Hör och häpna!

Satt nyss och kollade på en interview på Skavlan med mina nya idol, Dolph Lundgren. Och det kom fram att han har gjort en ny film som typ kommer ut det här året med fetaste jävla rollistan på skådisar alltså, riktiga jävla fighters.
.
Sylvester Stallone (Rocky, Rambo)
Dolph Lungren (Rocky)
Bruce Willis (Die Hard)
Mickey Roarke (The Wrestler)
Jason Statham (The Transporter)
Arnold Schwarzenegger (Terminator)
Jet Li (Romeo Must Die)
Eric Roberts (The Dark Knight)
mm.
.
Vilka jävla maffig film det måste bli alltså! Jävlar. Måste bli tungaste actionfilmen någonsin.

Födelsedagsfest

Igår firade vi Morre och släkten kom och det bjöds på god mat och tårta. Körde även lite Gamecube med kusinerna och hade det nice. Men sen var det dags för andra saker, nämligen att åka till Ösbydalen för att fira Emmy på hennes 18-årsdag. Jävligt kul var det faktiskt, sköna människor och bra musik, så hade hon förberett hela lägenheten med en massa sköna lappar överallt.
Typ på dörrar stod det "Gå inte in här" och i ett annat rum fanns en hink där en lapp sa "spy här, ingen annan stans" och de hjälpte säkert mycket. Tårtkrig blev det också, top notch.
..
Dagens skönaste:
Min farbror sa vid middagen till mig att jag skulle äta upp alla morötter men det ville inte jag göra då jag inte tycker det smakar gott.
Då svarade han "Hur fan ska du kunna knulla som en kanin om du inte kan äta som en?"
.

En annan skön grej: För några veckor sedan var jag med mina föräldrar hos Soc för att polisen hade varit hemma hos mig. Det var ett rutinmöte för att kolla så att dem inte behövde rycka in i våra liv och hjälpa till men det behövdes som tur inte, men nu är jag på soc lista i ett år... till det sköna, jag berättade det här igår och då sa Max- "Jag har också varit hos soc. Jag blev tagen av polisen när jag inte var nykter och har nu rekordet på promille halt på Värmdö, jag hade drygt 3‰ i blodet."
.
True story

For tha' weed

Skön låt! Hittade nyss den här låten när jag hängde lite på youtube och trodde det var en seriös låt med seriösa artister, men sen när jag läste informationen upptäckte jag att de inte var någon mindre än Viktor Gänger (haha, där fick jag till det*) och Marcus Lindgren (Rapokalyps) som kör den här låten. Vid 1.35 är det den skönaste biten på låten om du frågar mig, där låter det fan som en riktig låt. Typ som en vit Lil Wayne. Lil Gänger*.
.
.
*Gänger är 92:a och kom nyligen in i målbrottet, men är fortfarande typ 1.45cm lång.

Invigning av sportlovet

Kommer hem från skolan efter att ha bortförklarat mig för morsan min om varför jag behövde skjuts när hon mötte tre stycken bussar som gick hem till oss på vägen till Ålstäket. I alla fall, när jag kommer hem så tar jag på mig mjukisar det första jag gör och sen dressar jag upp mig för snöstrid. Men jag går inte ut i snöstrid, utan jag går över till grannens tomt för att skotta.
.
Oj, var det inte jobbigt att skotta en meter hög snö när det var en plusgrad idag och snön blivit tung?
Jo visst, men det ser jag bara som ett nice träningspass! Och om snön fryser immorn blire ännu värre ju.
.
Nerifrån:
Uppifrån:

Go'kväll

Jag slår.
Jag slår hårdare.
Jävlar vad jag slår.
Du faller till marken.
Blodet rinner.
Ditt ansikte är svullet.
Du är medvetslös
.
.
Va? Ja vene. I alla fall. Jag såg ju "Taken" igår och det var fan inget fel på den rullen måste jag säga! (Förutom lite snabba kamerabyten ibland) men grym action/thriller helt klart. Liam Neeson var jävligt tuff.
Nu ska jag sätta mig med familjen och se "Bröllopsfotografen" och jag går in med en neutral åsikt om den.. förutom att den är svensk. Heh.

Morgan fyller år idag

Japp, idag fyller min lillebror Morgan fjortis och av mig ska han få en Ben&Jerry. Japp, that's right, jag tänker ge en i familjen en present till skillnad från vad jag brukar göra. Han har aldrig fått en hel själv så jag tänkte vara lite hygglig. Men grabbfan har inte önskat sig något egentligen så ingen i släkten har haft en janne om vad de ska köpa till honom.
Mina föräldrar har inte heller haft ett dyft om vad de konsumera och ge till kisen så vad ska de då ge han? Jo, 1000kr... om ni frågar mig tycker jag det är snålt. Jag menar, de enda han får är pengar av dem, då tycker jag att ett lakan är för lite. Morsan föreslog två lakan men snålfan till farsa höll inte med. "Han kan få 1000kr och så får han de 500kr för godisförbjudet han hade!"
Vad tycker ni?
.
Hade i alla fall tänkt att fira med att.. inte fan vet jag, lägga upp några bilder på honom kanske?
.

The Box

Det finns en ny film som heter The Box och den har jag inte sätt och vet inte heller om jag ens tänker se den. Men anledningen till att jag tar upp filmen här är för att den har ett schyst dilemma som handling. Ploten är nämligen så att ett ungt par en dag får hem en box. En liten låda med en knapp på helt enkelt. De får sedan veta att om de trycker på knappen får de en miljon dollar. Men haken är att något dör i världen, men någon de aldrig har träffat. Och i trailern upptäcker man att de inte tryckte...
.
Jag vill säga såhär att... jag skulle tryckt. Men de håller inte Willé med om, han tycker det är hemskt. Men liksom, om du aldrig träffat personen så kommer du ju aldrig träffa den heller eftersom den dör, så du vet antagligen inte vem det är. Då kan man ju bara tänka för sig själv att den som dog var en gammal tant som redan var nära döden då den led av cancer. Och så får man en miljon dollar liksom. Topp!
.
Hur skulle ni gjort? Diskutera... ;)

Rottweiler till granne

Jag har precis hoppat av bussen och är påväg hem från skolan. Kylan blåser mig upp i ansiktet och biter fast i kinderna men jag klarar av det, det har ju trots allt varit värre för några dagar sedan. Medans jag går där i skymningen och har mina armar riktade rätt ut, så att jag går som stora korset för att träna axlarna.

Jag hör plötsligt ett ljud bakom mig. Ett aggressivt och smått skrämmande läte som inte alls är långt bakom mig och jag vänder mig om för att se vad det är men jag står i en kurva, så jag ser ingenting. Jag vänder mig tillbaka och börjar fortsätta gå men det dröjer inte länge förrän jag hör ett till skrämmande ljud och jag uppfattar att det är en hunds skall. Återigen vänder jag mig om och upptäcker till min fasa att det är en 13årig flicka som är ute och promenerar med sin rottweiler som nästan är större än henne.

Hunden drar i kopplet och flickan försöker hopplöst hålla emot då den upptäckt mig och vill ha en bit av mitt kött i sin käke. Tillslut sliter sig hunden loss och jag spärrar plötsligt upp ögonen ordentligt och mina pupiller vidgas snabbt. Adrenalitet rusar i kroppen då jag kutar iväg från hunden, men det är hopplöst, den är för snabb. Jag springer in i skogen för att försöka bli av med den, men jag snubblar på en kvist och faller mjukt ner i den pudriga snön. Jag vänder mig om så att ryggen är ner i backen och ser hunden springa emot mig med dreglande mungipa. Sekunden innan den ska ta sitt slutgiltliga språng för att hoppa på mig hör man flickans röst som uppskärrat men dock bestämt skriker ett stort "nej".

Hunden stannar tvärt upp och jag reser mig upp och börjar smått gå iväg. Jag tar upp en snöboll och kastar på hundfan, och sen springer jag snabbt som fan till mitt hus och stänger dörren.

Nää..© Men det var nästan true story, för de var fan en argsint rottweiler som ville hoppa på mig häromdagen hålld av en 13årig flicka! Men hon lyckades hålla i den besten.

 
Oj.. juste, bloggen ja.

Jag var hos kusinerna och därför har jag inte bloggat något förrän nu. Ska se på action/thrillern "Taken" med Liam Neeson, den verkar skitbra. Ett eventuellt hett tips! Börjar liksom 9.45 immorn så man kan vara uppe ett tag... topp!
Bilden illustrerar ett "förlåt".

Skottning

Bild på vår lyktstolpe
.
Ställde mig och skottade grannens uppfart i söndags för pengar. Höll på i 1,5h och jag kom hälften. Ska fortsätta immorn, de blir ett riktigt fint träningspass. Nu vet ni det.

Årets utbrott

FAN VAD JAG ÄR LACK.
Mina föräldrar är fan helt jävla blåsta. Som ja tidigare sagt hade morsan köpt gigantiska hamburgare. Och när middagen kallar så sätter man sig för att äta, och så har hon kokat bulgur till och förväntar sig att jag ska äta en hamburgarbiff med bulgur.
Jag öppnar frysen och hittar hamburgarbröd, och tänker stoppa in ett i micron men DEM JÄVLARNA STOPPAR MIG? De säger att jag ska äta bulgur till hamburgarn. Varför i helvete ska jag äta bulgur till hamburgaren när det finns bröd? Hur jävla stora burgarna än är jämfört med brödet, varför i satans skit ska jag inte få ta bröd i stället för bulgur?
.
Som ni självklart förstår stod jag och hoppade som en jävla galning och skrek åt dem innan jag sprang upp på övervåningen och började slå på kuddarna i soffan. Nu har jag vrickat handleden. Fan alltså...
.

Nu sitter jag här och äter havregrynsgröt istället, när man hade vart sugen på en stor fet hamburgare... fyfan. Farsan skämtade och frågade om jag inte kunde skriva upp en lista på vad som passar till vad, så dem vet.
Sagt och gjort, jag ställde mig och skrev en lista som jag sen satte på kylen.
True Story

Klasskillnader

Jag anar en del klasskillnader mellan VGY och gamla goa Hemmesta. Morgan kommer hem och ler stort mot mig.
.
Morgan: Vet du vad vi fick i skolan idag? Fiskburgare, men de som var nice var att vi fick glass efter det!
Jag: Aha ja, wow! Själv käka man på Subway och åt en våffelstrut med tre kulor av Ben&Jerrys till efterätt..
Morgan: Ameh...

De vankas hamburgare

Mamma: Hur många hamburgare vill alla ha?
Jag: Ja vill ha två!
Mamma: Oj... dem här var jättestora, en räcker gott och väl!
Jag: Men jag vill ha tvåå!!
Mamma: Du vet inte hur stora dem är!
Jag: Jag bryr mig inte, jag vill ha två!
Mamma: Nu ska vi se... dem är... 200gr!
Jag: Nice, jag vill ha två!!
Mamma: Nej de får du inte.
.
Varför skulle jag inte få det? Om jag vill ha vill jag ju ha, håller ni inte med?

I morse vid -25C° i Slussen

Klockan har slagit 08.00 och i väntan på att Marcus buss skulle rulla in i slussen står jag precis bakom spärrarna och chillar. En man kommer fram till mig (som jag tidigt märker inte har alla hästar i stallet) och ställer sig bredvid mig. En högtalarröst berättar att den röda linjer är inställd och han vänder sig mot mig.
.
Mannen: Jaa, vilken dag det är idag alltså!
Jag: Haha, japp.
Mannen: Whooo let the dogs out, who, who who, who!? ♪
.
Jag vänder mig halvt om för att inte visa att jag småskrattar.
.
Mannen: Ja det är tur att allas mobiler fungerar idag, annars skulle det vara väldigt jobbigt ju! :O
Jag: Ja, absolut ;)
.
Marcus kommer och jag börjar gå jämsides med honom.
.
Jag: Ah, hejdå då!
Mannen: Ja, trevligt, trevligt, trevligt..!
Marcus: Kände du honom eller?
Jag: Hah, nee.. :)

Till alla er besserwissers

Hej på er. Idag har jag fått upplysningen om att min svenska är allmänt dålig i bloggen. Av "säkra" källor som Dansken ska den inte kunna gå att läsa då jag för ett talspråk och har kommatecken utplacerade på fel ställen. Han rekommenderar mig att lägga in mina inlägg i Word innan jag publicerar dem..? "Alltså, jag vet att grejen med din blogg är att det är skrivet med talspråk och sånt, men det är inte snyggt!"
.
Om jag tänker till minns jag även att Julian har suttit och klagat på detta och blev tillåten att skriva ett gästbloggsinlägg där han skulle skriva bättre svenska än mig och då briljera med att skriva en dikt.
Men min fråga är då, är det här någon slags jävla uppsats?  -Nej, det är en hattig blogg skriven skriven av mig. Bit ihop.

Snöskoter på vatten

Jag har sagt till flera stycken att man kan åka snöskoter på vatten, bara man har tillräckligt med fart så. Kommer inte ihåg vilka men det är flera stycken som inte trott på mig. Men upp till bevis.
Började spana på youtube och fann ganska lätt flera videos, men den här gillar jag speciellt då dem typ svänger och grejer ute på sjön. Awesome.

OS i Vancouver

Jag börjar bli lite less på OS. De första dagarna var det typ puckelpist där dem trixade lite och det var nice som fan. Men sen då, efter det har det bara vart i princip längdskidåkning med lite inslag av skidskytte och ishockey.
Dem får fan skärpa sig och visa lite freestyle, någon som vet när det kommer sändas?
Eller är jag t.om för sent ute och de kanske redan sänt det?
Det hoppas jag ej. X-games är ju bra mycket roligare att se på..

En till konstig dröm

Häromdagen drömde jag; att Jennie Larsson hade kommit med i skolans innebandy lag. Men det var en kille som inte gillade det här alls, nämligen en antisemitistisk kille med vikingahjälm som hade sex med järnrör. Han tyckte att Jennie var en jude och absolut inte passade i skollaget. Jennies brorsa Jesper ville inte längre vara släkt med henne för han inte ville ha en jude till syrra för han var kompis med vikingen.
När jag sen skulle äta på Muraren så åkte vi tunnelbana dit och så pekade hon på ett hus och sa att han bodde där, och så kollade jag på huset och då satt en stor skylt på huset där det stod ´Varför i helvete tror judar på Jesus för?" och jag blev väldigt förundrad vad han menade med det.
.
Vete fan hur jag fick inspiration till den här drömmen men, det var lite annorlunda.

Mindre nöjd

Godkväll. Nu är jag allmänt förbannad. Eller nej, inte förbannad, det kanske är att ta i. Men irriterad, helt klart.
De blev ju inget igår men jag trodde det då skulle bli något idag, då jag hade två fester som folk borde gottgöra för mig. Vet inte om det skulle blivit något idag ändå, men att snön är i vägen ger ju en inte bättre chanser direkt.
Tydligen ska det inte gå några fler bussar idag, (?) så man är instängd hemma.
Det blir med andra ord Melodifestivalen den här helgen också...
.
Och så ska man ställa sig och skotta bort snö från två tomter i morgon, får nämligen pengar om jag skottar grannarnas. Och det ska tydligen snöa mer i veckan. Great.
.
Men upp med hakan! Dolph Lundgren är ju Melodifestivalens pausunderhållning, alltid något att se fram emot!


Action

Igår var det badminton som stod först på menyn på gårdagens schema.
Turnering, det gick väl sådär... vann första matchen men... skit samma. Det roliga var efter att lektionen slutat när jag, David och Willé började brottas. Först brottade jag ner David, sen brottade David och Wille ner mig och sen var det jag och Wille och då skulle han hugga på mina ben men då fick han en tackling av min axel på hans näsa, så han fick ett sår som ser lite hardcore ut. Jag försöka våld-fota honom men jag fick inte nån bra bild och fick inte lägga upp något här för den delen heller..
.
Säga vad man vill om det men... kul var det i alla fall.
Nu ska jag se på "The Pursuit of happyness", den é jävligt bra.

Fuck

Helvete. Ni kan inte säga att de är fest ute vid Aspviks brygga vid 21, då kommer jag liksom inte dit förrän 23 och hur kul är det... ÄH. Säg till i morrn, I TID tack.

Nu vet ni, allt för mig, tjah.

Anja Persson

Igår körde hon på för fullt på en bana hon aldrig åkt ordentligt. Har näst bäst mellantider i backen och kan minst ta ett silver men... Störtlopp liksom, kommer i 120km/h och råkar åka lite fel och styr mot ett hopp och flyger 60 meter innan hon kraschar.
Man tror liksom att det är kört för henne i OS det här året, inga mer tävlingar överhuvudtaget.
.
Men vad gör hon?
Jo, hon "hoppar upp på hästen igen" idag och kör för fullt igen. I nån gren som består av både störtlopp och slalom. Störtloppet gick ganska bra, trots att man hör kvinnan skrika medan hon åker kom hon 1.42sek efter den som låg 1:a och nu är det slalom kvar vilket hon kanske kan ta hem.
Hoppas fan hon gör det, skulle vara riktigt maffigt.

Små snoppar av Soja

Fytoöstrogener är växtämnen som är väldigt likt östrogen. Ni vet östrogen, det kvinnliga hormonet som män också har men som kvinnor har betydligt mer av, som gör flickor till kvinnor under puberteten.
Och det finns i Soja.
.
David säger att om pojkar äter en massa soja produkter när dem är små och inte växt klart kan mängden östrogen göra så att de inte alls får så stora snoppar som de kunde ha fått.
.
Efter att fått reda på det här har jag nu lurat i min lillebror Joel att man får stor snopp av soja så nu har han det på allt.... nej ja skoja, jag sa som det var till han så nu undviker han det hårt.
.
Nu vet jag i alla fall varför japaner är så fjolliga, dem har fått i sig en massa östrogen. Ha!
Tycker jag var ganska skoj.
.
True story

Årets händelse!

Upptäckte nyss en fet sak! Jag kan kolla skenögt!
.
Först den enkla:
.
Men även utåt också:
.
Hör och häpna, även åt andra hållet!:
.
Ps. Grimarserna var fett viktiga ;)

Dagens outfit

.
Haha, eller...©

Core

Idag var det som vanligt tänkt att träna Core på världsklass, men åh nej, Nicos farsa orkade inte skjutsa honom så då går det inte uppenbarligen inte. Man kan tydligen inte heller åka med en buss från där han bor, för han bor enda borta på innavel-Ingarö.
Surt.
.
Här har ni alla fall en bild på en riktig gangster... I kid you not.

En text jag förgäves försöker lära mig

It hurts, but I never show this pain you'll never know
If only you could see just how lonely and how cold
And frostbit I've become, my back's against the wall
When push come to shove, I just stand up and scream "Fuck 'em all"
Man, it feels like these walls are closing in
This roof is caving in, up it's time to raise it then
Your days are numbered like pages in
My book of rhymes, got 'em cookin', boy
This crooked mind of mine got 'em all
Shook and scared to look in my eyes
I stole that fuckin' clock, I took the time and I
Came up from behind and pretty much snuck up
And butt-fucked this game up
Better be careful when you bring my name up
Fuck this fame, that ain't what
I came to claim but the game
Ain't gonna be the same on the day that I leave it
But I swear one way or another I'ma make these fuckin' haters believe that
I swear to God, won't spare the rod
I'm a man of my word, so your fuckin' heads better nod
Or I'ma fuck around in this bitch and roast everybody
Sleep on me, that pillow is where your head'll lie
Permanently, bitch, it's beddy-bye
This world is my Easter egg, yeah, prepare to die
My head is swole, my confidence is up
This stage is my pedestal
I'm unstoppable, incredible-
Hulk, you're trapped in my medicine ball
I could run circles around you so fast your fuIt hurts, but I never show this pain you'll never know
If only you could see just how lonely and how cold
And frostbit I've become, my back's against the wall
When push come to shove, I just stand up and scream "F*ck 'em all"
Man, it feels like these walls are closing in
This roof is caving in, up it's time to raise it then
Your days are numbered like pages in
My book of rhymes, got 'em cookin', boy
This crooked mind of mine got 'em all
Shook and scared to look in my eyes
I stole that f*ckin' clock
I took the time and I
Came up from behind
And pretty much snuck up
And butt-fucked this game up
Better be careful when you bring my name up
F*ck this fame, that ain't what
I came to claim but the game
Ain't gonna be the same on the day that I leave it
But I swear one way or another I'ma make these fuckin' haters believe that
I swear to God, won't spare the rod
I'm a man of my word, so your fuckin' heads better nod
Or I'ma fuck around in this bitch and roast everybody
Sleep on me, that pillow is where your head'll lie
Permanently, bitch, it's beddy-bye
This world is my Easter egg, yeah, prepare to die
My head is swole, my confidence is up
This stage is my pedestal
I'm unstoppable, incredible-
Hulk, you're trapped in my medicine ball
I could run circles around you so fast your fuckin' head'll spin, dog
I split your cabbage and your lettuce and olivesckin' head'll spin, dog
I split your cabbage and your lettuce and olives
.
(Det sköna är att det bara är en vers ur låten Drop the World)

Fettisdagen!

Jag har offrat mycket för lite semla idag vill jag berätta för er, kära läsare.

I och med att jag köpte två billiga semlor i Slussen för 19.90 så missade jag min buss som MSD och Willé hann med. När jag spanar upp mot tidtabellen står det "Sollenkroka 13min" och jag suckar.
Efter att stått och frusit fingrarna av mig i 13min så slår tabellen äntligen över från 1min till 28min.
Jag blir förvånad, min buss ska alltså redan ha kommit och plockat upp oss, och den nya bussen ska komma. Men min buss hade ju inte kommit. Efter 10min TILL så kommer en buss mot Stavsnäs som jag hoppar på, och när jag sitter och skakar av mig kylan inne i den, kommer bussen jag hade stått och väntat på i 23 minuter.

Jävla SL alltså...

På bussen slök jag i mig en semla medan en tjej förbryllat satt bredvid mig och såg på ocn fnissa?
När jag kommer hem så har morsan köpt en varsin stor fin semla från Dellan.

Slutsats:
Idag kommer jag att ha ätit 3 semlor, två billiga jävlar och en top notch - awesome!

Train... wait for it.... ing!

Åkte som jag vanligvis gör till gymmet i morse för att köra mitt benpass som jag vanligtvis brukar göra på vanliga tisdagar. Aight.

Men Dansken kom aldrig. Och inte Vikingen heller. Ensam trodde jag att jag var, men sen hittade jag Kyringer så allt var lugnt. Men att de aldrig dök upp... Det går utför för dem vill jag lova. ;)Vad är då målet med min träning? Ja de kan man ju fråga sig. Huvudsaken är ju att jag ska må bra och känna mig hälsosam.... hahah, skoja bara. Jag ska vara ärlig, huvudsaken är beachen 10.

Nu håller jag på att försöka buffa upp lite. Sen när det kanske är 1-2 månader kvar innan lovet börjar ska jag börja deffa lite. Alltså först bygga upp mer muskler, och sedan äta nyttigt och få bort lite underhudsfett. Stekiga ord må jag säga.
Sen jag började med proteinpulvret har jag gått upp 4 kg. Fint.
Nu ligger jag på 73kg och målet är 75 till att börja med, sen vem vet? 80 kanske?

Vad bör man rikta in sig på liksom?Eller?

.
Vad tycker ni?

Den sistnämnda tycker jag personligen är lite överdriven.
"Kroppen är det finaste och mest värdefulla instrument som någonsin skapats. Det är ditt tempel som du ska försöka bevara på bästa möjliga sätt." - Worldclass

Inspererad av Mellanmjölks inlägg.®

Inge fel med att längta

..


.
"Fan vad vi ska bada i Kroksjön i sommar Hubbe!" - Mellanmjölk
.
Kan ju inte göra annat än att hålla med, aight?

Flodman vid middagen

Sitter vid middagsbordet med lill-brorsan Joel och farsan och äter blodpudding då Joel tar jordgubbssylt på blodpuddingen.
.
Jag: Men vad fan, du kan ju inte ta jordgubbssylt på blodpudding, det är som att ta lingonsylt på pannkakor!
Joel: Nej, att ta lingonsylt på blodpudding är som att ta lingonsylt på pannkakor.
Pappa: Eller som att ha sex när man precis har wankat!
Joel: Eh.. vad är wankat?
Jag: När du åker skinnhissen!
.
En vanlig middag med Flodmans liksom, inga som helst konstigheter.

True story

*Hubbe funderar..*

.
Här har ni några skumma idéer:
*Downs-syndrom-barn, eller mongolider som de kallas, har asiatiska ögon. Varför? Eller. Varför har asiater down-syndrom-ögon? Det har jag undrat länge.
.
*"Att vara homosexuell är en sjukdom", njae det tror jag inte. Men man förstår ju att det inte är naturligt eftersom evolutionen skulle stannat om alla blev gay. Min förra NO-lärare sa att forskare har teorier om att den delen av hjärnan som skiljer kvinnor från män är lite större i bögars hjärna än straighta, och så tvärt om hos lesbiska. Jag tror dem är något på spåret.

Hur cool är inte Dolph?


Släktmiddag

Det blev en lugn kväll hos kusinerna igår. Käkade kyckling med jordnötssås, jäkligt smarrigt. Cheesecake till efterrätt. Sen melododifestivalen, europas största pride-parad. Yes, de är sant faktiskt. Eftersom det är förbjud mot homosexuallitet i Ryssland blev väldigt många fundersamma över att dem ledde Eurovision song contest förra året.

Bubbelpool på kvällskvisten, och det var allt för kvällen.
Min kusin Mattias visade mig ett jäkligt skönt klipp;


Farsan på rapport

"Nu lyfter vi" säger han, och ett flertal andra oseriösa utlåtanden. Ganska kul att de kom med på Rapport kan jag tycka. Enjoy.


Gisslan i Akalla

Julian sms:ar mig på eftermiddagen och frågar om jag ska med in till stan, för det tydligen finns en pub som inte har vakter. Jag har inget för mig, så jag åker till t-centralen där jag ska bli vidare guidad av honom.
.
När jag kommer fram säger han att några han var med såg minderåriga ut (bland annat lilla Åke) så de hade blivit utslängda. Den enda festen dem nu vet att de kan dra till är en enda borta i Akalla och Julian och jag bestämmer oss för att vi ska dra hem när tunnelbanan kommit och hans vänner åker till Akalla medans han och jag åker hem igen. Men när tuben väl kommer så ändrar han sig, och jag står i några stilla sekunder och funderar på om jag ska hoppa på eller inte, men går sedan även jag på eftersom jag inte har något bättre för mig. Ett val jag kunde fått ångra.
.
Efter att ha suttit på tuben i säkert 20-30 minuter kommer vi äntligen fram och man hoppar av och går upp för en trappa. Festen är tydligen i en lägenhet en minut från tunnelbanan så att bli rånad på vägen dit känns ju minst sagt osannolik. När vi kommer till det tråkiga våningshuset och möter han som bor där går oturligt nog några av hans gangster-grannar förbi och ser att vi, ett gäng, ska in i hans hus. De frågar honom om han har fest, och säger "Du Daniel, kom hit ett slag!" men han svarar "Inte just nu, jag har bråttom, vi ses!" och så går vi in.
.
Väl där uppe kommer kliver man in i en liten lägenhet med ett 20-tal människor som verkar vara sådär halvroliga. Ingen i gänget jag kom med har något dricka då det var meningen att vi skulle till en pub, så det blir till att sitta där och chilla lite. Bara 10 minuter efter att vi varit i lägenheten kommer Daniel som bor där och säger "kan jag få någons mobil, kom igen snälla, det är allt dem vill ha". Man får reda på att gangster-grannarna har följt efter oss upp i lägenheten och står nu i hallen och vill ha mobiler. Folk tror att han skojar men när man kollar in i hallen står dem där, och man ser allvaret i Daniels ögon. Jag gömmer alla mina värdesaker i mina bakfickor.
.
Den tråkiga festen har nu blivit ett gisslansdrama och folk börjar snacka om att vi är fler än dem och borde kunna få bort dem, men när man kollar runt ser man att det inte direkt är några huliganer som sitter på festen och skulle kunna få bort 5 gangsters. Någon säger att Daniel borde ringa polisen men då svarar han att dem vet vem han är och var han bor, så om han ringer polisen är han körd dagen efter. Enda vägen ut är dörren i hallen, vilket där dem står och lägenheten ligger på 8:onde våningen, så man kan inte komma ut på något annat sätt.
.
Musiken är borta, alla har gömt sina mobiler och sitter tysta och försöker höra vad som händer. Det är ingen skön känsla. Efter en timme kommer några andra gangsters som tydligen är vän med Daniel och lyckas få bort gangster-grannarna. Nu passar alla på att dra därifrån, innan man blir rånad liksom.
.
När vi kommer ner till tuben är det översvämning, någon har saboterat brandslangen som är där för att kunna släcka en eld om t.ex en tågolycka inträffar. Det är en halv decimeter vatten överallt och man blir blöt för att komma till tåget, men inte så farligt och alla kommer till sist på.
.
Alla fördomar om ghetto-förorten Akalla har nu blivit sanna. Ett tag kändes det som att man skulle behövt en pistol för att komma ut därifrån.
.
True story.

Blå?

Satt på biologin idag och diskuterade färgblindhet och ögonfärg osv.
Jag sa att jag själv har blåa ögon men David sa att dem snarare var gråa eller gröna.
I beg the differ.
.

En riktig karla-karl.

Alla ni förvirrade pojkar ute i världen, här är lite riktlinjer hur ni blir en riktig karla-karl.
.

Så kan de gå..? Kanske?

Det knackar på dörren. Hank går och öppnar och framför sig står nu tre heta tjejer i 20-årsåldern, reda för att ligga med honom, och så blir det. Dagen efter vaknar han och en av tjejerna ligger medvetslös. Medans han försöker få liv i henne kommer hans kompis Charlie och knackar på, tillsammans med 80-tals popstjärnan Rick Springfield. De blir inbjuda in i sovrummet för att försöka väcka den svimmade tjejen.
.
Ännu ett knack på dörren så Hank stänger sovrummet och går för att öppna. Där står hans assistent, reda för att bli tillsammans med honom, vilken knasig relation det än skulle leda till säger hon. Då kommer Charlie ut från sovrummet för att hämta choklad sås, och går sedan in i sovrummet igen och Hank följer efter in och upptäcker att dem har sex med de medvetna tjejerna där inne och häller choklad sås och stearin från ett ljus på dem. Han stänger snabbt dörren igen och går ut till hans assistent som ivrigt står och väntar på honom i hans kök.
.
Hon visar kroppen för honom och säger att hon är redo. Men då knackar det på dörren igen, så han säger till henne att vänta i hans dotters Beccas rum.
.
Han öppnar dörren, och där står hans kvinnliga chef framför honom, och berättar att gårdagens sex var så bra att hon vill lämna sin man för att bli ihop med honom. Han säger att det inte är en bra idé men hon lyssnar inte på honom. Det knackas på dörren ännu en gång, så hans kvinnliga chef gömmer sig under middagsbordet medanhan går och öppnar. Där står mannen till hans kvinnliga chef, men han är inte arg. Han vill veta hemligheten hur Hank kan säga i princip vad som helst till kvinnor, men ändå få dem i säng.
.
Det knackar på dörren för sista gången men Hank hinner inte öppna förrän hans 13-åriga dotter Becca kommer in i huset och ser sin Rektor och sin lärare (Mannen och Hanks kvinnliga chef) stå i hennes hus och hon undrar vad fan dem gör där och går in i sitt rum, för att sedan komma ut snabbt igen och fråga sin pappa Hank vad en naken tjej (assitenten) gör i hennes rum.
.
Hanks sovrum har börjat brinna av stearinljuset och Charlie, Rick Springfield och de två medvetna tjejerna kommer ut ur sovrummet. Alla möts i en otroligt pinsam situation medan Hank släcker elden. och får ut tjejen.

Allt detta hände i ett avsnitt av Californication. Se den ;)

Drömmar

I natt drömde jag; att jag låg i min säng och sov när jag vaknade och kom på att jag hade en läxa som gick ut på att umgås med ett av sina syskon så mycket som möjligt, så jag gick bort till min mamma och pappas rum med min mobil som lyste vägen för mig, sen gick jag in i deras rum och la mig där i tron att min bror Morgan var där. Sen märkte jag att de bara var föräldrarna så jag tog mobilen och gick tillbaka till mitt rum medan mamma sa "Vad fan Robert, vad gör du"? och så la jag mig i mitt rum och somnade igen.

Det sjuka var att när jag vaknade i morse sa mamma "Jaha, och vad gjorde du i vårt sovrum igår mitt i natten om jag får fråga"?
Och jag blev helt jävla rädd... jag typ gick i sömnen men var ändå medveten på något sätt eftersom jag trodde jag drömde när det hände. Skumt?


Sikké pränk

Idag hara jag blivit tillsagt, (sisådär halveriöst), att jag ska förklara en GRYMT viktig sak för er.
.
Skämt är teoritiskt. Typ ett bellman skämt.
Prank kommer från practical joke, och är ett fysiskt skämt. Typ gömma någons busskort.
.
Nu vet ni det. Fick för övrigt en flashback idag typ, eller, pranket med att sätta plastfolie på en toalett sits.
Det måste nu göras när jag kommit ihåg det. Snart... typ.. i morgon. Ja då blir det bra.

Snacka skit bakom ryggen

MDS sa en klok sak idag jag vill dra upp här.

Vissa säger ju att man inte ska snacka skit bakom någon annans rygg. Men hur logiskt är det egentligen?
"Om man tycker att någon är en slampa, då går man ju inte direkt bara fram till henne och säger ´du är en slampa!´" - sa han.

Och det är ju jäkligt sant ju! Man besparar ju människan förmodligen förnedrandet och allt det där om man inte berättar för den. Att gå fram till någon och säga att den är fet är ju sjukt mycket elakare än att bara prata om det med andra kan jag tycka, om det inte behöver komma fram. Eller har jag fel?

Något jag tycker försig är "Visst, man kan snacka om andra, klart man gör det, men man behöver kanske inte snacka skit i onödan om andra".
Men det fungerar ju inte alltid. Eller för det mesta. Men det kunde. Borde.
Men ibland har man inte något att snacka om och då börjar man snacka illa om någon annan, man kan ju gå runt med en massa åsikter om vad man irriterar sig på med personen och vill få ut det, aight?

Nåväl. Tja.

Tjejer utan smink

"Du är så vacker utan spackel, att du inte kan förstå ju mer du kladdar, ju mer du sabbar, slå dig fri och gå". - Joakim Hillson

Nu vill jag upplysa folk som tydligen inte visste det här.
Det är ju sagt att "tjejer utan smink är skitfula" och här har vi ett exempel som stärker det, Kissie.MEN! Detta gäller inte för alla, hör och häpna, det finns tjejer som ser bra ut utan smink också! Lovar.
Jag har sett flera stycken själv faktist, visst - dem ser snyggare ut med smink men det är ändå typ en 7:a liksom, inte en 2:a eller något som Kissie...
Det är ju samma sak med killar, alla är ju inte direkt fula så det är ju antagligen samma sak med tjejer, bara att tjejer sminkar sig så antalet snygga i genomsnitt höjs. Men jag skulle tro att lika många i killar i genomsnitt som ser bra ut, lika många tjejer gör det också. Annars vore det konstigt, varför skulle killar i snitt vara snyggare liksom?

Finns ju försig killar som sminkar sig också, vilket jag bara tycker är fel. Typ Krillebooi och alla dem där, vad fan har hänt under uppväxten? Är det någon som fattar?
Ge mig gärna svar då. Allt för nu, tja.

Lite kvälls uppdateringar

Morgan kom hem när vi andra satt och åt och han fick reda på att hans älskade Modern Warfare 2 äntligen kommit och han åt snabbt som fan, sen sprang han mot the playstation, men han var så jäkla ivrig så han halkade på golvet och ramlade. I detta lustiga ögonblick springer min andra lille-bror Joel fram till Morgan och börjar sparka honom i magen.
Inga som helst konstigheter.
True story.
.

En annan grej.
En tjej i min gamla klass i lågstadiet har typ gått och blivit modell. Hon är en korpulent, tråkig och allmänt ful som sedan 6:an någon gång blivit fjortis. Jag förstår verkligen inte grejen med att alltid fula tjejer blir modeller. Något är ju fel. Victorias Secret, det enda rätta.

Och det här missade man idag?

ND vs. AFA, fight på VGY! Och det värsta var att man inte ens var där...
.

Ekvallen

Efter en trevlig sovmorgon åkte jag vid 11 till gymmet och körde ett ben + armpass. Sen åkte jag, Dansken och Vikingen till Ekvallen där vi skulle åka lite grickor, det var liksom det skoldagen bestod av - 2 timmars skridskoåkning.
Efter en massa "lekar" som man lekte igenom på isen var det dags för match och det var ju fan i mig roligt med den där skiten. Jobbigt, men skoj. Ett till benpass liksom, det är ju bara nice..?
En massa dåligt gjorda tacklingar från min sida blev det i alla fall, en som ledde till att jag i princip ramlade över sargen. Det gjorde ont, men var värt det... även om jag inte ens lyckades träffa Wille som jag skulle tackla.
Anyway.
Sen gick gymgänget till Delselius och tog sig varsin Semla och själv tog jag en stor kopp varm choklad till det, allt drogs på matkortet från skolan så det var fett värt.
.
Man fick inte spela hockey med puck för läraren, det var gay.
Att vi sen gick ett gäng grabbar till ett bageri och åt varsin semla, det var hur straight som helst.
Hoppas ni kan se skillnaden.
Tjo.

Sushi-Idioter

Förra veckan läste jag i Metro att det var två kvinnor som gick på GI-metoden typ och därför inte åt kolhydrater, gick in på Sushiresturangen RICE. (Sushi betyder ris med tillbehör).
De tog en meny för typ 70 kr och började ta mat men pillade bort allt ris för att bara få fisken och allt de andra.
De som arbetade där undrade vad fan dem höll på med och sa åt dem att dem fick ta en dyrare rätt som inte innehåller ris om dem inte ville ha det, men det ville inte dem göra, de ville ha den bufféen dem hade men inte äta ris. Dem blev utslängda på grunderna av att om alla gjorde så skulle dem gå i konkurs.
.
Hur jävla dum är man när man går in på en Sushi resturang som heter RICE med inställningen till att man inte ska äta ris, beställer en vanlig buffé och pillar bort allt ris? Ironiskt och idiotiskt..
.

Förövrigt äter jag
inte sushi då det är fisk.
Säger ju sig självt.
Men ändå.

Vad är det för problem!?

I morse var det en lite oseriös men ändå en aning spänning i luften då man satt vid frukostbordet och avnjöt ett perfekt microlagad havregrynsgröt. Mein kleine Bruder Morgan började gråta för att han inte hade spelat Modern Warfare 2 på exakt två månader från och med i idag och satt och tjurade överdrivet högt.
"Men vad är det för problem!?" skrek jag med en invandrarinspererad accent i rösten och han blev stel i blicken och kollade på mig. Sedan bröt jag ut i ett fniss och han kunde slappna av i ryggraden då han förstod att jag bara drev med han.
.
Senare på dagen i tunnelbanan på väg till skolan fick jag ett sms som lurade skiten ur mig och då sa jag lite halvhögt "Men vad är det för problem!?" på samma sätt som tidigare. Rätt som det är reser sig en huvudrakad kille från sin stol, vänder sig och går argt mot mig med mord i blicken. Sen ser han att det var jag som sa det, och inte en invandrare, så han sätter sig lugnt tillbaka i stolen, tar upp sin iPod högtalare och börjar spela "Mein kleine Krokodil".
Jag går funderat av tunnelbanan då den stannat, stirrar in i hans ögon och ger han sakta men modigt pekfringret och säger "Men vad är det för problem!?" och går iväg...
©

Måndag va

Först och främst vill jag säga att jag hörde från en seriös källa att mina fester var bättre än Inas.
In you're face! (I tidigare inlägg skrev jag att jag hoppades den skulle suga) så nu är jag lite till ro.
.
Annars då? Jo bondrullen "Goldeneye" kommer idag med Pierce Brosnan och svenska Isabella Scorupco, den är fan skön. Mer? Gymmade idag med den vanliga truppen på Dansken och Vikingen men idag var speciell för då var även Strömma-Eric med, värt att hylla.
Något mer? Hmm... ja.. nej..jo, 2h skridskor immorn, sen är dagen klar. Underbart.
.
True story

Söndag

"4 svenska officerer dödade i Afganistan"
Men vad i helvete, klart dem kan dö om de åker till ett land där det är krig?
Larvigt..
.
Sett på en jäkla massa mer Californication idag och den serien är fan grym! Dramakomedi, fett skön faktist, handlar om en författare i hollywood som steker runt och ligger med halva staden vilket man kan lista ut genom namnet på serien som innehåller orde "fornication" vilket typ betyder "lösaktighet" eller "horighet".
Anyway. Värt att se.
.
Nu ska jag äta en kladdkaka jag gjorde nyss, ha de fint people.

Melodifestivalen

Fan vad ostraight hela grejen med Melodifestivalen är. Det kom jag på under den här kvällens gång då jag satt och såg på skiten då jag skulle gått ut idag men blev stoppad av den larviga anledningen att "festen var full" och personen redan sagt nej till så många att hon inte kunde säga ja till att jag skulle komma. Surt som fan tyckte jag då, så nu hoppas jag att festen sög.
Ich bin sehr gastfrei och därför är jag sur, för "vem som helst" fick ju komma till mig om ni förstår vad jag menar (;
.
Åter till Melodifestivalen. Musiken suger ju, inge konstigt och ovanligt med det, rätt låt kom direkt till Globen, alltså Salem Al Fakir.
.
Men den stora suprisen med festivalen var pausunderhållningen, Dolph fuckin Lundgren!
Börja se vid typ 0.54!
.
Hur cool är han inte? Sveriges He-man ju för fan!
Skön snubbe alltså, och självdistans då han har med karategrejer i showen, skitbra!
.
Här är han som Ivan Drago i Rocky IV, tung replik vill jag hävda.

Slappin da base

Idag har jag gjort mycket. Hehe, väldigt kreativ har jag varit. Eller? Nej. Verkligen inte. Enda anledningen jag har rest mig ur sängen idag har varit för att få i mig käk.
Annars har jag legat här i sängen och sätt på både det ena och det andra...
Allt från "Californication" som jag blev tipsad av Nico att börja se, och sen "Kidulthood", lite av "Green street 2" och nu ska jag banne mig se ett gäng avsnitt av "The big bang theory". :D
.
I väntan på att jag kanske blir inbjuden ikväll ligger jag här och väntar.. det känns ju sådär halvkul. Nåväl, så är det.
Vad ska ni göra på kvällskvisten?

Playstation 3

Mina bröder har en riktigt dålig ovana av att glömma bort att stänga av TV-spel och gå och göra något annat. Har försökt lära dem att komma ihåg men de är svårt.
Innan jullovet glömde Morgan playstation 3 på i typ 7 timmar då han bara åkte iväg från det och sen när han kom hem så ville det inte starta. Så vi skickade det till verkstaden.
.
Nu, för 10 min sen fick vi tillbaka det, 2 månader senare alltså. Och dem har inte lagat det, utan dem har skickat ett nytt. Hur i helvete tar det 60 dagar att skicka ett nytt?.
.
Jag spelar för sig aldrig nästan längre, då jag har min lille MacBook att chilla med men nu blev jag en aning taggad på att lira något.
Grabbarna fick ju en del sköna spel i Julklapp dem inte ens fått prova än så nu jävlar.
Nåväl, det var allt för nu, fred ut!

Dansband

Jävla dansbandskampen alltså, skiten har öppnat upp möjligheten för alla dansband att tro att dem kan komma ut ur garderoben och bli kända.
.
Nytt band varje dag ju, nu ser jag på reklam att "Zekes" gärna vill att du köper deras skiva och igår var det en annan reklam för några andra... Min största fundering kretsar kring hur satan dem får ett skivkontrakt?
Pensionärs-buggs-musik från norrland som spritt sig ner till Stockholm borde ju inte kunna gå bra för på marknaden, så hur satan fixar dem skivkontrakt, säljs på Åhlens och får reklam på Tv4?
Min bästa gissning är att fjollorna suger kuk på skivbolaget, annars vet jag faktist inte..

Gerard Butler

Jag gillar skarpt skådisar som typ efter 5 filmer kommer på att dem kan sjunga och är med i nån form av musikal film.
Har tidigare hyllat Ewan McGregor(Star wars, Angels and Demons, Moulin Rouge) för det här och nu vill jag hylla ingen mindre än:
'
Gerard Butler(The Ugly truth, 300, RocknRolla) för den här låten, och filmen "Phantom of the Opera" där han spelar fantomen själv liksom. Kom precis på att både Butler och McGregor är skottar.
Lustigt, dem där raidhaird ginger-basterds kan sjunga liksom. Coolt.

It's a beautiful day

Jag känner mig lite sne.. Jag vill ha shorts. T-Shirt. Kroksjön, hopptornen, bad, volter, sol, tjejer i hotpants, grönt.. Jag vill att man kan göra saker överallt och inte bara inomhus. Jag vill vara brun.
Jag vill ha sommar. Nu har solen börjat lysa, men enligt SMHI blir det kallare varje dag...
Får väl hoppas att dem har fel.

Facebook

Har ni också märkt att det har blivit fler och fler som börjat klaga på facebook? Alltså inte inne på facebook utan på själva grejen.
Och eftersom många gör det kan väl lika gärna jag göra det också kände jag. Så jag gör ett försök.
.
"Felix upptäckte precis sitt dagliga foto", vad fan är det för något slags form av skit?
"Nils posted something on your wall" och allt sånt där? Vad är det bra för?
Och alla dessa events och grejer, det kan ju vara nice att få reda på men det börjar bli lite överdrivet kan jag tycka.
Och alla jäkla "6 friends played bouncin ball this week- händelser" är ju grymt irriterande att få.
Även alla gruppinbjudningar, vissa är ju helt och hållet.... men vissa kan vara ganska roliga vill jag påstå.
.
"Hata dansbandsmusik"
"Vad säger jultomten 2015? - Hohoho finns det några svenska barn här?"
"Oh dear god let Taylor Lautner find his T-shirt again"
"Alla vi som fäller en tår för Cimon"
Osv..
.
Jag vill starta en egen grupp på facebook, även fast det här grupperna inte gör ett skit.
Den ska heta något i stil med "Alla vi som gått ner i vikt sen vi börjat på VGY" och namnet förklarar ju det mesta... nåväl.
Allt för mig, over and out.

God evening, fellas.

Ursäkta folk för att jag inte skrivit idag, ni som blir upprörda och skriver "uppdatera" vilket faktiskt gör mig lite nöjd. Lite glad. Anyway..
I morgon är en sådan där skön dag igen som det är varannan vecka, slutar kl. 11.10, det är ju så smutt så det knappt är sant, dock är första lektionen idrott där det tydligen är innebandy som står på menyn, och även om jag gick 2-3 säsonger på det när jag var en liten kis är det fan den värsta bollsporten jag vet. Jag menar, springa efter en sönderskjuten plastboll med en knasig klubba känns bara fel för mig. Men det är relativt.
.
Annars då? Det vankas skottning immorn, då det kommit ytterligare 15cm snö idag. Men man får se det positivt, det är ju en schyst träning ju, att ha en slöslunga är bara något för pensionärer som får hjärtinfarkt av att skotta. Punkt.
Sedan får man se vad som händer på kvällen, hoho.

Framtiden

Jag har sedan ett tag, typ ett halvår, bestämt mig för att jag ska flytta till USA och börja jobba där när jag gått ut gymnasiet. Jag har bara inte haft en janne om vad jag ska göra där, men att jag ska dit för att tjäna mer då man betalar betydligt mindre i skatt.
Min dröm är att bli en hollywood-skådis då jag sätt för mycket på Entourage, hehe, men idag fick jag reda på att inkomstlönen för att vara gyminstruktör i staterna är 40 000kr. Verkar ju ganska nice tänkte jag, men fick sen reda på att man typ i princip måste plugga lika mycket som när man ska bli läkare...
Så jag vene alltså.

Järvsö

Klockan ringer klockan 4.30, och jag hoppar bokstavligt upp hur sängen.
Slänger i mig havregrynsgröt och proteinpulver och tar bussen enda till Gullmarsplan, som tar.. 50 min.
Därefter åkar man 4 timmar i en buss bredvid Galna-David och kollar på Big Bang Theory enda upp till Järvsö, och så hyr man twintipset och det tog väl typ 30 min... 10 min till att på på sig de skrittrånga pjäxorna också.
.
Filippa och hennes polare.

Entusiastiska-Simon och jag.


Galna-David och Entusiastiska-Simon


David (Lägg märke till Sverige flaggan han fick från lunchen!)


Knapplift..


En blick över träden..


Och så slutligen jag med frostskadade kinder i sittliften.

Dagens skönaste grej: Högst uppe på toppen av berget satt en skylt på en stuga där det stod; 3700dm.ö.h
Haha, snacka om att försöka göra sig märkvärdiga... själv är jag 1820 mm! WOW!

Hur åkte vi då? Jo, vi provade ju på alla backar ett antal gånger men de vi gjorde mest var att jag och Galna-David åkte störtlopp ner för de brantaste backarna i tävlan mot varandra. Fort som shhhwwiiizz gick det! Skoj.

Efter den här dagen började jag räkna... jag har åkt buss i ungefär 10 timmar idag.
Var det värt det? Njaa. Typ.

Mulan

Fan vad jag älskar den gamla Disney-rullen alltså, låten "Bli en man" där någonstans i mitten av den, kan typ hela texten, skön som fan.
.
Och inte tala om konversationerna, typ när Mulan badar och så kommer alla de andra soldaterna och hoppar i vattnet så skriker draken "Nej, de är två saker jag VET att dem kommer att se!"
-Hur ska man fatta det när man är liten? Nåväl.
.
Immorn ska jag upp vid 4.30, skit nice, puss på er, tjah!

En sorglig sak

Världens tre vackraste ord har nu försvunnit från vår planet.
Vad snackar han om?
Tre ord...?
Vilka kan det vara?
Jag älskar dig?
Eller?
Nej.
El Maco Grande.
.
Så det blev en Big Mac & Co idag istället, och jag hann aldrig ens prova El Nacho....
.
Livet ÄR nu hårt.

It puts me in the mood.

Jag gick och tänkte på två saker att skriva om.
Den ena var de där om havregrynsgröten, men det andra kommer ja inte ihåg.
Det blir ofta såhär, och de är fan synd för det andra var bättre.. Nåväl.
.
Igår åkte jag i alla fall med morsan och köpte täckbrallor till immorn, och när vi köpt dem säger mamma "Ah nu har du köpt brallor, det var dina pengar".
Då blev man lite snopen...
Quicksilver, 1499kr...

Havregrynsgröt

Här ska ni få ett riktigt hett tips av mig. Havregrynsgröt!
Hur fint som helst, jag äter det 2 gånger om dagen, till frukost och till mellanmål när jag kommer hem från skolan.
.
Ta 1dl havregryn och 2dl vatten i en skål. Ha inte i nån salt eller sånt skit.
.
Stoppa in den i micron på typ 2.30 min, rör inte om.
Låt den kallna lite, och häll sen lite socker och kanel på, sen är de bara att hugga in!
.
True story

Mobil

God morrn, how U doin'?
Jag skulle gå upp idag 6.50 var det tänkt för att sedan åka och gymma innan skolan som börjar 10.15... Men så blev det inte.
Min mobil hade igår fastnat på ljudlös och jag fick inte bort det, men när jag ändrade om i inställningarna stod det "ljudlös: av" men ikonen visade fortfarande att det var ljudlös på, men jag trodde att det var chill efter det.
Men åh nej, jag vaknade 7.45 och lackade sönder, jävla mobil...
Kan ju ioch försig träna efter skolan idag, vi slutar ju 12.15, men det är principen att min mobil ska låta.

Så, kan ni ge mig något tips på en schyst Sony Ericsson som inte kostar skjortan? Skulle vara nice.

Komedikväll direkt

Har senaste timmen i väntan på Paradise Hotel kollar på Komedikväll direkt på SVT.
Tre olika svenska sitcoms, som folk får rösta på vilken som är roligast och ska vinna.
.
-Starke man: Dryg jävla serie om en tråkig gubbe som är sämre än vad han tror.
-Sandras comeback: En gammal stjärna som ska komma tillbaka genom att sjunga på köpcentrum..
-Min syster och jag: Två kvinnor ska försöka driva ett hotel och inte har någon koll.
.
Alla var allmänt trissta, vart fan går humorn liksom?
Och nu efter 58 minuter får man reda på vilken som vann, nämligen Starke man, den sämsta? Dem visade typ 5 klipp från den och man log inte ens någon gång..? Denna trissta skit kommer nu visas i höst och skall gemföras med humor som Ronny och Ragge, Svensson svensson m.m, eller det var de som de här tre serierna typ skulle efterlikna... men det gjorde det ej.
Dem andra var i alla fall lite roliga då Johan Glans var med i Sandras comeback.


Tjejer är mognare än killar

"Alla vet ju att tjejer är 1-3 år äldre än killar i tonåren".
Hur mycket har man inte stört sig på det där ´fenomenet´?
Visst, tjejer kan vara mognare än killar, men det kan lika gärna vara tvärt om?
Jag kan inte hålla med om att alla tjejer är mognare, fast det snackas ju så klart om i allmänhet, men det gäller fan inte där heller kan jag tycka. Jag skulle tro att det egentligen är med åt 50/50 hållet.
Säger ni emot får ni ha något slags bevis.

Järvsö på onsdag

På onsdag blir det twintips på Järvsö. Det ligger tydligen ovanför Edsby, var fan det nu ligger..?
En bra bit bort i alla fall. Ingen vet hur det är där, ingen har liksom varit där nångång. Utom min farsa då förstås, ska nog fråga han nu om de är topp eller snopp.
Bussresan är bokad, och råkade ta så att jag ska åka från Gullmarsplan vid typ 6.25, när jag kunde åkt från Gustavsbergs centrum 6.10... en tabbe, men men, gjort är gjort.
Men jag är oroad då jag inte fått någon bekräftelse från Järvsö:s hemsida om min bokning om twintips, och det skulle ju vara förjävla jobbigt om jag betalar 340 kr för liftkort och bussresa, åker 35mil och sedan upptäcker där att jag inte bokad nåt. Vem vet, det kan hända? Hoppas dock inte att det gör så, de skulle ju inte vara så... festligt.

Jag i typ 7:an..

En gammal goding

Ett annat sätt att beatboxa..Tycker i alla fall jag är ganska skön.

RSS 2.0