Berwarldhallen

Ni minns att jag skrev att Nico brukar gå och lyssna på klassisk musik i Berwardhallen?

Jag ska följa med honom på det idag. Ganska sjukt, jag vet. Men idag ska de vara Mahler som spelas och de ska tydligen vara storslaget enligt Nico. Och storslaget kan jag gissa på är ganska fett, om man referar till storslagna filmmusiklåtar då dem också är klassiska liksom. Eller orkestersymfonier i alla fall.

Det här blir kommer nog bli en jävligt skev upplevelse.
Kommentarer
Postat av: Pauline

Ställena du borde satsa på är The bridge, Nype, Gaudi, Ace, Club devour, Entourage eller något sånt :). Förarställen Viper room, nivå22 och dovas. (Dovas är också ett onsdags-ställe, eller nån annan vardag:p). Jag kan fixa in dig gratis på de flesta ställen känner folk precis överallt nu :p. En tumregel brukar vara att alla kommer in gratis innan klockan tio men de är inge drag vid den tiden så man brukar komma efter, inträdet ligger på 100 - 120 kronor, men på vissa kan man skriva in sig på gästlistan å komma in gratis. Andra ställen är ju t.ex. Lobby, white room och la roy men de är också lite som "kommer sen" när man är lite rikare liksom... Jag tycker du ska börja på Bridge eller viper, båda är dansställen liksom å de e de man vill ha ju! Viper kostar ölen, cidern å shotten 19 kronor innan elva så där är man alltid lagom packad :P de e mycket drägg men ett grymt förarställe om man vill ha billig alkohol! :)De viktigaste du ska göra är att inte lyssna för mycket på andra, för klubbar har en massa rykten, ALLA har det. Men dra inga förutfattade meningar utan testa alla innan du bestämmer dig :) Typ viper har värsta fjortisryktet men vi som är fattiga tjänar grovt mycket på att föra där liksom. The bridge har rykte att ha otrevliga vakter å så men de e bara för dem e noga med åldern å då slipper man massa 94or. Hur bra dansgolven är beror bara på hur kräsen man är. Vi som dansar hur det än är och faktiskt är dem som startar upp skiten ofta tycker dem flesta dansgolv är toppen så länge de är bra musik! =)

2011-04-30 @ 18:04:36
URL: http://paulinelinis.blogg.se/
Postat av: Hubbe

Hahha, FETT lång kommentar! :DOch alla dessa ställen du nämnt kan man glida in på som 18 årig kille? ;)

2011-04-30 @ 18:20:03
Postat av: Pauline

Yesbox! ;)Dom "dyrare" måste man fixa lite grejer med bara men de löser man! Bara man klär sig snyggt så kommer man in på dem flesta ställen, spelar ingen roll vilken åldersgräns:)

2011-04-30 @ 18:37:54
URL: http://paulinelinis.blogg.se/
Postat av: David

"Bara man klär sig snyggt så kommer man in på dem flesta ställen" jobbigt hubbe :/

2011-05-02 @ 22:36:19
Postat av: Anonym

"Bara man klär sig snyggt så kommer man in på dem flesta ställen, spelar ingen roll vilken åldersgräns"

Jobbigt Hubbe :/

2011-05-02 @ 22:37:36
Postat av: Anonym

Hahah, käften David..

2011-05-03 @ 10:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0