Kungsberget@Måndag

Blev väckt kvart i fem, mhmm... Kom precis i lagom tid till samlingsplatsen och fick en fin plats näst längst bak i bussen, på höger sida ofc. Alla i klassen var typ med och vi var i princip dem ända som var på bussen så det var chill som fan, åt macka på väggen upp, nice.
På vägen upp såg vi Schrek och Lejonkungen (Chauffören trodde att vi skulle vara mindre) men det var nice, resan tog typ 3 timmar.

Det var en jäkla stor kö till skiduthyrningen men efter typ en halvtimme hade man the twintip stuff.
Började åka med Pontus men på typ andra åket så ramlade jag helt otippat men fattade inte alls varför jag plötsligt låg där i backen med ena skidan liggande längre upp i backen. Men sen åkte jag och Pontus upp i en lift och såg Kevin och Filip och då lossnade plötsligt vänster skidan och jag höll på att ramla i liften men lyckades komma upp ändå, Kevin hjälpte mig att ställa om skidorna så dem blev great.
 
Efter ett tag så "dumpade" vi Filip för att det var hans första gång han åkte skidor och Kevin går på skidor så det kändes liksom lite ojämnt...
Massa skidor blev det ialla fall för dagen, jag lyckades att åka med dem flesta, maten var dålig, vädret var trevligt och ah.
  Bussresan hem var nice, då blev det värsta sköna stämningen.

När jag kom hem åt jag pannkakor medans jag kollade på Chuck och 2 1/2 men men under andra avsnittet tror jag att jag somnade för jag har inget minne av att gå och lägga mig i min säng.... missade weeds, men äh.
Peace!


Fre-lör.

Verbal expansion förenas ofta med ett objektivt sätt ringa format på planeten Tellus - Stor i orden, liten på jorden.

Igår var det fredagen den 13:e, ojojoj tänkte väl några men nä, jag fick sluta tidigare från matten och så, så det var ju liksom bara najs.

Idag var det Valentines day, Alla hjärtans dag som vi översatt det till, och den dagen har jag aldrig riktigt gillat... men aja, fick vara barnvakt åt Cowboyen hela dagen för att resten av familjen var någonstans med Morre, tennismatch alltså.
 Så jag och Cowboyen har typ spelat PS3, ätit kladdkaka och tittat på film och Tv. Har sett några avsnitt av nya Scrubs säsongen, den är najs!
"Disaster movie" såg vi, SE INTE DEN. Men såg också "Patrik 1,5" och den är däremot jäkligt bra, Tom Ljungman  (Patrik) är skön, han går på rytmus och är producent till Max proffsband "Billion ocean", så vet ni det.

En annan skön person är Connor Ryan som går på ett gymnasium i samma hus som Rytmus men inte Rytmus, kommer inte ihåg vad gymnasiet hette men Connor kommer från Alaska och snackar därför amerikanska, så går han ofta runt tunnklädd utomhus och har alltid på sig badbyxor, "Because you'll never know when you have to bath". 
 
Den här snubben vill lira typ tamburin i Plural ;D

Peace.

Torsdag@Dieselverkstaden

Wohoo, wohoo!

Chill skoldag, korta lektioner, efter lunch var det schlagertema och det var typ halvkul... men men!
  När jag kom hem packade ja shiet, klädde fingrarna med tejp och sånt, sen tog jag första bästa buss mot Henriksdal.
Böt buss och hoppade av vid sickla Station och promenixade mot Dieselverkstaden där Max, Gabbe och Jim stod utanför och hängde (nice att jag hittade dem för jag hade ingen mobil och kunde då inte ring-hitta dem) och så strax därefter kom Jimmy, och så var tydligen Jocke redan där. 
Riggade trumset m.m och sen var det soundcheck. Sen kom de några folk. Med dem folken gick vi till McDonald's och tröck i oss en massa skit, själv tog ja BigMac meny + McFlury med Daim, naaajs!

Sen började det spelas, Rädda Joppe började, typ Jockes brorsas band, lite sköna. Sen vare Max "proffsband" som heter Billion Ocean som var nice dem med, därefter vare Artificial Me som typ kör grunge?
 Iaf sen vare då vi, Plural, wohoo, körde typ fem egna låtar, sen tre encores och sen var de klart!

Fick skjuts av Jockes mamma hem, väldigt snällt, nu äre typ Scrubs som gäller, peace.

Aaahh

Igår var världens jävla skitdag, först var svenskan inställd, sen hade vi musik, sen efter lunchen var bilden inställd också, så det blev världens längsta jäkla håltimmar som man inte hade nåt att göra på x)
 Det jobbiga var att jag uppfattade alla som äckliga, sarkastiska, dryga (som vissa var) osv så det var rätt skumt, men ja har sånna "damdagar" nån gång i måndaden, så de är lugnt.

Idag var det chill däremot, började dagen med lite ping-pong med Morre och sen lill-Boman och så vare inställd matte, woho. Sen rullade dagen på fint, sista lektionen var att se klart filmen.... nånting, på extra engelskan, som var halvbra... men i alla fall.
När jag kom hem såg jag that 70s show, sov två timmar, har datorn nu, sen blir det "Popcirkus" på tv och sen filmen "Kiss kiss bang bang" och kom immorn, förutom ni som inte ska vara där. Ni ja.

Var? Dieselverkstaden
När? Immorn, klockan 19.
Cost? Gratis
Peace.

Måndag

"Repade" med Pontus idag, men de gick ju typ sådär, vi har inte nåt att spela, måste hitta på nåt, ge tips på bra låtar! :O
Och så visade det sig att Plural hade tänkt repa idag men att de inte kunde få tag på mig för att ja inte har nån mobil, och vi kan inte repa nån annan dag innan torsdag, jävla skit -.-'!

Smått sur och irriterad, men aja, de löser sig, hoppas ja... Hare.


Helgen

Yo fuckers! Förutom i fredags har inte ett skit hänt, helt säriöst. Igår sov jag bort hela dagen och idag var det bara en massa filmtittande, men de är naajs med softa helger ;D

Filmerna ja såg:
Bad boys 2
Face off
Swordfish
Wild hogs

Immorn ska Pontus hit, så ska vi repa till HF, de blir nog nice.
Sen på tisdag äre rep med Plural och på torsdag äre Dieselverkstaden!
Peace

Fredag@Café Bonza

Idag var det gig på en ungdomsgård lik tomtebo i Tyresö kallad "Café Bonza"
Men innan dess var jag i skolan, hade först värsta SO läxförhöret som typ gick sådär, sen sista lektionen var det matte prov som typ också gick sådär, fyffan.

Anyway, hade precis knallat av bussen ch promenixade hemåt då jag hör en bil tuta bakom mig, så jag börja vika av vägen jag går på, för att ge rum åt bilen att åka förbi, men när jag gjort det tutar den igen, så jag går ända ner i diket för jag tror det är nån jäkla lastbil eller nåt, men så stannar bilen och öppnar dörrn, men jag fattar först inte alls vem det är, sen ser jag att det är Max, Jocke och hans storebror Marcus, "Ah men shit de är ju ni!" får jag iaf ur mig.  (<--Lång jävla mening)  Jag blir hemkörd och byter kläder och plockar upp några trumstockar, sen bar det av mot Tyresö, men först pickade vi upp övertaggade Jimmy vid Nacka hållplats.

Kommer till slut fram till cafét, riggar upp och sen gick vi iväg till Tyresö centrum, som var naajs, käkade natchos på Sibylla, gott som fän. 
Sen gick vi tillbaka och började repa, några grabbarna kände hade kommit dit och så hade vi raggat upp några från Tyresö, men eftersom ingen från Värmdö pallar ta typ 4 bussar och en tunnelbana så var de inte så värst mycket folk, så vi körde helt osäriöst och larvade oss, men kul vare i alla fall!

Sen vare bara chill där i drygt två timmar, Jimmy och Jocke körde stand up på scenen, "breakade" osv.
Sen drog vi hem och mötte massa konfirmations bekanta, åkte samma buss och snackade med dem och blabla, och nu är jag hemma.

Får se vad jag hittar på immorn, glöm inte att komma till Dieselverkstaden på torsdag, vad fan haru för bättre för dig annars liksom? Peace.

Torsdags rep

På hela förmiddagen var det ett nationellt prov i schwedish, men ja drog så fort man fick gå, hade inget mer att skriva liksom, lackar om jag får ett G.
 Sen körde ja pingis i 2 timmar med Kahnan, skitskojj...
Efter lunch var det schlagertema, alla 7:or var på bio så det var fett chill i musiksalen, lirade tre skitlåtar - alla schlagerlåtar är ju skit men, tänk er skitschlager låtar, oj oj oj.

Drog hem och typ gjorde i ordning mig inför rep, tejpade fingrarna och fixade öronproppar, sen bar det av mot Rytmus!
 De var asnice att repa där, skiiitskönt trumset, näjz, näjz, lirade några timmar och sen skulle jag få skjuts, kollade på klockan och såg att det bara var 5min tills morsan skulle komma, så jag skyndade mig ut och råkade öppna dörren med alarmhandtaget................. FUUUUCK!
Städar´n sa "Ehm, kan jag få era namn så jag vet vem jag ska skylla på" men Jimmy ville inte bli avstängd så vi sprang bara därifrån. Drog till donken, åt glass, mamma kom och the rest is history.

Dagens filmtips: The curious case of Benjamin button

Immorn äre gig på café Bonza, kom!!


Internet busar..

Nu har jag som ni troligtvist märkt haft värsta feta gapet i blogginlägg, men ska försöka skriva, de e tyvärr svårt när internet lägger av i några veckor lite då och då, jobbigt som f*n.

Vad har jag gjort på senaste tiden dårå? Jo i helgen var det rep, vi körde massa egna låtar och några gamla godingar, sen så skulle Mäx dra så vi gick till bussen med han, sen så sprang vi typ runt på Stekviks golfbana och gled runt på isen, sen var klockan typ halv två så vi gick och la oss.
Det andra speciella med den här veckan är att vi haft ett nationellt prov i swedisch, och sätt på bio, filmen "Kite Runner" som var jäkligt bra, men även jäkligt seg.

Plural snart...
Fredag     06 feb 200918:00
Café BonzaTyresö, fritt inträde!
Torsdag 12 feb 200919:00
DieselverkstadenSickla, kan vara fritt, ta med 20kr i fall att.

RSS 2.0