I morgon

Skönt att varenda unge typ är ledig i morgon. Förutom jag som börjar 10.15 för att jag ska ha kompletering i matte B för att få G... Bra där.

Men vid kl.15 i morgon börjar Vårshowen så då kommer antagligen ett gäng komma till skolan ändå, för dem där showerna brukar vara ganska sköna. Särskilt när Sean Banan skall komma och det ryktas som att även Markoolio och Björn Gustavsson ska närvara. Lär ju bli kul, minst sagt.

Idag har jag..

..Kollat på 3 avsnitt av Dexter.
Fan vad bra det är alltså, sitter och glor på 4:e säsongen, börja se den serien alltså.

"En seriemördare som blivit lärd av sin polispappa hur man röjer undan kroppar och bevis och att bara döda andra mördare".

Grym serie. Särskilt när världens slugaste skådis spelar huvudrollen;


Glass och lite sånt

Vaknar upp och mår dåligt. Det tar alltid halva dagen innan baksmällan försvunnit, men sedan är det skönt som fan. Särskilt när morsan lagar lövbiff med bearnaise till lunch och det sedan blir hallon - och gräddkola glass till efterätt.

På tal om glass, jäklar vad hemglass retas med en alltså. Jag låg och solade lite när jag hörde den sommarkänsleladdade tutan från hemglassbilen och en minut senare var jag påklädd och ute och farde med cykeln i jakt på glass. Jag ville ha en Smack Lakrits som man typ bara kan köpa från hemglassbilen och som jag inte ätit på år, så jäklar vad jag cyklade. Men tutan hördes bara var 5:e minut och först hörde jag den söder om mig och cyklade dit men 5 minuter senare hördes den väster om mig och så vidare, men jag hittade den inte. Sedan kommer mamma hem från något bröllop hon sett på och då hoppar jag in i bilen och åker runt med henne och letar.

40 minuters letande efter glass blev det igår, men hittade den aldrig. Nu har jag kollat upp tiden då den är här nästa helg. Då jäklar.


Promenad

Från början var det igår tänkt att jag skulle till Orminge karnivalen.

Först åkte jag in till slussen och stod och väntade på Dansken i 10 min. Sedan när han kom stod vi och väntade ytterligare 10 min på David. Och när David kom stod vi och väntade ytterligare 10 min på Julian. Sedan väntade vi 5 min till på Åke. Nu var klockan typ 22.

Då gick vi till Götbacken och träffade några till av Julians kompisar och så skulle det här gänget nu gå på en fest på Östermalm. Men Danskens kompis hade ringt och sagt att det "var en nice fest med massa tjejer vid Långholmen" så innan vi drog till Östermalm bestämde David, jag och Dansen oss för att kolla in festen på Långholmen först.

Väl vid Hornstull började vi gå över bron till Långholmen och följde signalementen "parkeringsplats" och "fotbollsplan". Vi gick förbi en sketen liten handikappsparkering och en fotbollsplats som enligt Dansken inte var en fotbollsplats utan en anteran eller något liknande grekiskt knasigt ord.

Efter 40 minuter på Långholmen hittade vi äntligen "festen". Dock var det bara grupper på fem personer, utspridda lite överallt vid Långholmens fängelse typ.

Så jag, David, Dansken och hans kompis Jonas tog beslutet att dra på festen på Östermalm istället.
Men när vi var i Hornstull och jag ringde dit fick jag reda på att den enda vi kände på festen, Julian, nu skulle dra så det var ingen idé att dra dit.

Så David drog hem och Dansken med, men min buss gick inte så jag och Jonas som jag aldrig träffat förut åkte en Ormingebuss mot Orminge festen, men fick på vägen reda på att alla typ dragit därifrån. Så vi stod och chillade en halvtimme i Nacka Forum och väntade på en buss mot slussen....

Sen kom jag hem vid typ halv 2. Värt.... nej. En jävla promenad blev det i alla fall.

Pottfrilla

Morre satt på en pall på altanen, endast klädd i boxers och en krage att skydda sig från hårstrån när morsan stod och klippte hans hår. Föga anade dem att jag skulle komma som en slug jävel och smyga mig på, sakta men säkert och ställa mig bakom dem utom deras vetskap, och sedan skrämma dem båda genom att skrika POTTFRILLA!! så att mamma blev rädd och klippte fel medan även Morgan hoppade och gjorde frillan ännu mer fel.

True Story eller ©?
Jag vet inte själv faktiskt,
det slutade med att han
fick snagga sig i alla fall,
fast det kunde ju vart
meningen från början...
Så vem vet? (;

Ungdomsledardebatt i skolan

Whäääduup?

Inte mycket, käkade nyss mat... Nämen, en skön händelse inträffade idag.
Det var nämligen partidebatt i vår skola och då satt ett helt jäkla gäng där i publiken och kollade, däribland jag själv.

Så satt man där och tänkte "jävla sossar, lycka till att komma till Värmdö gymnasium.." och detta skulle sedan visa sig stämma för högern ägde vänstern hårt.

MP: Vi borde konkurera ut inrikesflyget i Sverige genom att få bort jumojett planen och byta ut dem med höghastighets tåg mellan Göteborg och Linköping och mellan Göteborg och Borås!

KD: Men vad är det för jävla marknad? Och hur ska man göra om man vill åka från Linköping till Borås och det inte finns några plan kvar, ska man ta en jäkla droska då eller?



Visserligen en gammal parodi då den handlar om de blå mot de röda när det var val förra gången, men ändå jävligt rolig;


Tonfisk är kattmat

Fan vad folk käkar tonfisk. Det kanske är nyttigt, men är det gott?
Jag har inte ett svar på det, för jag har aldrig smakat på skiten.
Varför inte? Jo, för att sedan 6 år tillbaka har jag haft en katt.
Och han har vi matat med tonfisk. Jag ser det alltså som kattmat.

Då säger vissa "Men vad fan, om jag gav min hund oxfilé, skulle du då inte äta det för att det är hundmat?".
Men detta är INTE samma sak. En av anledningarna till det är att om du går in i en mataffär och kollar på hyllorna där det finns kattmat kan du läsa följande på burkarna "Wiskas", "Friskies", "Pussi" och "Tonfisk".

Det är alltså en allmän grej att ge tonfisk till katten.




Och sedan har folk detta på mackor, sallader och pizza? Fyfän.

Ledig

Igår hade vi nån jäkla friidrotts dag. Min klass vann klasskampen och sedan kom vi tvåa i stafetten. Soft.
Förutom att man gick runt hela dagen i mjukisbyxor, hoodie och gympadojor. Särskilt gympadojorna, att åka runt i stan med dem alltså.. fyfan.

Idag var jag ledig från skolan. Skönt minst sagt. Har jag tagit nytta av dagen? Jadu, satt i alla fall med en läxa en halvtimme, alltid något. Lite sol var det idag också, topp.

Jag har dock märkt att jag inte ska gå runt i endast morgonrock hela dagen. Jag vet inte vad det är, att det är känslan av att ha en handduk lindad runt sig, men jag blir typ smått svettig och inte mig själv. Jag trivs inte i att gå runt i morgonrock, mår lite dåligt. Skitskumt.

Äckligt: http://existenz.se/out.php?id=24496

Tjejer och facebook

Jag har stött på ett knasigt fenomen på Facebook.
När någon tjej lägger upp en bild får dem kommentarer av sina tjejkompisar, alltid minst en som skriver "shit vad söt" eller "snygg" och så vidare, ni förstår nog vad jag menar.
.
Och istället för att säga "Tack som fan!" eller något ska dem också alltid skriva "Meh, har du sätt dig själv i spegeln då, jävla snygging". Sånt här ser jag fan ofta alltså och det irriterar mig.
.
Vet inte varför men. Kanske för att jag alltid läser allting på datorn med olika röster i huvudet. Om jag känner någon som skriver något låter den personens röst i huvudet när jag läser detta. Så vissa känns alltid osäriösa, fejk eller annat. Jävligt märkligt kanske. Eller?.

Berättelsen om glasskillen!

Efter att jag och det vanliga gänget (E, M, W) ätit på Kina Thai Gården gick jag och M och köpte varsin twister-glass.
Sedan går vi till tvärbanestationen och väntar på tåget. Nån minut senare sitter vi på'ret och är på väg till skolan. M och jag sitter och njuter av våra isglassar.
MEN.
Plötsligt kommer en efterbliven pojke i 7-årsåldern förbi oss, går sakta förbi mig och M men rätt som det är tar han tag i handen M har glassen, M ser hans galna ögon stirra mot twistern och hugger med munnen mot glassen och hinner ta en tugga av isglassen (brainfreeze?) innan tre personliga assistenter hinner grabba tag i honom och gå iväg med honom.
.
M sitter i och befinner sig i ett chock tillstånd. En av assistenterna ger han en 10:a för att kunna köpa en ny glass. Man hör en av assistenterna säga "jävlar vad snabb han var!" när dem går iväg.
.
Självklart satt jag där och tänkte på annat och märkte inte ens av detta som hände framför näsan på mig. Så när M satt där och vägrade äta sin twister och E satt bredvid mig och asgarvade satt jag där själv och sa "vad fan var det som hände?" utan att få svar förrän vi gått av tvärbanan.
.
Och det var berättelsen om glasskillen.
.
True Story

Solning

.
Här får ni Hubbes filosofi om solning;
.
Sola bara framsidan av kroppen. Ligg alltså alltid bara på ryggen med ansiktet mot solen. Jämt.
Folk tycker det är skönare att ligga på magen och sola ryggen, men vad fan är det bra för?
.
Jag blir alltid brunare på ryggen än på framkroppen, för att man av någon anledning alltid vänder ryggen mot solen när man är ute och går, badar eller bara står typ. Mer än 50% helt klart. Jag blir därför alltid brunare på ryggen än magen, så därför solar jag bara framsidan av kroppen, resten är ju fett ovärt.
.
Därför är det idiotiskt att sola ryggen.

Pizzeria

Farsan berättade idag att ett litet fik några hållplatser ifrån mig vid namn Café Nollan nu öppnat en pizzeria.
Fett soft var min första reaktion. Nu behöver man inte åka ända till Hemmesta för att käka pizza. Om pizzorna nu är goda, så att säga.

Hockey VM

Det här året har det varit den längsta vintern på ett jäkla tag. Sedan när snön äntligen försvunnit och det blivit varmt och soligt ute, då. så är det Hockey VM som tar bort alla bra program från TVn för att visa hur Sverige kanske, kanske kommer på tredje plats.
.
Hur fan tänkte dem när dem lade Hockey VM i maj?

The Wolfman

Såg nyss the Wolfman och vad tyckte jag om den? Jo.. inte så pass förutsebar som folk sagt. Kanske är för att jag inte orkar sitta och spekulera i filmer om vad som kommer hända som folk ofta gör. Min morsa till exempel, sitter alltid och tänker högt om vad hon tror skall hända och detta kan göra mig så jäkla förbannad alltså.
.
Eller folk som SPOILAR filmer, så jäkla irriterande alltså. "Den var bra men det sög att.." och så säger dem något som man får reda på i slutet av filmen. Kul, när man hade tänkt att se den filmen liksom.
.
Aja, tillbaka till wolfman. Folk sa som sagt att den var förutsebar men också att "den var bra tills man fick se varulven..". Med andra ord tyckte alla att varulven var ful och "såg ut som en gorilla" eller något liknande.
En anledning till att den såg ut som den gjorde i filmen var för att det är en remake av en film med samma namn som kom ut för ett jävla tag sedan. Men ska en varulv se ut som en varg fast som går på två ben? Är det så? Tänk om en människa skulle sätta på en varg, och få en avkomma, då skulle det fan vara en jäkligt hårig snubbe med en nos, ingen tvåbent varg. Så ja, jag tyckte varulven var snyggt gjord.
.
Men åh andra sidan.. alltid snyggare med en tvåbent varg, men det finns bara en film som gjort en snygg sådan och det är i Van Helsing.
Van Helsing varulven.
.
The Wolfman varulven.
.
Ah nu vet ni det här. Grymt bra info vid 00.54 på kvällen!

Snälla människor

...för att jag blev bjuden av Natha & Feffe till en riktig sweet 16.
.
...Matte och ni andra (kommer inte ihåg vilka) som hjälpte mig och bäddade om mig.
.
...mannen på bussen som gav mig en påse när han såg att jag mådde illa.
.
...gubben på den andra bussen som gav mig vatten för att skölja munnen då jag satt med huvudet ner i en påse.
.
Till alla er säger tack så mycket. (:

Snart är det dags för sweet 16..

;)

Chillare

Fasen du, vad min farsa har det slapp på jobbet nu för tiden. Sitter och cruisar på båten mellan öarna och har några dagar i veckan med sig en tät pensionär som sällskap. Dem här två herrarna brukar då bjuda varandra på luncher och han har lunch 1timme om dagen. Typ att den ena bjuder på lunch ena dagen, och den andra nästa dag så det alltid är varannan liksom.
I måndags satt dem här på bastuflotten på lunchen och grillade och käkade "kött med Rydbergs bearnaise" som farsan kallade det.
.
Sedan idag jämförde han sin arm med min och konstaterade att han var bra mycket brunare än mig. Jag undrade varför och då svarade han "jag brukar sitta och sola på min lunch, och ibland råkar jag somna".
Finns ju värre jobb.
.

Rackarn

Jävla lunch alltså... majoriteten av klassen bestämde sig för att gå till restaurangen Rackarbacken eller [rejkerbejken] som jag säger. En restaurang som alla anställda på SÖS går till för att äta lunch, så det är värsta jävla stora matsalen och förra gången jag var där var maten i stil med skolmat, eller nästan värre enligt mig.
.
Därför hoppades jag på att det skulle vara äcklig mat där idag igen så vi aldrig går dit mer (det var jag som tyckte att vi skulle gå dit förra gången..) men bara för det var det god mat där idag. Nacho Buffé och Pannkaksbuffé blev det. Försöker vara disciplinerad och inte äta pannkakor med sylt och grädde men det går ju fan inte. Sedan att man kunde köpa glass på matkortet gjorde ju inte saken bättre, det blev alltså pannkakor och en sandwich glass... illa.
.
Nä, vet ni vad, såhär får det bli; jag ska bli hårt nyttig från om med den 1:a Juni. Innan dess ska jag vara som jag é nu, halvnyttig med typ en glassjävel varje dag... glass alltså. Varför ska det vara så gott?
.

Ikväll ska det ses "Shutter Island", någon som kan lägga en kommentar på om den é bra? ;)

Alllez Olla Olé

Satt igår och kollade med familjen på "Inför Eurovision song contest 2010" (lite gay, ja vet) och fastnade fan för två låtar. Fast den ena var Tyskland och den orkar jag inte visa nu, men den andra låten var Frankrikes bidrag och den är även gjord för att vara deras landslåt i fotbolls VM, vilket man hör ganska hårt på låten.

Men skön är den fan, en riktig sommarlåt;


Någon som vill köpa Ray-Ban?

Kan genom kontakter (som köper direkt av fabriken) sälja äkta Ray-Ban glasögon för 1000 kr. De vanliga modellerna finns, typ Way-farer och Aviatiors, säkert fler. Det blir typ 500kr rabatt, någon som är sugen? ;)
Ska fan själv skaffa mig ett par nästa vecka. Ska det va så ska de va.

Dagens fundering

Freebra:


Reklamen för "den bandlösa BHn" har väl de flesta sätt på tunnelbanan, men jag har några frågor kring detta. Fungerar detta? Hur skulle det kunna funka överhuvud taget? Nån som vågat prova?

Grill

Morsan ställde sig och tänkte steka blodpudding. Som tur var kom min farsa som en räddare i nöden och sa "jag hade tänkt att vi kunde grilla kyckling och äta potatissallad till". Sagt och gjort, sedan satt vi där vid matbordet och njöt hårt.

Annars då? Morré fick en Soft Air Shot Gun med posten idag, jävligt nice. Lär bli en ny film bara för att den ska få vara med...
.
Dagens knasigaste: På vägen hem med bussen slår Marcus mig lite löst på armen och säger "kolla!" och jag kollar på det han pekar på. Vad är det jag ser? Jo, på ett kryssningsfartyg beskådar jag en klättervägg i aktern. Hur random är inte det? "Kom och klättra utomhus, 60 m.ö.h!!" eller vadå?

Alla har typ lagt upp det i sina bloggar, men men..

För er som ändå missat det, 12:åriga Greyson Chance med Paparazzi:



Han behöver ju slipa en del på taktkänslan i låten alltså, men ändå.. vilken jävla pipa, låter väldigt likt gaggan. Vissa kallar han "gay" men själv tycker jag han fan är cool, även om han låter som en kvinna låter han mer manlig än Justin Bieber så.. tja.

Victoria och Daniel

Satt och chillade med familjen och så slog klockan 20.oo och föräldrarna sa då båda typ "åh, vad nice" för intervjuven med Victoria och Daniel började. Efter 4 minuter av programmet var det reklam och till detta skrattade jag högt. Sedan när det startade igen började jag lägga märke till hur jävla tråkiga det där jävla paret är. Så tråkiga att jag själv utsedde dem till Sveriges tråkigaste par.

Självklart orkade jag inte se något mer och bestämde mig för att se sköna parodier på Sveriges tråkigaste par på Hey Baberiba som vi har en gammal DVD på. Men innan dess tog jag beslutet att ta täcket från mamma som låg ocg såsade i soffan.
Jag började dra men fick snabbt som attan ett högt "NEJ!!" och hon började dra tillbaka det. Jag kände att det var lönlöst att fortsätta när jag började dra hela soffan efter mig då tanten inte släppte. Arg blev jag och gick iväg och kom snabbt tillbaka med ett sudd och en seglarsko och slängde på henne, sedan skrattade och gick jag upp och kollade på roliga sketcher.

True story eller ©?
Gissa...

Ledig

Till skillnad från många andra var man själv ledig idag. Soft minst sagt. Lite havregrynsgröt till frukost, lite yoghurt till mellis och sedan slog jag mig ner i solstolen och låg där i 1,5 timme... Stekigt värre.
Sedan kom Morre hem och sa "fan vad det är varmt, ska vi bada?".
Ja, var svaret och fem minuter senare var vi nere vid badet. Ett hopp var blev det, sedan tyckte båda att det räckte. Jag la märke till att det var någon grad varmare än vad det var häromdagen när vi badade. Snart så. Jävligt snart, jag ger det en vecka, sedan äre fint.
.
Jag målade ju lite plank häromdagen och brände axlarna. Just därför smörjde jag in mig med solskyddskräm i morse på nacken och axlarna för att inte bränna mig ännu mer. Efter dagens solning var jag dock RÖD överallt utom just axlarna... skumt.
.

.
Solning är bra så länge man inte bränner sig och blir röd, det är bara då det är skadligt..... kul.

Whazup?

Grannarna har nu åkt tillbaka till Bromma.. såg nyss Never Back Down med familjen, för x:e gången. Sedan kom kusinerna med kladdkakssmet som de tänkt att vi skulle grädda till en kladdkaka, men eftersom vår ugn exploderat fick vi lov att bara äta smet med grädde.. det funkade det med.

Annars då? Jo, Morgan var inte hemma under en tid på dagen idag så morsan ringde honom och frågade var han höll hus, och då sa han att han var på Gamestop i Mölnvik för att köpa ett spel.
"Jaha" sa morsan och la på.
När han kom hem visade det sig tyvärr att Morre hade gått och köpt Wow. Ett jävla liv utbröt då morsan fick reda på att han måste punga ut 100kr varje månad för att få köra den där skiten, själv satt jag och skrattade när Morgan fick en massa skäll för att han köpt "ett IQ befriande skitspels-Wow!" - Mamma.

Vilken jävla..

...Sommardag det var idag alltså! Vad har man gjort hittils?
Jo, på morgonen åkte jag till farmor och stod och målade fronten till hennes nya vedbod som pappa sitter och snickrar på och målade där i 4-5 timmar med min kusin och blev 500 kr rikare, plus bränd på hela ryggen då jag målade utan t-shirt.
Sedan när jag kom hem drog jag med brorsorna och grannarna ner till kroksjön och tog årets första dopp, var tyvärr sist ner i vattnet men kompenserade det med att göra en "framåt-bakåt-volt".
Vad hände sedan då? Jo, samma gäng drog ner till Strömma Kanal och tog varsin strutglass med 3 kulor var och satt och glassade där. Jävligt somrigt vill jag påstå.
.
Till middag ska farsan grilla oxfilé och sedan vet jag inte vad som händer på kvällen. Sommarlovet är nära alltså.

Duktiga photoshoppare

Jag har fan ett bra bildminne ibland alltså. Detta var dock nästan lite konstigt, men ändå ett bra exempel på vad jag menar.

Jag råkade se den här bilden på nätet...

  Bild 1.

Och tänkte "ah biff är han fan". Sedan slog det mig att den där kroppen ser exakt likadan ut som Ryan Reynolds gjorde för typ 5 år sedan. Jämför liksom kropparna, förutom en annan bränna och en tatuering...

 Bild 2.

* Det är antingen samma bild som någon photoshoppat ihop bild.2 med huvudet på bild.1.
*Eller så är det så att dem som photoshoppar sådana här bilder har en mall att folk ska se ut sådär.

Vet inte vad som är sant (antagligen det första *) men själva grejen var att jag kände igen kroppen. Jävla skumt..

Guld gjorde min dag

Jag och Marcus kliver av bussen i Slussen och går förbi människorna som står och delar ut Metro och så går vi även förbi en eller två personer som folk flockas runt och jag antar att det också är någon form av tidning.
När vi gått förbi dem säger Marcus dock att dem delar ut glass så jag går genast tillbaka och kollar what's crankin yaa, och ta mig fan - en minut senare satt man där på tunnelbanan på väg till skolan med en gratis Magnum Gold!? i handen. Gjorde helt klart min dag.
.
(Det är en enligt mig en lag på att skriva just "!?" efter Gold då den heter så helt på paketet)

Skilda föräldrar

Man blir ju i nutiden inte ens förvånad om någon säger att dem har skilda föräldrar. Typ tre halvsyskon, och tre plast syskon och så vidare. Men detta är så långt bort ifrån min värld. Mina föräldrar har ju nu hängt ihop sedan 1990 eller något. Sitter här som 17-åring och finner det helt osannolikt att ha skilda föräldrar. Det finns inte i min värld liksom, och jag skulle fan inte klara av om en skilsmässa skulle inträffa heller, för till skillnad från andra vars föräldrar skiljer sig när dem är typ 8 att mina skulle göra det när jag nästan är myndig, det skulle bli så sjukt. Brutalt jäkla sjukt.
.
Jag tror jag skulle bli ett sånt där svagt barn som skulle må dåligt av en skilsmässa. Typ bli deprimerad eller hitta på något jävligt... jag vet inte. I början i alla fall.
Men mer än hälften av alla i Sveriges föräldrar är liksom skilda. What's up, liksom?

Back in the days

Äldre folk blir sura när man som 17-åring använder uttryck som ´back in the days´ eller ´när jag var liten´.
Förstår dock inte varför, allt förutom idag är ju back in the days och jag tänker inte säga när jag var mindre. (Fast som jag lärt min lillebror Joel att säga... han är ju fan fortfarande liten, och var då bara mindre.)
.
I alla fall, läste några gamla inlägg jag skrivit här i bloggen och upptäckte att jag ändrat min struktur på morgonen ganska hårt. Förut gick jag alltid upp exakt två timmar innan skolan skulle börja, och jag har olika tider varje dag så jag höll på och ställde om alarmet varenda kväll. Nu har jag lärt mig att alltid gå upp 6.30 gå till bussen 7.00 och ta 7.12 bussen men det förstod jag tydligen inte då.
.
Varför gick jag då upp en timme innan min buss skulle gå förut? Jo, för att jag tydligen skulle göra mackor och sätta mig vid TVn och kolla på gårdagens avsnitt av How I Met Your Mother jag spelat in på boxern.
Detta ledde till att jag gick och la mig vid typ 22 varje kväll... nu går man liksom bara upp, duschar, äter gröt och drar iväg.
.
"Folk vill ha utveckling, men dem vill inte att saker ska förändras".

Pontiak

Mannen, myten, legenden... njaa.

Det är i alla fall Pontus "Pontiak" Johansson, den sköna östgötska sångaren från 100 höjdare som försöker bli känd genom Talang 2010.

Dumma jäkla jury som inte vet vem han är och trycker rött fort...


Sluga Marabou

Har som alla upptäckt att Marabou har släppt en ny choklad. Än så länge har jag bara sätt den irl i 100g form men det ska tydligen finnas i 180g också. Det brukar vara 200, men polkan som fyllde upp den vägde antagligen lite mindre.



Ponera att man käkar en sådan och man innan kollat snabbt på den och sett att det står "130 kcal" på den och då tänkt, "najs, det är inte så mycket kalorier i den här men godis, soft!".

Sen har dem satt en liten jävla grabb över där det står "25g" vilket betyder att det egentligen är 520 kcal i en 100grammare och nära 1000 kcal i en stor jävel. Sluga Marabou alltså...

Om man käkar en stor sådan chokladkaka är det värre än att ha käkat en Big Mac meny liksom. Men å andra sidan, om man är skön och kan äta hur mycket sånt här skit som helst är det väl ingen fara, antar jag. Förutom åderförkalkning möjligen, men det får man ta. 

Dagens knasigaste

I morse var jag med två klasskompisar vid Sofia kyrkan. Ni vet, den där stora läskiga jäveln som man ser på väg in till slussen.



Anywho, där var vi och samlade material om allt möjligt skit om dem här små husen med dvärg små dörrar.. men detta är oviktigt.



Det knasiga med dagen var att när vi skulle dra därifrån och åka till skolan hör man två hundar som börja skälla.
Man vänder sig om och kollar vad dem skäller åt och tror ni inte att det man ser är ett RÅDJUR med stora horn som hoppar fram ur en buske, springer upp längs trottoaren brevid en bil och sedan hoppar in i en annan buske följd av dem små lurviga hundarna.

Med munnen gapandes står man där i några sekunder och tänker, varför i helvete hänger ett rådjur på söder och vart fan bor den, inte ser jag någon skog här inte?

True story

Nu är det så här chill igen

Idag var det prov på morgonen i biologi, hoppas på ett VG. Det sköna var att det var det sista provet på ett tag. Så jävla skönt att slippa gå och fundera på nån jobbig inlämningsuppgift eller prov som skall komma liksom.

Så den här veckan chillar man bara på som ett as. Vardagen slutar liksom på onsdag, sen börjar inte skolan igen förrän på tisdag. Kristihimmelsfärd... tacka de italienska tokstållarna som lever i celibat att dem kom på alla högtider som för oss blir lov.

I morgon är det ganska lugnt dessutom. Ska inspektera åsöberget på söder och beskriva det på alla sätt och vis på engelska. Sedan ska vi bara tillbaka till skolan och redovisa vad vi kommit fram till. Vid 12 så slutar vi, yaaa.


Ålderskillnad

Jävligt konstigt faktum:
20:årige Aaron Johnson som spelar "Kick-Ass" har ihop med Sam Taylor-Wood som är 43 år gammal... Och hon är gravid med hans barn. Vad i helvete.. 

The Beginning

Som sagt var grannarna här i helgen. Självklart resulterade de i en till video. Dock ska det här föreställa ettan av dem tre jag gjort så..
.
1. The Beginning
2. I'm a man
3. Let the bodies
.

Söndag

.
"En studie visar att det oftare är regnigt på söndagar jämfört med vad det är på alla andra dagar i veckan" stod det ju typ på det nationella provet i Eng A. Kan nog fan styrka det uttalandet alltså, söndagar är sega..
.
Jag har ett NO prov i morgon bitti, så jag har försökt att plugga till det. Dock går det väl kanske inte så bra... eller, jag har ju läst allt. Men bara en gång. Och om jag nu ska få mer än ett G borde jag kanske läsa lite mer. Får se hur det går med det alltså.
Jag är förövrigt lite krasslig. Har varit det enda sedan i fredags. Föräldrarna åkte iväg den dagen också så mormor har "tagit hand" om mig och bröderna. Idag kom föräldrarna hem igen.
.
Sen har grannarna vart här hela helgen också och idag såg vi på Kick-Ass. Hittade sjukt nog en R5:a med jävligt bra kvalitet, den var fan som en vanlig DVD-Rip liksom. Enda minuset var att det tog flera timmar att ladda ner den och att det inte fanns någon swesub, men den smällen fick man ta.
.
Länk: http://thepiratebay.org/torrent/5544309/Kick_Ass_R5_Rip_XviD_AC3-FLAWL3SS

Uppdatering

Igår chillade jag i Sergelgången efter skolan och Willé tappade bort sin mobil. Men det sjuka var att vi hittade mobilen 20 min senare typ. Han hade lagt den på ett bord i DNA och sedan gått iväg. Lustigt beteende minst sagt.

Så såg jag filmen Kick-Ass också.
Var den dålig? Överdriven? Omogen?
Hade jag själv hajpat upp den för mycket?
Var den bara osäriös och töntig?

Nej. Den sparkade röv för fan. Jävlar vad jag gillade den! Inte alls så "larvig" som man kanske trodde den skulle vara, typ "Supersugen med lite actionscener i" utan nej, detta var något extra.

Den var typ lika seriös som Spider Man 1 liksom, fast med fokus på en yngre tonåring än vad Toby Muguire ska föreställa. Den visade det som "ungdoms-superhjälte filmer" aldrig visat förut, till skillnad från typ "Sky High" eller "Zoom" så var den här mer seriös, gjord för äldre och jävla skön. 
Helt enkelt en jävla bra, hård actionfilm från 15 år med komiska inslag.

9/10 pungsparkar.

Robin Hood

.
Jag tycker det är jävligt trisst. Vad för något? Jo..
Själva grejen med den här nya Robin Hood-filmen skulle vara att den skulle heta Nottingham och Russel Crowe skulle då spela the Sheriff och den rollen skulle vara hjälten i historien. Vad skulle då Robin Hood vara? Jo, han skulle vara the bad guy. Dem skulle vinkla det så att han var den onde medan sheriffen var den gode, till skillnad från alla andra Robin Hood-filmer.
.
Hur kommer det sig då? Jo..
Å ena sidan är regeringen jävligt sosse-aktig då dem tar jävligt mycket i skatt av folket, men dock inte av adeln så... Å andra sidan är ju Robin Hood en riktig jävla bannlyst sosse som springer runt och tar pengar från de rika. Detta skulle den här filmen lyfta fram.
.
Gör dem detta då?
Nej, regissören Ridley Scott och hans crew ändrar manuset så att det blir en i princip vanlig jävla Robin Hood-berättelse. Detta och att 46-åriga Russel Crowe (en skådis jag inte ens gillar) ska spela huvudrollen i sin femte film tillsammans med Ridleys Scott är ju riktigt jävla trisst, han är för fan en gubbe nu ju.
.
Tråkigt.

Mat

-En skål havregrynsgröt.
-Några bitar kyckling med currysås och ris.
-4 pannkakor med sylt och grädde.
-En Ben&Jerry peanutbutter cookie dough glass.
-Två bitar mörk choklad.
-En korv med bröd.
-Havregrynsgröt med keso på.
-En kiwi.
.
Jag stoppar i mig för mycket skit. Detta måste sluta nu. Åt glass både idag och igår. Och så lär jag göra det i morgon också, det är ju fredag liksom. Men..! Jag måste nog sluta äta glass i veckorna i alla fall. Då blir det nice.
.
Har suttit på massa jävla sidor och försökt att lista ut hur mycket jag bör äta varje dag och har kommit fram till att det typ är nära 3000 kcal jag ska käka. Så det är fan bara köra på med mina knasiga intag.
Om ni är lite insatta får ni gärna vara kritiska mot det här och kommentera.

Vasaru?

Jag: Vad?
Mamma: Vad sa du?
Jag: Vad vare jag sa.
Mamma: Va?
Jag: Det var vad jag sa.
Mamma: Vad?
Jag: Jo men precis.

Du kan ursäkta dig

I morse stod jag vid min busshållplats. Musiken dunkade i hörlurarna och låste harmlöst in mig i min egna värld.
Från början är det bara jag där men sedan kommer en utländsk kvinna 30års åldern och ställer sig bredvid mig i väntan på bussen.
När låten är slut kommer bussen och jag börjar gå mot dörren. Men jag märker att underlaget är konstigt under ena foten och strax efter detta knackar kvinnan mig på axeln. Jag vänder mig mot henne som jag nu upptäcker är på höger sida om mig, hon har alltså ställt sig framför mig i "kön" som bara bestod av mig och henne. Jag ser att hon försöker säga något så jag tar av mig hörlurarna.
.
Kvinnan: Du gick på min fot!
Jag: Vasaru?
Kvinnan: Du gick på min fot. Du kan ursäkta dig.
Jag: DU kan ursäkta dig! Vafan ställde du dig framför mig för?
Kvinnan: Du kan ursäkta dig!
Jag: Nej det tänker jag fan inte göra.
.
Sedan gick jag på bussen.
©
.



Tyvärr gick allt det där till så, förutom konversationen. Jag sa bara lite nonchalant "Oj, förlåt!" och gick på bussen.
Men hon borde fan få skylla sig själv, det är fan ofta någon bara ställer sig framför en i busskön, bara för att man håller ett avstånd på 5 meter från en annan person som redan står där. Alltså det står någon framför dig, och man står en bit ifrån den. Sedan kommer en till person men den personen ställer sig inte bakom dig i ledet utan tränger sig. Förstår fan inte hur dem tänker. De jävla asen.
True story.

Rattfylleri och narkotika

Dagen bestod av:
.
*Gym
*Nationellt prov Eng A
*Äta på Jerusalems Kebab
*Se på en rättegång
.
Det sista var fan ganska intressant vill jag säga. En snubbe hade blivit tagen för rattfylla och hade även blivit ertappad med kokain så han skulle dömas.
Men rent ut sagt kändes rättegången inte helt seriös på något vis, men men. Snubben hade knarkat kokain sen han var 13 år och blev dömd till skyddstillsyn och vård, men om han gjorde något mer skulle han hamna på kåken i 7 månader.
.
Rättegången tog knappt en timme och vi fick sedan höra att advokaten tjänade 11 000 på den rättegången. Vi fick även reda på att han har två mål om dagen så då räknade vi ut att han tjänar dryga miljonen om året. Detta fick en väldigt intresserad av advokat yrket.
.
Sen kom jag dock ner på jorden igen när jag såg att man behövde drygt 19.0 poäng för att komma in på juristlinjen. Då sket det sig och jag letar fortfarande efter nåt att bli när jag blir stor... några idéer?

Jag har funderat på en sak

... Alla dessa osköna typer som skall gå av en buss. När bussen stannar står dem där vid dörren i flera sekunder och glor. Sedan ropar dem på chauffören att han skall "öppna dörren här baaak!".
.
Hur kommer det sig att dessa personer fortfarande inte lärt sig att kliva ner något steg på trappan så att sensorerna känner av att någon ska av? Är det jobbigare än att ropa verkligen? Dagens i-lands problem, helt klart.

The Coca-Cola company®

Förut
.. så kom det plötsligt upp reklam på nätet som löd "what if you had zero responsibility" och liknande sköna fraser, men man kunde inte associera meningarna till någonting förutom "zero" och så skapades en fakeblogg och grejer som skrev om "the zero life". Efter några veckor fick man liksom reda på att det var en ny Coca-Cola som hade släppts. Dem hade alltså gjort en nyfiken som fan.
.
Nu
.. har dem sköna jäklarna gjort det igen. Man sitter på bussen och ser en affisch med en tant på och en text som lyder "Sellyourmother.se" och man förstår ingenting. Nu typ två veckor senare har dem bytt ut reklamerna och då står det  "Sprite - so good you'd sell your mother for it". Dem har verkligen byggt upp en nyfikenhet och sen släpper dem den. Jävligt skönt gjort kan jag tycka. Dock lite trisst att det inte var någon ny Sprite.
.

Humorgalan

Dum grej kan jag tycka. Jag menar, humorgalan skall väl vara rolig, eller? Några roliga inslag brukar det vara men galan består ju till 70% av klipp när man ser fattiga sjuka barn runtom i världen och 20% musikframträdanden, sedan 10% på lite humor.
.
Alltså vad i självaste fan? Visst - det är jävligt bra att dem bryr sig och samlar in pengar till alla sjuklingar, men döp då inte galan till "humor" när alla är helt deprimerade? Gör en gala där dem är seriösa och samlar in cash och gör en som verkligen är en humorgala som typ samlar in pengar till humorgrejer, vad vet jag.
.
Beblanda det bara inte, det är inte kul.

Är du sosse?


Stalin?



"Är du sosse!?"
Är ett uttryck jag gillar. Pågot vis har det en negativ klang liksom, som gör det till någon slags svordomsmening.



I filmen Ondskan finns det ett roligt exempel. 

Ponti pratar med Silverhielm om gymnastikläraren Berg och säger:
Ponti: "Ah han verkar bra, den där Berg".
Silverhielm: "Ja men det ryktas om att han är en socialdemokrat".


Trots detta är det jävligt många som är sossar. Vänstern överhuvud taget. Varför då? Ideologin som är släkt med kommunism ju?

"Om Mona tar makten så kommer det löna sig att vara sjukskriven, jobba svart och kriminell."
"Lars Ohly lovade pengar till sjuka och arbetslösa".
"Jag kommer att vinna just för att jag är jag",
sa Mona Sahlin.




Nä ne... tacka vet jag liberalisterna till höger alltså.

Men vad nu?

Kamerakåt som jag är har jag idag slängt ihop en kort video, tyvärr ingen uppföljare till SuperJoels äventyr, de får komma en annan gång.
.
Ta den inte för seriöst.
.
.
PS. Jag har fan klippt mig. Det kommer se normalt ut om några dagar, så är det bara liksom.

It's funny ´caus it's true.

Klicka på bilden för att se what's up.


Osoft explosion

Efter att vi kommit tillbaka från brasan skulle vi ungdomar göra efterätt. De skulle vara frukt som kiwi, jordgubbar och bananer med vit choklad på som vi skulle köra in i ugnen i 5 min och äta till glass.

Morgan ställde sig och hackade allt och fixade och när formen var klar ställde han in den i ugnen för att den skulle gräddas lite, så att säga.

Det går 10 sekunder och sen PANG! så smäller det. Det inre glaset i ugnen har exploderat (utan orsak?) och nu ligger det glas över hela fruktsalladen. KUL.

Istället fick man äta vaniljglass med lite godis på, jävla ovärt. Dagens fail, helt klart.


RSS 2.0