10års kalas.

Vaknade vid runt 11 tiden, och alla kom in i rummet och satte på Ondskan. Den är ju faktist jäkligt bra den filmen.
Drog hem med moppen och på vägen hem såg ja den där ekorren och fotade den, sen tog ja några roliga omväger hem, bara för att få lite förändring i vardagen typ.

Släkten hade kommit hem till oss när jag kom hem, för att Joel fyllde år idag, men Joel var själv inte hemma för att han handlade med mamma (?). Men sen kom han hem och medans vi kollade på Rush Hour så öppnade han paketen, han fick pengar och sen fick han en Soft Air Gun men precis när han öppnat det paketet och blev skitglad kommer farsan med värsta jävla glädje-förstörar-meningen och ba
 -"Joel, den där kommer du behöva få lämna tillbaka, jag gillar inte sånt där, ni kan skjuta varandra i ögonen, det är inget för en 10åring, du får välja nåt spel istället för den där."
 
Och Joel blev smått besviken i blicken och ba "ja..jaha.."
Och då blev ja arg på farsan, vi har redan haft Soft Air Gun i 2 år och det är ingen jävel som skuter nån annan i ögonen med den...Aja.

Tårta och grejer blev det sen, mamma gjorde nån helt egen cp-tårta som smällte, men god var den iaf!
Så snackade föräldrarna lite mer om Skottland och sånt, att vi ska träna på att prata engelska när vi kommer dit. Men vem fan fattar ändå nåt av vad en Skotte säger, så varför orka? Hahah.



Dagens info:
Att banka huvudet mot väggen
 bränner ca: 150 kalorier
i timmen.

Kommentarer
Postat av: cicci

hahah fett skön parodi :)

2009-07-06 @ 12:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0