Guide

"Up in the morning and out to school.."  - låter de nu mera när jag vaknar, alarm, tycker ja var lite finurligt.

I morse blev ja väckt halv sex, slängde i mig havregrynsgröt och fick skjuts av pappa till Mölnvik.
   Stod och sorterade i en och en halv timme, sen fanns de inge mer för mig att göra, vilket var trisst, eftersom ja då spräckt min sovmorgon för typ 130kr. Men men.

Sen har de inte hänt nåt annat på dagen, var ledig så jag har bara slappat vid datorn och sovit, inte värt att skriva om.

 



Fråga:
Eh.. Ja. När man sitter vid TVn och bläddrar egenom guide för att se vad som finns på TV för det tillfället, så händer det ofta att mina föräldrar fastnar för nåt helt jävla cp och säger "Åh, vad är det där? Kolla på i vad det där är för något!"

Och man kollar bara tillbaka på dem och ser ut som en fågelholk i 5 sekunder, sen dampar man loss och säger:
"Där havet slutar för Margeret!? Vill du ens spendera tid på att gå in och se vad de är för nåt? Ett svenskt jävla namn på nån engelsk skitfilm på TV4 film, och du vill se vad de är? Förstår du inte att de är skit från första början och bara struntar i det? Du vill se vad de är för nåt? Vad fan..."
   Och dem bara kollar tillbaka på mig och säger "eeh.. gå in på det och kolla vad det är, de kanske är kul".

Har detta hänt för er nån gång eller är ja ensam om att mina föräldrar letar på Guide efter program eller filmer med de tråkigaste, unikaste namnen?

Ha det bra.

Ledig

Immorn är jag ledig. - Fett skönt!
Men tyvärr så fick jag ett sms just idag där det stod en fråga, och frågan var om jag kunde tänka mig att jobba i morgon bitti. Jävligt bitchigt att säga nej kände jag, så jag svarade ja, eftersom det tydligen ändå inte skulle bli On idag, precis som Marcus föranade.

Så immorn ska jag upp och jobba vid 6.30, ser redan fram emot det.... Men cash är fräs, och de är slappt, jag ska nämligen bara sortera brev i ett par timmar. Men ändå, pajjar ju sovmorgonen något rätt räjelt.



Stod på ett kuvert när ja var ute och jobbade i sommras. Gay! ;D

Slappt

Skolan startade 10.15, slutade 12.15, najs!

Åkte till banken och hämtade mitt nya leg, och sen drog jag och tränade.

När jag inte förrän vid kl. 15 var hemma så gjorde ja nåt rätt vanligt - ja satte mig vid datorn. MEN.
Jag laddade ner en film jag hört Max säga är jävligt bra, och sen såg jag den. Och Max hade väldigt rätt.

Filmen handlar om två irländare som bor i Boston som efter att ha råkat döda 3 maffiagrabbar bestämmer sig för att börja döda alla onda dem kan hitta slumpvis.
Så har dem en homofobisk bögpolis efter sig, spelad av Willem Dafoe och så får man se jakten på dem och deras jakt på badguys, lite likt Dexter fast mer odiskret.
Filmen heter "The Boondocks Saints".

Se!


The Gastlight Anthem

Back in the days, på sommarlovet, när ja hängde i Skottland, så satt jag med kusinerna och glodde på Skottsk TV på hotellet i Edinburg, och då vare reklam för det här bandet på TV.

Jag diggade det lilla jag hörde och började skriva ner på mig själv vad dem hette och fyllde i det ett tiotal gånger innan jag kom hem och kunde skriva in det på Youtube. Men så hade jag stavat fel, och hittade inte det rätta namnet förrän nån halvtimme efter det.

Dem är rätt chill, kan hända att ja lyssnar på dem påväg till skolan ibland. Hade lust att dela med mig.



Halva de här bandets låtar skulle dock kunna vara med på "36 songs" videon, men ändå ;D

Sköna random texter

Idag har ja lagt märke till att de finns lite sköna texter lite här och var, visade på olika sätt för oss, typ klotter.
Den första hittade jag i ljushallen i Värmdö Gymnasium, den stod där mitt i skiten och ja kollade runt den om den hade nån fortsättning, men de ända som stod var det här. Den tycker ja var ganska rolig ;D Ni får gärna förklara vad den menar om ni är insatta.


Och sen den här, när man var klar på gymmet och går den där tunneln under motorvägen för att komma till Mölnviksrondellen, så ser ja den här texten klottrad på väggen.


Ja tyckte de var fräs att nån bara kände att den hade tid för att ställa sig och skriva det där, typ tja, lite vardagshumor till er som går förbi här. Tack.


Katarina Hissen

Lunch på Jerusalem kebab idag, såklart. Vi måste verkligen ta vara på det, för det här är den sista veckan vi kan gå dit, sen försvinner ljuset (Som Mange skrev i sin dikt) och vi får matkort och kan inte gå dit länge... Förfärligt.

Efter att vi käkat promenerade vi till Götgatsbacken och hamnade på en knasig väg, stannade för ett köp, sen märkte vi att vägen ledde till Katarina hissen, så vi gick ut där och njöt av utsikten. De är fan nice där, fast det kostade 5 kr att åka, och alla hade taskigt cashflow. Men en annan gång kanske, betala för att åka hiss, vem vill inte det liksom? Kul.


För övrigt så har ja än en gång sätt den sköna skräckkomedin "Shaun Of The Dead" med bland annat Simon Pegg i huvudrollen, som gör rösten till Buck i Ice age.
Och den här filmen är en klassiker, så om ni inte sätt den äre fan dags att ni gör det. Så fort som möjligt.
Tjaa.


Söndah

Idag har ja klippt gräset lite till, spelat Farmville och sätt på "The Proposal", jävligt seg dag måste jag säga.


Annars då? Jo, ja har stört mig lite på filmerna "Kommisarien och Havet" som sänds på Tv4 klockan nio varje söndag, för filmerna är tyskt gjorda med svenska skådisar så svenskarna har fått dubba sig själva - detta leder till att filmerna ser ut som nå jävla parodier tagna från Youtube. Och de sitter mina föräldrar och glor på, ja hajjar inte.


Brukar ni eller några ni känner använda uttrycket "...Höll jag på att säga"?
Till exempel "Hej vad fin du är - oj, ful höll jag på att säga"? Så säger dem det ändå?
Mina föräldrar håller på sådär hela tiden och de gör mig tokig, vad fan säger de det för om de kom undan och inte råkade säga det? Nån som förstår mig? Ja tycker i alla fall de är skumt. Dumt höll jag på att säga. Och de gjorde ja också.

Immorn börjar en ny vecka, jaaaa...
Hare bra, tja!

Ingen bra morgon

Blev väckt av farsan vid 8, tog en banan och började åka mot gymmet.
Men på vägen dit så springer en katt precis framför vår bil och vi kör på den, och så ser man i backspegeln att den ligger och sprattlar, vi åker tillbaka men då är den död.
De finns ett nummer på halsbandet så vi försöker ringa ägaren men ingen svarar, så vi drar och gymmar.

Efter träningen var det frukost på gymmet, riktigt gott ;D
Sen efter att jag åkt hem får pappa tag på ägaren och åker hem till dem med katten.
Tydligen hade deras förra katt också blivit överkörd för länge sen och deras hund förra året, se det var ju inte direkt kul. Och så hade hon barn på 2 och 4 år som hon inte hade lust att berätta för...

Sen när pappa kommer hem igen äre så vare dags för mig att klippa gräset, rätt jobbigt, för den rullar inte av sig själv, så man får trycka....

Alla morgonar är inte bra, och de här var en sån.

Tandborstning.

Nu när jag stod och borstade tänderna på kvällen kom ja tänka på några saker.
- Hur viktigt är det att borsta tänderna? För ja har vart ganska slarvig ibland, men aldrig fått hål.
- Varför är man så kåt på att stå framför spegeln när man borstar, ska man se bättre vilken tand? Eller?

Själv har ja en colgate 360, med tungskrapa och grejer, riktigt flashigt. Men reklamer är reklamer, den är överskattad.

Goddag på er

I morse var de idrott, och de var orientering som gällde. Först chillade jag på efter David och Adam men sen kom Wille och han hade fart, så jag hängde på. - Vi klarade de, 12/12 kontroller hittade vi och hade sen alla rätt när ja kollade, så de är ju najs. Men fyfan va de var jobbigt, backträning i en timme typ.

Random fråga:
Om ni har några sköna bilder på mig, lägg gärna upp på facebook, så jag kan skaffa nån ny profilbild. Vete fan om de är många som går runt och fotar mig men nån kanske? Skulle uppskattas.


Tjaa

Whadup?

Det speciella med den här dagen var att ja hade 4 timmars rast. Mm... första två hände de inte mycket alls, men på dem andra två vare Kina Thai Gården som gällde - pannkakor med sylt och grädde, hur fint som hels, inte som myten om dem. Inge ostigt liksom.

Sen då? Nee alltså. Ni får insperera mig så ja har nåt att skriva om, de ända ja tänker på just nu är typ...
Att det är löning immorn, så de börjar bli riktigt dags att köpa en MacBook, skitfräs ;D

Rånare

Jag fick nyss reda på att ett antal personer stal en helikopter i morse och sen åkte och landade med den på en byggnad. Där hissade dem sig ner i huset och lyckades på nåt filurigt sätt sno åt sig en jävla massa pengar.
Pengar från alla bankomater i Sverige!

Så med andra ord, dem där jävlarna snodde min löning!

- Iof så fixar ju banken nya pengar till en, men ändå.
Får se om polisen får tag i dem, men me så mycket cash lär dem ju fly landet fort som fan.
Värsta hollywod-film stöten. Action, ojojoj.

De var allt från mig idag, hare!

Biffar

Hittils har jag bara en som röstat på "trekantsfrågan" och därför leder nej-sidan.
Men röstningen är fortfarande igång.


På tal om de här med biffar, när dem blir det innan filmer och får värsta kropparna på bara typ 3 månader, hur lyckas dem?


Som den här snubben, Ola Rapace, när pappa skjutsade honom över sjön somras så var han ganska tanig sa pappa. Kolla nu liksom? Iof så står ju kanske svaret framför honom, men ändå?



Eller den här sköna killen från The Proposal, Ryan Reynolds, som också pumpade upp sig på bra 3 månader.

Min fråga är: È de bra för kroppen när de går så snabbt?
Ja eller nej?
Svara på både det och trekantsfrågan, då blire fräsigt.

När man inte har nåt att skriva om

Från början vill ja skriva om nåt ämne, nåt intressant, typiskt bloggigt typ.. en fråga till er eller nåt.
Men ibland, dagar som denna, så kommer ja inte på ett skit att ta upp.

Då utgår jag från bilder på mobilen, så nu ska vi se vad jag får fram....


Jo, om man är i Slussen ska man inte göra nåt olagligt. Igår så upptäckte vi att de stod runt sex bilar och gömde sig lite busigt ovanför terminalen. Tänkt på't.


Nu äre natur för full gång, igår vare som sagt fyra timmars labb och idag var det en och en halv timme till, men man får ju klä ut sig till Einstein vaje gång, de är ju ett fett PLUS. Ovan är en bild på Wille som posar.




Seg dag

Vaknade vid typ halv 8, såg på ett avsnitt av Andra Avenyn och hade de morgonmysigt.
Sen vare dags att åka till skolan och var framme vid 9.30. Där får man reda på att man inte börjar förrän 13.15...
Jäffla skit! Så vi drog till McDonken och ja köpte mig en McFlurry, sen gick vi, som då var Wille, Marcus och Dansken, vidare till Hellstone på götgatan. Vad vi gjorde där vete fan, kollade på 12 strängade gitarrer typ.

Efter att vi sagt farväl till både Marcus och Dansken som inte ens hade lektioner på dagen, gick jag och Wille till Taco bar och ja betalade med skjortan. - 68 spänn gick en Nacho de Luxe på, och så fick man inte ens läsk. Men gott vare i ändå.

Resten av dagen vare labb. Kemilabb. Ojojj. Fast lite intressant vare kan jag nästan medge. Eller.. ah lite.

Annars då? Skolfoto immorn, dags att kamma sig, som min knasiga mentor Björn säger.

Hoffmaestro

I helgen såg jag en lagom underhållande svensk film när ja hade det slappt.
Filmen hette "Stockholm Boogie" och handlade om kusinerna Jerka och Hoffe som är ute i Stockholm en natt och festar på några olika ställen medans Jerkas galna ex-flickvän åker runt med "streetracer-raggare" för att hämnas på honom.

Ena huvudrollen spelas av sångaren från Hoffmaestro&Chraa, Jens Malmlöv!
Och själva filmen är regisserad av bröderna Lindgren från Hoffmaestro&Chraa.

-Detta är att fira, för att typ 80% av soundtracket är då dem som lirar, och de är genom den här filmen som dem fick skivkontrakt och blev kända.


Nu vet ni det!

Trekant

Ja har tänkt på de här med trekanter. Nej. Inte sånna.
Men du vet biffiga snubbar, som bara är biffiga där uppe, typ brösten och armarna, så dem ser ut som "trekanter". Hade en disskution om sånna i idag, och min fråga till er är:

Är det nice med trekanter? Ja eller nej?
Svara på det, så blire som en poll. Kanonkul! ;D


Nacka Forum

Var i Nacka Forum hela förmiddagen idag för att handla lite fashion. Typ.
Sprang runt jäkla länge men hittade inte så mycket ändå.. nästa gång blir det stan.

Kladdkaka på kvällen nice nice... orkar inte skriva nå mer, men immorn blir de nog ett inlägg eller två, hade bra, tjaa!

Modeblogg?

Dem kändaste bloggarna är väl typ modebloggare, eller är jag ute och cyklar?
Så här är mina modetips!
Haha, nej nu drev ja. Eller?

Jag har lust i alla fall lust att berätta vad jag tycker att man inte ska ha på sig.

Here we go:
*Gymnastikskor
*Gladiatorskor
*Läderstövlar
*Upprullade chinos
*V-ringade tröjor (killar)
*Randiga vantar
*Byxor som sitter för högt upp

De här var allt ja kom på för tillfället, men kommer säkert lägga till fler saker så fort ja kommer på några.
Ah.. ni får tycka vad ni vill, men såhär tycker jag. ;D

Idag?

Tjaah läsare, vad händer idag?
Och vad hände i skottland? Jo.


Tatueringar

Ja funderar på den här grejen med tatueringar.
Ska man skaffa en eller inte, ska ni?


Man måste ju då i så fall hitta nåt man verkligen gillar som man är beredd att bära hela livet, de tycker ja verkar vara ett ganska... säriöst val? Eller?
Vad ska man då skaffa i sånna fall? Nån snygg text med nån bra handling, typ?

Inge bilder på nån vill jag ha i alla fall, verkar ju bara dumt? Att se den personen där hela tiden, man kanske inte gillar den personen om 10 år? Eller om det är någon släkting som dött, att bli påmind hela tiden, nej tack.

På alla dem här Ink- programmen så sitter ju alla dem där nissarna och frågar kunderna varför dem ska ha just den tatuering, vilken anledning man har.
Har alla det? Har ens typ hälften av alla det? Verkar ju lite klyschigt och ba "ah, men jo, det är så att jag utvecklades i livet och vill därför ha en fjäril som representerar det"...haha, eller nåt?


Den här mackan tatuerade ju fan en tant in på Miami ink för ett antal år sen, för att hon tyckte det såg ut som att Maria Magdalena är på smörgåsen, och har åkt runt och predikan om den här för folk?
Sen tatueringen som hon fick, blev inte ens lik, skitful! Snacka om tabbe.

-Om jag tatuerar mig är ända anledningen att jag är 18 år.

Idol 2009

Ja måste säga att jag tycker de är rätt instressant i Idol det här året.
Två st från värmdö gymnasium har sökt in, varav en faktist gick vidare!

 
Robert "Häggen" Häggström..



 Jenny Eijdercrona, gick vidare!



En annan nice grej med idol är att "Vilde Nils" är med i år igen, och ja har för mig att han gick vidare han med (y)

Tidigt

Började inte förrän kl.10 i morse och lektionen bestod utav att man skulle sitta och lyssna på en professor från Stockholms universitet som snackade om matematikens historia. Jahapp.

Efter det var det bara tyska, sen var dagen schlutt! Hur fräs är inte det?
Åkte hem, hoppade studsmatta käkade havregrynsgröt... men vad gör man nu?
De är frågan det.

Ja fick lära mig att de vi lär oss inom matten i nutiden, den mattens grunder finns de inga bevis för att det är så.
Att räkna ut en rektangels area så som vi gör finns de egentligen inge bevis för att det stämmer.
Wtf..?


Unicef

Ni som gick i samma klass som mig förut, 9a1, kommer ni ihåg att ni i smyg anmälde mig till unicef som världsförälder?

Nu är det fan så att ja får brev från dem hela tiden där dem skriver
"För en tid sedan fick vi en intresseanmälan från dig om att bli Världsförälder.
Kan det vara så att du har några frågor eller funderingar eftersom din anmälan inte har kommit ännu? Jag hoppas att du i sådana fall hör av dig till mig."

Och så skickar dem med massa bilder på fattiga människor dem tycker man ska hjälpa.
Vafaan? xD

Nu är det dags att stå emot, att maila och säga att ja fan inte ska bli nån förälder. Inte än i alla fall.

Kebab

Jag var ju smart och hade med mig matsäck idag. Men vad gör ja när det är lunch?
Jo, ja följer grupptrycket och drar in på Jerusalems kebab.

Men fan, egentligen, man kommer inte kunna gå dit sen när man har matkort, så de är ju bara att passa på.
Men känns ändå synd att hela tiden käka samma mat...

 
Hur onyttigt är då kebab? En smaskig rulle?

Jo enligt vissa är det ju bara att skippa såsen så blir de nyttigt, men andra säger brödet också och vissa säger till och med att köttet är onyttigt då det är massa olja inköttat. Vad ska man tro?

Om ni har nå svar, kommentera.
Peace.

Vet ni..

Visste ni att Darth Wader är svart?


Oj vad menade ja där egentligen, de ser väl fan vem som helst att han är?

Eller va menade ja?
Jo, ja menade att han som gör rösten till Darth Wader är James Earl Jones.
Och James är svart.


Fanimej

Ja skulle göra matsäck tills immorn, för att spara pengar liksom, och gjorde pannkakor.
Men fan, morsan har slängt den bra stekpannan för -"att den var gammal och trasig" och den ända pannan som fanns kvar fastnade var ända pannkaka i, så alla revs sönder och blev en jäkla hög med små bitar.

Dessa bitar värmde ja i ugnen, sen la ja på sylt, och täckte över med den ända lyckade pannkakan - Shit, en pannkaks-paj.

Annars då, bilen går bra?

Värmdö VS. Kärrtorp

Guten tag!

Hade det jäkligt tight med tiden på morgenen, men smet in 3min innan ja började. Ninja.
Datorkunskap, lärde mig Powerpoint - Kan ju faktist vara bra att lära sig nåt nytt, till skillnad från typ word?

Drog till Kingstown vid Skanstull och käkade lunch, men ja tyckte inte att de va värt 60kr, även om man fick med dricka. Ja ville ha Jerusalems kebab ;D

  
Then off till Zinkensdamm för att se på när VGY skulle möta KGY i 3 fotbollsmatcher.

Dem ända som vann var lärarna, sen för resten blev de förlust.
Men en ramsa stod stark, även om vi förlorade:

Vi har matkort,
det har inte ni!
Det har inte ni!
Det har inte ni!


Kommentarer

Tjaa, idag har ja uppdaterat mycket, lagt upp Youtube filmer osv, och som respons vill ja ha kommentarer.
Och inte BARA av samma person hela tiden, nån annan kan väl droppa en text också, eller?

De skulle i alla fall va fräs.

Kolla va ja hitta, Ismen har gjort om The Passenger, haha.


Igår

Vaknade hos Erik, spydde lite, drack Cola, gick till hans busshållplats, spydde lite till, åkte till Ålstäket, träffade Morre som också skulle hem, spydde lite på bussen, kom hem, gick och la mig, spydde lite och somnade i 4 timmar. Inte så fräs...


På eftermiddagen åkte vi med familjen hem till våra vänner, och middag, chillade och såg på film, mådde typ i stort sett illa hela dagen, så de var lagom att inte göra nåt alls, typ.

Det här gick jag och Wille runt och sjöng på hela dagen i fredags, både på skoltid och sen senare, hur skön som helst?


Nollningen

Åkte mot slussen och var där typ halv nio, och trodde att ja var jätte försenad eftersom de skulle börja sju.
Men ja var visst på samma buss som Erik.  
Och Wille hade somnat hemam och var därför ännu mer försenad än oss, så vi satt där en halvtimme på Gullmarsplan och väntade in honom.

Efter 20 minuters letande hittade vi folket, men fick till vår besvikelse se att den ända 1:an var Niko, och alla från Sam-Bet och Sam-sam hade fegat ur.
- Så vi var alltså 4 ettor som skulle bli nollade av 15 tvåor, whadup?

Men tydligen var vi försenade som fan tyckte dem, så dem flesta grejer vi skulle göra skippades, och vi körde bara tre lekar, vilket jag och Niko hela tiden vann, så Wille och Erik blev äggade två-tre gånger ;D

Sen drog vi till en fest med tvåorna hemma hos nån i Londonviadukten, och sen drog vi upp på Fåfängan berget och träffade Matte, Casi och Skrållan.

Sen efter att dem försökt bli fulla genom att blöta en tampong med vodka och stoppa upp i armhålan, drog dem hem och vi gick tillbaka till festen i Londonviadukten.

Där gick ja in på toan och däckade, och kom sen hem till Erik där ja fick sova över.

De va en jäkligt knasig kväll.
 

Spelning på fredag

Åkte till Gustavsberg precis efter skolan och satt och chillade utanför musikens hus 30min, sen åkte jag hem, tömde väskan på idrottskläder, slängde i mig frukost och drog tillbaks.

Tydligen var det "Magic Night" där på ute-scenen och de var sammanlagt 6 band som skulle lira.

Först ut vare Artificial Me, och därefter Killerqueens, sen No Excuse.
Däremellan gick vi runt i Gustavsberg och flummade, drog in på Speedys och letade filmtips.

Sen 19.30 Vare dags för Plural, och vi öste på, och najs vare ;D

Därefter vare dags för mig att dra och missade då därför några bra band, bland annat Rapokalyps som skulle vart kul att se..


Fredags

Första lektionen var idrott, fotboll på Enskede IP.

Efter lektionen ska vi byta om och hittar tillslut ett omklädningsrum men så kommer ett fotbollslag med 95:or in där hälften består av små turkar.

Vi: Vi har fan väntat på ett omklädningsrum länge, vi var här först stick!
Ungarna: EEY, nej fan, vi var här först, stick, vilket gymnasium går ni på?
Vi: Vi går på värmdö Gymnasium, vadårå?
Ungarna: Värmdö? EEY, jävla bönder, va fan gör ni här? Gå hem och mjölka.
Vi: Vad fan, de är inte landet, de är skärgården, och de är fan så mycket stekigare än Enskede.
Vart kommer du själv ifrån?
Unge: Jag kommer från din kuk!
Vi: Min kuk? Kuk? Men, då betyder de ju att ja satte på din morsa? Haha.
Unge: men käften..!

Senare på dagen vare både NO-prov och Matte-prov... tungt.

Sen

Efter skolan åkte jag dundermätt till gymmet med Niko och lyfte skrot.
Ja tycker de låter lite skumt att säga så, men kommer ändå börja säga så, för de låter fräs.





Här är skönaste klippet från Idol igår, för er som missade det.
Grabben borde bli skådis.
Hårt är bra.

Välkomna alla till Pizza Hut!

Ät-tävling idag!

Vi drog ett jäkla gäng med grabbar till Pizza Hut för att dra månadens ät-tävling.

Nu kommer jag säkert missa några namn men, de var:

Jag
Wille
Marcus
Lill-Erik
Matte
Tobbe
Strömma-Erik
Adam
David
Axel

Buffé på 79 kr dårå, man får ta hur mycket mat och dricka som man vill, perfekt upplägg.

I början drog alla ifrån mig och låg på 10 slize medan ja kanske var på 4, sen sen där vid 10-14 slize så gav alla upp utom jag och Wille, och jag knappade på.
Men när jag hade fått i mig 17 och han 18 så hällde han salt på min 18:e slize medans jag hämtade dricka.
När jag då käkade upp den slizen tappade jag matlusten, håll på att spy och gav upp.

Wille slängde i sig en till och kom då upp i 20 slize.

10 st slize är en "Pizza Hut- Pizza", vilket typ motsvarar 2 vanliga pizzor.
Så vi fick typ i oss 4 pizzor alltså, fyfan va ja känner mig cp efter det.


....True Story.....


Det här var då dagens stora händelse, och de här hade vi planerat i flera dagar.
Helt enkelt bara en annan dag på VGY.



Skeppdalström

How U doing?

Efter skolan idag var det fort hem, käka banan, packa grejer, ta moppen och åka till Jocke.
- Det va nämligen rep.

Vi körde på med den nya låten, så den satt. Sen vare fan inte mycket mer vi gjorde, gick ut och satte oss och snackade om lite va som helst.

En chill eftermiddag i Skeppdalström, helt enkelt.

Nu ska jag se på Idol.

  



Insparksfesten.

Whadup?

Igår var det insparksfesten! Så efter skolan, åkte man hem, slängde i sig mat, och vände tillbaks.

När ja kom dit var det redan i full gång, och folk var utklädda till galna saker, i allmänhet.
Dem skönaste tyckte ja var Mellanmjölk och Axel som var helt klädda i grönt, grönmålade, och som ni då kanske förstår, föreställde..... gräs.

Själv var man då Djungel George, men det var inte mer satsigt än att ja gick runt i badbrallor och hade ett målat rivsår på bröstet.

Anyway, så spelade några band, några dansade samba, några andra spelade trummor (dock 10min för länge..) och det skönaste bandet var "Det svarta manifestet" som ja trodde var 3 pers från Mirakelkuren, men de var de visst inte, dem var tydligen seriösa? :S

Efter det där drog vi till Skanstull och promenerade bort till en riktigt jävla läskig kyrka, där alla sam:are satt och krökade. Men där stannade vi bara i högst en halvtimme, sen var det hemfärd.

Snubbe på tunnelbanan: Du, du är ju för fan GRÖN!
Axel: Haha, ah det är ja minsann!
Snubbe på tunnelbanan: Haha, faaan va najs!

  


Det svarta manifestet


I morgon

Fan, nu är ja back 50 kr vad de gäller rikskuponger, så måste ha matsäck någon dag i skolan. Ojoj.

Immorn är det insparksfest på VGY, och man ska klä ut sig till nåt som har med..wait for it... Djungeln att göra!
Wtf? Vad ska man klä ut sig till då undrar ni?
- Ja det undrar jag också.

Men ja tror att det blir Tarzan. Men ha inga förhoppningar, jag har inte hittat nåt höftskynke än...

Trisst

Va händer nu egentligen, när sommarn är slut? Man kan ju inte bada längre, ja tycker att allt blivit så tråkigt sen dess..

Inte tråkigt kanske, men tråkigare. Nån som hänger med?

Filosofi

Jimmy och jag satt tidigare på Donken idag och vi började diskutera om att vara dryg.
Om man t.ex säger "häftigt" till nåt låter det drygt. Aight?
Om man då säger ännu mer positiva saker, typ "oj shit, va häftigt" så låter det ännu drygare.
Men det är ju också drygt och bara säga "okej", eller "jaha" eller nåt, och drygast att inte säga nåt alls.

Så vad fan ska man säga? xD
Den jäkeln som kom på att vara dryg alltså, rackarns skinnisse..


Bangkok

Jag och Jimmy åkte till Mölnvik efter repet och där träffade vi folk. Med folk åt jag, Gabbe och Emmy mat på bangkok med, jäkligt gott - Chicken Satey!

Sen drog vi hem till Emmy där vi såg på skräckfilmen "The last house on the left" som enligt oss var ganska brutal. Jimmy fegade ut efter halva filmen, tyckte ja var ganska roligt. ;D

Men ja är inte dirket mycket för skräckfilm, ja menar - att sitta och blunda halva filmen, vad är det för vits?
I och försig så var den här inte en sån film man satt och hoppade till hela tiden, den var bara slashig.

Åt äppelpaj med glass på när ja kom hem, fräs!

Repetition

Först och främst på dagen åkte jag och morsan till Värmdö marknad, där jag tog ett "Pass/ID kort" som ja skulle ha till mitt future ID.
Bilden blev lite knäpp, jag ser typ trött och förvånad ut, men man ser ju att det är jag, så varför klaga?

Sen åkte vi till mina två släkttanter, mormor och gammelmormor och kollade på kristallen, trevligt, trevligt.





Plockade upp Max vid grisslinge, åkte till Jocke, repade på nya låtar osv. Det behövdes, under sommarn har vi inte repat nån gång medans vi haft typ 3 spelningar, haha.

Nu blire spelning på fredag som vi ska repa till, och sen senare den dagen kommer ja dra på nollning.
Hörde att Sam/Ekonomi:arna stod i underkläder och blev nedsmetade med kaviar. Aight.


Dyr tegelsten..

Igår köpte jag en miniräknare. Och inte vilken som helst. Nej, utan den som skolan krävde att vi behövde. Och det är inte bara en miniräknare, utan en grafräknare.
I princip är det ett stort monster, en tegelsten på 0,97kg som jag fick lägga 1120 :- på.

What's happening?


Råna?

Om ni fick råna någon transportbil,
och det inte var en pengabil,
vad skulle ni då råna för nån?
Tänk efter noga,
om ni såg en lastbil av just "det där ni vill ha",
och ni fick det som en önskning av en ande (?)
att råna den och inte ta några konsekvenser,
vad för slags lastbil skulle det då vara?

Mitt svar är enkelt:

                                                                        
<

Tyvärr har ja nu smakat på en glass som inte var prisvärd av Ben&Jerrys, och det är den här man kan köpa i GB-glassboxarna, Wich eller vad den heter?
Trodde den skulle vara smaskig eftersom degen är gjord av "Cookie dough" men nej..


Nu vet ni det.


How' U doing?

Kebab, kebab, och åter kebab. Kanske finns en risk att man faktist tröttnar på det? Vem vet, vi får se. Idag blev det lite variation i alla fall, jag åt.... pizza ;D

Nu är det äntligen så att 2:orna har börjat komma fram till oss och fråga om nollningen, och då har det dykt upp några sköna citat från dem i min klass. Här får ni dem skönaste:

Citat 1.
"Hej, vill du bli nollad"
- Ah visst, när är det?
"Nästa fredag!"
- Åh, okej. Ska man skriva under på nåt?

Citat 2.
"Vill ni bli nollade? Asså vi kommer inte vara så elaka"
- Ja visst, men ha inget med mjölk att göra!
"Mjölk? Okej, nejdå, vadårå?"
- Jo det är så att jag är laktosintolerant..



Filmtips:
Här får ni ett filmtips också, såg filmen igår och jag tyckte att den var väldigt fräsig.
Det var typ en ungdomsthriller med några sköna skådisar, och filmen heter "Disturbia".
Se den!


 

Jadu..

Vaknar upp vid 9, gör frukost, ser på film gör lunch, ser på How I met your mother, och drar sen iväg till skolan, började inte förrän 13.15.
Men! Det var en "poängjakt", vilket betydde att alla 1:or skulle springa runt och leta upp fåniga saker, som en tampong, en halvt uppäten morot eller en alkis, visa upp det för våra "faddrar", och tjäna poäng.
Jag bailade på den här grejen och gick bara runt och chillade, sen när jakten var över, 14.15, så fick ja reda på att vi slutade efter det.
Vafan!? Skojiga snubbar som planerar dagen...

Så jag drog och tränade efter skolan, handlade mat med morsan, hämtade Morre från tennisen, kom hem och gjorde Tacos. And that is how you do it, baby!

Klockan nio kommer filmen "Accepted", hare bra.

RSS 2.0