Horrible Bosses

Shit, har glömt att tipsa er om en sjukt skön rulle jag såg förra veckan, Horrible Bosses!

Under en blöt kväll på krogen så börjar Dale (Charlie Day), Nick (Jason Bateman) och Kurt (Jason Sudeikis) fundera över hur bättre deras liv vore med sina hatade chefer i graven. När arbetssituationerna blir värre omvandlar de tankarna till en plan och snart ska det rekas, spanas och spejas men dessvärre är grabbtrion inte skarpaste knivarna i lådan och den inte så genomtänkta planen går självfallet inte som planerat...

Jävligt skön, rolig och oväntad rulle, blev underhållen rätt igenom. Sjukt att Aniston är så pass tight för att vara så pass gammal, hon spelar nämligen en sexgalen tandläkare i filmen som är en av cheferna. De andra två cheferna är Colin Farrel med som en kokainsmurf samt Kevin Spacey som är självgod, slug och manupulativ aktiechef. Tillägger också att Jamie Foxx karaktär 'Motherfucker Jones' var en tokskön krydda på filmen, särskilt hur han fick sitt namn.

Den här ska ni se!
Tryck på bilden för trailern. Men som jag sagt förr, man ska inte se trailers till komedier då dem oftast visar de roligaste skämten. Men den här kan man nog se ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0