Jag är bara en halv-svenne

•Min morfar är tysk, men min mormor är svensk. Så mamma blev halvtysk.
•Min farmor är finsk, men min farfar var svensk. Så pappa blev halvfinsk.
•Jag är nu halvsvensk, sen resten tysk och finsk. Inte en supersvenne med andra ord. Alltid något.


Lite synd att man är finsk dock.. Jag menar, att vara lite slavisk?

"Vem vare som fuckin rösta?"

.
Ingen mer än jag som ser ett problem med den här bilden?
Jo visst, SD är inte så jäkla nice. Folkpopulister. Men att Sverige blir så otroligt odemokratiska när dem kommer in i riksdagen tycker jag är fel. Om 400 000 Svenskar röstar på dem borde väl deras röster få bli hörda? Istället funderas det på att göra om hela systemet. Men vad, Vänsterpartiet sitter ju för fan redan i riksdagen, dem är också ganska extrema men det bryr sig ingen om. Smygnassar är hemskt. Men smygkommunister är chill. VA?
.
Jag tycker i och försig dem borde ändra systemet ändå. Alliansen fick fler röster än de rödgröna, men de rödgröna har fler platser i riksdagen. Say what? Och att SD blir vågmästare är riktigt oskönt. Men att alla blir så jävla odemokratiska, det gillar jag inte. I och försig röstar 95 % av dem dryga 80% röstberättigade att SD inte ska in i riksdagen och röstar alltså på nåt annat parti, som då försöker få bort dem. Så på nåt sett är det kanske demokratiskt.. Ja.
.
PS. Jag gillar inte heller texten under på bilden, ser ni den? "och nedskärningspolitik". Dem försöker få alla som hatar SD och börja hata nedskärningen. Det har väl inget med det å göra?

Nya Paradise Hotel

Här är en kort presentation av alla deltagare. Min personliga åsikt är att det verkar nice! Men, att Alex Schulman inte verkar superskön. Dessutom känns det lite wannabe Kungarna av Tylösand på nåt sätt.
Vad tycker ni?
.

Livin' on the edge

Min brorsa Morgan råkade tydligen ut för en liten olycka igår. Han skulle köra några chins men idioten slängde sig mot stången, som inte var jättebra ditskruvad. Vad hände då? Jo, ett jävla tryck på stången som den inte klarade och den lossnade. Morgan hade ju en fart framåt så istället för att landa på fötterna landade han ju såklart på ryggen. Och låg där och kunde inte andas i 20 sekunder. Sen hade han ont hela kvällen i högra sidan av ryggen.
Dumfan.

Barney Stinson thinks he's black

Jag såg andra avsnittet från säsong två av How I met your Mother igår. Jävlar vad bra det var! Om ni inte orkar se hela episoden (huh?) kan ni åtminstone se det skönaste från avsnittet. Barney tror att han är svart och sjunger med sin brorsa och hans brorsas pappa. Jävla skönt alltså.
.

Biggest Loser

... Är ett jävla skitprogram enligt mig. Feta amerikanare som gråter hela tiden. Men morsan kollar på det som fan. Följer tre stycken samtidigt. Hon berättade en ganska rolig sak angående programmet. För några år sedan var det en snubbe som var väldigt tävlings inriktad som vann, men han gjorde det bara för pengarna. Ett år senare var han lika tjock som innan.
Hur fan lyckas idioten?
THEN FAT AGAIN

Idol 2010

Min familj tycker fan inte att det är kul längre. Jag är beredd att hålla med. Inte många som håller standarden. Det får hela skiten att bli seg. Tråkig. Det har dem dessutom nästan skippat, alla stolpskott. Hur kul är det?
.
Och den där Sassa. Hon är lebbig. Och hon mumin-Elin, hon har kort hårt. Så hon kanske också är lebbig. Då kanske dem blir ihop i finalen. Hah, skulle vara sjukt.

Coca-colas form

Jag upptäckte att vi hade några coca-cola flaskor ståendes och såg direkt att dem såg jävligt märkliga ut. Så jag tog en närmare titt på dem och upptäckte att det var 1,75l flaskor.

Har detta funnits länge? Första gången jag såg dem. Och varför gör dem sånna jävla flaskor? Man måste köpa 4 st för att få en jämn siffra, och då får man 7l... Kluriga flaskor.Konsten att klottra på skolbänken

Hah, under första lektionen idag så märker jag ett en ganska snyggt klottrad bild finns på min skolbänk, föreställande Disney-slottet. Schysst tänker jag.Sedan märker jag något riktigt jävla roligt. Hahahah, skrattar jag.


Dagens "citat"

På bilogilektionen idag frågade läraren om varför vissa djur överlever fastän dem hamnar i helt nya miljöer, och svaret var att en individ kan ha tur och har fått en egenskap som gör att den överlever. Då droppade dagens citat in;

"Stuck"

Vad gjorde ni igår kväll? Själv fick jag nostalgi och försökte krypa under mitt köksbord... Det gick sådär. Rubriken på det här inlägget säger det mesta om det. Här är även en video som säger lite mer;


Get him to the Greek

.
Ni har väl sett "Forgetting Sarah Marshall"? (Svensk titel; "Dumpad")
.
Det här är en "fri uppföljare" till den och kretsar kring Aaron som ska ta med Aldous Snow till en konsert. En jävla massa knasigt festande blir det på vägen då Aldous är jäkligt strulig att få med sig. Jäkligt skön film (dock lite lång kanske) men den var i det stora hela helt klart värd att se. I filmen "Forgetting Sarah Marshall" var Jason Segel huvudrollen (Marshall från HIMYM) och det var han som gjorde den här filmen möjlig. Riktig rockarfilm. Soft.
.
IMDB: 7,0/10

Inte diskret

Jag var med familjen över på middag igår, och när jag gick på toa såg jag den här stå framför mig. Jag tycker att det känns som att det lätt kan misstolkas vad det är.
.
"Handlotion - Home Alone".
.

The Bank Job

.
Jag såg en grym rulle idag, The Bank Job. Laddade ner den för några år sedan men såg den aldrig, men idag kom den på SVT1 så jag tog mig tiden att se den, den här gången. Och den var bra! Ett rån som verkar perfekt till en början men som leder till en massa jobbiga konsekvenser. Based on a true story, Englads största bankrån någonsin.
.
7,5/10 på IMDB.

Gissa vem jag såg idag?

What makes you go GAH this fall?
.
Japp, precis. På vägen till skolan satt jag i bussen och ingen mindre än Style By Mats - Mats cyklade förbi!
.
.
Han hade för övrigt gröna byxor som matchade till hans nya gröna cykel från NYC. De är fashion!

Idol 2010

..Japp, jag är en av dem som ser på det. Och jag undrar fan en viktig fråga: Varför är den bästa en medelålders man på 47 vårar?

Finfredag i morgon

Då skjorta är det enda som varit obligatoriskt på fredagar så blir det kanske lite fel att kalla det "Suit Up Friday" och heter nu "Fin Fredag". På onsdag är det fan "International Suit Up day", så då blir det fan suit up.


Men tills dess, shirt up!

Värmdö Gymnasiums valresultat

Om någon mer än jag undrade, liksom.


22.00

Klockan 22 kommer 3:e avsnittet av Kungarna av Tylösand på kanal 5! Se på det vetja.Nu ska jag se på det här nya svenka humorprogrammet på Tv4. Bara tjejer medverkar, bådar inte gott...

Negerboll

Hahah, kolla på den här videon. Man borde väl få säga negerboll. Det står i min kokbok. Det borde man väl, om man får säga vitlök?

Den här videon drar på alla dessa ord och ett etniskt fullspäckat café slutar i en vapenstrid. Jävla bra gjort. Och ganska skönt också. Det skönaste är dansken. Just den här videon känns lite Tarantino inspererad. Från producenterna som gav dig "Nakenlekar".


Ingen jävla Salt

... Jag ber om ursäkt för att jag inte nämnt det här tidigare. Borde ha nämnt det när filmen kom ut den 3 september, för då hade jag redan sett filmen Salt. Och jag rekomenderar er att INTE se den filmen. Jag trodde den skulle vara bra, att den skulle vara tung. Men en larvig rysk flashback där en töntigt blond ryss tränade barn i början så förstördes allting och att alla i princip var ryssar i slutet var ju inte heller jättebra gjort.

3/10 salta pinnar.

Mer inbrott

Det har förekommit ännu ett inbrott i vårat område. Känns ju fan inte sådär jättemysigt. En vecka senare liksom? Nu verkar dem verkligen fastnat för de här stället. Tur att grannen mitt emot alltid är hemma för att ta hand om sin rullstolsbundna fru. Och tur att hans brorsa som är vår granne snett emot är pensionär och därför också alltid är hemma. Får hoppas att dem spanar så ingen kommer och härjar.

Förra året hade våra grannar ett inbrott som var ganska brutalt. Dem hade rivit ner massa saker, tavlor från väggarna, gardiner m.m och skrivit nåt i stil med "Förlåt, vi ville också ha några julklappar" på väggen.

Ditt och datt

Jag vet inte riktigt varför vi har såna här dagar i skolan. Sköna, men lite meningslösa. Jag menar:
"Se på film i två timmar, ha lunch, sen svara på 4 frågor om filmen. Sen får du gå hem."

En snabb visit på Åhlens city för M skulle köpa några schysta byxor. Effektivt shoppande. Någon mer än jag som tycker det är lite klurigt att hitta kassorna där inne? Någon?

Sedan åkte jag till gymmet. Träffade på Tillaeus, Sköld och Mannerstråle. Jag körde mitt egna race. Jävla random race ska ni veta. Det blev lite av varje kroppsdel. I morgon får det bli bättre.

Har "glömt" att köra ben på flera månader. Och jag tränar alltid rygg och mage på fredagar, men har inte kunnat gymma på dem senaste tre fredagarna, alltså inte kört någon mage på mer än 3 veckor. Detta är fan inte bra. Får slänga in några övningar i morgon och få fetaste träningsverken. Topp.

Nu är ni uppdaterade om ditt och datt. 


Powerbox

...Avklarat för dagen. Soft! Det var däremot så jävla många som gick på passet att det inte fick plats att köra massa rusher, så det blev inte superjobbigt. Det var väldigt skönt för jag var så jävla trött innan. Försökte sova på bussen men en viss Pilliam satt och tröck in papper i min mun.

På tal om irriterande jävlar
Inom dem senaste dagarna har min brorsa retat upp mig något ordentligt.
Han har:
• 2 gånger tagit cykeln jag ställt vid cykelstället, så jag behövt gå hem.
• 2 dagar i rad då jag ställt alarmet på 8.10 kommit in vid 6.35 och börjar gnälla om vart hans byxor är.
• Ändrat höjden på chin stången så den är i huvudhöjd när man skall gå in i datarummet. Näshöjd. Pang i morse.

Det känns som att det bara behövs någon liten grej till innan jag flippar ur. 
Återkommer om detta.

Värmdös valresultatNågon mer än jag som gillar't? (;

(Och nej, jag är inte moderat för att det anses vara stek utan för att sossar är sossar.)


Tummen upp

...Eller ner för den nya designen?    

En dag på Nacka ForumÅkte in till Nacka Forum idag och behövde inte gå långt innan jag blivit fast. När jag gick in i den andra affären som hette [Local Act]  sa jag "det här verkar vara en schyst kill affär" och då kom expediten genast glad fram och sa "ja, det här ÄR riktigt schyst kill affär!". Sedan gick man ut därifrån en kavaj och en skjorta rikare. När jag sedan hade gått och köpt en väska så var det bara 400kr kvar på konton, så jag kände att det var dags att dra.

http://jockiboi.se/2010/september/tavling.html

The Green Hornet

Råkade snubbla över en trailer på Youtube till filmen The Green Hornet. Och jag är ju svag för actionkomedier som kretsar kring superhjältar, detta vet ni nog. Den här verkar dock till skillnad från t.ex Kick-Ass sikta in sig mer på att vara en actionkomedi än en actionkomedi. Lite synd kanske.
.
Men den verkar ändå skön, särskilt när den innehåller skådisar som;
Seth Rogen (Superbad),
Cameron Diaz (Charlies Angels)
Christopher Waltz (Inglourious Basterds).
.
.
Seth Rogen får en chans av mig att visa om han är skön eller ej i den här filmen.

Nya läsare?

Detta är egentligen väldigt dåligt, men på min skitblogg har jag aldrig haft så här många unika besökare.
 

Varför har jag fått flera läsare just idag? Det vet jag inte, men känns som att det har något att göra med min mest sedda video på Youtube. Det är min bästa gissning.

 


Kamerastativ

Jag, Nico och Alexander har ett framtida projekt vi ska göra, efter jul någon gång. Jag tyckte därför det kändes lämligt att köpa ett kamerastativ. Kommer använda det mycket. Gör ju fan typ film varannan vecka. Har velat ha ett länge och kom på att "hej, de kostar fan inte mycket, gå och köp ett!".

Sagt och gjort.

160 cm högt i sin prime. Schyst tycker jag.

På tal om inget

Folk tycker det är konstigt att jag gillar den här filmen. Många säger att den suger. Men jag har sätt den 4 gånger och den är grym. Sen verkar även några hålla med mig..
.

Femkamp

Jag börjar skriva någonting nu. Det är fan inte bra. Klockan är över ett, och jag kom hem kvart över sju. Vad har jag gjort sen dess? Men, man får vara glad att jag orkat logga in på blogg.se och nu ska jag skriva något.
.
Efter matematiksprovet som gick sådär drog jag och Dansken och gymmade på World Class Slussen. Japp. Och man fick gå igenom Hilton Hotel för att komma ner dit. Så det känns väldigt fräscht först, men sen kommer man ner till den där källaren.. Inte lika fräsig.
.
Därefter gick vi ner till Djurgårdsfärjan, mötte upp med klassen samt spanjorerna och åkte över till Gröna Lund. Där var det som sagt dags för femkamp. Det var en väldigt jämn och hård match, men det slutade med att jag fick 1 poäng mindre än den som vann i min lilla grupp. Sedan märkte jag att alla mina kompisar kommit på 2:a plats dem också, fast i sina grupper. Alla utom två stycken. Den ena kom sist i sin grupp, Simon heter han. Hah! Den andra var Wille och han vann i sin grupp. Då fick han köra final. Den vann han också. Han vann bl.a två fri-åk. Ett gav han till mig, så jag fick åka Extreme en sista gång. Tack för det (;
.
• Insane
• Extreme · 2

Och nä, det blev ingen video. Fanns ingen kontenta att spela in. Och några vidare foton tog jag knappt heller.
Men lyckades få en med mig om min tyske vän Joel som lärde sig en svensk fras och jämt sa den, "tja fan händer!". Synd bara att jag ser helt störd ut på bilden, men det bjuder jag på.
Nåväl.

Skön dag i morgon

...Eller, nästan. Jag börjar inte förrän 9.50 och det är ju väldigt soft! MEN, och det är ett riktigt stort men. Jag har ett matteprov på morgonen. I två och en halv timme. Vi har haft läxförhör i matten och jag har fått IG på alla, det bådar ju gott! Så nu får jag fan skärpa mig i morgon.
.
Anywho, matten är det enda vi har i morgon. Efter den ska vi med klassen ta Alicante-kidsen till Grönan för lite femkamp. Låter ju helt ok. Det kommer antingen visas i massa bilder, eller helt enkelt en video. Får se vad jag får ihop.
.
Nu är ni uppdaterade, tja.

Teater

Istället för en drama lektion (ja jag går på det, måste få lite insikt samt avkoppling från allt) så gick vi och såg två teatrar och två kortfilmer på teaterhögskolan. Den första teaterns namn fick mig att tänka på någon... Undra vem?
.

Rackarbacken

Idag åt jag på Rackarbacken. Eller Rejkerbejken som jag kallar det.
Nachobuffe, samt pannkakor som är obligatoriskt på torsdagar. Så jävla gött!
.
.
Synd bara att det är en matsal för sjukhuspersonal och man måste skrapa av tallriken som man gjorde i låg, mellan och högstadiet. Men det får man ta!

Gå upp

Jag behöver eran hjälp. Hur fan går man upp? Jag menar, i vikt? Jag vill lägga på mig några kilon (muskler) men jag går aldrig upp. Vad äter folk för att gå upp i vikt? Och nu snackar vi inte bara i muskler utan allmänt, vad krävs för att lägga på sig några kilon? Gärna mer detaljerade svar än "pizza och läsk" tack. Berätta gärna hur ofta och mycket ni äter av det också.
.
Jag skojar inte.

Clustret

Jag hade inte tänkt att gå på skolans efterfest. Det var så sent som vid klockan 21.oo igår kväll som jag och M bestämde oss för att faktiskt dra dit, ett riktigt impuls beslut. Vi var vid slussen strax innan 22.oo och efter en onödig väntan drog vi till Clustret. Där träffade vi på kön. Den där onödigt långa, tjocka orörliga kön. Kön som ledde till att folk stod på samma plats, utan att kunna röra sig en meter på en timme. Så i väntan på att kön skulle lätta drog vi några stycken och "förade" och kom sedan tillbaka och kom tillslut in vid 23.10. Det var faktiskt ett jäkla ös. Skönt gung, men så jävla varmt. Men det var kul, och vi var där till 00.20, sen var det tänkt att vi skulle ta en nattbuss hem. Men SL är ju självklart dumma i huvudet och det kom ingen nattbuss, så vi fick ta en 474 hem och jag fick väcka morsan mitt i natten för att be om skjuss.
.
Men minus själva kön som halva kvällen bestod av, så var det ändå en lyckad kväll.
.
.
Man kan ju tyckt att stället kunnat ta mer än 700 pers när två skolor är bjudna, och fri biljett försäljning vid ingången, och endast vår skola har mer än 1200 elever. Grymt planerat...

Värmdö vs. Kärrtorp

Orkar inte skriva så jag gjorde en video om det istället:
.

Arriba

Jag har så jäkla mycket att skriva. Får försöka dra det kortfattat för jag har vart vaken sen 6.oo


Dagen började med biologi. Det knallar in en ihopmixad klass av 29 personer från Alicante (Spanien), men med olika bakgrunder. Snubben som tilldelats mig är tysk. 

Efter den ganska flummiga lektionen går vi ner till ljushallen och lyssnar på allas våran statsminister Fredrik Reinfeldt som besökte skolan. En stor och skön man.

Sen har vi ännu en seg biologi lektion med dem för att sedan bege oss till södra Mälarstrand, men först stanna på Donken på vägen. Sedan väl framme vid södra Mälarstrand så ska vi paddla kajak. Efter att ha åkt ut fem meter från bryggan ramlar jag i. En anledning är att jag har skitdålig balans och paddlar för hårt. Den andra är att jag till skillnad från nästan alla andra fick en proffs kajak, som är väldigt smal och lätt att tippa.

Jag gick därefter helt blöt in i en bastu som fanns där, och efter någon halvtimme kom alla andra också in och värmde sig. Även om dem inte ramlat i var dem nästan lika blöta, det regnade ju så jävligt.

Efter lite skoj-ryss-gymmande samt en pingismatch jag vann i samma hus som bastun var i, så delades klasserna. Spanjorerna drog till sitt vandrarhem medan några av oss drog till Taco Bar och åt middag.

Därefter gick vi till deras vandrarhem och hämtade upp dem. Vi tog dem till Gamla Stan och visade dem saker som även jag inte sett. Så jag upplevde Stockholm som på nytt. Jävla vackert det är.

Därefter blev det Skinnarviksberget. Kolla utsikten typ? Inte dagens roligaste upplevelse. Men efter det lämnade vi dem vid vandrarhemmet och begav oss till Slussen. För att döda lite tid gick vi för andra gången på dagen till McDonald's. En cheese och en McFlurry Magnum Brownie® (Köp Daim bara..)  så åkte vi hem.I morgon är det On. Och fotbollsmatch.
Arriiiibbaa!!


B.o.B vs. Davedays

B.o.B (Ni vet han som gjorde Airplanes) har gjort en ny skön låt, kallad "Magic". Men sen gjorde Davedays en parodi på den och en musikvideo (som jag visade bakgrundsmaterialet från) hemma hos Ashton Kutcher.
Jag tycker fan hans version är bättre. Eller?
.
B.o.B feat. Rivers Cuomo - Magic
.
Catrific feat. Davedays - Dailybooth
.

Sen kväll på GB Badet

15.00 - 21.15
Segt må jag säga. Men men, lite pengar får man och det är ju värt.
Självklart blev det ju att man gled in på gymmet, städade lite, pumpade lite, och städade lite till.
.
Så här har ni mitt "Gustavsbergs bads - schema".
3x10 Lutande hantelpress 25kg
2x10 Lutande hantelpress 27,5 kg
Städa i 6 timmar, yo.

Inbrotts feber

Grannen kom nyss över och berättade att våra andra grannar hade haft inbrott igår kväll. Flera polisbilar hade tydligen kommit men precis försent för att gripa dem.
.
Det här känns inte bra. Så jävla osoft. Ni vet dem där grannarna jag brukar göra videos med? Dem har haft inbrott två gånger under dem senaste åren. Och nu har som sagt en annan granne blivit rånad. 2 hus, 3 gånger. Och hur många hus bor det på vår väg? Jo, 10. Så snart kanske dem där jävlarna är här?
Dags att köpa en pistol.

O-('.'Q)

Världens coolaste smiley

Davedays hemma hos Ashton Kutcher och Demi Moore

Det var planerat att jag skulle på bio idag med några från klassen och se på "Money Never Sleeps" men upptäckte att den inte har haft premiär än, och inte heller har det förrän den 24:e. Och eftersom jag ska jobba i morgon tänkte jag nu att det kanske é bäst att bara sitta hemma. Så det gör jag.
.
Hur sjukt är det inte att Davedays (Min favorit-youtuber) har varit hemma hos Ashton Kutcher och Demi Moore? Han har gått från att spela in videos i sitt garage till att bli värsta kändisen i USA. Tycker jag är ganska soft.
·

Mör i skjärten

Jag är mör. För jävla mör. Vi hade "styrka" på idrotten igår förstår ni, vilket ledde det en knäböj och massa olika former av grodhopp. Så redan igår kväll kände jag av det. Och idag känns det som aldrig för, kan knappt gå upp för trappan hemma. Har sån träningsvärk i låren och för att inte tala om i min stjärt. Hur ofta är man mör i röven?

Chraa inspelningar.

Ta på 720p HD kvalle, så blir det ganska soft (men då och då suddig) bild.
.
Här är då för det mesta när dem spelade Young Dad men även lite andra grejer, men den låten spelas genom hela klippet. Detta kommer tyvärr bli mitt mest sedda klipp... Lite trisst, vill att Djuröbron ska ligga kvar som etta.
Men men.
.
Sen blev dem helt vilda och körde trumsolo i slutet också. Grymt.

Hoffmaestro på Gröna Lund

Konserten börjar 20.00
.
Åt middag med släkt hos farmor och tog sedan en buss vid klockan 19, och på väg dit får jag höra att både Simon och David som jag skulle dit med har bangat av olika anledningar. Fan, tänker jag.
När jag kommer till Slussen springer jag ner till Djurgårdsfärjan men märker att det är en ordentlig jäkla kö där. Fan, tänker jag igen.
Efter 10 min har jag kommit längre fram i kön men färjan åker iväg och det står att det ska ta 15 min innan nästa åker. Fan, tänker jag för tredje gången.
Men som tur är kommer en extrafärja på en gång och den kommer jag med. Så åker man till Grönan och kommer dit 19.55. Smiter förbi kön och drar Gröna Kortet och glider in. Märker att det är en fet folkmassa som sträcker sig hundra meter från scenen, och då från sidan av scenen och jag ser inget av bandet. Fan tänker jag för femte gången.
Men jag försöker trycka mig inåt och så fort Hoffmaestro började spela så började ett jävla tyck som förde mig fram ända till mitten av publiken, 13 meter från scenen. Jävligt soft. Jag kom in, emot alla odds.
.
Jag har fan aldrig sett så mycket folk på Grönan förut. Jag har inte heller förr sett så många ungdomar i stan, det rullade ut folk i en timme efter konserten. Många tusen människor.
.
När konserten var slut hittade jag Jocke och Max och var med dem i nån timme, sen drog jag till Slussen och mötte upp Julian, Marcus och Tom. Vi begav oss till Skinnarviksberget i sann Hoffmaestro-anda.


Vänstern är svag

Nu snackar vi inte om den politiska Vänstern.
.
Nej, utan jag är svag i min vänstra arm. Det märker jag när jag lyfter skrot och högerarmen klarar mycket mer än respektive. Exempelvis när man kör hantelcurl och man klarar 4-5 rep mer med Mr.Right. Eller varför inte bänkpress, där vänstern viker sig och får hela stången till en klurig lutning och man inte orkar lyfta upp den till säkert tillstånd och man ligger helt skev vid bänken.
.
Nej, I had it with this motherfucking arm that is motherfucking left. Man kan ju undra varför man är starkare i högerarmen än i den vänstra... Ja, juste. Därför. Så på grund av det tänker jag nu börja träna vänstern på det där typiska manliga sättet att träna en arm i taget.
.
Hah, nu vet ni det. Ni som kunde tyda mitt ganska uppenbara budskap.
Over and out.

Hovmästare och Kråka

Eftermiddagen var vild, sista lektionen. Men orkar inte skriva. Och tänker inte skriva om det heller. Åtminstonde inte nu.
.
Vilka ska INTE till Hoffmaestro & Chraa i morgon? Räck upp handen i kommentarsfältet.
.

Svenska X-Games kommentatorerna

.
Sitter och kollar lite på X-Games. Hoppas fan ni vet vad det är. Men i alla fall, någon mer än jag som lagt märke till hur töntigt det låter när kommentatorerna som är 40+ sitter och säger allt som händer, "Oj, nu är han på sin sista line, och Ryan gjorde en gammal rock'n'roll, och det var på lutningen ner och det var svinsnygt. Se där, en old school slide, och där var en frontside bigspin..".
.
Nej men alltså..
Jag tycker i alla fall det låter lite larvigt.

Kungarna av Tylösand

Om några veckor börjar Alex Schulman-producerade Paradise Hotel, men innan dess kommer Sverige att få götta sig i grym underhållning i Calle Schulman-producerade Kungarna av Tylösand. Det börjar idag, 22.00 på Kanal 5, en timme långt, hoppas fan ni ser det! ;D

Idag på Tuben

.
"Jobblinje mot bidragslinje. Kunskap mot flumskola.."
Tummen upp för MUF alltså, haha, så jävla sköna ;D

Träningsdagboken

Dansken var "upptagen med något", så jag fick träna själv idag - Ovanligt? Nej.

Men tur som jag hade stötta jag på Pontus Janzon som började på gymmet idag, så det var ju soft att ha nån att lyfta skrot med. Jag körde tyvärr ingenting i fredags då jag skulle hinna hem innan det var n***ning på kvällen.Samma schema som förra tisdag, i princip.

5 min uppvärmning, lite cykel och That 70's show.
4x10 Hantelpress 23,5 kg.
3x10 Reppress 55 kg
3x10 Bänkpress 55 kg
3x10 Lastdrag 55 kg.
4x10 Axelresningar 23,5kg
3x10 Pec Fly 10 kg
3x10 Hantelcurl 13,5 kg
(prövade höja idag, men var slut efter det andra så får pröva mer i morrn)
+Några armhävningar

Megamenyn

Jag bestämde mig idag för att börja äta mycket. Så pass mycket att jag faktiskt går upp någon gång, det börjar bli riktigt drygt att va en spinkis. Så när det var lunch i skolan och vi gick till Donken var det inte mer än rätt att ta "Megamenyn".    
     

(Detta är dessvärre inget att häpna över för när jag var så liten som 10 år käkade jag en Big Mac & Co + Big Mac och det var i princip vad Megamenyn innehöll. Men men, 1700 kcals i alla fall, alltid något.)


Hahaha, klockren!

Konsten att bli en hay bail, fyfan vilken lirare.


Modernisera Sverige

..The fuck?

Idag stod vi stod i Slussen i väntan på en färd hem och lade märke till Val-affischen på en buss.

 

M sa; "Sverige är ju pride-färgat, vad menar dem med modernisera egentligen?".

Och det kan man ju fan undra. Jag är inte oseriös utan jag tror nog faktiskt det är just det dem syftar på också. Jävla homofila trädkramare alltså, någon måtta får det väl vara?

Traditioner

Jag tycker det är kul att skaffa ritualer, instifta traditioner. Till exempel har jag nu pissat från bron varje gång jag går över till Långholmen (dock bara två gånger, men vem räknar?). Och nu i samband med att jag går på trumlektioner på måndagar så ligger det till så att jag både idag och förra gången köpte en glass i väntan på att klockan skulle slå 16.40.

Det ska nog banne mig bli en glass tradition på måndagar, verkar ju helsoft.Och sen möjligtvis en standard på att köra PowerBox med farsan på World Class efter middagen.

Trailers

Förut la jag upp några trailers och det uppskattades, så här kommer några fler filmer som verkar bra;

Takers


The Social Network


The Town


Scott Pilgrim vs. The World

Robin Hood (2010)Jag såg Robin Hood igår, och den var ju faktiskt bra. Jag var ju en aning skeptiskt till den då Ridley Scott hade ändrat om manuset så att Robin Hood återigen var the good guy, till skillnad från den onde sosse aktivisten han var tänkt att framställas som.

Men men, den var ju soft ändå. Det var ju ändå på sätt och vis en ny story och till skillnad från alla andra filmer om honom där han blir laglös efter 15 minuter så handlade hela den här filmen om hur han blev laglös. Det var ju nice.

Mitt betyg: 6,7/10 kastruller.


Körde en bil för andra gångenJag har ju varit lite slö med att börja övningsköra... Nä, snarare hade föräldrarna fuckat upp med papprena åde så de fick inte körkortstillståndet förrän sommaren var slut. Anywho, idag var då andra gången jag satte mig i förarsätet och jag drog redan ut på vägen. Jag kan inte backa än, men ut på vägarna i Malma blev det. Inga kärringstopp den här gången, alltid något. 

Nästa gång blir det dock parkering igen, måste lära mig köra sakta, backa och allt det där.. Segt. 

Familjen i stan

Igår så hade farsan fått för sig att han skulle köpa trumvispar i stan, så familjen (utom Morgan) åkte in till söder och tog en lång jävla promenad. Men det var mysigt, soft, trevligt och allt det där.


Glass vid Fjällgatan, tyvärr ingen Ben&Jerry men det funkade (;

Suit up Friday

Många känner till uttrycket "casual friday" men i morgon ska vi försöka instifta motsatsen, nämligen Suit Up Friday.
.
SUIT UP FRIDAY! Ni hör ju själva hur soft det låter. Skjorta är obligatoriskt och om man verkligen måste ha kostym någon dag i skolan är det Suit Up Friday som det gäller på. Nu vet ni vad som gäller på fredagar.
.

Varsågod, Mellanmjölk!

Matte är diskussions kåt och jag har nu lovat att skriva ett inlägg om träning, så ni som inte tycker det är kul att läsa, läs INTE det här inlägget. Ni andra kan fortsätta..

Detremusketoererna.blogg.se skriver:
"Nu upp till dig Hubbe, hur ser din träningsplan ut, har du någon plan eller kör du Triceps och Mage varje dag? Hörs på din BLÖÖGGG".

Japp, jag kör triceps och mage varje dag, det är min träningsplan. Nää.. Eftersom du ska skriva en träningsdagbok och är lika intresserad i träning som jag så kan väl jag också skriva en. Har dock ingen listig plan som du har på hur jag ska träna. Jag kan ju då säga vad jag gjort den här veckan hittils, vilket är upplägget jag brukar köra.


Hade bara 30 min på mig, sen började skolan.

Tis:
Fuck uppvärmning, jag vill gå upp, inte ner.
3x10 Bänkpress 55 kg (har kommit av mig som fan efter sommarn).
3x10 Hantelpress 23,5 kg.
3x10 Lastdrag 55 kg.
3x10 Reppress 55 kg
3x5   Chins

Ons:
3x10 Sittande stångcurl 35kg
3x10 Hantelcurl 11 kg
3x10 Stående stångcurl 25 kg
3x10 Repdrag från hakan 36 kg
3x10 Repdrag från huvudet 36 kg
3x10 Triceps press 64kg 
2x10 Maximum av pull ups
1x10 Hantelpress 23,5 kg

Sen ska jag träna rygg, axlar och mage på fredag.


"[...] årskortet på GB tar slut "snart".. Vart fan ska man börja då? Kan man köra vidare på GB? De är ju trots allt bättre än WC och BJ på alla plan. Svårt.. Kanske får bli Ryssen på heltid? Hm..."

Vi har ju redan haft den här diskussionen tidigare men du verkar vilja ta upp den igen(?).
World Class Värmdö har blivit utsätt till Sveriges bästa gym, varför tjaffsa? BJ är lika bra, dock mer av ett "ta en kaffe-gym" för tanter och kostar mer än WC. Jag jobbar ju på Gustavsbergsbadet och har alltså spenderat lite tid i deras gym, men det är väldigt begränsat och det enda det kan komma med är att man kan bada.

Gustavsbergsbadet är en anläggning som skall främja människor till att röra på sig, främst inriktat på simning och har kritiserats för deras begränsning i gymmet, men nu har dem tagit in lite hantlar så det är ju soft.

Jag är ingen gym expert och det är inte gymmet utan personen som ger resultatet visst, men det här är fakta och inte saker jag hittat på själv. Punkt.

Dave Days

Nämnde ju MysteryGuitarMan för några inlägg sen, och sa att han var en av mina youtube-favoriter. Här är den som kommer på första plats;

~trummvirvel...

DaveDays!
Han brukar ofta
göra låt-parodier
och har under det
senaste året haft en
Miley Cyrus kartong
med i nästan varje video.

Låt nr.1
DaveDays - Baby, feat. Tay Sonday (Chocolate Rain)Låt nr 2.
DaveDays - Get out of my head MileyLåt nr. 3
DaveDays - My last song for Miley, feat. Miley Cyrus

RSS 2.0