Berwarldhallen

Ni minns att jag skrev att Nico brukar gå och lyssna på klassisk musik i Berwardhallen?

Jag ska följa med honom på det idag. Ganska sjukt, jag vet. Men idag ska de vara Mahler som spelas och de ska tydligen vara storslaget enligt Nico. Och storslaget kan jag gissa på är ganska fett, om man referar till storslagna filmmusiklåtar då dem också är klassiska liksom. Eller orkestersymfonier i alla fall.

Det här blir kommer nog bli en jävligt skev upplevelse.
Bulkmage

Nu jävlar går det uppåt mina damer och herrar. Jag börjar fan i mig toucha 73kg sträcket! För en månad sedan touchade jag 70kg sträcket, så det har gått fort. Jag märkte det idag att det syns när jag stod och pissade på gymmet då det är en spegel på toan och jag märkte hur min mage stack ut. Jag har fått den så kallade "bulkmagen". Det är inte så mycket fett inblandat utan mer att den är full och uttänjd. Blev fan i mig lite nöjd alltså!Vid mars förra året vägde jag också 73kg. Det är de tyngsta jag någonsin vägt. Då såg jag dock ut såhär:

Fyfan. Det gör jag inte nu. Jag är åtminstone bra mycket starkare än förra året så jag inbillar mig att jag har fått lite mer muskler sen dess. Hade ju mer fett då och vägde lika mycket, så då var de mindre muskler och mer fett. Nu är det tvärtom. Det är ju soft. Jag ska försöka fortsätta gå upp i vikt ända tills slutet av maj.

Idag sprangs det cooper-testet också. 2660m körde jag på 12 min. För att få MVG skulle man springa 3120m vilket betyder att jag behöver springa drygt ett varv mer än vad jag sprang idag till nästa gång. Det sjuka är att jag tror att jag kan klara det, av tre anledningar:

1) Jag höll igen idag för att kunna förbättra mig
2) Jag har inte sprungit på ett år men ska nu börja löpträna tills nästa test
3) Jag ska fan kötta på med vilja


Denna löpträning kommer ju dock göra att jag riskerar att gå ner igen.. Det vill jag inte, än. Så jag får äta på som tusan. Men det ska nog gå att hålla vikten. Sen två veckor innan sommarlovet slår jag till med en deff.

Läste idag på gymmet att kroppens temperatur påverkar mängden fett i kroppen. Fett är ju till för att skydda men också värma kroppen. Men om den redan har en hög temp behövs det ju inte lika mycket fett för att hålla den varm. Därför bränner kroppen fett om man är varm. Och jag har flera gånger hört att jag är väldigt varm, enligt folk. Kan detta vara en liten del till att jag har svårt att gå upp i vikt? Möjligt.

Gissa vem jag ska se nästa vecka...

Min mamma har länge tjatat på mig att jag ska gå med Nicolai och se på klassisk musik på Berwaldhallen då han brukar göra det. Nu i helgen när jag var hemma hos honom öppnade jag dock hans ögon för något annat..

Jag: Mamma, jag ska på konsert med Nico nästa helg!
Mamma: Åh, klassiskt? :D
Jag: Njaee.. Skrillex.

Nico hade nämligen sedan sett att han ska uppträda på Nalen och haffat biljetter, så nu ska vi dra och se honom. Kan ju bli ganska tungt.


Thåström


Bjuder er på en klassiker;  Fast jag inte sett dig på så länge Tänker jag på dig ibland Det var nånting som fastnat på mig nåt som aldrig helt försvann

Fick jag spela om partiet Fick jag chansen en gång till Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv

Alla klockor, körer Alla himlens orglar skulle varit för oss Alla trummor och trumpeter Alla sagor, alla under Allt på en och samma gång
Fast det var så kort romans var det nåt jag borde ha förstått Såna chanser kommer en gång bara Aldrig att dom kommer två

Fanfanfan det skulle varit du

Saknar lite träning

I morgon ska vi springa det ökända cooper-testet i skolan. Jag har inte sprungit på ett år och har alltid haft värdelös kondition. Till och med när jag spelade basket back in the days, det är ju ändå bollsporten man springer mest på.

Jag får bara gå på vilja helt enkelt, det är ju ändå bara 12 minuter man ska springa på. Sedan får jag ta tag i mig själv och börja gå ut och springa så jag förbättrat mig till nästa cooper-test om några veckor. Återkommer om jag lyckas med de, att ens orka ut och springa liksom.

Jag har inte gymmat på en och en halv vecka heller, det var så soligt på lovet så det blev inte av. I morgon drar även det igång igen, precis efter cooper-testet åker jag till gymmet. Kommer att få sån brutal träningsvärk.

Men de har jag förtjänat.

Är nöjd med att morgonvikten (kan skilja flera kilon från den och kvällsvikten) nu ligger över 70kg, de har den inte gjort på över ett år. De går uppåt!

Begravning

Lunch åts på Bangkok och jag tog självklart kycklingspätt med jordnötssås. Anledningen till att jag inte tar något annat är att de andra bara smakar som det på Kina-Thai Gården så det kan jag äta i skolan, de kan jag inte med kycklingspätt. Och jag älskar det alltså, ojojoj.

Vi åkte sedan till Ingarö Kyrka och begravningen var fin. Men också jobbig. Prästen sammanfattade gammelmormors liv och jag fick veta saker jag inte visste innan. Hennes systrar grät. Min mormor grät. Mamma grät. Och så vidare. Jag fick ett paket näsdukar av min mammas kusin och dem tog ganska snabbt slut om man säger så.

Hon kremerades, det är skönt. Då kan man tänka på henne på vilket kyrkågård som helst, det är ju så det funkar.

Vila i frid Iréne.Här var begravningen. Här blev jag också döpt. Känner ni igen det? De var där dem gifte sig i sista avsnittet av Solsidan.


Efter solsken kommer regn

Nu är påsklovet slut och man kastas in i vardagen igen. Det kommer vara lite märkligt att folk kommer komma tillbaka till skolan från ett påsklov solbrända. Det är inte ofta det händer liksom, om dem inte är utomlands. Som Marcus är, den jäveln. Men jag ska försöka slå honom ändå, även fast jag inte besökt WC på hela lovet.

Kommer man nu kunna gå runt i shorts i skolan? Jag vet inte det alltså. Om man tittar på SMHI tycks det som att vi varit med om något slags mirakel detta påsklov för från och med i morgon blir det sämre väder. Inte regn eller så men mer molnigt och kallare. Hoppas bara att SMHI har fel.


EVERY DAYIM SHUFFLIN

Fet. Detta är så underbart tycker jag. Denna video kommer enligt mig upp i musikvideo klass med Michael Jacksons Thriller. Det är en riktigt grym musikvideo alltså. Jag måste fan lära mig att dansa shuffle.


Många likes på Youtube

Kommer ni ihåg att jag blev nöjd över att jag fick drygt 60 likes på en kommentar jag skrev till Like a G6? Jag fick nyss reda på att min lillebror Joel brukar sitta och kommentera youtube-klipp och få in multum med likes. Eller thumbs up, som de heter på youtube. Till låten Invaders must die gjord av The Prodigy fick han 202 likes för kommentaren "Dislikers must die".

Måste erkänna att jag är en smula stolt.


BALE vs. DiCAPRIO

Häromdagen såg jag The Empire of the Sun vilket är den allra första filmen Christian Bale är med i. Efter det så wikipedia:de jag lite på honom och upptäckte lite saker jag fann intressant.

"Bale provspelade för rollen som Jack Dawson i Titanic, men avvisades eftersom Cameron inte ville ha två brittiska skådespelare som spelar amerikaner. Cameron valde istället Leonardo DiCaprio".

"Bale fick en comeback i och med rollen som seriemördaren Patrick Bateman i filmen American Psycho. Leonardo DiCaprio skulle få rollen men hoppade av och tog rollen som Richard i thrillern The Beach. Bale läste romanen för att veta hur Bateman beter sig i boken [...]" (vad som inte står är att han betedde sig som Tom Cruise gör i verkliga livet).


Bale var alltså tänkt som huvudrollen i Titanic, men DiCaprio fick den istället och sen var DiCaprio tänkt för American Psycho men hoppade av och Bale fick rollen istället. Tänk om det inte blivit så. Tänk om Leo varit Patrick Bateman och Bale varit Jack Dawson. Jag undrar hur världen sett ut då.


Hur vackert är inte det här från Empire of the Sun?


AVSKAFFA APRIL

Nu mår jag fan dåligt alltså. Jag ser de på facebook. Jag hör folk vara med om det. Jag upplever det.

Kan folk sluta göra slut i April? Vad fan är grejen? Alla gör det. Jag blir så jävla lack. Och framförallt ledsen. Jag ska ta mig fan avskaffa April.

Glad påsk

...På er. Min farsa fyller år idag, D'nice.

Min kamera är igen-sandad från Alicante. Får använda webcamen istället...

Familjen Flodmans chokladmousse

4msk oboy
4tsk grädde

Kötta på med oboy, häll i en skvätt grädde och blanda till en lagom krämig mousse. Kallas sedan urminnes tider av min familj för "geggi geggi", men jag lovar, det är gott.Jag klippte sönder mitt VISA-kort

Det är dags att gå Into the wild..


AVICII


Ni har hört någon av hans låtar va? Det "nya stjärnskottet" från Sverige, blott 21 år gammal är han, Tim Bergling. Hans artistnamn är dock Tim Berg, men de mest kända är Avicii. Jag gillar fan grabben alltså, framförallt de låtar han gjort under just namnet Avicii. Inte de under Tim Berg (gillar inte Bromance).

Han rankas som den 36:e bästa DJn i världen enligt DJ Magazines. Den rankningen fick han förra året, första rankningen han fått av dem. Jag tror dock han kommer stiga på den listan ordentligt tills nästa gång. De som chillar högst upp på top 100 listan är David Guetta, Tiësto och Deadmau5. Något lite halvsoft är dock att Axwell faktiskt ligger på plats nummer 10.

Han som ligger högst upp av alla är dock Armin van Buuren. Här har ni en låt han egentligen gjort men som Avicii remixat. Jag vet att de är 4 chords, men vad fan, tokskön ändå.

Avicii - Drowning

Avicii - My Feelings For You

Avicii - ID

And it won't make sense right now but you're still her friend


Chokladlunch


Jag lagade lunch till mig och lillebrorsan idag.
"Har du oboy i pannkakorna?" sa Joel.
-Japp, aldrig hört talas om chokladpannkakor, bitch? svarade jag.
"Är det.. Är till och med oboy i grädden? Försöker du bli tjock?"
-Ja...

Låt mig presentera två FETA grejer

...För er som är 18 år. På valborg spelar Rebecca & Fiona på Operaterassen med Congorock. Hur fett är inte de?


Sen har vi det här, Summerburst. En ny endags-festival som hålls i Stockholm den 4:e juli där Avicii, Dada Life, John Dahlbäck och David Guetta kommer spela.


Dags att boka biljetter snarast liksom.

Skylla ifrån sig

Jag lagade ravioli till lunch idag. Jag och min lillebror Joel slevade i sig varsin stor portion men min andra bror Morgan åt ingenting. Han tog istället två skålar yoghurt med motiveringen att han inte gillar ravioli. Inte ens ravioli med bolognese, som det var vi åt. Detta ledde till att jag fick lov att hälla ut ravioli i sopkorgen. Jag brände mig lite på kastrullen och råkade hälla hälften utanför. Jag svor för mig själv och började på en gång hitta någon att skylla detta på. Det föll sig naturligt att de var Morgans fel att de nu låg ravioli med bolognese på köksgolvet.

Men det var ju egentligen mitt fel, att jag inte ställde ut sopkorgen ordentligt och hällde ut skiten på rätt sett. Men jag skyllde ifrån mig. Vid den tidpunkten kom jag på att jag i princip alltid skyller ifrån mig. Det är aldrig mitt fel. I didn't do it, nobody saw me do it, you can't prove anything.

Det är skönt att skylla ifrån sig. Någon annan får skulden istället och man blir skuldfri. Felfri. Det är skönt. Det är så jag rullar. Har nog alltid gjort det. Men ibland tänker jag till lite. Tänker lite större. Men de jobbiga med det är när man kommer till insikt i kring mer seriösa sammanhang att, nej, det var inte ditt fel.

Det var mitt.


Chacka solglasögon

Jävlar i min lilla låda vad Sverige bjuder på fint väder, det ska tydligen rulla på såhär hela påsklovet. Jag har ta mig fan legat ute och solat tre dagar i rad nu. I APRIL? Vad händer, egentligen?

-Första dagen låg man där med en Singha.
-Andra dagen med en Ben & Jerry
-Idag med kladdkaka och mjölk.

Hur skall detta fortsätta?

Nåväl. Nu till det jag skulle komma till. Det finns två filmer där dem har, enligt mig, jävligt softa glasögon. Den ena är Fight Club och den andra True Romance. I den sistnämnda är det Elvis-brillor som Christian Slater använder. Både dem här paren är utstickande, nästan fula. Men sjukt coola på något sett också. Det skulle vara lite småsoft att ligga under solen dessa dagar med något liknande på sig. Tycker jag.


In Bruges

Ikväll visades In Bruges på TV4. Den var sjukt bra faktiskt, en riktigt skön engelsk film. Kan nog vara med på min top 10 lista. Den kommer upp i klass med Guy Ritchies filmer ta mig fan.

"De två brittiska yrkesmördarna Ray och Ken har stött på ett akut problem. Ett jobb går snett och dom måste hastigt lämna England. Deras chef Harry skickar dem på semester till den idylliska Belgiska staden Brygge tills situationen har lugnat ner sig. Ray hatar den charmiga lilla staden och det långsamma tempot och motvilligt går han med på att fördriva tiden med sightseeing. Ken å andra sidan störtförälskar sig i denna medeltidsstad. Då det efterlängtade telefonsamtalet från Harry äntligen kommer har den mystiska Chloe gjort Ray mer välvilligt inställd till att vistas i Brygge. Men vad Harry har på hjärtat kommer som en chock…"

Genre: Thriller, Komedi
Betyg på IMDb: 8,1/10


Klicka på bilden för att se trailern. Filmen är dock mycket bättre än vad trailern får den att verka.

Döden gör återbesök

Den 23:e mars dog min gammelmormor av naturlig död. Men jag saknar henne lika mycket för det. Jag var i hennes lägenhet förra helgen på fika hos min mormor som bor där. Det kändes väldigt konstigt. Fel. Jobbigt. Började nästan gråta, men de kunde jag ju inte, inför folk liksom. Men men.

Idag fick jag reda på att min morfar som bor i Skåne har fått cancer. Både i levern och i ländryggen och den sistnämnda är "elakartad" som det heter. Jag känner honom inte så bra, vi träffar honom bara vartannat år typ. Men ändå, jag vill inte att han ska dö. Jag vill träffa honom igen. Det är ju min morfar liksom.

Livet rullar inte på bra för mig just nu alltså... Alla bara bailar.

U should know better than fuck with me

Har under senaste timmen suttit, tittat och lyssnat på ett inspelat liveframträdande när Robyn köttar loss på Berns. Jag har fattat tycke för Robyn. Hon är ju ta mig fan grym!

Finns fortfarande på SVTplay om ni inte har nåt för er.
Festlov

Tidigare i veckan frågade jag Wille om vi skulle dra på utgång på fredag, igår alltså. "Jo de kan vi.. fast jag är ju ensam hemma hela helgen". Kort därefter var de bestämt, en fest skulle throwas. En födelsedagsfest till och med. Blev liksom lite spontant, hastigt och sista minuten, men de är nice!

Slutade med att man stod där och bjöd på sig själv som fan, dansade inför alla som bara satt i en soffa och skrattade. Bland annat Nemo. Kändes lite halv trisst att de var så, att folk inte flippade dem också. Man känner sig som en riktig pjäs liksom. Men men, jag hade ju kul ändå och fick andra att skratta så vad fan, alltid något.

Jag fyllde fan år den 26:e mars och har på något sjukt sätt inte varit ute än. Missöden har lett till att det inte blivit av än tyvärr. Men nu är de påsklov. Festlov. Nu vill jag fan ut. Några som är taggade på att visa mig Stockholms nattliv?

Warrior

Jag har inte sett filmen, bara den här trailern. Men den verkar grym. En mer "seriös" fightfilm om MMA än Never Back Down liksom. I huvudrollerna ser vi bland annat Tom Hardy (Rock n Rolla, Inception) så det kan nog bli grymt. Lite taggad faktiskt.


Kesella Vanilj

Kände för att tipsa er i natten om något underbart. Jag hade inte provat de förrän idag, men nu är jag typ fast. Kesella Vanilj! Vanlig naturell Kesella smakar värre än filmjölk enligt mig, men med vaniljsmak.. oj, det var fan i mig gott! Smakar som en efterätt liksom. Och de brukar ju användas till det också. Jag får tvinga någon av mina föräldrar att åka till Martin Ohlsson och köra detta i storpack, 400 kcal och 18 g protein, badäng.

Morgan skrämmer skiten ur Eddie

Det här tycker jag ni ska ta er tid att se. Min lillebrorsa skickar en länk till scary maze picture och lyckas samtidigt liveskype:a när han blir rädd. Och han blir så rädd att han slänger ihop datorn så att han loggas ut ur skype. Sjukt kul.


Sitter och dricker lite..

2 dl havregryn
4 dl mjölk
1dl jordnötssmör
1-2 ägg
2 msk kakao
3 msk socker

Mums.


Världens högsta byggnad

Följande inlägg är publicerat då David bad mig skriva detta.
Det här är världens högsta byggnad, Burj Khalifa. 828 meter högt är huset och ligger i Dubai. Men nu ryktas det om att Saudiarabien tänker bygga ett nästan dubbelt så högt torn.


Ramin: Senaste nytt hörni, dem kommer bygga ett torn nästan dubbelt så högt som Burj!
Christopher: Vart då någonstans?
Ramin: Haha... Nigeria,  höh ;)
Christopher: Men va, vad ska dem bygga det av? Pinnar och kottar?
Wille: Jävla svartbygge..!

Spjälkad nacke

Här är ett gammalt gott minne. Februari, hade varit med om en kraftig hjärnskakning som sagt. Låg där med spjälkad nacke och fastspänd i en bår. Denna bild togs av min lärare Björn precis innan jag skulle kräkas. Men jag var som sagt fastspänd och kunde inte röra mig, så dem fick vinkla hela båren så jag kunde spy i påsen ni ser där. Påsen som min lärare fick hålla.

Gott minne...


Träning hela veckan

Igår åkte jag och gymmade med Matte vid 20.00, vi körde bröst, triceps och mage. På något sett hann vi bara köra två bröstövningar och dips, och sen lite mage på det. Ändå var jag inte hemma förrän 22.30 och då hade alla gått och lagt sig, dem blev arga på att jag väckte dem... Ganska märkligt.
Jag lyckades pressa 80kg, de gillade jag. Sen körde jag en 3:a på 75, en 4:a på 70, en 6:a på 65 och slutligen 8:a på 60kg. Ett jäkla dropset helt enkelt. Ganska soft är det egentligen om man tänker efter då jag tre av seten lyfte mer än vad jag väger. Eller två i alla fall, sen ett bodypress-set.

Hantelpress efter de, inget nämnvärt.

Jag provade även på viktade dips, 10 kg. Vi körde utökade set vilket innebär att ett set är 8 reps + max + max med 15 sekunders vila mellan varje jävel. Jobbigt minst sagt.


Körde även idag. Rygg, axlar och biceps. I morgon blir det ben, sen bröst och triceps på torsdag och eventuellt rygg igen på fredag. Med andra ord träning alla vardagar denna vecka. Nice!


Bjuder slutligen på en hittils gömd bild från december 2009. De har hänt lite grann i alla fall. Skön frisyr också.

Hur studsar man i Alicante?

I Alicante var det inte som i Sverige. Alla hade inte en studsmatta på sin tomt, utan dem hade istället en pool. För att hoppa gjorde dem istället så att dem grävde ett hål i sanden och tröck ner en livboj. Sedan var det bara för dem att springa på den och studsa. Några gjorde volter till och med. Jag sprang fram till den och provade ett hopp. "Jodå" tänkte jag, "den här ger tillräckligt med studs". Jag satsade sedan på att göra ett nytt hopp, den här gången en flip. Jag sprang fram, hoppade, studsade och gjorde en framåtvolt med skruv (eller frontflip 180 som man säger in tha hood). Nailed it!

Men sedan fick jag inte hoppa något mer. Min lärare var rädd att jag än en gång skulle få hjärnskakning på skoltid. Haha, jag som hade ett europeiskt försäkringskort och allt med mig liksom. Här är en bild när jag är in action, ser ganska kul ut.

(C)2009 Benjamin Solem, all rights reserved

Vild lillebror

Min lillebror Joel är en liten grabb, lugn och stillsam. Gör inte mycket liv kring sig egentligen. Blir aldrig speciellt arg. Men ibland flippar han.

Detta gjorde han idag.


Och de här för några år sedan.


Båda gångerna var de för att Morgan skojade lite med honom och låste ut honom. Grabben ville in. Undrar fan vad som döljer de sig i honom egentligen...

Kommunikationsnäten tar över mina drömmar

Igår drömde jag om att jag sms:ade med en person jag brukade sms:a med mycket förut. Larvigt verklig dröm, trodde jag verkligen satt där och sms:ade, det var liksom inget övernaturligt över drömmen. Sen vaknade jag.

I natt drömde jag om att jag satt på facebook och skickade vänförfrågan till två personer varav den ena accepterade, sen satt jag och väntade på att den andra skulle svara. Inget övernaturligt över detta heller, trodde likväl då att de var verklighet. De skulle liksom lika väl kunnat vara verklighet, båda drömmarna.

Den senaste instämde sedan idag ganska bra gentemot verkligheten. Inte den första dock.
Lite knasigt dock, kan man ju tycka.


Jag är hemma

Igår morse vaknade jag med en stor törst. Jag gick upp, drack några glas vatten och somnade sedan om. Ett par timmar senare vaknade jag igen och kände mig lite trött men mådde annars bra. Jag hade undkommit en bakfylla och de kändes otroligt skönt. Gick ut och solade i den 26 gradiga värmen i 20 minuter innan det var dags för oss fyra grabbar att lämna Spanien. Två av dem andra i gänget mådde mindre bra. Särskilt den ena. En jävla spyflyga. Som jag förövrigt fick sitta bredvid på planet och som sov emot min axel.

När jag äntligen kom till T-centralen var klockan 21. Jag behövde egentligen åka hem för att duscha och äta men hade inte tid. Jag tryckte i mig tre cheese, droppade mina väskor hos Marcus och åkte med honom, Felix och Neil till Gustavsberg. Det var dags för fest.

I morse mådde jag också bra.
Fysiskt.

Varför är de flesta i Sverige högerhänta?


Sista dagen här nere

Idag var jag och Fröjd lediga medan 22 av 29 andra i klassen var på ett vattenreningsverk. Men inte vi! Istället gick vi och la oss på stranden vid 9.30 och somnade, vaknade en-två timmar senare. Ganska sköööönt.

Sedan körde vi lite strandgym (fanns möjlighet till chins och dip) och sedan käkade vi pizza. Bra kombination? Jag vet inte, kanske. Sedan vart de ännu mer sol och strandvolleyboll.

Temperaturen har förresten legat på 28 grader idag, hur har de varit i Sverige? Jag har nämligen hört att de varit storm där och strömavbrott... Jobbigt va!?

Glider runt, hänger runt, lånar pengar

Vår lärare är smått förbryllad över hur en så omelodisk låt kan fastna på allas hjärnor i klassen. Han undrar varför alla går runt och sjunger på den på våra utflykter. Han jämför det med att man börjar härma vad någon säger, citerar den och bara går runt och säga de.


Första gången jag hörde den höll jag med youtube-kommentaren. "Risigaste skiten jag hört på länge". Men nu går jag runt och sjunger på den, hela tiden. Rebecca & Fiona ju för fan. Gillar låten. Dock bara typ första halva, sen tröttnar man... Sen spårar den liksom, och blir tjatig.

It's always sunny in Alicante

Just nu ligger jag i min säng med datorn vid sidan om mig. William ligger i sängen bredvid och bredvid honom står en stor säng. I denna stora säng ligger Simon och slutligen Armin. Fyra grabbar i en källare, varsin dator (utom Simon, haha!) och trådlöst internet. Jag anar en lätt röd nyans i mitt ansikte. En skön nyans, en nyans som indikerar att jag varit i solen idag. En nyans som i morgon är brun. Simons är dock knallröd, hahah.

Temperaturen ligger på dryga 20 grader i skuggan så det är inget att klaga på, särskilt när solen står högt flera timmar längre än på den svenska sommaren, så det är varmare längre. Det är faktiskt ganska skönt här vill jag meddela. Förutom att de är en studieresa...

Vi var på deras skola idag. Jag fick lite perspektiv. Lektionerna var alla bara 45 minuter, vilket kan tyckas låta skönt. Men dem har även bara 45 min idrott. Och 5 minuters raster mellan alla lektioner, så dem har inte en jannes chans att hinna duscha efter idrotten. Inte speciellt lång tid på sig att byta om innan heller. Dessutom går småbarn där. Enda ner till treåringar. Känns som att man befinner sig på Ösbyskolan typ, fast enda upp till gymnasieelever. Och så har dem skolmat. De kändes lite som ett fängelse. Maten var serverad på en metallbricka som ser ut som att man är i ett fängelse. Eller de faktum att de är en mur och galler runt skolan, och man är inlåst under dagen. Lite obehagligt. Så fick man inte vara oanständigt klädd heller.

Svårt att tanna då.

Idag bär det av till Alicante


Klassresa en vecka i Alicante, Valencia, Spanien. Förutom att vi ska ägna dagarna åt studiebesök där dem endast talar spanska (kan inte spanska) och vi inte ens får dricka en jävla breezer (även fast man är 18år) så kan det nog bli soft. Bra mycket skönare än att vara i Sverige i alla fall. Jag kommer bo med tre andra från klassen hos en spanjor-dansk kille vid namn Marko. Havsvattnet skall tydligen vara för kallt för att bada i vid denna årstid, men temperaturen i skuggan kommer ligga på runt 20 grader så jag hoppas innerligt på att Marko har en pool.

Hoppas även att snön är borta tills man kommer hem, nästa lördag. På återseende gott folk...


...ARRIIIIIIIBBAAAAA!!!

RSS 2.0