett litet torg mitt ibland en massa hus medans mamma och Morfar gick iväg på en promenad. Sen gick vi upp på ett stort berg, kollade utsikt, fick glass och sen drog vi hem..
Det skulle vara ännu mer nice om maten var godare, vi var vid stranden längre, och att det inte blåste så förbannat mycket. Tjaaa.



1. Morgan och Joel påväg mot Trouville.
2. Jag som sitter och steker på en massa mini-granar.
3. Där var då min stekplats, nöra vattnet så det blir reflektion ser'ni.
4. Morre hitta en posig plats på berget där vi solade, ojoj.

Dagens info:
Lår- och skenben kan utsättas
 för en lodrät belastning på upp till 1 ton utan att knäckas,
 dvs vikten av en personbil.


Idag'rå.

Mhm, banansöndag.



Jag och Jocke drog från Djurö på morgonen och hamnade i Skogsbo, närmare bestämt resturang Felino!
Tog varsin feta kebab och gluffsa i oss, det var ett tag sen vi båda åt kebab om nån undrar.
   Efter det åkte vi hem till Jockes mamma åh så satt vi och chillade i hans cribb i några timmar, drack Coca-cola, kolla youtube osv... ja.

På eftermiddagen kom min tyska morfar som bor i Skåne (Ni kan ju ana hur knäpp de låter när han snackar) och hälsade på oss, och så fick vi några kilo godis, så de va naajs.

Dagens info:
Gräshoppshonan äter upp hanens huvud vid parning.

Immorn ska vi iväg med familjen och morfar till Sandhamn och steka, äta mat, glass osv och det blir nog skitfint ska ni se, tjarrå!

Djurö bron typ.



Vaknade av att få Teas fot i mitt ansikte (wtf?) och gick efter flera stycken hot upp tillslut.
Åktehem med bussen, men inte riktigt ända hem, utan när jag var vid min busshållplats mötte jag familjen som åkte till ICA, jag joinade, och så pantade vi 5 stora sopsäckar med burkar vi fått från vår snälla granne. Pengar.

På kvällen gick jag till Grävlingstigen från Strömmadal (hade godis och musik, så det var lugnt) och hoppade sen på bussen, satte mig bredvid Jocke, och åkte en utflykt till Djurö.

Vårt lilla crew där byggt på fyra pers bestämde oss att från en strand gå till Djurö bron, över en massa tomter, väldigt jobbigt.
När vi kom fram så gick vi upp på bron, och så kom jag på att Tomas ska hoppa därifrån och sen jag (!).
Vi prövade även att kasta olika föremål från bron, och tillslut så tog Jocke en 20 kilos säck med betongpulver och slängde ner, och råkade nästan träffa en båt. Efter det kutade vi därifrån och när vi kom tillbaks till stranden såg vi att de var polisbåtar och grejer där. Ojoj.

Sen blev det chill resten av kvällen, typ. Jag somnade först, brukar vara tvärtom men idag blev ja ju väckt av Teas fot så, ah...


Dagens info:
De flesta människor tillbringar 5 år av sitt liv i kö.

Museum.

Åkte till stan igår och mötte Gabbe på vägen, drog in på McDonken i slussen, käkade lite åh sen kom Jimmy.
Vi drog med färjan över till Djurgården och promenerade bort till Vasamuseet. (De kommer fett med mycket bilder!)
Och efter att vart där närmare en..timme (?) så drog vi till Nordiska Museet och typ gick ut ganska fort igen, efter att typ gåt in i lektstugan.

Sen mötte vi Tea vid slussen och så drog vi först till gamla stan för att köpa Ben&Jerrys men ja hade inte pengar och blev jävligt sur. Sen kom det en väldans massa småbarn som såg likadana ut i klädsseln och vi fick reda på att dem skulle sjunga på riddarholmen, så vi drog dit, efter glassen.

På kvällen så drog jag och Tea hem till Jimmy, och vi såg på The Girl Next Door och sen efter att ha hängt i Hagaparken, The italian Job.



Dagens info:
Namnet AC/DC kommer ifrån bröderna Youngs systers symaskin
 där det stod
AC/DC = Alternate Current/Direct Current

Jaadu..

Goddag..
Vaknade rätt tidigt för att Jimmy skulle vara i stan vid 11 för att klippa sig. Så efter att jag skjutsat honom till busshållplatsen åkte jag vidare med moppen till gymmet för att träna. Jag gör tyvärr inte det så ofta just nu, vill liksom inte åka ut i regnet och hålla på, fyfan. Aja.

Åkte till Jocke vid typ 19 åh så kom Philip dit, Max var även där med Katja och så ba tja... då vare typ stor-jam!
Efter ett tag kom Juline åh efter det Emmy, Jim, Sara, Gabbe och Jimmy och medans alla typ spelade i Jockes garage så satt jag i en av fotöljerna där inne och sov.
När jag vaknade skulle dem flesta dra till McDonken så jag åkte hem för att äta egna hamburgare, kolla tv oh sen typ var dagen slut.



Jäkligt trisst att vädret ska vara såhär fett länge, vad fan ska man göra när de är dåligt väder? Jo, en massa filmkvällar typ. Hör av er om de blir nån snart, tjaa.

Dagens info:
Hälften av alla män som växt upp  på bondgårdar
 i världen har haft sexuella kontakter
 med djur.

Igår

Vaknade som sagt drygt 6 på morgonen, väckte Jimmy och Juline och så drog vi till busshållplatsen i regnet.
Efter flera minuters försening så kom den tillslut, och så hade jag curlat (curlingföräldrat) med morsan så att hon hämtade oss vid min egen hållplats och körde hem oss. Schysst.

Vi la oss i mina jättesoffor och drog på Sweeney Todd, sen efter de såg vi på Cloverfield vilken jag tyvärr somnade till och sov 3-4 timmar, men blev typ väckt av en ruskning av Jimmy. Under tiden ja sovit hade han sett på Mythbusters special. Jaws. Sen såg vi på Dexter (3:e säsongen, grymt!) och sen va vi klara med TVn.

Drog till stan efter lunch och träffade Jocke och så åt ja en McFlurry och sen kom en polare till Jocke som hete Alex, och så drog vi fyra till Kalahani och så köpte Jocke en longboard, typ ett spontanköp.
Drog sen även till BurgerKing och så gjorde vi lite sköna filmer där som jag kanske lägger upp senare.

Hemma hos mig stekte jag hamburgare som blev riktigt smaskiga, och sen så kom Tea och Skrållan (?) och så åkte vi ner till kroksjön för att sen typ stå och kolla på den... Men sen började det regna för mkt, så dem dog (jaha..) och sen resten av kvällen vare typ tv.

 
1. Independence day typ. Man ser regnet långt borta vid Kroksjön på kvällen. Nice.
2. Min McFlurry som va extra god för att Dime'n hade satt ihop sig.
3. På väg från Donken i Slussen mot Kalahani.
4. Jocke och Alex diskuterar longboards på t-banan, ojojoj.

Dagens info:
Enligt Guiness rekordbok
 är den längsta penis (som mätts) 16 tum
 alltså 40,64 cm


ahh!

Drog till T-centralen igår och mötte Jimmy, och så drog vi till Solna för att chilla lite, äta mackor och O'boy.
Sen drog vi till Hötorget, drog in på sergel och köpte biljetter till Ice Age 3.
Sen gick vi runt där på Hötorget och letade godisaffär, men jag hittade ingen billig, alla hade typ hektopris på 9.90kr så jag köpte bara en cola, sen chillade vi in på bion.

Filmen var skön tyckte jag, men inte Jimmy. "Det var bara en kille som var skön i filmen" sa han, men då sa jag att den snubben var med hela filmen, så det var ju skitnas tyckte jag. Snubben hette Buck och var Australiensare, yeah.

På kvällen drog vi hem till Sara i grävlingsstigen och såg på film hela kvällen. Typ. Sen sov vi där från 2 till drygt 6 på morgonen, jättenajs...

 
1.                                         2.                                        3.                                      4.

1. Påväg mot Solna..
2. Tog en bild på utsikten från Sergel
3. Jimmy påsar vid bioingången. Notera hur ljuset gör att hans ben ser helt cp ut.
4. På väg mot Jimmys lägenhet i Solna, i Norra Haga.... Hagamannen...

Skön grej: När vi köpte biljetter till bion så frågade hon i biljettautomaten om vi ville sitta längst fram eller högt upp.
Jimmy: "Öh, högt upp!"
Kassörskan: "Vill ni ha en soffa?"
   Jimmy hade ingen aning om vad de var och ba sa ut väldigt högt "Rob! Vill vi sitta i en soffa?"
Jag:"Öh.. ja vet inte, visst?"
   Och sen när vi gick in så upptäckte vi att det var tvåmannasoffer som bara par satt i.  Men sen var det två tjejer som satte sig bredvid oss, så jag tänkte "najs, inte bara par här i alla fall"
Men sen upptäckte jag att dem var lesbiska! Aaah, hela jävla bion trodde vi var bögar. Jävla kassörska alltså. Hahaha.

10års kalas.

Vaknade vid runt 11 tiden, och alla kom in i rummet och satte på Ondskan. Den är ju faktist jäkligt bra den filmen.
Drog hem med moppen och på vägen hem såg ja den där ekorren och fotade den, sen tog ja några roliga omväger hem, bara för att få lite förändring i vardagen typ.

Släkten hade kommit hem till oss när jag kom hem, för att Joel fyllde år idag, men Joel var själv inte hemma för att han handlade med mamma (?). Men sen kom han hem och medans vi kollade på Rush Hour så öppnade han paketen, han fick pengar och sen fick han en Soft Air Gun men precis när han öppnat det paketet och blev skitglad kommer farsan med värsta jävla glädje-förstörar-meningen och ba
 -"Joel, den där kommer du behöva få lämna tillbaka, jag gillar inte sånt där, ni kan skjuta varandra i ögonen, det är inget för en 10åring, du får välja nåt spel istället för den där."
 
Och Joel blev smått besviken i blicken och ba "ja..jaha.."
Och då blev ja arg på farsan, vi har redan haft Soft Air Gun i 2 år och det är ingen jävel som skuter nån annan i ögonen med den...Aja.

Tårta och grejer blev det sen, mamma gjorde nån helt egen cp-tårta som smällte, men god var den iaf!
Så snackade föräldrarna lite mer om Skottland och sånt, att vi ska träna på att prata engelska när vi kommer dit. Men vem fan fattar ändå nåt av vad en Skotte säger, så varför orka? Hahah.



Dagens info:
Att banka huvudet mot väggen
 bränner ca: 150 kalorier
i timmen.

Bilder

1. 2. 3. 
4.

5.

1. DJ Rob& Chester, från grisslinge.
2. Kvällsdopp vid kroksjön
3. tog en bild när jag åkte moppe igår.
4. Tog en bild på mig själv och det blev typ, oj?
5. Åkte hem idag och såg den ligga på vägen, hoppade av moppen, sprang dit och tog en bild. Stackarn.

Rabarberkväll

Åkte med moppen hem till Emmy girå där massa folk typ var, hon bor på Hovslagavägen där jag bodde när jag var liten, så det var skitnajss. Jää.
Vi drog ut och chillade några gånger, snackade och blabla, sen drog vi in, folk försökte röka på oregano? Och så torkade vi rabarberblad i ugnen och tänkte prova att röka på det men de torkade aldrig. Rabarbern fick vi genom att springa runt och palla det från grannarnas tomter, och alla trodde dem var ninjor när dem sprang runt, ganska kul ;D

Sen på kvällen när hälften dragit så gick resten till Kvarnsjön och så badade Juline och Cassie, medans vi andra typ gömde oss och skrämde dem (klockan var typ 1) och ah, sen gick vi tillbaka och jag och Jocke drog till Shell+7 Eleven och köpte cola och han drog en Calsoné som han åt medans vi åkte hem igen, på moppen, hahah.

När klockan var 4 gick några och la sig, medan jag, Jocke, Cassie och Juline gick in i rummet där vi skulle sova, la oss som nån jävla korvhög och kollade på Home Alone 2.
   Filmen slutade inte förrän vid 6, så vi "dygnade"  nästan och de var ju typ... häftigt.



Dagens info:
Kalle Anka blev banlyst
 i Finland  för att han inte 
har på sig byxor.


Nu börjas det.

Någon mer än jag som vaknade av att det ös-regnade och åskade? Det gjorde i alla fall jag, inte så himla roligt kanske, kan man tycka.
Så, vad har hänt idag då? Jo, när regnet äntligen slutat så tog jag en joggingrunda i området, fasen vad det är trisst att springa, men men, annars får jag ångest av att äta skit.

Sen eftersom det har varit skitväder har ja bara sätt på film typ. På morgonen såg jag ´Gran Torino´ med Clintan, jävligt skön, sen har jag sätt ´Jumper´ och slutet på ´Into the Blue´.

Va ska ni göra dem närmaste dagarna? Kommentera gärna, immorn ska jag typ tälta vid kvarnsjön? Blir nog trevligt.

Här har ni nå jäkligt bra filmtips som jag har tjatat om förut, men vafan;

1. 2.  3.

1. Lock, Stock and Two Smoking Barrels.
2. Snatch
3. Rock'nRolla

 Samma som gjort dem där filmerna släpper den här filmen snart, Sherlock Holmes, blir nog skitnajs!

Dagens info:
I USA är det enligt lag förbjudet
 att sova på
ett kylskåp i Pittsburgh.



Varmt.

Vaknade tidigt immorse, flera gånger, men tillslut gick jag upp och tog moppen till gymmet. De är rätt skönt att vara där på morgonen måste jag säga, lugnt och stillsamt typ. 
   Sen åkte jag och lämnade moppen på service och tog bussen hem, och fyffan vad det var varmt idag? Helvete asså. 31 grader hade jag hört talas om att det skulle vara. Och de är ju bara i skuggan? Var i alla fall jobbigt och gå till bussen.
  
På 334:an hem så kommer dem två tjejkompisarna ja skulle träffa idag på bussen, Amanda och Jessica, värsta timat liksom, och så drog vi hem till oss och jag stekte hamburgare åt hela familjen. De blev fett fail men gott vare dock. Morres kompis Eddie kom och alla drog till kroksjön, badade en massa, simmade till hopptornen, stuntade, simmade tillbaks, det blev dåligt väder och vi åkte hem till oss. Hemma såg vi på Into the blue och den är jäkligt bra, se den!
  
Sen åkte jag och hämtade moppen igen, och dem skulle ha 600kr för den där servicen? Jäkla skit.
När jag kom hem satt en lapp på dörren som sa att dem badade vid hopptornen, drog dit, låg och seriöst badade i en timme, åkte hem, kompisarna åkte hem och tja...

Middag blev köttfärspaj (najs) och sen till efterrätt fick vi glass med jordgubbar och jordgubbspa (skitsmarrigt!)
  
Sen blev det kvällsbad med kusinerna, säkert ett bad på 2 timmar där också, bollkull och grejer skitnice.


Kvällsdopp i Kroksjön, 26,5 grader varmt i vattnet. Kom och bada?

Dagens info:
 Den som dricker kaffe
 löper 66 % mindre risk att begå självmord.

Yesterday

Igår blev det nog inget bad har jag för mig, det var skitväder igår va? Eller?
  I alla fall, på kvällen åkte familjen hem till kusinerna för att vi har ändrat oss,och vi SKA ÅKA TILL SKOTTLAND! Skitnajs, ska köpa kilt. Så jag var där och chillade på kvällen och ja, det var väl fan allt som hände under dagen.


Thumbnail
 Dagens info:
Fulla myror ramlar
alltid åt höger.


RSS 2.0