Chuck maratonBlev väckt runt tolv idag, åt lunch och sedan klockan ett på sexan började säsong 1 av "Chuck".
Dem sände nästan hela säsongen idag, från ett till tio så det blev nio timmar Chuck, och nu vete fan vad ja ska göra, skön serie i alla fall ;D


Plurals gig

*Dieselverkstaden den 12 februari, fri inträde
*Nån klubb i tyresö den 6 februari, säkert fritt.

De ploppar upp mer och mer, kom dit så skulle de vara najs! :D

Plural, förra året på Stavsnäs.

Otur eller tur?

Första lektionen var So, sen No, tillsammans var det typ tre timmar, skitjobbigt!
Sen var det en enligt mig god lunch, potatisgratäng med kassler, käkade mig lagom mätt.
 
Sen gick jag och Pontus till bussen för att påbörja vår dags resa.
Vi åkte till Henriksdal, tog typ fett lång tid, men kom tillslut fram, så skulle vi klura ut vilken buss vi skulle ta därifrån för att komma till....Sickla!
Vi lyckades i alla fall komma dit och promenerade till Dieselverkstaden, där vi trodde vi skulle hitta Rytmus - Musikergymnasiumet, inuti bygnaden liksom. Men nänä, inte i första ingången, så vi provade nästa, och nästa, och nästa och hade då gått ett varv. Sen gick vi ett varv till runt den där jäkla verkstaden men hittade inge Rytmus.

Då tänkte vi att vi skulle vara smarta och läsa en karta överallt och såg att Nr.7 (Rytmus ligger på Markusplatsen 7) låg på andra sidan om hela Sickla, så vi gick dit, men upptäckte att huset vi sätt på kartan inte ens tillhörde Markusplatsen längre "Faan!" sa vi och gick tillbaka, detta hade tagit en timme. Då sa jag "äh men Pontus, ska vi göra de där smarta tjejer brukar göra, nämligen att fråga nån om vägen?" Ja svarade han och rätt som det var träffade jag på Lollo, som föru gick i Hemmesta, så vände hon sig och ba "Ah, ni ser det där jättestora röda huset där? - det är Rytmus"
Åååhh, tänkte man och gick dit och märkte att det låg precis där alla andra Gymnasium i Sickla ligger, så gick vi in där och märkte att det inte ens var något öppet hus.
Vi såg dock skådespelaren Tom Ljungman (Patrik i Patrik 1,5 och Linus i serien de halvt dolda) som går på Rytmus, coolt.
 Vi gick till bion där i Sickla och tänkte att vi kunde se något, men den öppnade inte förrän om två timmar så det sket vi.
Pontus sa då att vi kunde gå till Nacka Forum, så vi tog en lång jäkla promenad dit, men orkade bara en tredjedel innan vi hoppade på en buss.
 Väl där inne gick vi till Burger King och tog varsin Whopper Meal, men hörrni, GÅ INTE TILL BURGER KING för det var dyrt, man fick allt i en ful korg, ketchupen var inslagen i plast och hamburgaren hade inte ost, det ända bra var att ketchupen var Heinz.

Jag köpte en glass och sen gick till Media Markt för att Pontus ville köpa Halo 3, så i kassan:
Expedit: Är du 18?
Pontus: Va?
Expedit:  Oj, 16 menar jag?
Pontus: Ah, eller nä, men snart!
Expedit: Okej, då får du inte köpa det här utan nån vårdnadshavares underskrift.
Pontus: Haha, nää,du skojjar? ;)
Expedit:  hah, nej.
Pontus: Jo, du skämtar med mig?
Expedit:  nix
Pontus:  Jo du driver!?
Expedit: nej nej.
Pontus   Säriöst!!?
Expedit: japp
Pontus: Jävla skit!

Hela den här dagen kan ses som både posetiv eller negativ, otur eller tur. Pontus såg ju att det tog lång tid att hitta det, inget öppet hus, stängd bio, dålig mat, och 16årsgräns som negativt.
Men jag ska börja se allt på så bra sätt som möjligt, halvfullt glas, inte halvtomt liksom, så jag såg det posetivt att vi missade skolan, fick gå runt på promenad i sickla, käkade hamburgare och att äte en glass som bra grejer!

Nu orkar jag fan inte skriva mer, hare!

Halvdag på Gustavsbergsbadet.

Tjenare! Förmiddagen var halvkul, först det intressanta ämnet "Sex och samlevnad" där vi fick reda på att svanar kan vara bögar (Wtf?) och sen över en timmes idrott med två andra klasser, pingis och innebandy, trisst.
- Killarna i ena klassen duschade inte, utan tog lite vatten under armarna och drog på sig kläder, fan va frääääscht.

Efter skolan drog jag med Kevin och Filip till Mölnvik, Kevin gick och tränade lite på Worldclass (där jag ska börja om nån månad!) medans jag och Filip gick till donken med Ebba, Skrållan och Tea. Tog en McFlurry och konverserade.
Sen åkte vi vidare mot Gustavsberg, hoppade av vid Skogsbo för att jag behövde pengar av mami, sen genade vi ner till Gustavsbergsbadet. Först så badade vi i utomhuspolen, åkte runt och hade skojj, sen vidare till den stora vattenruschkanan och efter det motionssimmet där Skrållan och Ebba bestämde sig för att simma en kilometer, drygt, så vi badade lite på olika ställen, sen kom dem igen, så badade vi lite till och sen vare klart.
Märkte att Kevins skor med dyra inlägg hade blivit snodda.....
VEM FAN GÅR OCH SNOR ETT PAR SKOR!? - Senast jag snodde något var när jag var typ 3 år och snattade tuggummi, sen blev man liksom stor och fattade att det var fel, är typ alla folk som snor omogna, dumma i huvudet eller både och?

Här kommer lite häpnandsveckande fakta: Magnus Betnér gick ut i gaymagazinet QX med att han är bisexuell, detta stod i Aftonbladet. Skumt?

Tjarråå ;D

Datavirus!

Morgan har försökt ladda ner WoW men råkat få ner virus på datorn, vilket resulterat i att datan blev cp seg!
Men efter ett tag löste det sig (trodde man) och så var datan normal, i några dagar, sen la internet bara av, sen i söndags, så därför är uppdateringen dålig, skyll på äckel-Morre!

I helgen så var jag, Filip, Pontus, Kevin, lill-Erik, Linus, Malin, Emelie hemma hos Pauline och först chillade vi lite, typ försökte spela kort, sen badade vi i över två timmar och bastade osv, jäkligt nice ;D
 Efter det såg vi på filmen "Hannibal rising" som var ganska schyst, därefter drog alla grabbarna hem utom jag och Filip, vi drog på mass filmer och såg lite av dem, men slutade med att vi såg en tredjedel av "The longest yard" och sen gick vi och la oss, klockan var då halv 4.
Men efter att legat nån halvtimme 5 pers i två soffor och tyckte det var ganska oskönt så kom vi på idén att klämma ihop oss på Linis 1,20m säng skitsmart! (;
Jag låg vid kanten, höll på och ramla ut hela tiden så efter nån timme gick jag tillbaks till soffan.

Kommentera!! ;D

Lördag

Morsan väckte mig och sa "nu är det frukost, väck Filip och kom ner och ät".
Struntade i att väcka Filip och gick ner för trappan in på toan, men då blötte Morgan, Eddie och Love lite toalettpapper och kastade på Filip där han låg och sov, så han vaknade (;
Vi spelade Guitar Hero några timmar och sen kom Filips pappa och hämtade honom.
 Käkade tacos och sen drog jag på filmen "Pineapple Express" (från dem som gjort supersugen) och sedan skjutsade mamma mig till Hemmesta Centrum där jag mötte Filip, så drog vi in till Hötorget och käkade på McDonald's.
 Sen träffade vi Linis och strax därefter Emelie och så gick vi till Rigoletto och bokade biobiljetter, sen i väntan på att filmen skulle börja drog vi in på Sturegallerian och spanade in, sen gick vi till McDonald's igen och så köpte jag en McFlurry.

Sen började filmen, vi såg "Yes man" med Jim Carrey, den var rolig, skön och bra, se den!


Fredags

Normal skoldag förutom att vi såg teatern "Vapenhuset" med halva skolan som handlade om mobbning.
Sen var det rätt chill efter den teatern och vi slutade tidigt, så åkte Filip hem till mig men även Morgans två kompisar Eddie och Love.
Vi spelade massa Guitar Hero och såg en massa filmer, bl.a "Cursed", "Saw V" och "Team America: World police".

Kom hit den 12 februari, Plural spelar!

ååh.

Skolan har nu börjat och det sög! :D
Första lektionerna var SO och NO, skitnice.
Efter skolan så sprängde jag mer eller mindre en airbomb i handen, sen gick jag ner till idrottshallen för att ha extra idrott, men så kom ingen lärare, så jag Filip, Kevin och Kahnan tråkade runt, och det var allt som hände under dagen typ.
Och så såg jag såklart en film också, "A lot like love".

En otippad grej: Pappas förra chef åkte med på en Ålandsresa pappa var på med jobbet, f.d Chefen gick ut ur garderoben i alla fall, och min "homofob" pappa blev förvånad. I alla fall, på nyår så flög en raket in i f.d Chefens lägenhet och det ledde till att hela hans lägenhet brann upp, så nu har han ingenstans att bo, haah (;

En jäkla massa filmtips!

Hade inget att göra så här kommer en lista av alla filmer jag sätt på jullovet!

¤Kim Noak badade aldrig i Genesaretts sjö
¤Fight Club
¤Home alone 3
¤Grinchen
¤Snatch
¤Heartbreak hotel
¤The godfather
¤The omen
¤Jingle all the way
¤Titanic
¤Scream
¤Entrapment
¤40 days and 40 nights
¤American pie presents: The naked mile
¤Tomten är far till alla barnen
¤Bulletproof
¤Robin Hood: Prince of thiefs
¤Seven
¤Deuce Bigalow - Hollywood gigolo
¤V for vendetta
¤ Torkel i knipa
¤The polar express
¤Beaty and the beast
¤Deuce Bigalow - Européen  gigolo
¤30 days of night
¤Garden State
¤Try seventeen
¤Harold and Kumar: goes to the White Castle
¤Harold and Kumar: escape from guatanamo bay
¤Valentine
¤Australia
¤Shaun of the dead
¤Saw V
¤Foresst Gump
¤Celeste in the city
¤Envy
¤Team America: World Police

37 st filmer, plus att jag såg tre säsonger av Scrubs, är det inte värt en applåd? Vad gjorde du själv på lovet liksom? :P

Nu har jag glömt att skriva igen

Ojoj, sorry för en dålig uppdatering, vet inte om jag kommer bättra mig men, äh.

trettondagsafton så var Eddie kvar för han sovit över, och så såg vi såklart bara på massa film, men det är nice, och så körde vi Guitar Hero World Tour och Motorstorm, såklart ;)
 Runt sex på eftermiddagen åkte familjen till kungens kurva, närmare bestämd Heron City!
 
Vi åt kebab och sen drog vi ner till Willys och köpte godis, ja fick en marabou att smaska på, sen gick vi upp och väntade på att filmen skulle börja. Vi såg storfilmen "Australia" med Huge Jackman och Nicole Kidman och den var fan jäkligt bra, lite för mycket information precis i början så det var svårt att hänga med kanske, men den var värd att se och den var nära tre timmar lång, så vi kom hem sent men äsch.

Nästa dag så vare typ som alla andra dagar har varit på lovet, softa och sköna, men snart är de skola...
Här är en lista på alla filmer jag kan komma på jag såg under dem här två dagarna.

Australia
Shaun of the dead
Saw V
Foresst Gump
Celeste in the city
Envy

Och så har jag helt sjukt nog börjat läsa en bok, på fritiden, för det snart kommer ut en film om den, första gången ja läser en bok sen 6an, oj oj.
Hare bra allihopa.

Whazzuup?

Kan ni ge mig nåt tips på några bra bloggar? Eller typ era egna? Vill nämligen ha något najs att läsa.

Plural har ett gig på dieselverkstaden den 12 februari, kom dit, kom dit, kom dit, det blir riktigt nice! Så nu måste iaf vi repa en massa så vi är grymma sen, men det är nice, för det är skitkul att repa.

Aha, vad ska man skriva om nu då? Vad man gjort under dagen? Kan ju dra den gamla vanliga, hur jag vaknade, eller blev väckt - Joel åkte runt med rullskridskor på övervåningen vi bäddsoffan där jag sov, naajs... Det är nice att ligga där för då har man en tv, och en tv betyder film och tv-spel, jäää.
 Sen kom Morres kompis Eddie hem till oss, som är en skön liten grabb, och så kom Joels kompis Hannes hit också, fast han är rätt fjollig, som dem flesta av Cowboyens kompisar.... hmm.
I och med att Eddie var här blev det en massa filmer under dagen, och dem tipsen lägger jag upp längre ner, men hörrni, eftersom jag är schyst och ger er en massa filmtips, ge mig några, jag har sätt mycket, men inte allt!

Harold and Kumar go to the White Castle-komedi om två snubbar och deras skumma resa till en hamburgerkedja.
Valentine - Skräckfilm, mördare som dödar folk på All hjärtans dag, Scream aktig.
Harold and Kumar escape from Guatanamoé bay - 2:an till den där... Nu ska dem till Amsterdam men misstas för terrorister och hamnar i cuba, och så händer massa grejer sen.

Så ah, jag kollar för det mesta en massa film på lovet, men vad gör ni själva då? Kommentera (;

Filmtips!

Nu var det schlutt med allt gottigott, klappar och alla raketer, nu är det snart skola igen, inte bra, nåt man kan hitta på under dem närmaste dagarna? Typ gå på bio eller bada på gustavsberg? Vem vet.
 Anyway, igår blev man ju såklart väckt igen, jag tror jag har sovit ordentligt EN dag på lovet, jävla familj, men i alla fall, under förmiddagen så såg jag thrillern "Seven" jag rekomenderar, med Morgan Freeman och Brad Pitt, den var jäkligt bra, sen såg jag typ hälften av två filmer "Try Seventeen" Och "Garden State" men ingen var nån höjdare.
 Sen så åkte vi med familjen till farmor för vi skulle äta middag där, så var kusinerna där, nice, så käkade vi god mat fast hon hade missbedömt hur många potatisar som behövdes så man blev inte mätt x)
Men sen fick vi typ nån choklad moussé med massa grädde i så då blev man mätt och belåten, kollade på komedin "Deuce Digalow - Europeén Gigolo" med Rob Schneider, uppföljaren till "Deuce Digalow - Hollywood gigolo" och dem är fan sköna, se dem ;)
 Sen fick vi massa godis och så skyllde alla på mig att dem var slut nån kvart senare, men vad fan, ma får väl ta när det finns... Skit intressant, nu har jag redan tryckt in en massa filmtips men här kommer ett sista, på kvällen där kom en vampyr film som hette "30 days of night" som det stod var ett drama så då satt alla där och kollade på den, även våra små syskon, filmen var ganska ny, tror den är från 2007, i alla fall så äre att dem bor i en liten stad i Alaska och så blir det 30 dagars mörker varje år men just det här året kommer en massa vampyrer, och så var den ganska grov, typ när dem skulle döda vampyrerna så tog dem yxor och högg av huvudet och det var liksom ingen censur så det var ganska brutalt, men bra, se den om ni har lust!
Aja, här är då en lista på filmtipsen:
*Seven
*Deuce Bigalow - Hollywood gigolo
*Deuce Bigalow - Européen  gigolo
*30 days of night
Hade bra!
 

Dålig uppdatering

Har inte orkat uppdatera men här kommer en sammanfattning av den här veckan!
Jag har köpt ett tv-spel, "Mirrors Edge" som både Morre och Joel har klarat ut, själv mår jag illa så for jag ser det så jag kan inte spela det, sen har jag sett på Morgan när han spelat tennis match, han vann hela turneringen.
Har åkt till både Sickla och Nacka forum för att köpa kläder men har inge fantasi och hittade därför inget, ge mig tips.
Har fått en nära döden upplevelse då jag ätit rå kyckling och trott jag skulle dö, har varit hos en gammal barndoms kompis, såg tre säsonger av Scrubs den här veckan, nu finns det inga mer.

Jag är inte en såndär spel nörd egentligen, men eftersom jag inte ha några filmtips kommer några speltips:
Guitar Hero World Tour - Guitar Hero med trummor, behöver man säga mer? :O
Motorstorm 2: Pacifit Rift - Seriöst världens roligaste bilsspel.

Ska jag skriva så ofta jag gör eller mer sällan?


RSS 2.0