Bantning..?

Råkade komma in på någon slags "bantningsblogg" idag och blev en smula bekymrad.
Som frukost skrev den här tjejen att hon åt en halv dl yoghurt och frusna hallon, och lite aloe vera-dryck till det, som tydligen tillsammans blev 149 kalorier.
.
Om man cyklar spinning i 10 minuter bränner man ju mer kalorier än det?
Okej, visst, det är nice att folk tänker på vad dem äter och håller formen, men de håller fan på till att gå till överdrift kan man tycka..?
Jag är ju ioch försig inte den minst kräsnaste snubben i världen, men vad fan, skaffa rätt ideal, Heidi Montag och Nicole Richie t.ex, vad är de för slags förebilder?
Och visst att Victorias secret-tjejerna är snygga, men det kan inte bara vara jag som tycker att dem faktiskt är lite för smala?
Jag kommer ihåg i somras, när jag satt och hade det lite segt på segelbåten i Skottland och började läsa min tjej-kusins skvallertidningar, ni vet alla dem där kända, då stod det att idealet höll på att vända och att tjejer började bli lite mer normala.
Men hur länge höll den grejen, en månad, sen var det back on track?
.
Och varför har Hubbe då denna åsikt mot för smala tjejer? Jo det har jag nämnt förut, men det är i alla fall för att boobsen blir platta och "urpumpade" om tjejen är för smal och detta upptäckte jag i somras när jag såg Jamie King jäkligt smal i filmen "White Chicks" och sen plötsligt mycket hetare i "Fanboys" och då kom jag på vad anledningen var, och de är det jag skrivit hela inlägget om.
Nu ska jag käka pannkakor, ha det fint (;

Konsten att plugga

Jag vill kunna, men kan verkligen inte plugga. Skit alltså.
I morgon har vi egentligen världens slappaste prov då man får ha med sig alla anteckningar och studieboken på provet och bara sitta och skriva av, men grejen är ju att man ska samla på sig en massa fakta som man bara kan skriva ner på provet sen. Har haft 2 veckor på mig att göra detta, men har jag gjort något? Antecknat lite på lektionerna kanske, men har jag gjort något mer? Nej...
.
Tips: Alla ni 94:or som funderar på vad ni ska välja för inriktning och typ har "blockerat" valet att ta NV för att "de är tuffaste jobbigaste skiten att ta" - tänk om.
Jag vet inte hur det är på alla skolor, men NV är fan slappare än Sam till och med. Och egentligen borde man inte säga till och med, för dem har tydligen späckat med läxor hela tiden och dagar från 8.30-17.00.
.
Så jag tycker det är jäkligt skönt att jag kom in som reserv på den här "köttiga" linjen.
Auf wiedersehen.

Inlåst

Den här helgen har jag varit inlåst hemma, ett förtjänat straff antar jag. Men bara för den här helgen, så det är inte så farligt. Ska ju ge farsan typ 800kr för ett glasbord och ett trasigt duschmunstycke (GB..?) och dessutom har jag städat huset på alla möjliga sätt, dammsugat fyra gånger (bland annat idag) skurat golven två gånger och skrubbat alla möbler, så nu får det fanimig räcka.
.
Idag har jag i alla fall bastat hos mina grannar, drack läsk och åt ölkorv, jävligt trevligt må jag säga!
Sedan kom dem hem till oss och så "delade" vi middag med varandra, så det blev en riktig pang-buffé med vitlöksspeckad lammfilé, oxfilé, råstekt potatis, rödvin - och bearnaise sås.
Underbart.
.
Ikväll blir det nog till att se "Number 23" med Jim Carey, och immorn blir det SO...
Peace.

Dagens i-landsproblem

Apple's produkter skall stavas rätt med små bokstäver där det ska vara små, och stora där det ska vara stora.
Ex:
iPod
MacBook
iMac
iTunes
iPad
osv..
.
Jag stör mig på när någon skriver Ipod eller något liknande istället för iPod, det kan kännas helt onödigt för er och det kan jag förstå, men jämför det med när någon skriver ett namn med liten bokstav, t.ex bob istället för Bob.
Rätt ska vara rätt.
På återseende.

Drömmar

God morgon på er!
Jag vaknade nyss, och kom ihåg vad jag drömde!
-I alla fall var det vår, solen sken och jag var lycklig. Sedan började det snöa, så jag klev ut ur mitt hus och kände de små fluffiga flingorna av puder falla mot mitt ansikte och jag drog upp min mobil ur fickan för att fota mig själv med snö i mitt face?
Sen kommer jag ihåg att jag skulle försöka fota Morre också när han stod i badkläder ute på den gröna gräsmattan som mer och mer fylldes av glänsande pudersnö...
.
Ska nog försöka börja anteckna det jag kommer ihåg av mina drömmar så fort jag vaknar, kan ju bli en riktigt skön "©" historia faktiskt!
.
Extra info: Om man mitt i en dröm kommer på att det är en dröm, ja då jävlar händer det grejer för du kan man ju i princip själv bestämma vad man ska göra.
Vid några få tillfällen har jag faktiskt kommit på mig själv i en dröm att "Nej men det här är ju fan helt jävla sjukt, jag måste drömma... ja fan vad nice, det gör jag ju!" och så börjar man flyga eller något, kul som bara den.
.
Eftersom drömmar är rester av hjärnans sätt att bearbeta all information man fått under dagen som igår måste varit att jag ville ha sol, det snöade massor och jag skulle fota med mobilen till bloggen, så kan man göra ett knep Willé berätta för mig att man kan göra om man vill komma på i drömmen att det är en dröm.
Man skriver "det här är en dröm" på en lapp och går runt och kollar på den flera gånger under dagen.
Ska prova detta, verkar jävligt skönt.
.
Over and out.

En grej som kan hända

Sitter i vår stora mjuka soffa i en lite ovanlig men ganska skön sits, slickar mig runt munnen då jag nyss ätit en utsökt middag och surfar runt lite på facebook efter något som får mig att tappa hakan.
Då kommer en kvinna in i vardagsrummet, en blond liten korpulent tant som säger åt mig att åter igen dammsuga övervåningen som jag gång på gång desperat försökt städa genom skurning, skrubbning och dammsugning.
Jag tappar befattningen, jag klarar inte av denna order som jag redan utfört flera gånger och står upp för min åsikt.
.
Jag tar en toalettrulle och slänger i hennes ansikte, och säger åt henne att jag inte vill och tittar sedan ner på skärmen igen. Men hon ger sig inte, jag ska tydligen städa. Nu tänder jag till, och knuffar till henne.
Hon sätter foton på en kudde, den glider och hon ramlar hejdlöst bakåt.
Rätt som det är så hör man en smäll och jag upptäcker att det är hennes huvud som slår i skorstenen.
Tystnad.
Sedan följs det av ett högljutt skrik som skär i öronen likt en gaffel mot en tallrik med högtalareffekt.
En växande pöl av blod rinner från hennes hjässa och jag står som fastrfrusen med fötterna i marken och blicken mot min tjutande moder.
..
Nej. Brist på kvalitet bara. ©

Dagen F

Ryggdoktor grejen gick bra, har bara "någon grad fel" typ...? Vad det nu betyder kan man bara gissa.
Sen orkade jag inte bugga på idrotten, så jag, David och Christoffer gick ner till skolans gym för "pressa lite".
Skulle se vad jag maxade på bänkpressen... tog nästan min egen vikt, men bara nästan. Det kändes trisst.
.
Senare på dagen var det som sagt uttagning till skolans basketlag och till en början var jag rostig som fan men sen släppte det lite, men inte tillräckligt för att komma med i starttian och kunde vara reserv om jag ville. Har inte spelat på snart 4 år så det kan ju vara en anledning... Ska iaf fundera på det.
.
På vägen hem köpte jag och Mange lunch på Donken i slussen att ta med oss, men Willé och Erik var riktigt rå-dryga idag och åkte en annan buss än dem sa att de skulle, så när vi kom ner till bussarna i slussen såg man dem åka fel buss, bara för att jävlas. Det gillades inte kan jag säga.
.
True story.

Min morgon

Nu ska jag på morgonen gå till skolsystern. Hon har tydligen tagit dit en läkare så det är viktigt att jag är närvarande. Dem ska kolla om min rygg fortfarande är cp, om den börjar räta ut sig eller om jag har fått skolios.

Sedan missar jag biologin också för att jag ska på basketuttagning till skollaget! Jag har blivit längre och starkare så skottet kan man inte ens snacka om, men resten sitter i så vi får se hur det går, slutade trots allt när jag var typ... 13?
På återseende.


Någon som vill slåss?

Folk tar mig osäriöst när jag ställer den här frågan men, inga skämt. Jag vill starta en Fight club.
Med dem där reglerna men en extra: Du får inte slå ut någon annans tänder.
.
Vad säger ni? (;

Din vikt i Guld.

Nu är det dags att slå till! Om du skaffar ett gymkort på Worldclass senast nu på söndag så får du din vikt x 10 i rabatt!
Om du t.ex väger 75kg får du 750 kr i rabatt, hur fint som helst? Kontakta den sköna snubben Reza på Worldclass och säg att Robert Flodman värvade dig, så blir det topp! Jag har typ redan värvat Tillaeus och Kyringer, men behöver tre till för att fullborda the deal. Hmm, vad kan det betyda? Det får ni veta senare.
Gör som Eric, han fick ett telefonsamtal i måndags och skaffade ett kort redan dagen efter, inga tveksamheter där liksom. Sveriges största Worldclass och även Sveriges bästa gym, utvald bland 5000 klubbar. Verkar ju ganska nice, va?
08-57010251 Reza.

Dagens i-landsproblem

Kommer hem efter mycket slit under dagen och ser att pappa har köpt vitlöksbröd och gulaschsoppa. Till en början blir jag nöjd som fan med hans val av middag men när jag tar en närmare titt ser jag att de inte är Felix Gulaschsoppa som det ska vara, utan det är Willys.
Detta stör mig något enormt när föräldrar gör såhär för dem inte förstår skillnaden i kvalitet, bara i prissumman. Typ som att de köper hem Premium Cola istället för Coca-Cola.
Ska det va så ska det va, håller ni inte med?

Buse

Ni kanske undrar varför jag ser så busig ut?
Det är för att jag skulle göra ett nytt försök att åka till World Class och köra core, så när jag gick mot bussen och nästan var framme vid hållplatsen fick jag ett sms från Nico där det stod att han inte kunde komma pga. av att det inte gick några bussar bara för snön - jag lackade och vände raskt hem. Jag började välta fler och fler soptunnor och till slut välte jag alla jag såg, sen pissade jag i en brevlåda och sprang lite spralligt hem.
©

Jag funderar..

När jag någon gång då och då äter på Donken med lill-brorsan Joel på 10 år, då klarar han knappt att få i sig en cheeseburgare & Co. Rättare sagt, han äter typ aldrig riktigt upp, han blir för mätt.
Detta finner jag vara mycket märkligt.
.
När jag själv var 10 år så åt jag Big Mac & Co + en extra Big Mac.
En jäkla skillnad på måltider kan man tycka, en cheese vs. 2 Big Mac?
-Fast ungen har ju ett BMI på 16 när man ska ligga mellan 19-25 så det kan väl vara en av anledningarna. Eller inte, jag var själv like spinkig som honom när jag var liten säger mamma när jag retar honom.
.
Detta leder mig svagt in på en fråga till er som jag hoppas ni kan svara på:
Om man är svagt laktos-intolerant och även svagt gluten-intolerant som jag typ är, (Men inte fan bryr jag mig om det när det bästa jag vet att få i mig är glass) så undrar jag om det kan leda till att jag kan proppa i mig mycket mer skit än andra ungar, men inte riskera någon vikthöjning?
Detta och en hög ämnesomsättning liksom.
Någon som har en aning?

Fråga Olle

"Hej Olle! Jag var nyligen hos veterinären med min sköldpadda, Bleck.
Det visade sig att han hade HIV.
Jag är orolig över att jag kan ha HIV för jag gillar Bleck väldigt mycket...
vad ska jag göra?"
.
Detta var en av de grejerna vi skrev på frågelappar och lade i en box, för att sedan hoppas på att Olle från "Fråga Olle! Dokumentären" skulle svara på våra frågor i ljushallen om några dagar... eller det kanske rent av är imorgon, vad vet jag..? Anyway lade vi i en massa sådana här lappar för att öka chansen av att han svarar på någon av våra halvt sköna osäriösa frågor. Det skulle ju vara festligt.MUF

Kom till skolan 8.10 och så fick man reda på att man inte börjar förrän 12.30...
Då blev det On i ett grupprum, jag och grabbarna satte oss och kollade två avsnitt av Paradise Hotel, så jäkla rätt.
Sen efter lunchen så satte vi och chillade i ljushallen.
.
Då kommer en glad snubbe iklädd beiga chinos och en vit t-shirt med texten "MUF - Moderaternas ungdomsförbund" tryckt på bröstet och började snacka med oss. "Om Mona Sahlin blir statsminister emigrerar vi" kom på tal och så vidare, men sedan svävade vi iväg från politik och började snacka om nerladdning och Blondinbella.
Rätt som det var kom det fram av typ David att jag har en blogg, och då minsann, då satte sig MUF:en upp rakt, drog upp mobilen och gick in på min blogg på sin mobil för att läsa, även fast jag verbalt försökte hindra honom.
Nåväl.
Jag borde nämnt att jag känner Gabriel De Jong, han är ju typ någon form av ledare över MUF... de är ju coolt kan man tycka.
Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här inlägget men... så var det idag under lunch i alla fall.
True Story.

Såhär borde det vara.

Sean Connery, awesome!

Lördags

Nu börjar de rulla in bilder från i lördags på facebook. Typ 130 bilder, och inte en enda jävel är jag med på?
Varför inte? Jo, för att jag fick springa runt på övervåningen och försöka få ner folk så ingen skulle sno något, men det uppdraget misslyckades jag ju med...
Här är i alla fall en schyst grej: http://detremusketoererna.blogg.se/2010/january/hyllning.html

Upplysning

"Vänta, jag ska bara leta upp en bankautomat och kolla hur mycket pengar jag har kvar".
Sådär säger många, men jag behöver aldrig göra det.
.
Anledningen till det är att jag bara:
1) tar upp mobilen ur fickan
2) ringer Nordéas kundtjänst på 0771224488,
3) slår in 1
4) sen mitt personnummer och #
5) sen min "personliga kod" på 4 siffror och #.
-Det sistnämnda är inte samma sak som sin pink kod, så den får ni kolla upp.
Anyway.
.
Som igår, då ringde jag det här och så svarar dem "ditt ponibelt belopp på ditt konto är 1399kr" och så vet man det. Så jävla chill, behöver inte springa runt som en detektiv och leta fram nån automat, ganska skönt om man sitter på en buss eller något liknande liksom.
Aja. Nu vet ni om detta fenomen, om ni inte redan gjorde det. Kolla upp er kod. Och gör som ja. Awesome.

Hämnd

Här kommer ett inlägg tillägnat mannen som ställde till med mest oreda i lördags. Gabriel "GB" Strandberg, 2010:s spyfly.
.
Du kräktes över en trumma på övervåningen.
Du spydde i min trappa.
Du kräktes i min dusch.
Sedan skjölde du bort spyan i duschen men glömde duschen på.
Vattnet var slut hela lördag natt och hela förra dygnet.
Med andra ord kunde jag inte skura bort all spya och spilla.
"Om man ska göra någonting ska man göra det ordentligt" sa du ett antal gånger.
Och japp, det stämde tydligen bra det (;
.

Efter träning

Hade glömt att packa ner proteinshaken i väskan i morse. Då blev det coop.
.
Awesome!

Erik T, läs det här.

Jag svarar i telefonen och hör en mans röst i andra ändan av linjen.
.
Reza: Hejsan! Jag heter Reza och jobbar för Worldclass, känner du till den träningskedjan Worldclass?
Jag: Heh, ja jo det gör jag.
Reza: Går du här eller har du haft medlemskap förut?
Jag: Va? Eh, jodå, jag har medlemskap.
Reza: Och du tränar regelbundet? Är du nöjd med utbudet av träningsredskap och resultatet på din kropp?
Jag: Jaja, absolut!
Reza: Har du några kompisar som går här?
Jag: Ja, ja det har jag.
Reza: Okej, har du några du tror skulle vilja börja här?
Jag: Ja visst!
Reza: Okej, har du namn och nummer till dem så kan jag ge dem ett gratis träningspass här?
Jag: Visst, jag tar med det i morgon bitti.
.
Jag tänkte främst på att fråga dig Strömma-Erik och Kyringer.
Vill ni möjligen ha ett gratis träningspass? Skicka nummer isf.

Konsten att gå upp

Här om dagen träffade min farsa Boman på gymmet och Boman ba "tjenna, jag har bara tränat sen två veckor innan jullovet och har nu gått upp 8 kg!"
Och sen träffade jag Boman på gymmet 10 min senare och då sa han samma sak till mig.
Hur fan lyckas han med 8kg muskler på en månad? Det låter ju helt super?
Han har gått upp lika mycket på en månad som jag gjort sen i April?
Okej att jag har värsta jävla ämnesomsättningen men ändå?
Nu måste jag börja käka ännu mer... Ser fram emot det! :D

Föräldrar läser bloggen

Jag har fått höra att föräldrar till folk som var här förra helgen läser min blogg.
Hur knasigt är inte det?
Det känns så jäkla.. fel på något sätt.
Som när föräldrar har facebook, eller spelar tv-spel. Bara sjukt.
Men men, kanske kul med lite mognare läsare, vad vet jag?
Fast dem läser väl bara för att se om jag typ skriver "shiit, ikväll är de fest på..." och så vet dem det liksom.
Men de kommer nog tyvärr inte hända. Jag kommer hedan efter bara skriva efter att de hänt.
Nåväl.

Igår

Hur många bjöd jag igår?
Typ 7 killar som sen skulle bjuda några tjejer. Räknade med att de skulle bli 15 pers kanske, chill liksom. Men nej, självklart inte, åh nej. Det ska komma 40-50 pers som är helt vilda och spiller och spyr överallt så man har fått stått och städat 5 timmar idag.
Och inte nog med det, Värmdö-polarna och Nacka-polisen kom. Och ringde min morsa.
Eftersom det blev såhär var det här sista gången jag har något.
Och de är ert fel, som bjöd hela jävla värmdö.
.
Så jävla trisst. Förra gången var mina föräldrar hur chilla som helst. Inte den här gången.
Och eftersom att alla gick på toa och spolade hela tiden, och att någon dessutom glömde duschen på så är vattnet slut i huset. Så man kan inte skura bort golvet från allt spill.
.
Och om man inte bara snackar om mina små bekymmer som att mina föräldrar inte litar på mig längre så var det flera stycken som förlorade massa pengar. En 750kr, en annan 500kr, en tredje en iPod touch osv.
Någon snodde även min morsas Baileys och min pappas öl.
Fattar inte hur fan folk tänker alltså.
Skaffa egna pengar? Jobba lite? Spara studiebidraget? Ha ett godisförbjud eller vad fan som helst. Idioter.
.

Har även en massa kläder som folk glömt här.
-Två svarta koftor
-en grå cardigan,
-svart Puma-ryggsäck
-två par tjej-stövlar?
Vem fan går utan skor? Jo, någon som tar mina converse och sen dumpar dem vid min busshållplats...

Men de värsta för mig var att Daniella och Frida åt upp min glass. Borde sätta en kula i huvudet på er båda två! (;

Vården är CP

Sätter på TV:n och trycker på guide för att se vad som visas. Då ser jag att det är en ny dokumentär från 2009 på TV4. Vad som är de speciella med den här dokumentären enligt mig är namnet de gett den.
"Vården är CP". Finns det ingen jäkla gräns längre? Aj aj aj..

Lite humor på morgonkvisten

.
De flesta har väl hört U2:s låt "Sunday bloody sunday" och skrattat åt att de låter lite som att de sjunger "Små negrar i sanden" på skånska? Det här är bättre.
.
Börja lyssna 1.08. Det här är då Sonic Syndicate som sjunger "Be patient someday" i refrängen, men vad de här "jättehårda" rockarna inte anar är att just den meningen kan låta som något helt annat. De låter nämligen ganska klockrent som att de sjunger "mitt bajs känns okej!" och som grädde på moset är det det här bandet svenskt.
Kan ni förstå känslan av oskönhet som stryker genom kroppen när man söker på sin "hårda metallåt" på youtube och så står det "mitt bajs känns okej", man lyssnar och så hör man till sina fasa detta... Så jävla själv ägda. (:

Flodman Jr. Äter Omega 3.

När man inte har något annat att göra. Liksom.
.

Ikväll lagade jag middag

Potatisgratäng, fläskfilé och Lohmanders Bearnaeisesås. Och det blev fan gott!

I morse

Lirade lite balle med Marcus i morse (basket om ni undrar, inget annat) och sen var det idrott där vi skulle bugga. Säger ju sig självt hur kul den lektionen var.. Sen efter det var det engelska där vi skulle skriva en uppsats.
En timme senare när den lektionen var klar var även skoldagen klar. Två lektioner! Slutade 11.10
Och så här kommer det att vara varannan fredag för oss.
Och jag som trodde den här linjen skulle vara tuff, haha.. (;

TV

Kvällen är bokad till TV:n då Made in Sweden kommer följt av Glee.
Manliga program? Vete fan... Fjolliga? Fuck no!
.
Julian sa en jävligt intressant sak här om dagen. Han sa nämligen att om man är med i någon känd TV reklam här i sköna gröna gamla goda Sverige så kan man tjäna 50 000kr om dagen, eller så var det 5 000 men då hörde jag ganska fel, och ännu mer om man är över 18.
Låter ju ganska nice, va?  Och den jäveln har ju foten inne på sånt här, var med som en biroll i filmen "Tusen gånger starkare" och någon kortfilm? Han har säkert varit med en massa andra grejer också som jag inte vet om, skulle nästan inte förvåna mig om man snart ser hans face på private.se
Eller. Jo, de skulle nog förvåna mig ändå när jag tänker efter.
Anyway. Jag vill bli filmskådis. Verkar ju jävligt nice. De är min dröm har jag kommit på. Men då ska jag fan flytta till USA, tänker fan inte bli en "svensk skådis" om ni förstår. Aja. Nu vet ni det. Great.

Sköna människor

Ja, jag gillar sköna människor. Som inte är blyga. Som vågar vara sig själva. Som gör något knäppt om de känner för de, eller drar en vits när man inte förväntar sig en. Eller någon på stan bara börjar snacka med en.
.
I sommras t.ex så var jag i stan med några och vi gick över en väg när en bil nästan höll på att köra på oss, och då skrek Chester "Men vad fan vill du?" och då sträckte sig snubben ut ur fönstret på bilen och gestikulerade med armarna medans han sa "jag vill ha dig naken!" med en väldigt osäriös ton på rösten.
.
Eller när en tant helt plötslig börjar snacka med någon på tunnelbanan, typ t.ex när en tant sa till Dansken att Simon i min klass som satt bredvid honom var en vacker kille och att Dansken skulle skatta sig lycklig att han hitta honom. Hon sa även att Dansken var en "stilig bög" men Nico försökte ursäkta sig och sa "Nej alltså, du förstår jag kör inte i den filen, om man säger så".
.
Men så finns det ju såklart drygarna. Som lackar och tycker man är "äcklig" så fort man gör nåt outside the box. Typ gör en osäriös videoblogg och snackar dålig skånska. När jag skaffat material kommer jag tillbaka. Men de dröjer nog ett tag. Nåväl.
.

Nu börjar jag bli beroende av de här.

©

Duktigt

Gick upp 5.30 i morse för att jag skulle jobba en timme i morse, innan skolan. Tycker jag var ambitiöst.
True story
Och nu klockan 19.00 så ska jag och dansken träna Core WorldClass och det är ju också ganska bra gjort.
Känns lite gaystjärtigt att gå på ett pass, första gången jag gör det. Men Core, de är i princip bara ett rygg och magpass, så nu ska fan de 2 sista magrutorna ploppa fram så de blir 6-pack istället för 4-pack. Grejer det.
... © Skoja, de blev inge core.
.
Kanske vissa förstått, men inte alla.
True story: de ja skrev var sant
@: Det ja skrev var påhittat

'Cause I can't feel it"

.
I've Got a Feeling... Like last night wasn't such a good night. Cause my head really doesn't feel right.
And god dammit, the sun is too, too bright.

My leg is bleeding...
And my clothes smell like they might ignite
And I guess at some point I stole a kite
And my girlfriend and I had a huge, huge fight

My brains on fire
Drank way too much
Swallow an Advil
Then throw it up
Can't find my cell phone
Oh. There it is
It's in the toaster
12 messages

I know you ignored my calls
cause you made out with Karen
Don't lie, Rachel saw
I hate you, don't call me, you sad sack of ****
By the way, to get even I showed Mike my ****

So that was bad
I messed up
But Karen Patrick, damn that girls... Hot!
This must be her
Well done monsieur
Oh Karen Blatt?
I'm gonna throw up again

I've got a feeling...
That today's gonna be a long day
God, I wish Mickey D's had a buffet
And I increasingly think I broke my leg

Cause I can't feel it...
And I vaguely remember a slight fray
Holy crap, it's my mom. What do I say?
Cause I can't let her take my car away

Last night was fun (DRINK!)
I studied hard (DON'T BE A *****!)
I wrote an essay (COLLEGE!)
About the Bard (Shakespeare's gay)
Went to bed early (BEER RUN!)
I'm eating right (This is so good)
Another call, Mom.
I love you... Too!
Hey pumpkin bear (Sup?)
I messed up
I drank tequila (What the hell?)
It ****** me... up
I love you Gina (Karen Blatt?)
I made mistakes (Woo!)
Wait, I did what?
Now I remember again...
I caught Mike, threw a punch
Thought that he dropped-drop-drop-drop
He got up, grabbed a bat
Too drunk to block-block-block-block
Hit my leg, really hard
Blacked out from shock-shock-shock
Woke up here, so now I know
Let's start from the top
I've got a feeling...
That last night was a freaking great night
That I got in a really sweet fight
And above all I now own an awesome kite.

Paradise Hotel

Paradise Hotel är så jävla skönt. Fattar inte hur jag kunnat missa det.
Nej, alltså den här säsongen har jag inte missat. Inte ett enda avsnitt.
.
Men alla andra säsonger. Typ förra året, när alla var danska? Hur nice var inte det kan man tänka sig?
Anyway. Fler och fler har börjat kolla på det och nu är de semi-final så att säga.
Det mest irriterande med programmet är bara att de ska ha så jävla dille på att säga en massa amerikanska repliker mitt i sina argument och så vidare, vilket får dem alla att verka allmänt laima.
Men de är dem inte. De är fett som fläsk.
Alla små kommentarer. Alla blickar. Hur jävla skum Pontus är. Osv.
.
Se på skiten!

Ännu ett försök till videoblogg

Burn'd!

En dansk morgon

Efter att jag tränat ett jäkla tag i morse så åkte jag med Nico till skolan, vi fick skjuts av Nicos sköna farsa.
.
Dem är danskar, och så satt farsan och skulle förklara för mig vad filmerna de hade hyrt handlade om.
2/3 av filmerna handlade i alla fall om seriemördare som mördade barn, och den ena åt upp barnen efter att han dödat dem... det samtalsämnet hade vi på svensk-danska hela resan, men det var nice, lite ny information om man ser de på det viset. Han försökte även lära mig vad "kidnappare" heter på danska, men de gick förgäves.
.
Folk brukar undra varför jag alltid har bråttom över övergångsställen. "Jag gillar inte att bli överkörd" brukar jag säga och idag så blev jag bara ännu mer motiverad när jag åkte med familjen Pedersen till skolan och farsan lackade på att ungarna gick över övergångsstället sakta och tänkte nästan bara gasa på när de gick där.
Så... ja, det var de det.

Asiatiska Pedofiler

"En asiatisk kvinna åker runt med en skåpbil runt skolorna på värmdö och springer efter barnen och försöker få in dem i bilen." -Kommer mamma hem och säger att hon fått ett mail om från min brorsas lärare.
.
"Aha... två tjejer jag känner blev jagade av henne i fredags".- Joel.
.
Vad i helvete? Vad fan är de för fel på folk? Fy fan. En liten asiatisk tokig jävla homo springer runt och försöker kidnappa ungar, alltså... en sådan person som man verkligen bara skulle vilja få tillåtelse av myndigheterna att misshandla.
Eller.. så tänker i alla fall jag.


Äntligen

Upprättelse.
Willé tipsade mig om att man ganska lätt kan spåra IP adresser på nätet.
Så de gjorde jag med "Mr. Livet är hårt" och fick reda på att han bodde i Tyresö?
Vem fan i Tyresö sitter och skriver "vider" och "livet är hårt" hela tiden?
Min enda gissning är Adam.
That's right. Nu har jag dig.

Knasiga reklamer

När man var liten och inte hade en aning tänkte man aldrig på det.
Men nu gör jag det och de är att reklamar kan vara ganska osencurerade och brutala.
.
Typ "den nya bindan från Always samlar upp dubbelt så mycket".
Eller "den nya tampongen.." och de är ju liksom en reklam för "kör upp den här i fittan så blir de nice!"
Eller varför inte tala om "jag har hemoroider" eller "om Du har analklåda".
.
Men det är ju bara om grejer för tjejer? Inte direkt "den här nya kondomen gör känslan sköna enligt 9/10 män!" Eller? Det är ju aldrig nåt sådant?
Enda för "killar" är väl "smeta in din bebis röv med den här smeten så blir den jätte len".
Varför nu en bebisrumpa behöver vara len kan man ju undra, morsan kanske vill gosa med fejset i den lite, vad vet jag. Något jag funderat på i alla fall, om de här reklamerna.
.
Jag och Jimmy spekulerade fram det här. Läs han och Jockes blogg om ni har lust, den é skön.
thebrus.blogg.se

Söndagar

.
Idag känner jag mig lite grå.
Nej men, varför känns alltid söndagar så jäkla trissta? Så beiga och gråa?
Man kan ju inte hitta på någonting på eftermiddagen för att de är vardag dagen efter, så de är väl antagligen en av anledningarna. Men när de inte är vinter brukar de nästan alltid regna på söndagar.
Vem vet? Nu ska jag gå och äta Tacos, de lyfter upp dagen lite åtminstonde.

Men vad i självaste fan..?

Morsan vill att jag nu, kl.14 ska ställa mig och laga Tacos.
Hon vill ha det till lunch, och sen "äta något lätt till middag".
Jag har förövrigt inte ätit någonting på dagen än.
.
Men det betyder att vi ska äta en middag till lunch, och sen en frukost till middag?
Är det bara jag eller är det här inte helt sjukt?
Lackar.
True Story.

Igår eftermiddag

Igår åkte familjen hem till kusinerna Nymans.
Innan man han ta av sig jackan så slängde dem upp en lista på vilka pizzor alla skulle ha och så beställde vi dem på telefon och åkte sedan dit för att hämta dem.
Men på vägen dit så hämtade jag å morsan min lillebror Joel från hans kompis,
och jag och min andra brorsa Morgan hatar den här lille kompisen Joel har.
Förra gången vi hämtade Joel där välte vi deras soptunna så allt ramlade ner i snön, som en protest för något.
Nu när jag och morsan anlände var soptunnan borttagen från gatan och gömd typ.
Jag blev nöjd.
True Story.

Sen kom vi till Lill-Plogen och och pizzorna var klara.
När jag skulle ta dem sa pizzabagaren "varsågod flickor" och fnissade.
Vad fan menar han med det, tänkte jag och sa högt "I've must bust a cap in your ass, man!" och drog upp mobilen för att låtsas att de var en pickadoll. Men snubben trodde de var tjockaste av tjocka vapen så han blev typ scared och gittade där ifrån, typ ba fett.
Jag skrattade, sa "Nu tar jag the pizzas" och så drog jag därifrån utan att betala.
Eller.. ©

De é chill.

Fan, ja har aldrig vart med om att något gått sönder på en fest. I alla fall inte ordentligt. Morsan ringde och jag sa lite pragmatiskt vad som hade hänt och frågade vad glaset kostade. Det var jävligt chill, 600kr typ.
Ingen fara med de, har ju 2500kr som rullar in snart. Och många var jävligt schysta igår och gav mig pengar, nästan bara tjejer. Som inte hade nånting med bordet att göra.
Ingen stor kostnad.
Men ändå. Det är principen. Att förstöra?
Eftersom de inte är en så stor kostnad så antar jag att ni jag misstänker gjorde det här inte jiddrar med att betala. Fick ihop 240kr igår.
Saknas knappt 400.
Typ 100 var. Två BigMac. Eller en biobiljett. Ingenting liksom.
Aight?


Vill tacka alla som var schysta och hjälpte till att städa, få ut folk och gav en slant. Jäkligt snällt. (:

De blev lite On

Skulle ha en liten mini-fest. Så blev de inte. Folk bara rullade in, mer och mer.
Kortlekar, ölspel, trumsolo, folk som kräktes, rökte, stod på händerna, lustgas, pannkakskrig men sen så gick glasbordet i vardagsrummet sönder.
Då bara stannade musiken, alla tystnade.. lite som i en film.
Och så blev alla utkörda och fick stå och vänta på bussen i kylan.
Hade varit barmhärtig och släppt in folk eftersom jag visste att de var timmar innan nästa buss skulle gå. Men sen sket det sig och då blev de som de blev. Aja.

Så kan de gå


Gamla goda tider
Bilder upplagda på Facebook av Jennie Larsson.

Jäkligt nice med gamla bilder! Uppskattas! Fortsätt så!

Den första är ändå från 6:an när vi skulle lira "Noice - Vi rymmer bara du och jag"
Och den andra är tagen i 8:an när vi satt och chillade innan vi skulle till en reunion med konfirmationen, en månad efter att konfirmationen slutat? Hur tänkte dem kan man ju undra..
Anyway.


Ett litet tips:

"Om man äter en negerboll några minuter efter att man ätit middag är det ingen fara alls, för att de bara förljer med maten i matsmältningen. Men om du däremot äter en negerboll några timmar efter ett mål och före nästa mål så sätter det sig på kroppen".
- David Tainto, Gyminstryktör på World Class. Blossom Taintos brorsa. (Han spelade huvdrollen i Vinterviken)

Nu ska jag gå och äta pannkakor med sylt och grädde, och sedan en äppelmunk. Peace.

The Boys are back in town

Vilken stad? - Jo, Jerusalem.

Idag gick vi till vårt gamla stammis hak, Jerusalem Kebab och så tog man en kebabtallrik medans M och W tog en och en halv varsin kebabrulle, sedan var jag en riktig hyvens till karl och så gick vi till BK och så köpte jag varsin bCool till dem.

Wille tog förövrigt en bild på Jerran som vi kallar det.
Varför undrade jag och då svarade han med de sköna svaret:
"Jag måste fota det i fall att jag dör, och så hittar någon min mobil. Då vet dem vart någonstans jag åt, och vet därför att jag var en bra man".
Tycker i alla fall jag var festligt.

Akta er för toan på 3:e våningen

Idag hände något väldigt knasigt. Slumpmässigt sjukt.

1) Willé hade tänkt att gå på toalett så han öppnade dörren till toan på våning 1 i VGY men så märkte han till sin förvåning att det stod en blond tjej och sminkade sig där inne.
"Oj, jag glömde stänga sa hon", så han stängde och så var det inget mer med det.
Eller?

2) Under samma 20minuters rast som det där hände, så hade jag tänkt gå och ta en drill innan tyskan började och den vanliga toan var upptagen på våning 3 så jag öppnade sär-toaletten.
Till min förvåning satt en blond tjej på toan och torkade sig där bak.
"HHMMM!!" utröck jag mig och sprang därifrån, utan att stänga dörren ordentligt till henne och hon hade ingen chans alls att stänga dörren utan att resa sig.
True story.


Hur knasig slump är det inte att både jag och Willé lyckades öppna och en blond tjej var på toan? Tänk om det var samma tjej? Vem vet?

Marcus: Såg du en glimt av henne, kan du identifiera henne?
Jag: Njaa.. ne, blond såg jag men jag skyndade ju ut så fort jag kunde, greps ju av chock.
Marcus: Fan, vi måste komma på vem de är och kalla henne något skönt smeknamn... typ the Wiper.

Anledningen till att jag chockades var att det här fuckar hela min uppfattning om att tjejer inte kan bajsa. Aj aj aj. 

Någon måtta får det väl ändå vara?

Erik: Jag såg Apocolypse Now igår, den var ju nästan lite brutal
Jag: Visste du att det är Charlie Sheens farsa som är huvudrollen, Martin Sheen?
Erik: Eh, vem fan är Charlie Sheen?
Jag: Men det vet du väl? Charlie i 2 1/2 men?
Erik: Aha, ne, ingen aning jag kollar inte på sån skit.

Whaaat?
Vad säger ni?

Snubbel

Skolan slutade och det var dags att dra hem. Går till skåpet och byter skor till kängorna eftersom conversen inte håller emot minusgraderna. Sen går man mot tunnelbanan och jag ser en tant gå motsatt håll än vad jag är på väg. Rätt som de är så halkar jag och då fastnar "krokarna" på kängorna i varandra så att mina ben låses och jag ramlar hejdlöst över henne.
"Vad i helvete sysslar du med" skriker hon helt fördärvad och jättearg då jag råkade ta sönder hennes rulator i fallet.
Jag spottar på rullatorn, skriker "rätt åt dig din jävla pensionär" och springer iväg till tunnelbanan.
Så kan de gå.©

Nej men allvarligt, kängorna är helt livsfarliga, dem bara fastnar i varandra ibland, helt random, och häromdagen snubblade jag nästan framför en bil.
True story.

Upplysning

Från och med nu, om jag inte skriver true story efter en berättelse eller något som hänt mig, är de bara påhitt eftersom ja inte får skriva vad som händer. Aight.

"Jag ska bli stjärna"

Två av ungarna är ju lovande. Resten.. hah, nej. Nej.
Tennisungen var med i Kalle Anka Kupp och spelade mot min brors kompis Otto. Och Otto vann. Hela kuppen.
Säger ju ganska mycket om programmet.
I och för sig har Otto en tennisplan hemma hos sig, men vadå, då kanske de borde filma honom istället?

Alter..Ego?

Ska man kanske skaffa sig ett "alter-ego" på bloggen? Sitta och skriva en massa lögner och mytta, bara driva och hålla på? Eftersom jag inte är en åsiktsmaskin och har så många åsikter i mig att jag kan trycka ut 3 om dagen, och inte heller får skiva vad jag gör om dagarna... Då kan jag skriva vad jag inte gör om dagarna... aight?
Ska prova.
.
Idag städade jag huset. Sedan hade vi ingen mat hemma så jag åkte till Mölnvik och åt Thaibuffé på Orkidé.
Jag försökte betala med matkortet från VGY men det funkade inte, så jag fick betala med VISA kortet.
Men jag hade för lite pengar på kortet eftersom Morsan har varit seg på att ge mig studiebidraget så det saknades 15 kronor på betalningen. Jag hade inget annat val än att ställa mig och diska i en kvar i köket på Orkidé men det var inte så farligt, för när jag var klar så fick jag en glass av dem som "tack för hjälpen" och de var en Magnum för 17 kronor, alltså dyrare än vad jag arbetat för... jäkla idioter?
Jag kramade dem farväl och åkte hem.
.
Wtf?

Videoblogg

.
Ah.. videoblogg.. något åt de hållet. Hur många gånger jag än lägger upp filmen så blir ljudet efter, hur fan fixar man det?

Spotify Premium

På den här sidan http://www.premiuminvites.com/?r=99215 kan ni skaffa Spotify Premium gratis!
Gör de, så slipper ni all reklam hela tiden, hur fint som helst.

Rätt ska vara rätt

The story continues, uppföljaren till "Det ska vara vad de är".
Rätt ska vara rätt, annars är de fan fel.
.
Lax ska ätas med potatis.
Kött ska ätas med potatis, (gratäng, pomes frites).
Köttfärs ska ätas med p asta (makaroner, spagetti)
Köttbullar ska ätas med potatis eller makaroner (men fan inte spagetti).
Thaimat ska ätas med ris
Pannkakor ska ätas med sylt, grädde, glass, lönnsirap
.
Inga kompromisser, inga som helst konstigheter, om man inte äter rätt blir smaken eller konsistenten fel och detta är dagens i-landsproblem. Sägs det.
.
Och din jävel som skriver "livet är hårt" hela tiden... Jag ska hitta dig.

Hypocrite.

Julian skulle få gästblogga så jag väntar på att han skickar de på mailen eller något.
.
En spoiler är att han skulle skriva om att jag är en hycklare. Ni vet en sådan som t.ex säger "jävla fetto" till någon och sedan själv är ganska fet.
Nico konfronterade mig om denna hyckleri uppståndelse för en-två månader sedan och jag har redan försvarat mig och förklarat varför jag gör som jag gör i bloggen. Men men, jag får väl förklara efter att han har gästbloggat om det också. Nu är ni varnade.

En fråga om hyckleri.
Om man själv ses som ful, man är på 1-4 poäng sidan på 1-10 skalan, får man då inte säga "fan vad ful den där personen är"?
Think about it.

Det ska vara vad de är.

"Va, gillar du inte tomat? Men du gillar ju ketchup, då borde du gilla tomater?"
-Hur arg blir man inte på sånt? De är fan inte samma sak, tomat är tomat och ketchup är ketchup.

Som om man äter pomes frites, då smakar det inget annat än pomes frites så om de av en händelse smakar lite potatis blir jag inte glad, då kan jag lika gärna äta potatis.
Kall mjölk, har ni tänkt på det, att de inte smakar något egentligen utan bara är en kall vätska man heller i sig?
Men när den blir lite varm så smakar den och den smaken kallar jag just för ´mjölk´. Och de är inte gott.

Saker ska smaka som de smakar och de är vad de är. Hänger ni med?
Rostad lök är gott, rå lök är gott men inte stekt lök. "Men va, om du gillar lök borde du gilla stekt lök".
Nej, rå är rå, rostad är rostad och stekt är stekt, de är vad de är.
Punkt.

Lilla Edet

Hahaha... skön.

Jullovsdagar

Vaknar upp i sängen, tar på MacBooken och ligger där och schteker ett tag varje morgon.
Sedan knallar man ner och gör frukost, lägger sig i soffan och sen är de on.
Ser film sen lunch, sen film, sen film, sen middag sen film.
Sen är de möjligt att något händer på kvällen.
.
Såhär har mina dagar vart. En jäkla massa film och så får man nästan liggsår. Nu kommer skolan.

Längta till något

Jag gillar att längta till någonting. Typ behöver nästan göra det. Något stort och något litet.
Något litet är typ "en fest nästa helg" och något stort är en skidresa, födelsedag eller något.
.
Nu på lovet har jag inte haft mycket att längta till efter Jul och Nyår, tills nu för i februari ska vi tydligen åka en weekend till sälen och slänga sig ut i backen med familjen. Skitnice.

Skola immorn. Vad tycker ni om det? För själv känns de nästa lite skönt. Att få lite struktur istället för att dagarna bara flyger förbi och man bara ligger här i soffan.
Det är å andra sidan fett jobbigt att man måste börja tänka på en massa nu, att jag ska behöva läsa en 500 sidors bok på typ 2 veckor när jag börjar osv. Men jag saknar luncherna (; El Maco race!

Go kväll

Sorry folks, jag har kommit av mig rätt ordenltigt med att skriva. Men de händer ju fan ingenting så jag har inget att skriva om, jag har typ slut på åsikter liksom.
Vad ska man göra åt det, börja videoblogga eller något?
Eh..
Ja! Vilken jävla idé, de skulle ju vara... nice.
Eller.. jag vet inte. Ni får avgöra.
Ja eller nej?

Wtf?

Igår var min mamma på någon form av tjejmiddag, och ändå så tittade min farsa på "Let's Dance."
Jag undrade ju självklart varför han kollade på skiten när inte en kvinna övertalade honom om de och det kom fram att han gillade programmet. Jaha ja, så män gillar också det programmet, aja, då förstår man i alla fall varför de fortfarande sänder skiten efter så många säsonger.
Men de gillas inte.
.
Sen såg vi på "The Wrestler" och den var ganska bra faktist. Typ drama.
.

En fråga till er: Om snubbe#1 först ringer en på dagen och frågar om man ska med på en sak och man säger ja till det, och sen ringer en annan snubbe#2 och frågar om man ska med på en annan sak och så svarar man nej för att man redan har något för sig ju.
Sen ringer snubbe #1 igen och säger att det inte blir något av.
-Är det då okej att ringa snubbe#2 och säga att man kommer?
För jag tycker det känns som att han blir ett andrahandsval om man gör de, så jag gjorde inte det igår.
Vad tycker ni?

What?

Sitter och kollar på TV i väntan på att middagen ska bli klar och så ser jag reklamen där de säger:
.
"Bandet som alla talar om - Fibes on Fibes".
.
-Nej? Vem?
Reklamer kan ju vara ganska irriterande. Skulle vara nice om de gjorde som förr, att de bara tröck in bilder mitt i filmer utan att man ens märkte något, så de la sig i det undermedvetna, som på Chuck eller Fight Club. Men nej, "de är oetiskt". Skitsnack.
Istället, när de visar en 1,5 timmars film så blir den 2 timmar bara för att de ska trycka in 5 minuters reklamer 6 gånger, helt jävla otroligt?
.
När vi tar över makten, vår generation, då måste fan reklamerna bli färre. Är ni på?

Mamma berättar

"Hah, vad heter de där Nymans kände som hade adopterat ett barn från Afrika, och så märkte dem att ungen är råbög. Grabben vill ju bara köpa dockor och ha på sig rosa kläder, farsan blev väldigt besviken när han absolut inte ville köpa eller leka med bil leksaker."
-Mamma

"Dagen T"

Morsan väckte mig i morse för att jag skulle städa rummet.
Varför? Jo, för att jag idag skulle få hem sängen jag fick i julklapp.
Någon timme senare var rummet dammsugat och en betydligt större och skönare säng täckte golvet av mitt rum och jag kände mig en aning lycklig. Höh.
.
Vi åkte till Mölnvik för att äta buffé på Orkidé men den slutade vid 2 så vi drog till McDonken istället och så tog man sig en El Maco. Fuckyeah.
.
Sen drog vi till Willys och köpte glass och munkar, och så köpte jag en Ben&Jerry till mig själv.
.
När vi kom hem drog vi på rullen "Zombieland" med Woody Harrelson som en av huvudrollerna.
Se den! Skönaste zombiefilmen sedan "Shaun of the dead" och skön var den fan, ska nog se den igen snart.
En härlig "söndagsfilm" kan man säga. Eller, nja. Lite bättre än en söndagsfilm.

David Fincher

Såg nyss "The Curious case of Benjamin Button" , det var andra gången jag såg den. Antagligen sista också.
Jäkligt bra är den. När den var slut läste jag vem som regisserat filmen.
David Fincher var det, mannen som även gjort "Se7en" och "Fight Club".
Alla tre är Brad Pitt huvudroll i. En jäkla skillnader på genre kan man ju tycka?
Hoppas han gör några fler filmer snart, han är duktig han.
.
-James Cameron
-Quentin Tarantino
-Guy Ritchie
-David Fincher
.
4 olika regissörer som gjort jäkligt bra filmer. Ett hett tips.

Trettondags afton

Trettondags afton, vad menas med det? Orkar inte googla. Tretton dagar sen det var Jul? Möjligt.
Nåväl. Vad händer på denna röda dag, denna afton?
Vette fan.
Någon som ska hitta på nåt skoj att fira dagen med? Höh.
Eller ska man bara ligga hemma och ömka sig för sina blåmärken på benet och armen.
Kanske.
Kanske inte.

Har ni något nice filmtips?

Mormors Backe

Lillbrorsorna åker ner på vår sköna blåröda combimatta. Alltså en liten tjockmadrass som är hal som ett as.
Snabbaste fordonet i en pulkabacke, helt klart.

Sen hittade Morre några plastpåsar och tänkte åka med dem.
Det gick fan inte bra.


Efter videon:
Jag:
Morgan, hur fan gick det!?
Morre: Aaaah.... ah... ha..ha... jag måste kissa.
Jag: Haha, okejokej.Nu ligger han här hemma i soffan och tar det lugnt som fina fisken, han har ont i halva kroppen då han slog i ryggen och de nu är värsta bulan där eller något.
Jag gjorde samma sak fast med combimattan, det gick alltså snabbare. Men de fick vi inte på film och jag slog bara i framsidan av kroppen, så jag får bara några blåmärken.
Livet leker :D

God natt

Sitter och borstar tänderna, och ska typ gå och lägga mig, antar jag.
Gå inte upp för sent immorn, för då är de Mormors backe som gäller.
Sleep tight.

Snowrace

Pulka, stjärtlapp, plastpåse, snowracer, combimatta eller andra häftiga grejer, kom till Mormors backe @Ålstäket imorgon så blir det världens jullovs-drag. Topp!

Korv

Som sagt hade jag nyss vart och tränat och så kommer man hem och ska morsan göra mat.
Men.
Aj, aj, aj. Vad gör hon? Hon gör korv med bröd.
Jag hatar korv.
Att äta onyttigt men gott, de är great. Men att äta onyttigt som är äckligt, t.ex korv, fyfan vad onödigt?
Samma sak med äckliga godisar eller halvdana efterätter, om man vet att det är 90% skit så ska det fan i mig vara gott skit. Inga som helst konstigheter.

Morgonen

Åker och tränar på förmiddagen och morsan handlar. Sedan knallar hon själv in på världs klass.
Varför? Jo, för hon har ett sånt där billigt solkort för 365 kr, som man tyvärr inte kan köpa 2010.
När vi är klara så säger hon.
.
"Aja, skönt att man inte går här i alla fall, jag har sett en massa ingarö-bor här. Jäkla infödingar".
.
Dock vann ju World class pris för sveriges bästa gym 2009, fast jag vill inte ens övertala mamma att gå här. Det känns bara fel. Nåväl.

Frågor

Fråga 1. Igår kom jag på vad det nästa jag ska spara pengar till är, och det är en ihopfällbar cykel, ni vet en sån där liten man kan ha med sig på bussen som man fäller ut och drar upp sadeln högt och grejer.
Vad kostar en sån?

Fråga 2. Jag letade efter en mössa i söndags på Nacka Forum men hittade ingen, gärna stor och svart, eller grå. I alla fall stor.
Vart köper man snygga mössor?

Fråga 3. Jag har några standardläsare här på bloggen, eftersom att antalet läsare är ganska ojämnt från dag till dag men de alltid är över en viss siffra, så jag undrar vilka som är "stammisar" och läser bloggen i princip varje dag.
Danne, Chester, Cicci, Jeppe...
Vilka är det mer?

Kvällen

Åkte in till Lill-Plogen på kvällen och tog en riktigt jäkla god kebabpizza med Chester, Tea och Becka.
Sedan lyckades jag övertala dem att åka till stan och se på bio.
Väl vid Sergel så står vi där, 20.40 och kollar vad det visas för filmer.
Jag lyckas övertala alla att vi ska se på "Sherlock Holmes", trots det faktum att alla utom jag hade sett den.
Stolt som fan blev jag. Och glad.
.
Filmen var nice! Robert Downey Jr och Jude Law var huvudroller i en skön tolkning av de gamla böckerna, regisserad av Guy Ritchie, mannen bakom "Snatch" och "Lock, stock and two smoking barrels"

Mormors backe

Fattar inte hur jag under min uppväxt här på värmdö (bodde dock i Gustavsberg till jag var 4 år, och de räknas knappt som Värmdö) så har jag inte förrän nyårsafton 2009 åkt i "Mormors Backe".
Vet inte hur jag kan ha undkommit den, har bara hört talas om den men den är fan top notch alltså.
Fuck Bosses Backe och dess kullar som hugger en i arslet när man åker, den här backen är lång, perfekt för att bygga hopp på och slät, central, och har en brantare backe precis bredvid sig.
Nästa gång det blir snörace blir det där. Oh yeah.


Citat att komma ihåg

Han: "Egentligen, det är ju fett elakt att vi döper dinosaurier, dem finns ju inte längre och vi bestämmer vad de heter utan att de kan göra nåt åt de, dem kanske heter någonting helt annat egentligen."
Jag: "Men vad fan, vi har ju bestämnt namnet på varenda grej i hela världen, allt från månen till grässtrå".
Han: "Meh, de är ju en annan sak."
Jag: "Nee..?"


Lärare: "Nå, vad var anledningen till att många bojkottade OS i kina?"
Han: "Lejon!"
Lärare: "Va, nej, ne, de är inte anledningen.."


Saknar fan min gamla klass. Skulle vara nice med någon form av reunion. Om ett tag. Nåt år eller så.

Färgblind

Att vara "färblind" eller ha ett "defekt färgséende" som min farsa envisas att det heter, verkar ju jobbigt att ha.
Anledningen att han kallar det "defekt färgséende" är för att han själv är färblind.
Även mina två lillebrorsor är det.

Trodde förut att det var fett ovanligt att vara färgblind och att man då såg allt i svartvitt och nyanser, men egentligen är det ju bara att man har svårt att urskilja rött och grönt när de är intill varandra.
Och tre i min familj har det, och det upptäckte jag när jag tog hem sånna här färblinds test från skolan och provade på dem. Sedan letade jag upp ett på google och provade det med.
Min minsta brorsa Joel är värst, stackarn.

Life´s a bitch, huh?


Nu kan jag inte ladda över bilder från mobilen till datorn heller, för jag måste installera drivrutiner, drivrutiner som redan varit installerade men som någon idiot i familjen tagit bort.
Fan.
Då blir bloggen rätt trisst. Nåväl. Får lösa det på något sätt, antagligen genom att börja blogga på MacBooken.
Peace.

Dagen efter annandag nyår?

Farsan väcker mig och säger "Du, ska du med mig och gymma eller?"
Kollar trött på honom och svarar "nej".
Sen går jag upp 20 min senare och åker dit med morsan istället, undrar vad de där 20 minutrarna hjälpte egentligen. Nåväl.
Träningen bestod bara av benträning då min brorsa Morgan satte sig på min jävla hand igår och gjorde den oanvändbar.
Efter det så åkte jag och morsan till Nacka Forum och så gjorde jag i princip slut på mina cash.
Men det kommer nya snart, så de är chiill.. nåväl.

Hur många dagar är det kvar tills att skolan börjar, någon? För jag har inte en janne, så berätta gärna så man har lite perspektiv.

Hund vs. Katt?

Vilket husdjur är schystast att ha?
.
En hund som alltid är fett glad när man kommer hem och oftast gör exakt som man säger till, men som är stor och klumpig, behöver mycket mat och gå ut flera gånger om dagen.
.
Eller en katt som gillar att mysa och bli klappad och som man bara behöver släppa ut ur dörren för att den ska göra som den vill, men som är dryg och bara lyssnar när den själv vill och kan få knasiga utbrott.
.
Vad tycker ni?

Avatar

Se den. Men i så fall, se den på bio. Värt.

Det är rätt skönt också att hela filmen är som en metaforisk protest mot Irakkriget, att amerikanarna tror att de kan ta något bara för att de kan, inte för att de får.
Och så var filmen sjukt snyggt gjord. Great. 

Paranormal Activity

Japp, den såg jag igår.
Dom? Njaa..
Den lär ju i alla fall vara lönsam eftersom det bara kostade 77000kr att producera den.
Har inte sett alla de hajpade dogma filmerna såsom "Blair Witch Project" eller "REC", men jag har sätt "Cloverfield" och jag gillar konceptet faktiskt, det känns mer verkligt när det är filmat med "vanlig videokamera".
Och det gjorde det i "Paranormal Activity" också, fast slutscenen förstörde ganska mycket tycker jag, men men.
Nåväl.

Ikväll ska jag utnyttja presentkortet på SF jag fick i julklapp och gå och se på "Avatar" med hela familjen, är taggad som fan, den dyraste filmen som gjorts enligt dagens nyheter, ojojoj. Grymt.
Hade fint, bitcheees.

Vem?

Ibland skriver jag ju om mina tankar och åsikter, typ vad jag stör mig på.
Och några gånger är det så att någon dryg jävel drar in "livet är hårt" kommentarer.
What's up med det? Ska jag sitta och waina om att vi måste stoppa människohandeln eller att det ska bli fred i mellanöstern? Nej. Jag lever inte i en sådan värld så jag finner ingen anledning till att sitta och gnälla om sådant när jag kan säga hur mycket High School Musical suger.
.
"Mord, brott, fattigdom. Det berör inte mig. Vad som berör mig är kändistidningar, TV med 500 kanalar, någon kändis namn på underkläderna."
-Sant.

Nyårsdagen

Jag orkar inte lägga upp bilder från igår just nu, och inte skriva om de heller för alla firade ju nyår så de blir inget speciellt att skriva om, liksom. Om det inte råkade vara så att någon la några konstiga tabletter i min dricka igår och jag sedan vaknade några timmar senare bredvid en ihjälhuggen liten pojke på 10 år. Men de hände ju inte så, bilder kommer senare.
.
En klenod om min lillebror:
Min morsa tog hem en lista på virus som utger sig för att vara anti-virus i förrigår kväll.
Igår så satt min lillebror och hade laddat ner ett nytt anti-virus och satt och lät det gå igenom datorn.
Jag smygar upp listan i min hand och jämför namnet på anti-viruset han har laddat ner med dem som står på listan.
Och ja, det stod med på listan över fejkade anti-virus. Jävligt kul. Nej.
.
Så vi fick inte ha datorn igår och därför har jag inte uppdaterat så duktigt som jag egentligen borde. Förlåt.
Nåväl.

RSS 2.0