Fre-lör.

Verbal expansion förenas ofta med ett objektivt sätt ringa format på planeten Tellus - Stor i orden, liten på jorden.

Igår var det fredagen den 13:e, ojojoj tänkte väl några men nä, jag fick sluta tidigare från matten och så, så det var ju liksom bara najs.

Idag var det Valentines day, Alla hjärtans dag som vi översatt det till, och den dagen har jag aldrig riktigt gillat... men aja, fick vara barnvakt åt Cowboyen hela dagen för att resten av familjen var någonstans med Morre, tennismatch alltså.
 Så jag och Cowboyen har typ spelat PS3, ätit kladdkaka och tittat på film och Tv. Har sett några avsnitt av nya Scrubs säsongen, den är najs!
"Disaster movie" såg vi, SE INTE DEN. Men såg också "Patrik 1,5" och den är däremot jäkligt bra, Tom Ljungman  (Patrik) är skön, han går på rytmus och är producent till Max proffsband "Billion ocean", så vet ni det.

En annan skön person är Connor Ryan som går på ett gymnasium i samma hus som Rytmus men inte Rytmus, kommer inte ihåg vad gymnasiet hette men Connor kommer från Alaska och snackar därför amerikanska, så går han ofta runt tunnklädd utomhus och har alltid på sig badbyxor, "Because you'll never know when you have to bath". 
 
Den här snubben vill lira typ tamburin i Plural ;D

Peace.

Kommentarer
Postat av: Cicci!

Haha fan va coolt. "Because you'll never know when you have to bath". Lite gay, men coolt. TAMBURIN FTW :D

2009-02-15 @ 20:05:40
Postat av: Sk´rob

Haha, neee de är inte gay? xD Men aja, aah de är nice (;

2009-02-17 @ 10:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0