Sagen om Dagsfyllan

De begav sig en solig dag i slutet av juli.

Innan jag åkte stekte jag snabbt upp lite kyckling till lunch och den blev inte helt klar. Lite rosa. Jag hade med mig ett gäng bärs och satte mig på Grisslinge tillsammans med Seb, Jeppe och hans kompis. Eftersom jag nästan alltid dricker sprit när de dricks alkohol så har jag blivit en jävel på att shotta, men är riktigt dålig på att få i mig öl. Min kropp reagerar mycket mer på de, jag kan alltså inte alls få i mig så mycket öl som sprit. Ja, ni förstår.

I alla fall. Efter två timmar hade jag fått i mig fem stora starka och började på min sjätte. Men jag pallade inte och böt ut den mot en fulöl istället. Sen däckade jag och Seb. Vaknade en halvtimme senare på grund av att alarmet på min mobil ringde, de var dags att åka hem. Jag reste mig och allt snurrade. Jag kände mig som att jag var på samhällets ABSOLUTA bottenskikt.


Fick skjuts av brorsan från busshållplatsen hem och väl där somnade jag. Blev senare väckt för att de var middag, de hade festat till med oxfilé. Så jag satt där stupfull och försökte få i mig maten medan föräldrarna bara kollade på mig. De förstod inte alls varför jag gjort som jag gjort. Och inte jag heller.

Jag var i alla fall full/mådde illa i sju timmar den dagen. Tror att kycklingen var en stor anledning till de, men ändå.

Aja, de var den anekdoten de.

Censurering

Töntiga jävla skitregler. Tråkigt.
Fotoföretaget som fotografen jobbade för har någon policy om att man inte får vara omotiverat naken. Inte för att jag direkt var de, man såg typ min vänstra nipple liksom. Så de vill inte trycka upp skolkataloger med de. WTF? Och de två som föreställde att ha sex bryter mot skolans regler om att de inte får vara någon sexanspelning.

Vi är två 18åringar och en 19åring som går tredje året på Gymnasiet, kan dem inte ha lite humor? Om vi valt att göra detta, kan vi inte få köra på de? Nu ska vi bli suddiga. Om ens de. Om vi är suddiga kan de tydligen leda till att folk tänker "hhmm, vad är de där man inte får se?" och så vill de inte heller ha de. Så töntiga är dem. Så vi kan till och med bli ersatta av svarta fyrkanter. KUL.

De var ju för fan spex.

Thor

Otroligt dålig jag varit med filmtips på senaste tiden, har inte orkat skriva... Men men. För några veckor sedan såg jag Thor med brorsorna.


Tryck som vanligt på bilden för att få se lite rörligt material. De är från början en serietidning baserad på åskguden Tor från Asatron. Torsdag åde, ja, ni vet.

"Huvudrollen i berättelsen innehas av Thor, en mäktig men arrogant krigare vars vårdslösa beteende återutlöser ett uråldrigt krig. Som straff förvisas Thor till Jorden, där han tvingas leva bland människor. När den mest ondskefulla skurken i hans hemvärld sänder sina mörkaste styrkor för att invadera Jorden, inser Thor snart vad som krävs för att bli en äkta hjälte."


Jag gillade första halvan av filmen. Men sen blev den 'bara helt OK' andra halvan. Mest på grund av miljön faktiskt, tyckte inte riktigt om småstaden mitt i öknen. Egentligen var den väl bra. Men de kändes, precis som Captain America, som en transportsträcka inför Avengers som kommer nästa år. Den längtar jag dock efter: Captain America, Thor, Hulken och Iron Man i en film. Kan bli fett, eller flopp.



Berättelsen om den censurerande fotografen

OK, I'm gonna break it down for you...

Jag bulkar just nu och kände mig inte direkt i form inför spexfotot vi skulle ha (de var igår). Och tanken var att jag skulle stå där på knä endast iklädd kalsonger hållandes med en skylt framför mig, vilket skulle göra att jag såg naken ut. Jag körde därför en turbodeff á la Hollsten och skulle torka ut min kropp. (Därav förrförra inlägget). Gå ner i vätskevikt liksom, snabbdeff. Så jag drack i princip inget inför för de där jävla spexfotot på 32 timmar.

Sen när alla ställt upp sig och är redo att bli fotade ber fotografen mig att vinkla min skylt lite. "Jahapp" tänker jag, "hela skylten kommer kanske inte med i bild" och så gjorde jag som han sa och vinklade den 45 grader. Men då bad han mig vinkla den mer. Och ännu mer. Så tillslutvarr den helt lodrät och jag anade vad fan de var som hände. Sen bad han mig dessutom att hålla skylten högre upp.

Kort och gott censurerade han min mage. Tydligen finns de någon regel om att man inte får vara sexuellt provocerande. Vad i helvete? Har de varit så tidigare år? Nej? Två av mina klasskamrater låg bredvid mig under ett täcke med kondomer över sig, men de var tydligen helt ok.

Idiotfotograf. Drygt as. Ovärd jävla törst!


Aja. Skiva på CLUSTRET den 27/4. De är mösspåtagning och de är på en fredag. Fett.

I got trouble on my mind

OFWGKTA, Odd Future Wolf Gang Kill Them All. Kan vara de coolaste gruppnamnet någonsin. Här är en låt med gruppens frontman som också har ett riktigt skönt artistnamn:

Tyler, the Creator.

Egentligen är de här inte alls sånt jag lyssnar på (jag lyssnar på house och dubstep) men de här är så sjukt tungt. De överdriver med de tunga texterna vilket ger de en liten glimt i ögat. Älskar de.

"I’m a problem cause I wanna fuck the world but not a fan of using condoms"


Torkar ut mig själv

I morse drack jag några klunkar vatten ur kranen när jag vaknade, men sen var de nog. Förutom mina tre proteindrinkar har jag inte fått i mig nån vätska idag. Vätska som stannar de vill säga. Jag har druckit annat men de andra har jag druckit då de är vätskedrivande: cola, celcius och kaffe. Sen körde jag ett helt gympass utan att dricka någonting och sen en bastu efter de. Phew, de är tungt de.

I morgon planerar jag att köra  ett till gympass och en bastu, likväl då utan vätska. Förstår ni vad torr jag kommer vara? Haha! Vad är då anledningen till detta? Spexfotot. Mer om de nån annan gång.

Puss på er.

TDKR

Här har ni henne. Anne Hathaway som Catwoman. Vad tycker ni? (Bilden är smygfotad). Jag gillar de måste jag säga. Förutom di faktum att hon har högklackat. Varför ska alltid actionkvinnor ha högklackat? Verkar ju högst opraktiskt liksom. Dock kommer hon antingen vara en strippa eller en hora och såna vet ju hur man rör sig i klackat, men jag vete fan alltså...


Fortfarande sjukt taggat. Nästa sommar drar jag till London med Nico och ser den som den skall bli sedd - I Chris Nolans hemstad London på dess IMAX biograf.

Panda da Panda

Har ni hört denna? Hyffsat gammal (varit ute på nätet ett halvår, men enligt NRJ är så gamla låtar NYA LÅTAR så vad fan). Skön låt i alla fall! Ystads-killen Panda da Panda.

Disco disco disco disco


Här är en annan av hans sköna låtar. Men videon är lite... sjuk, så om ni är 18 år, har ett youtube-account eller åtminstone har ett acc där de står att ni är 18 kan ni se denna: Titta när han dansar

Blogguppdatering

Hahah, sorry har glömt att skriva här. But who took a jam out of your donut?

I veckan blev de gym måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Bröst/triceps på både tisdagen och torsdagen och mage på alla dagarna. Fett. Nästa vecka slutar vi dock klockan fem tre dagar i rad, så vete fan hur mycket gym jag lyckas med då... Idiotschema. Men något kul är att de är skolfoto! Äntligen.

How I met your mother och 2 1/2 men

Under kvällen har jag sett första avsnittet av den senaste säsongen av två serier, How I Met Your Mother och Two and a Half Men


HIMYM.
Kul att de är igång igen! Har följt denna serie från början och sett varenda avsnitt och nu har då äntligen den sjunge säsongen kommit. Bra start må jag säga, nivån hålls ännu hög på skämten och de är som det alltid har varit. Avsnittets höjdpunkter var som oftast Barney och Marshall, men de är så det ska vara när de är som bäst.

2 1/2 men.
Som alla vet har Charlie Sheen bytts ut mot Ashton Kutcher. Vad vissa tror är att han ska spela samma karaktär, detta stämmer inte (på sätt och vis). Han spelar en ny karaktär kallad Walden Schmidt, en miljardär som köper Charlies hus då han dött av en tunnelbana i Paris... Grejen var att de faktiskt var kul. De kändes självklart jävligt märkligt till en början att Charlie inte var med, men manusförfattarna fick ändå bort honom och in Kutchers karaktär på ett bra och roligt sett. Och de är ju faktiskt Chuck Lorre som skapat serien, och som fortfarande kör med den. De kan liksom inte bli tråkigt.

Gymvecka

Vi har ett jobbigt jävla skolschema. Varannan vecka är tokhärlig, medan den andra är motsatsen. Nästa vecka kommer vi sluta klockan fem på tis, ons och tors. När ska man hinna gymma? Skägg.

Men nu är vi inne i den sköna veckan. I morgon slutar jag halv elva, då blir de gym. Igår körde jag ben med Nico, ja har måttlig träningsvärk men han är tydligen helt körd. "Fan jag ska aldrig köra ben igen" sa han. Jag börjar dock se ut som en jävla hummer så jag måste börja köra ben, får se till att övertala honom.

------------------------------------
Såhär har veckan sett ut hittils;

Måndag: Ben, mage och axlar (vänstra axeln gör ont när jag gymmar, sjukt irriterande)
Tisdag: Bröst, mage och triceps.

I morgon blir det nog rygg och biceps, sedan hoppar jag på bröstet igen på torsdag. På fredag vet jag dock inte alls vad jag ska göra.. Kanske kröka? Mycket möjligt.

TB



Såg True Blood idag. Följer de ganska bra, har bara två avsnitt kvar av fjärde säsongen. Helt klart bästa vampyrserien, vilket också Nico håller med om. Vi hade en rätt gay konversation i lördags, men den var rolig så jag bjuder på den;

Nico: Vilken vampyr skulle du helst vara?
Jag: Vad menar du?
Nico: Alltså vilken typ av serie eller film, dem är ju olika i alla.
Jag: Jaha du menar så. Då skulle jag vilja vara som dem i Vampire Diaries, de kan käka mat, dricka och vara i solen. Verkar skitsoft.
Nico: Nej de där är så larvigt. En jävla ring och så kan dem vara i solen, jag tror inte på de.
Jag: Haha, okej. Vilken sort skulle du vara då?
Nico: Jag skulle välja Twilight. De kan vara i solen utan att dö och alla har en egen häftig kraft!
Jag: Hahaha vad fan snackar vi ens om!?

Försova sig

Folk försover sig hela tiden. Nästan varje dag någon kommer försent för att de inte klarat av att gå upp i tid. Jag förstår inte riktigt grejen. Jag tror inte jag någonsin försovit mig, inte vad jag kommer ihåg i alla fall.

Om man snoozar tillräckligt länge så slutar mobilen snooza tydligen. Men jag snoozar aldrig. Visst är de sjukt skönt i stunden, men helt värdelöst sen. Man orkar aldrig gå upp och de fuckar upp hela dagen. Som förra veckan när jag råkat ställa klockan en timme för tidigt, då gick jag upp och han gå förbi föräldrarnas sovrum innan morsan stoppade mig och undrade vad jag gjorde uppe så tidigt. Då gick jag och la mig igen och sov en timme till. Sen slocknade jag hårt på bussen och nästan i skolan.

Så att snooza så länge att den slutar fungera och man somnar om har jag inte varit med om. Inte heller att alarmet ringer, man stänger av och tänker att "jag ligger och sträcker på mig i ett par minuter innan jag går upp" men då somnar och på så sätt försover sig... Det gör jag inte heller. För så fort alarmet ringer så bokstavligen hoppar jag ur sängen. En taktik jag lärt mig genom åren, då piggnar man fan till. De och en dusch det första man gör. Annars blir jag för trött.

Fest hos Mange

Oj som jag hade väntat. Ända sedan låten släpptes har jag längtat. Och igår var de äntligen dags för fest hos Mange. 'I don't care if the whole club is dead 'cause the party is in my head' dunkade i mitt huvud, som vanligt när de är party. Jag körde min grej. Mitt egna race.

Hemmafest är så sjukt värt. Ni minns att vi alltid brukar fixa någonting innehållande öl när vi fyller år, typ som ett kylskåp, konstgjord tårta eller krukväxt.


Men nu kände vi att de var dags för något nytt och körde därför istället en klassiker, pojken fick en strippa.


Gym anektod

Som sagt gymmade jag med Nico och Isaac. Han är en häftig kille, den där Isaac. Spelade amerikansk fotboll i USA ett år, blev råbitig. Och han körde slut på mig och Nico med höga reps/högt tempo. Fight Club-metoden. Jag blev trött som ett as. Men de är inte de det här inlägget handlar om. Nej, de jag ska nämna är en liten rolig grej som hände Isaac för ett par år sedan.

Han och hans kompis var och tränade på ett gym när en kille kommer fram och frågar om han kunde ta ett par foton på dem, till sin blogg. De hade inte någon aning om vem de var och trodde att de var någon typ av träningsblogg, så de ställde upp.


Sen visade de sig att de var den homosexuella kändisfrisören Bobby som tog bilden, så sen hamnade dem på hans frisörblogg. Hahah, de var dem inte beredda på!

Kolla inlägget HÄR!

Gymletandes på Söder

Idag så skulle jag gymma med Nico och hans kompis Isaac på WorldClass Slussen.

Enligt Nico så skulle vi behöva vara där innan halv fyra för att våra kort fortfarande skulle fungera. Och vi var där i tid, runt kvart över. Men så var hela gymmet stängt! Sen så hittade vi en lapp där de stod att gymmet flyttat "till Hornsgatan, mitt emot Wayne's Coffe". De stod inte någon adress.

Ingen av oss hade en janne vart detta skulle kunna vara och frågade iPhonen vart vi skulle. Zinkensdamm sa den, och vi började bege oss. Men på tuben påväg fick Nico för sig att Hornsgatan ligger vid Hornstull och att vi då skulle ända bort dit. Väl vid Hornstull kom jag underfund med att, nej, vi skulle ju fan till Zinkensdamm! Så vi åkte tillbaka. Och så började vi traska längs Hornsgatan med våra ögon skarpt öppna, letandes efter ett Waynes Coffe.

Men vi hann gå förbi Mariatorget och vidare nästan ända bort till Slussen innan vi hittade de - och tror ni inte de låg i samma byggnad som de tidigare gjorde, fast andra sidan, 100 meter från vart vi startade? Haha! Och så hade vi tagit oss igenom halva söder i nära på en timme för att sedan vara tillbaka där vi började. Oj vad vi skämdes när vi gled in entrén och frågade om vi fick gymma, även fast vi var försenade.

Och de fick vi. Sen var de bara att kötta.

Jag sov middag nyss

Jag sov middag nyss, på riktigt!

Käkade pannkakor runt sex och sedan gick jag direkt till soffan och la mig bredvid katten. Vaknade nu, strax innan nio. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta. Var de bra eller dåligt? Jag kunde ju lika gärna gått och lagt mig och sovit hela natten. Men risken med de skulle ju varit att jag vaknat klockan fyra på natten, klarvaken. Hur kul att de varit liksom?

Och inte ville jag hålla mig vaken heller för... De var ju i studen jävligt skönt att ta sig en blunder. Men nu sitter jag här och undrar hur detta kommer påverka min sömn senare.

Äsch, de löser sig.

Entourage

Igår såg jag de sista avsnittet på den sista säsongen av Entourage. De kändes lite märkligt. Sorgligt rent ut sagt. Ungefär samma känsla som när jag för några år sedan följde That's 70s show för fullt och de tog slut efter åtta härliga säsonger, åtta, som Entourage.

Men jag är inte ledsen. Som ni antagligen vet är de Mark Wahlberg som serien är löst baserad på och han är dessutom är verkställande producent. Och Wahlberg planerar att göra en film av Entourage. Och han är en envis jävel ska ni veta. Kämpade som fan med att The Fighter skulle bli av, tränade boxning i fyra år inför filmen. Om han vill att något ska bli av, då blir de det. Han har sagt att om inget produktionsbolag köper filmidén och invisterar i den kommer han betala allt själv så att de blir en film.


Att förstöra kaffe

Jag har på senaste tiden börjat göra något jag hatar.

Jag har börjat hälla i mjölk i kaffet när jag har bråttom, för att kyla ner de så att jag bara kan shotta de. Finner de väldigt frustrerande att sitta i fem minuter och blåsa på de när man inte har tid. Jag har även börjat göra något jag hatar ännu mer. Och de är att dricka kaffe med laktosfri mjölk.

Jag förstår inte varför folk från första början häller mjölk i kaffet (förutom av den anledningen jag nyss beskrev). De blir bara omständigt, att behöva hälla i en extra grej liksom. Att behöva hälla upp en liten kanna med mjölk för att någon vill ha de. Som när någon frågar om man har té... Och de här med laktosfri. Att man då är en sån jobbigt jävel att man måste ha mjölk i, fastän man inte ens kan dricka mjölk från första början? Detta gör mig ilsken. Men eftersom att de faktiskt finns laktosfri på gymmet slänger jag i en skvätt (är ju trots allt laktosintollerant) för att sedan kunna svepa skiten. Och då snackar vi skit.

Mjölk i kaffet är fan inte gott. De är blaskigt. De är lika äckligt som kaffe var när man var liten och inte gillade kaffe, fast värre.

Kaffe med mjök är ara OK om man har brått, annars beivras det.

Statistik

Hahah, får jag gissa på de faktum att 10 stycken av er som läser den här skitbloggen går in varannan dag istället för varje vilket ger en ständigt skev statistik?

SOMMAR!-AVSLUTNING 2.0

Jävlar i min lilla låda vilken lång kö de var!

Jag kom dit 18.20 och ställde mig med min kompis Erik aka. Frank, och hans kompis Axel. Vi ställde oss i "Sommarkort-och-de-som-står-på-listan-kön". Sen stod vi där ett bra tag. Efter att ha stått i kön i drygt en timme ropade en ordningsvakt först ut "Endast de som har sommarkort eller står på listan ska stå i denna kö" och vi blev nöjda och stod kvar, då vi faktiskt var med på denna lista. Och då stod vi bara sju meter från kassan. Men tio minuter senare så kom de en annan ordningsvakt och ropade "BARA SOMMARKORT!!!".

'Dem kan ju inte ändra nu?' tänkte vi, sa 'fuck that' och stod kvar då de bara var fem minuter kvar tills vi var framme vid kassan. Men nog fan var de så. Vi hade inte sommarkort och dem hade ändrat reglerna så att listan inte hjälpte ett skit. Om du inte hade sommarkort kom du inte in från den kön. Schyst. Vi blev ombädda att byta till någon av de vanliga köerna, efter att nu stått nära 1,5 timme i kö. KUL!
(smakprov)

Sagt och gjort, vi böt kö. Men trängde in oss i början av den andra kön då vi inte på långa väger ville ställa oss längst bak i en ny kö. Vi kom in någon gång vid 20.30. Känner dock en snubbe som stod i kön sjukt länge men bara kom fram fem meter typ. Så efter fyra timmar stack han. Nu kallas han fyran. Men vi kom som sagt in i alla fall.

Sen var de fest.

SOMMAR!-AVSLUTNING

SOOOOMMMMMMAAAAR!!! 63 DJs, 7 dansgolv, tagga! Och FU alla sista-sekunden-bangare


Grisbulks-veckan avklarad

Skön grej jag gjort denna vecka, tihihi. Jag har ätit på Burger King de senaste fyra dagarna varav jag ätit Big King XXL de senaste tre dagarna. Och i måndags åt jag två Big Macs på McDonald's.

Med andra ord, feta jävla hamburgare hela vardagsveckan! Grisbulksvecka. Och så glömde jag mäta mig på gymmet, skägg alltså. På hemmavågen har jag gått upp tre kilon. Men som jag sagt förr räknar jag alltid med den på gymmet... Så jag får ta och se om denna supersize-me-vecka gjort någonting på måndag.


www.mittinternetsuger.se

Jag förstår mig inte på detta. Eller jo.

Förr kunde jag använda internet felfritt överallt i huset. Men sen fick brorsan en MacBook av skolan och nu delades internet inte av två datorer här hemma (min och stationära) utan av tre. Och att playstation-uppkopplingen användes hjälpte inte heller direkt. Detta ledde till att endast 3/4 "pinnar" på min internetmätare var fyllda. Men nu är de ta mig fan ännu värre. VÄRRE I TELL YOU! Minstingen har börjat på Hemmesta och har också fått en MacBook så nu suger internet ordentligt. Man skulle kunna tro att någon laddar ner, men så gör ingen ens de. Förstå då när jag faktiskt laddar ner...

Nu står mätaren bara på hälften av vad den kan stå på. Och jag är ändå bara sex meter från routern. Förr var den full och snabb som ett as när jag var inlåst i mitt rum på övervåningen. Det här håller inte. Har ni några tips på bra internet abonnemang som många datorer kan använda, med snabbt internet?



Lång skoldag framför mig

Igår började jag 8.30 och slutade 10.35, vilket vi kommer göra varannan onsdag. Grymt skönt. Dock kommer vi sluta 16.30 varannan onsdag också... De är inte lika kul. Men igår så hann jag äta och sen vara på gymmet redan 12.15

De ser inte likadant ut idag. Då slutar ju alla 17 och sen gymmar jag efter de. Blir fan hemma sent...

Peace, I'm out

Soundtrack till Treasure Planet

God morgon osv.

Igår såg jag Disney's 'Treausre Planet' vilken jag av okänd anledning inte tidigare sett. Annars har jag gått igenom 99% av alla tecknade Disney filmer. Dem är ju så ruskigt bra, man blir så nostalgisk när man ser dem. Har en jävla massa här hemma på VHS. Skulle nog kunna räkna dem någon dag.

Anywho, filmen var bra. Den var från 02 så den höll fortfarande standarden ganska ok. Soundtracket var grymt! Lyssna på de här score:et, episkt.


Bra matvecka

Hittils går veckan bra i bulkperspektiv kom jag nyss på, om man kollar på luncherna.

-I måndags åt jag Big Mac & Co + En extra Big Mac
-Igår åt jag 250g kycklingfilé hemma och sedan en Double Cheeseburger meal på BK
-Och idag blev de Big King XXL på BK

De är dessutom otroligt soft att endast hamburgaren XXL går på över 1000kcal, och sen läsk och pommes på de. Sen fick dem för sig att jag hade beställt plusmeny så jag fick extra pommes. Då blev jag nöjd.


Låt mig presentera

...mina två senaste ärr i min samling.


De första fick jag, om ni minns, när jag gick bärandes på en sopsäck full med studentskräp och en trasig champagne-flaska snittade upp benet lagom till slutskivan.

Såhär ser de ut nu:

De andra hände när jag sprang hållandes i en BMX och skulle ta mig på den igen. Då högg dem där jävla pedalerna in under vaden. Mitt tredje ärr pedaljävlarna osamkat mig nu.

Sammanlagt har jag för tillfället 15 ärr på mina ben. Hårt.

Bloopers

Vad vore en film utan en trailer och utan en video med alla feltagningar? Ost. Här är lite småt och gått av de som gick mindre bra när vi spelade in. Tyvärr hade jag behövt radera en massa material för att få plats att spela in mer, och då gick en massa bloopers bort... Trisst, jag vet.

Men här är de som jag lyckades skrapa fram ändå, enjoy!


Dags för bulk

Trots att jag är jävligt dålig på att bulka har jag nu ändå börjat. Måste bara införskaffa mig proteinpulver. Kanske gör de så fort jag skrivit klart de här inlägget. De blir mycket BK och Donken framöver känns det som. Ska väga mig varje fredag å se om det händer något.

På tal om bulk
Så har 'bögen från RocknRolla' bulkat ganska bra på 5 månader inför rollen som Bane i The Dark Knight Rises alltså. Helt vild är han! Vad jag tycker är märkligt är att han nu "bara" väger 86 kg. Christian Bale vägde liksom mer i Batman Begins... Men men, jag litar på Christopher Nolan.


HAMLET Official Soundtrack

The Speach



Hamlet Ending Theme



Hamlet och Ofelia


Hur bra? Hur duktig är inte grabben?

Krasslig 2.0

Ja, vad säger man... Nu har jag huvudvärk och feber, haha. Så kan de gå!

HAMLET: Directors Cut

Äntligen ligger den uppe!

Efter en veckas redigeringsjobb (24h x 7) och original soundtrack skrivet av Nicolai Junge så är den till slut klar. Började spela in den innan sommarlovet, sedan körde vi en dag på sommarlovet, och sedan resten nu när vi börjat igen.

Here you go!


Krasslig

Skitbrorsan smittade mig med en förkylning i fredags. De bröt ut på lördagen väldigt lugnt, kände en svag, svag känsla av smärta i halsen. Sedan på natten till söndagen brast de ut.

Halsont.

Men sedan avtog de lite på söndagen, men de höll i sig måttligt. Idag kände jag fortfarande i halsen, men inte så värst. Fast jag hade istället blivit snorig. Skägg alltså.

Men det stoppar inte mig! Gled in på gymmet och körde ett lugnt bröst/triceps pass. Jag pissar på förkylning! Jag hoppade ju liksom från Djuröbron förra året när jag hade feber, lever loppan är vad jag gör.

Så antingen har jag taggat kroppen att bli frisk, eller så blir jag bara ännu sjukare i morgon. Hoppas på de förstnämnda, jag ska nämligen gymma i morgon också.


Peace, I'm out.

Krångel

De var mig ingen lätt uppgift att få upp den drygt 17 minuters långa kortfilmen på Youtube ska ni veta. Har fan slängt upp den fyra gånger på tuben (med en snittid att ladda upp på 180minuter) för att sedan märka att hela skiten bara laggar och är osyncad när den väl är uppe.

Men nu har jag äntlingen lyckats, fick dela upp den i två delar och part I är uppe, fast dold. Gör den officiell när part II också är uppe vilket kommer ske... Senare idag. Jobbar nämligen till kvart över nio. Jag får väl lägga upp allt i morgon, antar jag.

Peace, I'm out.

HAMLET: Teaser Trailer

..Let me tickle you with a teaser!

.

Uppdatering

Yo-yippee-yo, what's going on?

Har köttat sönder med svenskafilmen de senaste dagarna och inte haft en sekunds tid för bloggen, jobbigt va? Nu är jag i alla fall tillbaka. Nu har jag även tid att gymma igen, de känns ganska skönt må jag säga. Har nämligen fått redigera sekunden från att jag kommit hem till läggdags minus 10 minuters middagar.

Min brorsa var på gymmet idag. Kändes ganska... Sjukt. Lite kul att man verkligen ser hur han är en rookie på gymmet. Tre grejer avslöjar det lätt:

- Han värmer upp
- Han går runt med ett schema i handen
- Han kör i maskinerna

Det här är kul också. "I think it needs more cowbell!"


RSS 2.0