Skrob

Varför heter den här bloggen Skrob? Jo, namnet Skrob [skråbb] hittades på av Chester för typ tre år sedan när jag var ny i bandet Plural och de undrade vad jag ville bli kallad. Istället för Hubbe som jag annars kallas så sa jag att dem kunde kalla mig Rob. Chester började därefter kalla mig Skrob. Jag undrade varför, och då sa han att det var en ihopsättning av Skinhead Rob.

Vem är då Skinhead Rob undrar ni? Jo, det är den skalliga snubben som sjunger refrängerna och skriker andra versen i den här låten:Tillsammans med Tim Armstrong och Travis Barker, soft.

PH Luiza

Det är en tjej i receptionen jag känt igen, men aldrig kommit på vartifrån. Inte förrän några ur WC eliten berättade att det är "hon från PH", med andra ord Luiza från förra säsongens Paradise Hotel. Sjukt att hon jobbar på WC Värmdö av alla ställen kan jag tycka. Bor hon här? Har en från Värmdö varit med i PH?
.
PH Luiza och PH Patrik "Klicket"

Rekordbesök

Vad fan hände igår?Något lockade folk tydligen, idag hade de sjunkit ner till 48st vilket är en normal siffra. Lite trisst att dem bara drar in och ut. Men detta var mitt rekord faktiskt. Förut låg det på 60st då jag fick en länk i Hugo Rosas, men nu klarade jag mig på egen hand. Beror det på mitt facebook experiment?

Måste jag göra liknande grejer igen för att nåt ska hända? Det var iof kul. Så det kan nog hända.

A motherfucking Birdplane

Ni vet väl vilka Axis of Awesome är? De som blev kände över hela världen pga av att de visade att de kändaste popsångerna som skrivits de senaste 40 åren alla har haft samma akordsföljd. Om ni inte sett det, kolla till exempel här.

Här är då deras egna låt dem gjort av dessa ackord. Jävlar vad jag älskar den. Finns även i spansk version. Dem uppträdde på svenska RAW comedy club för ett litet tag sen och det finns att se på kanal5 play, en 45 minuters show med dem.Aspergers syndrom

Jag skrev ju häromdagen att jag skulle se I Rymden Finns Inga Känslor och säga om jag tyckte det ena eller det andra om den. Jag tyckte faktiskt det ena om den! Med andra ord gillade jag den. Jag och min minsta lillebror satt och skrattade högt flera gånger. Har inte riktigt haft sån koll på vad Aspergers syndrom egentligen är, men nu vet jag det. Dem fick till det några gånger jävligt bra, den blev lite som en svensk Rainman fast en mer komedisk sådan. Jag var väldigt skeptisk till filmen innan men nu gillar jag den.

Handling
Filmen kretsar kring Simon (Bill Skarsgård) som har aspergers syndrom av hög grad. Allt skall vara i sin ordning, annars blir det kaos. Han gillar cirklar och vill därför att i princip allt som går att göra till cirklar görs till det, för cirklar är pålitliga. Han har låg social kompetens och har svårt att tyda människors känslor. Efter att inte kunna bo med sina föräldrar får han flytta hem till sin storebror som delar lägenhet med sin flickvän.
   Dock tröttnar flickvännen på alla dessa rutiner som hela tiden bör göras, såsom att alltid se en och samma film varje fredag, och att alltid få diska. Så hon lämnar till slut storebrorsan. Detta skapar kaos hos Simon. Hans vardag förstörs. Nu måste han på jakt efter en ny flickvän till hans bror så allt blir bra och ordning igen.


Jag blev dock lite fundersam när jag såg den. Lite orolig. Känns nästan som att jag har en väldigt liten och mild version av syndromet då jag har mina små tvångstankar, samt idéer som jag blir jävligt upprörd om de bryts, likväl som han blev i filmen dårå. Tror inte detta dock, men det kändes lite som det när jag såg på filmen.

Betyg av IMDB: 7,1/10Tryck på bilden för att se trailer

McDonald's och Gym

Igår åt jag en El Maco Grande. Idag åt jag en El Maco Grande plusmeny. Vilken jäkla fest (läs:fiesta)! Undrar om det inte blir det någon mer gång denna vecka. Säkert fredag. Finalveckan nu ju.
.
.
Undersökte vad en sådan innehöll angående fett, socker, protein och kalorier. Men jag hittade inget om detta, men jag upptäckte till min stora förvåning att dem sålde haschbrownies på McDonald's, bara att dem vart lite sluga och skrivit Hashbrown istället. Höhö. Hehe. Nej men, lite märkligt att den heter så, eller?
.
Sen gick jag in på deras hemsida på nätet och kollade upp vad en El Maco Grande innehöll. 745kcal, 40g protein, 15g fett samt 13g socker. Helfräscht ju. Det plus en stor pommes och cola landar på 1435 kcal och 47g protein. Toppncice, tycker jag. Efter skolan tog jag mig till gymmet och körde Bröst och Mage, kändes fin fint.

Min tjockisprime

Jag har länge undanhållit dessa bilder från bloggen. Den ena till och med för omvärlden. Men jag är nu beredd att visa dem. Detta var någon gång i slutet av mars 2010, då jag var i min vikt-prime. Jag hade då druckit en massa Supergainer innehållande kreatin. Detta ledde till att jag gick upp till min allra högsta vikt jag haft i mitt liv, som dock endast är 73kg. Nu petar jag runt 70kg. Det var under denna period som morsan började kalla mig tjockis. Och jag är beredd att hålla med henne. Tar inte kreatin efter detta, resulterade i finnar och ökat vikt i endast vattenmassa. Mår lite dåligt av att se detta.
.

Mighty Joe YoungFör några veckor sedan blev jag nostalgisk och såg därför filmen Mighty Joe Young, även kallad Joe Jättegorillan. Jag förstår inte hur den kan ha så lågt IMDb betyg, för den är så jävla grym. Älskade den när jag var liten och älskar den fortfarande lika mycket nu. Kanske just därför jag gillar den? Inkörd i huvudet som liten, liksom. Om ni inte sett den är det ett måste. Är fan fortfarande förbryllad hur dem kunde få apan se så levande ut, utan att använda CGI effekter, ni vet, dataanimering.

Det är främst ett så jävla bra soundtrack i filmen, vilket jag efter lite research fick fram är en känd visa från Botswana. Jag tänker fan köpa ett mixerbord bara för att jag skall kunna göra en houselåt av denna slinga alltså, tycker den är för jävla skön.

Genre: Familj, Äventyr
Betyg på IMDb: 5,4/10


Hela låten är jag-kan-dö-till-denna-låten-skön, men just den slingan jag menar är den vid 1:42, Imba Wimba.


Facebook experiment; lyckat

"Jag blir alltid så förundrad över vad tjejer skriver som statusar på FB. Särskilt tjejer från Värmdö. Jag skall därför under tisdag (som tekniskt sett är idag) prova en sak. Jag skall skriva väldigt snarlika statusar som tjejer skriver och se vad jag får för respons. Det blir nog kul. Ja, det skall jag göra.
Kl.0.14, tisdag."
 
Uppdrag 1. Skriv att du skall bort från Värmdö.

 
Uppdrag 2. Skriv något poetiskt.
 
Uppdrag 3. Skriv ett citat från en känd smörig låt som folk kan relatera till.
 
Uppdrag 4. BOMBEN. Skriv något om Alla hjärtans dag. Var ärlig.

Tisdagar kan vara bra.

Otroligt härlig dag. Jag behövde inte gå upp förrän vid 10.30, utsövd och nöjd åkte man in till Globen med Marcus och Nico och åt El Maco Grande. Det är nu slutveckan på El Maco Fiesta så det är viktigt att ta vara på det man har, medan man fortfarande har det.
"Hej, vad får det lov att vara?" sa killen på McDonald's
"Tjena, jo jag vill ha El Maco Fiesta!" svarar jag.
"Eh..?"
"Nej men vad fan säger jag, en grande för tusan!" säger jag högt och nöjt.
Till efterrätt äter jag och Nico varsin McFlurry Daim med kolasås. Väldigt gott.
.
Vi hade mindre än två timmars skola idag och det var det tillsammans med Granden som var så soft. Som gjorde dagen så pass härlig. Jag kunde därefter med Nico åka till gymmet och pumpa ett ben-och armpass. Lite trisst att han tydligen får ont i bröstet av att köra dips och frenchpress... Men vi körde andra tricepsövningar så det var coolbeans.
.
Nu skall jag se I Rymden Finns Inga Känslor, har hört både det ena  och det andra om den filmen. Får se om jag tycker det ena eller det andra om den. Återkommer med de.

Knarkparty i Djungelboken

Är det något dolt budskap i Walt Disneys Djungelboken? Jag har nämligen börjat fundera över det. Mowgli käkar bananer och blir plötsligt väldigt bejakande och positiv. Baloo flippar och börjar dansa med Kung Louie som högt ropar ut "Ollondildo" och Baloo dansar bara vidare, för att sedan säga att han är påverkad av droger. Och vad är det för 'eld' som Louie egentligen vill ha? Nån speciell kick?
.
"Jag har nått opp till högsta topp men ännu är jag ej nöjd"
och
"Försök inte lura mej gosse, jag inga konster tål. Att lära mig hur eld blir till det är mina drömmars mål. Din hemlighet vill jag veta. Seså - säg hur det går till. Och då blir jag visst en man till sist. Och det är ju det jag vill"
.
Nåväl, titta på videon jag slängde ihop på en kvart. Lite festligt.

Facebook experiment

Jag blir alltid så förundrad över vad tjejer skriver som statusar på FB. Särskilt tjejer från Värmdö. Jag skall därför under tisdag (som tekniskt sett är idag) prova en sak. Jag skall skriva väldigt snarlika statusar som tjejer skriver och se vad jag får för respons. Det blir nog kul. Ja, det skall jag göra.
Kl.0.14, tisdag.

Känner ni igen detta?

Låten framförs av 70-tals bandet Boney M, mest kända för låten "Daddy cool".


Försäkringar

Jag har upptäckt en massa defekter som jag inte uppmärksammade igår. Jag har bland annat ont på två ställen i ryggen, från den isiga trappan jag landade på. Läkaren frågade om några tänder var lösa igår men jag svarade nej. Nu idag däremot märkte jag att en tand var öm när jag tuggade tuggummi. Min vänstra övre framtand. Kan knappt äta på den nu.

Hörde att man kunde anmäla detta till försäkringsbolaget. Tänk om jag får två ärr i ansiktet och saknar en framtand? Hur snygg blir man då på en skala? Hörde även att man kan få pengar från någon försäkring pga av detta. Det skulle sitta ganska fint kan jag meddela. Har ju hört om summor folk fått förut.

Avslutar med att visa detta. Från FB. Det är roligt, och det värmer.
Dubbelfest

I lördags hade jag blivit bjuden på två events på FB, två födelsedagsfester. Jag kunde inte välja den ena eller den andra, så jag valde båda.

Födelsedagsbarn nr 1. Min barndomsvän Jessica Da Silva (:
Sedan vid 00.40 så tog jag en taxi till min egna lilla efterfest, party nummer två (;

Födelsedagsbarn nr 2: Min gamla basket och dramakompis Tom Finnström.Hans födelsedagspresent, ett stort rött kylskåp....


...Fullt med bärtz!


Tack Jessica och Tom för festerna, uppskattade båda jättemycket ;D´Cause your face is all fucked up

Igår kväll spårade det. Jag började mucka med en snubbe. Det ena ledde till det andra och det slutade med att han slängde en högtalare i mitt face. Den jäveln hette Trappa. Hal Trappa.
.
.
Åkte senare in till sjukhuset och limmade lite. På utsidan, insidan skall tydligen läkas av sig själv. Kommer ihåg att jag blev lite ledsen för att jag hade pajjat ansiktet..
.
Men sen kom jag på att jag kunde säga att jag vart i en fight och då blev jag glad. Tummen upp för de.

iPod borta

Jag har inte hittat min iPod. Vart fan kan jag ha lagt den? Jag minns klart och tydligt hur den låg i min väska när jag gick till gymmet i fredags. Nu är den borta. Jag fick den 2006 och den har aldrig hållt på och jävlats. Gamla grejer funkar nästan alltid bättre. Även hörlurarna till den, AKG som jag fick av min farmor i julklapp förra julen. Jag gillar även dem väldigt mycket. Och nu är det borta. Troligtvis stulet under tiden jag duschade på gymmet då jag inte hade lås. Hur ofta blir något snott på WC Värmdö? Aldrig. Utom just den dagen då en mans skåp blev LÄNSAT och det var några skåp ifrån mig. Hur skall jag nu klara mig på bussarna på mornarna? På eftermiddagarna? Mitt livs eget soundtrack liksom. Nu blir allt så tyst. Så tomt.
.
Äsch, fyller år i mars, får fan önska mig en iPhone. Vete fan hur jag skall klara mig tills dess bara.

Gary OldmanHur fan kommer det sig att skådespelaren Gary Oldman aldrig vunnit en Oscar? Aldrig ens blivit nominerad? Han är enligt mig en av världens bästa skådespelare. Ni känner igen honom från Harry Potter och Batman. Han är känd för att vara grym på att prata olika dialekter och accenter. Han är brittisk men det märks ju inte direkt i Leon till exempel. Tycker han borde få pris någon gång alltså.

Hur skön är han inte här, i True Romance? Med dreadlocks och grejer. Ni kanske inte ens sett den, men gör de i sånna fall, manuset är skriver av Tarantino så ni kan ju ana att den är ganska bra. Älskar hur han säger "shiiet" och "white boy".PS. Hur softa är inte sånna där Elvis brillor som han har på sig i början? Jag tror fan jag måste haffa ett par sådana.

"Betygsatt av Willee"

För länge sedan på en rast i skolan klev vi in i The Phone House, Globen. Vi läser om lite olika mobiler och rätt som det är pekar Wille på beskrivningen av Samsung Galaxy S, och utropar "Nej men fan, det är ju mig dem menar!". Vi tittar på vad han syftar på  och ser att det står "Samsungs bästa mobil! betygsatt av Willee. Läs hela recensionen på thephonehouse.se"
Detta är alltså uppsatt på väggen bredvid mobilen och jag tror till en början inte alls på honom. Men när han sedan går fram till expediten och säger "Du, det är fan jag som betygsatt den där!" så tror jag på honom. När jag kom hem läste jag recensionen. Haha, finns lite grejer att notera. Till exempel att det ploppat upp en liten bar man kan trycka på som säger ´Besserwisser´på grund av att han inte har stor bokstav efter punkt etc. Även att hans kunskapsnivå är expert. Det är den ju, på ett sätt. Men det låter minst sagt lite sjukt.


Ungdomsgården WC

Egentligen slutade jag 12.20 idag, men eftersom jag hade ett utvecklingssamtal 13.40 fick jag stanna kvar i skolan. Eftersom vi endast har drygt två timmars skola på fredagar åt jag ingen lunch, inget mer än en baugette och en proteindrink. Ja, jag fick vänta nära på en-och-en-halv timme för att ha ett tio minuters samtal. Men efter det åkte jag till gymmet.
.
Nytt skolschema som sagt, kan nu träna fyra dagar i veckan. Men eftersom mitt gymschema jag själv gjort är tillverkat för tre dagar blev jag helt ställd till vad fan jag skulle göra där idag. Men de blev i princip ett bröst och magpass, med en massa snack vilor inkluderat.
.
Det var nämligen så att det var en jävla massa bekantskaper där idag. Pontus, som jag likväl som igår träffade i omklädningsrummet då han avslutat sitt pass och skulle hem. Men sedan även Carl, Sköld, Tillaeus, Axel, Tobbe och Matte. Japp, mr.Extremt Biff himself, har han äntligen lämnat GBC? Man kan ju hoppas. Dem var där och provtränade, vilket inte var första gången, men första gången jag stötte på dem där. Sjukt mycket folk man känner där nu. Jag gillar't.
Lite stjärtryttar (sjukt bra ord från Solsidan)-varning bara på att fyra av dem solade efter passet. Men jag skall ju inte sticka under stolen med att jag faktiskt solat där två gånger själv, men ändå.

Om allmänheten skulle avlida

Tänk er om i princip hela jordens befolkning skulle dö, avlida förintas (oväsentligt) och endast du och ett fåtal till skulle överleva, låt oss säga hundra personer. Hur mycket skulle du kunna göra för att försöka återuppbygga ett samhälle? All teknologi?  Tänk er att skapa en iPhone, alla dessa års utveckling som du nu skall kunna komma på för att bygga en liknande manick. I princip omöjligt. Tänk dig något lättare, typ ett träbord. Vart fan börjar man? Jo, man måste hugga ner ett träd. Med vad? Jo, ett verktyg, fixa lite stål och gör en såg eller en yxa. Hur får man tag på det? Jo, bryt järnmalm till att börja med. Vet allmänheten om hur man gör detta? Nej. Vi skulle fan komma tillbaka till stenåldern.
.
Har för mig att Willée hade läst nån artikel om detta. Kan återkomma med vad forskare tror skulle hända.

Överkroppsgymmet nr.1 när klockan är över 5

Sista lektionen på dagen körde vi handboll. Jag var först ner att försvara, först upp att attackera. Jag löpte som en tok alltså. Efter det gjorde vi ett stopp i stan, och sen åkte jag till gymmet då rygg och axlar stod på schemat. Pontus var där igen. Det var soft. Carl var där. Sköld var där. Tillaeus och Axel droppade också in efter en stund. Tycker det är riktigt festligt. Väldigt oskön tid att komma dit bara, skulle vart där en halvtimme innan som jag egentligen skulle om vi inte stannat i stan, de var en massa folk. Nyårslöften ni vet, nu ska alla satsa. Lite patetiskt, för om en månad har nästan alla gett upp.
.
Rygg
10 Latsdrag 52kg
10 Sittande rodd V-handtag 42kg
5 Marklyft 60kg-superset-shrugs
Axlar
10 Militärpress i maskin 36kg
10 Replyft åt sidan i CC 14 kg
10 Hantellyft åt sidan 7kg
.
Fick gå runt och vänta på en massa saker. Jobbig tid, som sagt.

Längtar till helgen

"Poppar flaskor lagt i isen, som en snöstorm.
När vi dricker gör vi det rätt och blir packade.
Smuttar Sizzurp i mitt åk, som Three 6 Mafia.
Nu känner jag mig så flygande som en Gulfstream G650"
.
Märkligt jävla text. Men DEV är ju som hon är.

Långkalsonger

Jag förstår inte hur jag klarat mig alla tidigare vintrar utan att ha använt långkalsonger. Hur har de flesta killer missat detta? Hur klarar ni er utan? Häromdagen var det plusgrader, då behövdes det inte. Men nästa dag trodde jag att det skulle vara lika behaglig temperatur igen, men på väg till skolan upptäckte jag att detta ej var fallet. Jag blev irriterad på mig själv för att jag inte hade tagit på mig långa sköna grabbar, fan vad jag frös. Dem gör verkligen allting bättre. Så jag vill hylla långkalsonger, dem är bra. Dem stannar!
Bild på mina spinkiga ben iförda detta underbara plagg.

Lycklig träning

Idag är jag glad. Idag mår jag bra. Vi har fått nytt schema den här veckan och det har visat sig att jag nu kan träna fyra gånger i veckan igen, istället för tre. Detta glädjer mig. Idag upptäckte jag även att min gamla klasskamrat Pontus hade börjat på Worldclass också, blev en del snack med honom. Mycket trevligt. Nu är Matte tillbaka också, skulle vara toppen över i:et om han började på WC. Behöver få lite struktur på min träning och han har ju koll.

Eftersom han är tillbaka slänger jag upp dagens arm och ben pass också.

Biceps
10 Scottcurl 20kg + stång
10 Hantelcurl 13,5kg
10 Pull-ups
Triceps
15 dips
10 Frenchpress 25 kg kanske? Nån jävla stång med vikter på, har inte koll.
10 Tricepspress med rep 41kg
Joker
10 Shrugs 31kg
Ben
10 Benspark 64kg-superset- Bencurl 41kg
15 Vadpress 40kg + egen vikt
10 Lutande benpress  60kg

Dagens tre citat av farsan

~Jag sitter vid datorn, pappa går in

"Sitter du här och små-wankar?"


~Fem minuter senare sitter jag fortfarande där

"Jaså här sitter du och vräker dig!?"

~Står och snackar med pappa på gymmet, en PT frågar om vi använder maskinen vi står vid

"Nejdå, den kan du ta. Vi pratar oss i form!"

The experiment

Tryck på bilden för att se trailern.

Såg den idag. Jag tycker den var riktigt bra, grymma skådespelarinsatser och en obehaglig handling. Det är tydligen en remake av en tysk film från -01, som den är grundad på ett experiment som gjordes -71.
Travis träffar en tjej som har bestämt sig för att dra till Indien. Hans jobb har fått göra nedskärningar och han har därför fått sparken, och behöver pengar för att kunna åka till Indien och träffa hans nya tjej. Så han ställer upp på att vara med i ett experiment. Några stycken tilldelas att vara vakter, och de andra fångar. De får 1000 dollar om dagen och skall vara där i 14 dagar. Det eskalerar ganska snabbt. Jävligt snabbt.
Väldigt psykisk film. Jag gillade den starkt.

Genre: Thriller
Betyg av IMDB: 6,3

Konstgjord mat

Idag har jag ätit mycket konstgjort. Började dagen med en proteindrink med mjölk, därefter träningen så drog jag en vanlig proteindrink. Till lunch 50 minuter senare åt jag en mastig proteinbar, och efter kompleteringsprovet på vägen hem i bussen käkade jag en mindre proteinbar. Men sen förstörde farsan hela den här grejen jag byggt upp genom att servera pasta med falukorv... Och så åt jag ett ägg i morse också. Men ni förstår grejen. Nu ska jag möjligen ta mig en till proteindrink. De är ju gott ju.

Näringsinnehåll------Protein--Kalorier.
Proteindrink + mjölk......35g.........250kcal
Ägg...............................6g..........75kcal
Proteindrink...................25g........115kcal
Proteinbar......................54g........350kcal
Proteinbar......................13g........210kcal
Proteindrink....................25g........115kcal

= 158g protein samt 1115kcal.
Alldeles för mycket protein, och alldeles för lite kalorier. Men då är ju inte middagen inräknad...
Vad händer om man äter för mycket protein?Tatuering när jag blir 18

Jag funderar på att önska mig en tatuering när jag fyller år. Vill ha någon text av något slag, antingen asiatiska tecken som betyder nåt soft, eller ett filmcitat. Typ som detta:

"The path of the righteous man is beset
on all sides by the inequities of the selfish
and the tyranny of evil men.
Blessed is he who, in the name of charity
and good will, shepherds the weak through
the valley of the darkness, for he is truly
his brother's keeper and the finder of lost children.
And I will strike down upon thee with great
vengeance and furious anger those who attempt
to poison and destroy My brothers.
And you will know my name isthe Lord
when I lay My vengeance upon thee."


Men det känns en aning för långt. Blir ju skitstort. Vill nog ha något mindre...
Någon som har en ide?

Många incidenter vid Djuröbron

Jag har säkert berättat om det här förut, men jag minns inte. Jag har för mig att jag kanske inte fick skriva det på bloggen då precis när det hänt. Vem vet. Detta är skrivet av Juline på paccman.blogg.se

"Nu ska jag berätta om ett jävligt långt ögonblick, men något av de ögonblick som jag defenitivt aldrig glömmer.
Jag, Cassandra, Hubbe och Jocke står på djuröbron och kastar ner fjädrar, pinnar och annat skit bara för att. Utan förvarning lyckas Jocke slänga ner en cement säck, som olyckligtvis landar precis framför en båt, som i sin tur tror att de ät ett lik vi dumpat i vattnet, börjar svänga in mot fastlandet där vi befinner oss. Vi kollar på varandra, allas blickar säger samma sak: "OH SHIT!" vi kutar för allt vi är värda, med luvan på, mot närmaste busshållplats där vi stannar och hämtar andan. Det här var ett intensivt och mycket händelserikt ögonblick.

För er som inte vet om denna incident, ska jag berätta att hela kustbevakningen cirkulerade under bron ett bra tag efter, samt polisbåtar. på vägen från busshålp blev vi dessutom stoppade av en POLISBIL som stannade, vanade ner rutan...precis när vi höll på att skita på oss sa en av poliserna "ni måste ha reflex, ni kan inte gå mitt på vägen utan det, för ni syns inte. tjaaaråååååååå" Vid det här laget var alla rätt lugna, utom cassandra, vars hjärta slog dubbla slag enda tills dagen efter"

Hahah, Djuröbron in my heart alltså.


Här är förövrigt en skev båt vi såg tidigare den dagen, tänk er stackarna som upptäcker att deras båt är halvfull med vatten.

Originalet

Någon som känner igen denna låt? En liten bit har nämligen blivit samplad till en annan känd låt. Och tjejen som sjunger den här låten sjunger även refrängen i den nya, de som blev samplat.
Kolla vid 1:46 samt vid 2:26 om ni inte orkar se hela.

Hon är även rätt soft kan jag tycka. Lyssna lite på denna. Inte så bra kanske, men tung.

.
Denna är däremot bra.

Time:ad otur

Jag har nära på en kilometer till min busshållplats. Denna sträcka gör jag det mesta för att slippa gå, och brukar därför istället cykla till och från bussen. Jag har faktiskt gjort det hela vintern, snön har inte varit något större problem att ta sig fram i (så länge någon plogat).
Men idag var det snorhalt då det var plusgrader. Inte mycket friktion mellan däcket och isen då det höll på att smälta och det var länge sedan någon sandade vägen. När jag lämnar huset och kollar på klockan konstaterar jag att det är fem minuter tills bussen går. Detta skall jag klara, det går på drygt tre minuter på en vårdag. Och visst, jag klarar mig hela vägen fram utan att glida runt allt för mycket, men när jag äntligen kommer fram till cykelstället och bromsar tappar däcken fäste och jag faller pladask på min högra sida.
Jag skrattar lite för mig själv då detta var tämligen ironiskt, och ställer mig upp för att ställa cykeln i cykelstället (ställa den i en snöhög). Då ser jag bussen komma nerifrån backen och jag slänger därför cykeln i snöhögen och börjar springa upp för den isiga trottoaren för att komma fram de ytterligare 50 meterna det är till busshållplatsen, men det är hopplöst. Busschauffören kör bara förbi. Det dryga aset. Så på grund av att jag ramlade missade jag bussen. Detta ledde till att jag kom försent till första lektionen i skolan. Inte mycket, men sent är sent. Time:ad otur, helt enkelt.

Jaaa, nu har det äntligen börjat igen!

.
Nu är det bara till att vänta på att Entourage och True Blood skall börja sändas igen, hittar dock inget om när detta blir...

God kväll. Natt?

Ni kanske antar att jag har haft fullt upp idag eftersom det inte blivit något bloggande. Detta stämmer inte. Jag har inte åstadkommit mycket alls idag. Var tredje helg jobbar jag på söndagar och brukar därför alltid ta det lugnt dem helgerna. Dock vet jag inte ens om jag skall jobba imorgon eller ej, har inte fått något svar. Men jag får väl åka dit imorgon och se om jag skall jobba, annars är det bara åka tillbaks. Börjar behöva pengar nu, hade fem och fem men nu närmar jag mig ett. Osoft.

Ses i morgon. Tja.

Ben

På nyårsafton i Lanzarote säger min kusin "Robert, vad är ditt nyårslöfte?"
-"Jag ska bli biff!"
"Najs, vad ska du börja träna mer?" säger hon.
-"eh.... Ben?" Svarar jag eftersom jag anar att det är det hon menar.
"Bra! Bra, jag tänkte på det!".
.
Även morsan har kommenterat: "Robert, du kan ju inte bara köra överkropp, snart ser du ut som en handikappad som är förlamad i benen och måste röra sig med armarna".
.
Senaste veckan är det typ fyra personer som kommenterat mina ben. Att jag i princip inte har några muskler där, att jag har spinkiga lår. Det tenderar att bli oproportionerligt. Nu orkar jag inga mer sådana kommentarer. Jag skall börja köra på hårdare med benträning, capisce? Idag körde jag nämligen biceps, triceps och BEN. Dessutom var det en överdrivet köttigt friskis och (framförallt) svettis pass på idrotten idag. Det är dags nu, inga mer storkben.
.
Update: Jag kom att tänka på att både mina två bröder och min farsa även dem har spinkiga lår. Det är fan genetiskt.

Rebell

Bredvid mitt rum ligger ett annat rum. Ett rum som inte används till någonting. I och försäg står bänkpressen där och det är ju bra, men rummet är knappt isolerat, har plywood-skivor som golv och det ligger sågspån här och där. Rummet är tänkt att bli en toalett, men det har varit sådär obyggt i många år. När jag behöver pissa på kvällen orkar jag inte leta mig genom mörkret ner för trappan för att göra det jag behöver göra. Därför har jag i protest (dem vet dock inte om det) börjat använda mitt fönster istället.
Är detta skönt, slött eller bara omoget? Jag tycker det är väldigt rebelliskt.
Illustration
.
© eller True Story?

Levande peruk

Hår är ju inte levande... Men det är min kusins hår hängandes över mig som en peruk. Skulle jag passa i långt hår? Några av er tycker det. Ni vill att jag skall spara ut håret. Så att jag kan göra dreads...

Första gympasset på länge

Tränade med Nicolai igår. Vi körde olika kroppsdelar så vi "körde" ju inte riktigt tillsammans, men i slutet gjorde vi det. Jag körde bröst och mage. Fick dra ner 1-3 steg på allting då jag inte tränat på nästan fyra veckor, men det brukar gå snabbt tillbaka. Bänkpress, hantelpress, bröstpress i CC samt bröstflyes blev det, inge nytt där inte. Sedan köttade jag och Nico mage med hjälp av varsin pilatesboll och avslutade sedan med två set av massakern.
-Idag har jag en hård jävla träningsvärk. De är nice.
---------------------------------------------------------------------
När vi kom hem från Lanzarote så ställde sig alla i familjen på vågen för att se vad som hänt med vikten efter drygt två veckor. Alla i min familj gick upp, allt från minstingen Joel som gick upp drygt 2kg medan pappa hade gått upp mellan 4-7kg. Vad hade hänt med mig? Jo, jag hade gått ner ett kilo. Ovanligt. Men kombinationen av att dricka en massa och bränna muskler samtidigt som man går på toa minst sju gånger om dagen kan ju vara svårt att kämpa emot.
---------------------------------------------------------------------
Mitt nyårslöfte: Nu skall jag bli biff. På riktigt.

So long goodbye

Idag var sista lektionen i Scenisk Gestaltning, d.v.s. drama. Känns rätt sorgset, vi blev så tajta efter ett tag. Nu blir det inge mer flum på onsdagar och torsdagar. Vi gjorde ju en ganska uppskattad pjäs, publikrekord på skolan blev det. Sliskig PH-deltagare spelade jag. Det var kul. Nu är det slut på allt sånt här. Jag hade inte riktigt tagit för mig i gruppen på lektionerna. Varit lite tillbakadragen, inte sagt så mycket. Jag liksom? Brukar kunna prata på. Detta skadade också betygen tyvärr, tydligen. Vet ni vad jag fick i betyg? VG +++++....
Kul.
.
Nu är det dags att välja nya individuella val till nästa termin. Jag funderar starkt på Filmkunskap A och Rörlig bild A. Med andra ord se på film, göra film. Lär ju vara ganska soft.

2011 - Actionåret

Det kommer komma larvigt mycket actionfilmer som är värda att se detta år. Kolla den här listan liksom:
.
21 Jan - The Green Hornet
20 April - World Invasion: Battle Los Angeles
22 April - Sucker Punch
29 April - Thor
6 Maj - Fast Five (fast and furious 5)
18 Maj - Pirates of Caribbean: on stranger tides (Pirates 4)
3 Juni - X-men: First Class
1 Juli - Transformers 3
12 Aug - Captain America
2 Sep - Cowboys and Aliens
16 dec - M:I:IV Ghost Protocol (Mission Impossible 4)

Tärningsspelaren

" Tärningsspelaren handlar om en man vars yrke är psykiatriker, som lever sitt liv med hjälp av en tärning. Han har tröttnat på sitt enformiga liv och han börjar ge tärningen makt att bestämma vilka val han ska göra. Han bestämmer sex alternativ till vad han kan göra eller hur han ska agera i olika situationer och sen gör han det som tärningen visar. Det börjar med att han våldtar grannfrun och det blir både värre och mindre allvarligt under bokens gång.

Under en fest antar han sex olika personligheter: saktmodig Jesus, uppriktig tärningsspelare, hämningslös sexdåre, stum idiot, pretentiös konstnär och vänsterradikal. 
Rhineharts bok om mannen som fullt ut låter sitt liv styras av tärningens - slumpens tal - har nått kultstatus över hela världen.
"
.
Jag började läsa Tärningsspelaren i Lanzarote, läste 150 sidor, sen hann jag inte med mer då vi åkte hem. Men den var jävligt intressant skall ni veta. Det är faktiskt en självbiografi. Vill fortsätta läsa den, rolig som fan. Ni som läser psykologi borde läsa den, för den fuckar upp med moral och allt det ganska hårt. Kommer tydligen en film på den 2012 också. Kan nog bli sevärt.

Sorry

...men jag har har fysikprov i morgon så jag bör plugga på det då jag inte gjort det innan. Nu ska jag käka middag, lax blir det. Ses kanske senare, hade!

Studiebidraget höjs

I september höjs studiebidraget, troligtvis med 116 kronor enligt Metro. Fatta vad mycket jävla skatt som går åt att betala oss med. Jag förstår inte riktigt grejen med studiebidrag alls. Istället för att kräva den där dryga tusenlappen av föräldrarna i skatt kan man väl bara sänka skatten med de pengarna per månad och låta föräldrarna behålla pengarna istället för att de ska ut och sen tillbaka in på kontot. Och vad ska en höjning med drygt 100 kronor i månaden vara bra för... Bidrags Sverige vad fan. Jobba.

You been hanging with the unloved kids

Jag gillar den här. Mest känd i Sverige som en reklamlåt för Lindex... Men den är ju grym. Har lyssnat på den hela månaden. Speciell röst helt klart.

Out of cash

... På mitt matkort. Märkte det igår när jag skulle köpa en hamburgare. Hade 46 kronor kvar, nu har jag endast 6 kvar. Och det är inte förrän på måndag som kortet kommer fyllas på. Tre dagar bestående av att jag betalar maten själv, fan i mig vad oskönt. Denna vecka blir bara värre och värre.

El Maco Fiesta

En av de första sakerna jag upptäckte på nätet när jag kommit hem från Kanarieöarna var att det äntligen är El Maco Fiesta. Med andra ord serveras El Maco Grande hela månaden på McDonald's, därför gick vi självklart dit idag för att inviga. Jag finner köttet smaka extra gott på denna burgare jämfört med BigMac, smakar enligt mig som köttet från BK. Och såsen... Grillkryddade pommes frites. Det är något extra. Jag undrar hur mycket pengar dem drar in denna månaden på donken, det måste stiga ganska mycket i intäkter alltså. Varenda en tog ju El Maco nästan. Dem tjänar ju antagligen på att endast ha den under en begränsad tid varje år, till alla andra än deras förlust.

Saknar jullafton

Även fast det var fullt av julgranar, julpynt, julmusik som spelades överallt samt att folk sprang runt fulla med tomteluvor så fick jag knappast någon julkänsla i Lanzarote. Jag gillar som jag förut sagt den där julkänslan. Jag tycker den är bland det bästa som finns. Att jag ett år missade Halloween var för mig väldigt jobbigt. Tänk er då det här, som på riktigt är en stor högtid i Sverige, den största av dem alla, att jag fick missa den. Det var helt klart värt det att åka till Lanzarote, jag missar det så otroligt mycket. Men att inte fira jul. Det känns.
 
Vet ni vad jag åt till lunch på jullafton? McDonald's. Mc fucking Donald's. Vi kom på det när vi hade beställt, "vad fan, ska vi äta donken på jullafton? Jahapp, visst". Min faster var i alla fall väldigt snäll och gav alla julklappar ändå, där fick jag en gnutta julkänsla i kroppen. Jag fick bland annat en bok. Jag läser väldigt sällan böcker (inget annat än Dan Browns) men eftersom det var boken som True Blood är baserad på så läste jag den. Den var för övrigt väldigt bra, men som filmälskaren jag är rekommenderar jag ju självklart TV-serien hellre.
 
Och vad åt vi sedan till julmiddag? Jo, mexikanskt. Jag tog en tallrik full med enchiladas, tacos, burritos och även en stor nachotallrik till förrätt. Jävlar i min lilla låda vad mätt jag blev. Men det kändes lite sorgset att sitta och trycka i sig tex-mex istället för hemmagjorda köttbullar, skinka, sill och potatis. Men jag får väl slå till med en ordentlig jul nästa år. Magisk skall den bli.

McDonald's den 24:e december. Fy.

Fish Tank + 127 hours

Jag brukar ofta sitta och hänga på moviezine.se, och får därigenom en massa tips. Jag har i helgen sett två filmer jag starkt vill rekommendera och visar därför MZ:s betyg, samt IMDB:s betyg. Aight?

(Klicka på bilderna för att se trailers!)


FISH TANK
är berättelsen om Mia (Katie Jarvis), en stökig 15-åring som bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Hon har stängts av från skolan och är utfrusen av sina vänner. Hennes mamma, som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man - Connor (Michael Fassbender) - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla. Till och med Mia börjar öppna sig för honom.


127 HOURS
är en historia baserad på en verklig händelse. Aron Ralston (James Franco) är en äventyrare som en dag råkar fastna vid ett klippblock, nere i en spricka långt ut mitt i Utahs öken och måste gå långt för att hålla sig vid liv för att räddas.

Snap back to reality

Jag orkar inte detta. Jag orkar inte ens vara i Sverige just nu... Det finns typ två positiva saker med att vara i Sverige nu har jag kommit fram till.
1) Man kan dricka vatten direkt ur kran.
2) Jag har internet här vilket leder till massa filmtittande.
.
I morgon börjas det. Jag måste komplettera i Ma C, vet inte när detta blir. Jag måste komplettera ett prov i kemi, vet inte när detta blir heller. Jag ska ha en redovisning i svenska tillsammans med Fröjd, och jag hoppas han har läst åtminstone en historia från Decamerone. Det hade han inte gjort innan lovet så jag tvekar på detta. Förutom detta har vi något till vi ska vara klara med den här veckan, minns bara inte ens vad det var. Förstår inte hur dem kan kötta in en massa första jävla veckan efter ett lov. Jag kommer inte må bra. Dessutom ska jag jobba den här första veckan. Allt på en jävla gång. Hoppas det är A vecka, men det lär det väl inte vara. Bara för att de ska bli ännu värre liksom.

Update: Vi har tydligen även fysikprov på torsdag. Jag har aldrig använt detta förut, så var beredda, här kommer premiären. FML!!!!!

Videokalas

Video av ihopklippta småklipp från Lanzarote.Bloopers från när vi spelade in Kyle.

Märkligt flygplansfenomen

När vi hade flugit flygplan i två timmar och landade i Tyskland hände en ganska märklig sak. Precis när planet hade bromsat in och vi rullade fram längs vägen för att åka till hangaren, jo då spelas en segerfanfar upp. "Dudi-de-du-diduuu!!"
Detta fann jag och min kusin mycket underligt, är det möjligen så att kaptenen har två knappar: en bra och en dålig?En grön och en röd? Eller möjligen en blå och en röd? Och när man landar bra och säkert blir det den bra, segerfanfars knappen. Men om man nödlandar i vattnet eller det blir en ordentlig jävla turbulens, spelas då en nedstämd melodi i moll, "dö-dö-döööm"?
-Ryanair är skumma.

--------------------------------------------------

En annan klenod
Min farbrors arbetskamrat, tillika bäste vän Mankan Lundström, har varit med om en riktig sjukt flygplansupplevelse. När dem var på nedfarten till att landa och ordentlig närmade sig marken, då råkade planet ut för en ordentlig turbulens. En luftgrop så pass stor att planet vände sig lutande 90 grader, så att flygplansvingen endast var en meter ifrån att slå i marken. Kaptenen lyckades snabbt få upp det och de klarade sig. Men en kvinna framför Mankan i planet skrev som in i helvete, och blev så rädd att hon både kissade på sig och sket ner sig. -Snacka om att bli skiträdd.
*trumavslut*

Hot Rod

Jag kände mig sugen på att se en gammal god och rolig film idag. En film jag sett många gånger förr men som jag återigen ville se. Jag körde därför upp filmen Hot Rod på TVn, gjord av The Lonely Island. Om ni inte vet vilka det är bör ni söka på youtube. Nu.
-
Jag tycker att filmen har en sån sjukt festlig handling: Rod är en amatör-stuntman och måste spöa sin styvfarsa för att vinna hans respekt. Men styvfarsan får ett hjärtproblem och orkar därför inte längre slåss med Rod, och för att överleva behöver han en hjärttransplantation. För att ha råd med denna bestämmer sig Rod för att göra ett stort stunt för att samla ihop pengar för att betala för operationen, så han kan rädda sin styvfarsa, bara för att sedan kunna spöa honom och förtjäna hans respekt.

Betyg av IMDB: 6,5
Men jag ger den fanimej en 9/10 inom kategorin komedi.

Saknar redan detta


Ärr av en örn

Dagen efter nyårsafton, med andra ord på nyårsdagen var jag med hela ressällskapet bestående av min familj, mina kusiners familj samt min farmor och hennes man på ett zoo. På detta zoo kallat Rancho Texas Park såg vi på en fågelshow. På denna fågelshow bevittnade vi bland annat en amerikansk vithövdad örn flyga över våra huvuden. Rätt som det var tappade den lite balans och grep därför tag i mig för att få tillbaka den, och flög sedan vidare. En örn högg alltså tag i min axel.
.
Jag sitter nu och skrapar upp det lilla såret för att jag skall få ett ärr, hur coolt är det inte att ha ett ärr av en amerikansk vithövdad örn liksom?
.
Ganska coolt tycker jag.
.

Now I'm feeling so fly like a G6

Förutom Katy Perrys 'Fireworks' och The Duck Sauce 'Barbra Streisand' är detta helt klart den låten som gjorde mig gladast under semestern. Lyssna och njut, sjukt tung.
-
- Poppin bottles in the ice, like a blizzard
When we drink we do it right gettin slizzard
Sippin sizzurp in my ride, like Three 6
Now I’m feelin so fly like a G6
Like a G6, Like a G6
Now I’m feelin so fly like a G6Crazy barman (Ivan)

Av de 14 dagar vi var på Lanzarote gick vi ut och festade på klubbar 7 dagar. Men sedan drack jag på de flesta av de andra dagarna också. Jag tror att jag hade två stycken vita dagar. Och jag har hört att alkohol bränner muskler, vilket jag tycker är lite sisådär halvtrisst. Detta kombinerat med två veckor utan träning och en sjukt oskön mage (sju talettbesök om dagen) gör att man inte går upp i vikt.

Men det var så underbart skall ni veta. Happy hour mellan 14-15 uppe i en helmysig bar på hotellet, driven av en galen italiensk bartender vid namn Ivan. Två drinkar och en och en annan gratis shot för 5 euro är ganska festligt.

Citat av Ivan:

-"The goode life, eeh!"

-"I like it better up here then down."

-"Me and my girlfriend is gonna jiggy-jiggy all day long. You know... knulla!".


Bildrace från Lanzarote

Fler bilder finns på facebook. Fick lov att göra två album nämligen.


RSS 2.0