Så kan de gå..? Kanske?

Det knackar på dörren. Hank går och öppnar och framför sig står nu tre heta tjejer i 20-årsåldern, reda för att ligga med honom, och så blir det. Dagen efter vaknar han och en av tjejerna ligger medvetslös. Medans han försöker få liv i henne kommer hans kompis Charlie och knackar på, tillsammans med 80-tals popstjärnan Rick Springfield. De blir inbjuda in i sovrummet för att försöka väcka den svimmade tjejen.
.
Ännu ett knack på dörren så Hank stänger sovrummet och går för att öppna. Där står hans assistent, reda för att bli tillsammans med honom, vilken knasig relation det än skulle leda till säger hon. Då kommer Charlie ut från sovrummet för att hämta choklad sås, och går sedan in i sovrummet igen och Hank följer efter in och upptäcker att dem har sex med de medvetna tjejerna där inne och häller choklad sås och stearin från ett ljus på dem. Han stänger snabbt dörren igen och går ut till hans assistent som ivrigt står och väntar på honom i hans kök.
.
Hon visar kroppen för honom och säger att hon är redo. Men då knackar det på dörren igen, så han säger till henne att vänta i hans dotters Beccas rum.
.
Han öppnar dörren, och där står hans kvinnliga chef framför honom, och berättar att gårdagens sex var så bra att hon vill lämna sin man för att bli ihop med honom. Han säger att det inte är en bra idé men hon lyssnar inte på honom. Det knackas på dörren ännu en gång, så hans kvinnliga chef gömmer sig under middagsbordet medanhan går och öppnar. Där står mannen till hans kvinnliga chef, men han är inte arg. Han vill veta hemligheten hur Hank kan säga i princip vad som helst till kvinnor, men ändå få dem i säng.
.
Det knackar på dörren för sista gången men Hank hinner inte öppna förrän hans 13-åriga dotter Becca kommer in i huset och ser sin Rektor och sin lärare (Mannen och Hanks kvinnliga chef) stå i hennes hus och hon undrar vad fan dem gör där och går in i sitt rum, för att sedan komma ut snabbt igen och fråga sin pappa Hank vad en naken tjej (assitenten) gör i hennes rum.
.
Hanks sovrum har börjat brinna av stearinljuset och Charlie, Rick Springfield och de två medvetna tjejerna kommer ut ur sovrummet. Alla möts i en otroligt pinsam situation medan Hank släcker elden. och får ut tjejen.

Allt detta hände i ett avsnitt av Californication. Se den ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0