Sushi-Idioter

Förra veckan läste jag i Metro att det var två kvinnor som gick på GI-metoden typ och därför inte åt kolhydrater, gick in på Sushiresturangen RICE. (Sushi betyder ris med tillbehör).
De tog en meny för typ 70 kr och började ta mat men pillade bort allt ris för att bara få fisken och allt de andra.
De som arbetade där undrade vad fan dem höll på med och sa åt dem att dem fick ta en dyrare rätt som inte innehåller ris om dem inte ville ha det, men det ville inte dem göra, de ville ha den bufféen dem hade men inte äta ris. Dem blev utslängda på grunderna av att om alla gjorde så skulle dem gå i konkurs.
.
Hur jävla dum är man när man går in på en Sushi resturang som heter RICE med inställningen till att man inte ska äta ris, beställer en vanlig buffé och pillar bort allt ris? Ironiskt och idiotiskt..
.

Förövrigt äter jag
inte sushi då det är fisk.
Säger ju sig självt.
Men ändå.

Kommentarer
Postat av: jimmy

dom får väl göra vad fan dom vill med maten om dom har betalat?

2010-02-09 @ 15:51:48
Postat av: Anonym

Nej för det fanns ett val, att ta maten utan ris eller med ris. Dem tog den med ris men tog bort riset.

Som att gå till en kina resturang och stå och pilla bort frityret från kycklingen så ligger allt det kvar i skålen man tar friterad kyckling från.

Och man går inte till en resturang som serverar ris med tillbehör som heter RICE och inte tänker äta ris. Då är man dum i huvudet.

2010-02-09 @ 17:32:11
Postat av: jimmy

kostar den med riset mer än den utan ris? Om inte så får restaurangen ta och tänka till lite och skylla sig själva. Om den inte kostar samma sak så får dom visst göra vad fan du vill.

Om du går och köper en TV så får du göra vad fan du vill med den, eller hur? slå sönder den om du vill, Det angår fan inte affären. Kunden har betalat för det så dom får som sagt "Göra vad FAN dom vill".



2010-02-09 @ 19:19:28
Postat av: Hubbe

Men poängen med inlägget var att dem inte ville äta ris på en risresturang. De är ju bara fel.

2010-02-09 @ 21:08:20
Postat av: jimmy

Okej, jag tkr det är as skönt gjort. Jag tycker poängen borde vara att ägaren till restaurangen är dum i huvudet och klagar

2010-02-09 @ 22:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0