Igår då

Ja som det brukar vara var det stelt till en början då man inte träffat kompisarna på drygt två år. Det sjukaste var att lillbrorsan Tom -95 var runt 170cm förra gången jag träffade dem, men nu var han fan 193 cm typ.
Isbrytaren var Modern Warfare 2, inga som helst konstigheter där att man sätter sig och börjar skjuta varandra fiktivt tills man kan börja snacka ordentligt med varandra.
.
Storbrorsan Henrik -94 då som jag nämnt som "barndomskompisen" i tidigare inlägg berättade om sin avsky för trottoarskanter. Han hade nämligen förra året fått sin moppe den 9 och kraschat den 20 augusti, vilket ledde till att han bröt vänsterarmen och högra knät slets om och blev helt fuckat och kommer aldrig riktigt bli okej. Men moppen fick knappt en skråma, så han "offrade sig" för den ;)
.
Han kom in på SÖS på en torsdag, veckan innan löning och då var det tydligen en massa misshandlade det sprutade blod om, knarkare och horor. Någon fick tydligen en live-show bakom ett draperi som han låg och såg på utan bedövning i kroppen ett halv dygn.
Undrar hur fan det är där en fredag då man precis fått löning? Ojoj..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0