Sandhamn 2011

Vi har nu fyra år i rad åkt till Sandhamn över en dag med familjen. En sommartradition, skulle man kunna säga. De brukar främst vara jag som tillslut får hela familjen att åka dit, jag som tjatar och påminner liksom.

Och idag var de den dagen på året. Tog dock ett jävla tag innan vi kom iväg, även fast vi åkte hyffsat tidigt hemifrån. Men mathandling, bilköer och fuckade hänglås drog ut på tiden och vi satt inte och åt lunch förrän vid halv tre. Kvart i fyra var vi vid Trouville och där la vi oss, traditionsenligt, på bergen och solade. Jag, brorsorna och Morgans kompis Kim simmade ut till ett mindre berg som ligger precis utanför stranden. Där låg jag kvar ett tag, somnade och rullade nästan ner i vattnet. Jag sovlade, sol-sov. Skitsoft.

När vi gick tillbaka till hamnen hörde man musik dunka högt över träden och jag kom tillslut fram till att de var Swingfly man hörde. Oturligtvis hade han/dem kört klart när vi kom fram till hamnen, de var lite trisst. Men vi fick glass så jag blev nöjd.

Kom på att de finns en sammanfattning av Sandhamn med två ord - Boats n' Hoes.


Christian Bales vikter

Igår såg jag filmen The Machinist , främst för att se hur smal Christian Bale var i filmen. Och jäklar var smal han var! Innan filmen så vägde han drygt 80kg men sedan fick han lov att gå ner sjukt mycket i vikt inför rollen. Han åt en burk tonfisk samt ett äpple om dagen i fyra månader vilken slutade med en vikt på 54kg.



Han måste fan vara den skådisen som gått in hårdast för sina roller alltså. De nästan sjukare är att han efter inspelningen fick en deadline på 6 månader att gå upp till 100kg inför Batman Begins, och så klarade han de. Professionell PT och kostrådgivare men ett och ett annat preparat som inte är lagligt i Sverige lär ju ha tagits.


Men inte slutar han där inte. Har gått ner en jävla massa till andra filmer också, bl.a The Fighter som han fick en Oscar för. De sägs att han kommer vara i sitt livs bästa form i The Dark Knight Rises, till och med mer fit än American Psycho.

De blir något, de.

Smoke Weed Everyday

Fet låt! Tung musikvideo! (Jag har klippt ihop den)


Tidigt jobb på semestern

Jag gick och la mig klockan fem igår natt. Hur glad blir man när man blir väckt nio idag av att mamma kommer in i rummet med mobilen och säger att jobbet har ringt, man svarar 'nej' på frågan om man kan jobba men sen får ett till sms om att de är kris då två är sjuka.

Pengar är alltid pengar tänkte jag och åkte dit ändå. Efter fyra koppar kaffe var jag igång, i alla fall hyffsat. En bra grej med att jag åkte dit var att jag gick upp på gymmet och körde HFMP och WOD. Hoppas på någon form av träningsverk i magen framöver nu.

Men är jag fortfarande trött, nu. Fastän jag sovit middag i två timmar. Vete fan hur värt de där fyra timmarna på jobbet var alltså..


Tivolit i Köpenhamn

Gled vi till slut in på i onsdags, vid femtiden. Detta bevisade för mig och mina brorsor att vi aldrig bör göra spontanare med föräldrarna, de var alldeles för sent att gå dit vid den tiden. De var lite halvsynd också att den feta berg-och-dalbanan 'Daemonen' var ur funktion, den hade jag sett fram emot. Men slänggungan blev de i alla fall. Vete fan om den var så hög som jag trodde, men 60 meter upp svingades man runt i alla fall. Ganska obehagligt att sitta och titta på de tunna kedjorna man hängde i.

Sedan var de ett åk jag och Morgan döpte till 'Flygplanet' vilket de egentligen skulle vara två som fungerade, men de ena var trasigt. De resulterade i att vi fick stå i kö i över en timme då endast 4 platser gick per åk. Men tillslut så! Och jäklar vad den var fet. Synd bara att kön var så lång.

Tivolit i sig var mysigt. Sen fanns de ett Ben&Jerry stånd där Caramel Chew Chew och Cookie Dought inköptes. De var ett ganska bra nöjesfält, men Liseberg är vassare ändå alltså.


Hemma

Igår kom jag hem.

Spenderade halva måndagen, hela tisdagen och halva onsdagen med att vara hos Morfar. Han verkade må hyffsat faktiskt, det var kul att se. De är på grund av honom som jag är en kvarts tysk, han är nämligen helt tysk. Och så bor han i Skåne, fatta de - Han pratar skånska med tysk brytning. Inte alltid lättaste att höra vad han säger, om man säger så. Och de säger jag.

Sen körde jag bilen med familjen vidare till Danmark. Fast väl i Danmark fick jag inte övningsköra. Där får man inte de överhuvudtaget, även om man är dansk liksom. Skevt de där, kan jag tycka. Vi checkade i alla fall in på första hotellet vi såg vilket blev Clarion Hotel Copenhagen där det inte fanns överdrivet många rum för 5 personer. Så vi betalade för två rum varav ett för mig och brorsorna. Jävlar i min låda vad vi skrattade när vi såg vad för slags sängar vi skulle sova i.


Nu drar jag utomlands

I morgon är det dags.

Jag övningskör(!) ner med familjen till Skåne för att hälsa på min morfar. Stackarn har fått elakartad cancer, i skelettet tydligen. Han har gjort några operationer nu, men det låter ju inte superbra om man säger så. Därför känns det bra att åka ner och träffa honom.

Sedan ska vi vidare över Öresundsbron och över till Danmark. Väl där nere ska vi gå på Tivolit i Köpenhamn. De finns tydligen en slänggunga där. Men de är ingen vanlig slänggunga, nej! De är förvisso så att man sitter i en kedjehängande stol liknande den på Gröna Lund, med en liten spärr för att hålla en från att ramla ner. Men sedan sitter man tätt intill en annan stol. Dessutom så åker denna slänggunga sakta men säkert uppåt. 80 meter, närmare bestämt.

Peace, I'm out


Run the World

Har i flera veckors tid letat efter en låt jag hörde i ett TV program. För några dagar sedan hörde jag Afrojack - Alejandro Remix och tyckte de lät väldigt likt de jag letade efter, samma sound liksom. Jag var övertygad om att den låten jag sökte var någon av Afrojacks, så jag har under de senaste dagarna suttit och letat som en tok efter den.

Men sen hörde jag låten jag letade efter på radion  och fick då reda på vad de var jag letat efter. Blev en aning förvånad faktiskt..


Två av tre

Vi åt nyss middag.
Morgan blev irriterad på att mamma inte kommer ihåg någonting och initierade att hon har Alzheimers. Mamma höll såklart inte med och tyckte inte alls att hon glömmer bort saker.

Morgan attackerade då och sa att man kan få Alzheimers om man är;
- oaktiv
- överviktig
- röker

Jag och pappa tittade inte på varandra men sade ändå samtidigt i kör: "Två av tre".

Sedan log vi.

Geggi-geggi med Frosties

Ingredienser
3 msk oboy
3 tsk grädde
1 liten näve krossade Kellog's Frosties

Tillagning
Rör ihop oboyen med grädden till en porös mousse. Blanda sedan ner frostiesen.

Ganska hattigt, jag vet. Men gott.


RANGO


Rango handlar om en ödla (Johnny Depp) som lever ensam som ett husdjur i en glaslåda men som genom en roadkill olycka flyger ut ur bilen och hamnar ute i Nevadas öken. Ödlan hamnar i staden Dirt där de råder stor brist på vatten och då ingen vet vem han är bestämmer han sig för att vara den han själv vill vara och kallar sig själv Rango. Han påstår sig vara en iskall mördare vilket leder till att han utses som Sheriff och ska ge folket hopp i staden.

Det första jag la märke till var hur snyggt animerad filmen är, jävla mästerverk på den fronten. Sen visade det sig vara en riktigt skön westernfilm med en tokig Depp i huvudrollen. Tre stycken karaktärer från två andra filmer är inblandade i filmen, däribland Fear and Loathing in Las Vegas som man får se i början. De är en film som Johnny Depp också är huvudroll i, så det var sjukt kul att se. Sedan bjuds man även på the man with no name i andra halvan av filmen, otroligt tungt.

De här är den bästa dataanimerade filmen jag sett sen Finding Nemo, 4,5/5 hattar får den!

Betyg på IMDb: 7,5/10

Teaser-Trailer till The Amazing Spider-Man


Om ni trycker på bilden får ni se på trailern till den nya Spiderman filmen. De är inte en uppföljare och det är inte en re-boot utan en filmatisering baserad på serietidningen med samma namn. Likheten mellan filmerna är typ att han blir biten av en spindel och då blir Spiderman men annars är de ganska mycket skillnader. Annan brud, mer fokus på hans föräldrar, mörkare, ny fiende, endast high-school och helt andra skådisar och '500 days of Summer' regissören Marc Webb som gjort den.

Det enda som stör mig med teaser-trailern är first-persion-viewen i slutet. Även fast det är James Camerons animationsteam (de som gjorde Avatar) som hjälpt till denna så ser man ändå direkt att det är CGI-effekter och man direkt tänker på TV spel och i detta fall Mirrors Edge.

Men de lär ju knappast se ut sådär under hela filmen, bara massa dataanemeringar liksom. Har sett bilder från inspelningen där han svingar sig på riktigt, så jag tror på det här.



Kaffe

Gillar ni kaffe?
Soft.
Gillar ni inte kaffe?

De gjorde inte jag heller förut. Sen lärde jag mig att dricka det. Vill ni ha tips på hur man börjar dricka kaffe? Klart ni vill.

1. Häll inte i någon mjölk för att lära dig dricka kaffe. Spä inte ut för fan. Då slutar du aldrig och blir en sån där jävel som har mjölk i kaffet.
2. Lägg inte i några sockerbitar, jag gjorde de en gång för ett par år sen, det blir sjukt äckligt.

Gör såhär istället, ät chocklad och drick kaffe till de. Typ två rader Marabou tillsammans med kaffe, jävlar i min lilla låda vad de rinner ner då. Eller varför inte toblerone - jag gick från att inte tycka om kaffe till att med hjälp av en toblerone få ner 6 koppar kaffe utan att märka det.

Man blir pigg och det sätter igång magen, bara soft.


Patrick Bateman

För er som inte är stammis på SMHI och YR kan jag meddela att detta var enda dagen med fint väder på... Åtminstone en vecka. Så om ni inte tog vara på solen idag kan jag inte göra annat än att tycka ordentligt synd om er.

Dagen spenderades på Grisslinge med stort gäng som Wille på något vänster lyckades samla ihop. Nio killar var vi sammanlagt och vi gjorde de man gör på stranden - solar, badar och spelar volleyboll.

Därefter drog jag till WorldClass och trodde jag skulle få med mig f.d. Extremt Biff men han är slut som artist så de blev det inget av. Lyckligtvis tajmade jag Axel på gymmet så ett bröst/triceps pass körde vi. Skönt minst sagt. Här är mitt och Axels gemensamma mål, Patrick Bateman;


Stundtals idiotisk lillebror



På kvällen för ett par veckor sedan skulle Morgan plötsligt åka hemifrån med moppen.

Jag:
Vart ska du?
Morgan: Iväg
Jag: Vadå iväg?
Morgan: VADÅ IVÄG!?
Jag: ...Va?

När vi satt på restaurang i lördags reste sig jag, pappa och Joel upp för att gå på toa.

Morgan: Varför ska ni på toa för?
Jag: Hahah!

The Dark Knight Rises teaser trailer

Äntligen! Nu är de bara ett år kvar tills filmen kommer, exakt. Och äntligen har teaser trailern släppts. Man glimtar Bane två ögonblick i teasern, soft som fan. Är peppad som en tok, ta en titt:


Damfotboll

Som vissa av er redan vet, gillar jag inte fotboll. Speciellt inte damfotboll.

Jag tittar inte på de. Men när jag sitter i köket eller vardagsrummet med MacBooken kan jag inte undgå att höra hur kommentatorerna babblar på. Häromdagen vann tydligen Japan över Sverige och alla klagade på 'hur dåliga svenskar är när de väl gäller' och liknande. Idag var de final hörde jag nyss och Japan vann. Vad jag inte förstår är:

Varför blir de svenska kommentatorerna helt lyriska när japans damlandslag vinner VM-guld? Varför skriker dem ut superlativ såsom fantastiskt?

"Damfotboll är som handikapp-os, man orkar inte kolla efter som man vet att det finns folk som kan det där sååååå himla mycket bättre"

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II

Se inte trailern, den förstörde mycket för mig! 

Den avslutande delen av Harry Potter gjorde mig inte besviken. Antingen ska man läsa böckerna eller se filmerna, inte både och. Självklart tillhör jag dem som bara ser filmerna.

Vill börja med att hylla Ralph Fiennes för att han är en sådan jävla bra skådis. Hoppas han blir nästa bondskurk, ryktas nämligen om att han är en av dem som kan bli de.

Filmen var mörkare än de andra men hade ändå sina små glimtar av humor och hela säcken knöts ihop. Snyggt foto och bra specialeffekter, förutom en scen. För den som inte läst böckerna var det här i alla fall en nästintill perfekt avslutning. En riktigt bra film som jag kommer se många gånger om. Men den kan inte få högsta betyg av mig, den får 4,5/5 eller kanske till och med 4/5. Varför ska jag skriva nu, men resterande innehåller spoilers.


Å s i k t e r  o c h  s p o i l e r s:

Jag har redan från den 5:e filmen fått reda på att en av 'the snatchers' är en varulv. Men man fick aldrig, inte ens i den sista filmen, se honom bli en varulv. Jag hade velat se honom slåss mot Remus.. Hade räckt med 10 sekunder, men bara någonting. En småsak dock. En annan grej var att jag helt seriöst trodde att Harry skulle dö, men sedan slog det mig att jag sett i trailerna att han skulle slänga sig ut över ett stup med Voldermort och att jag inte sett de än, och att han därför inte skulle dö. Blev nästan arg. Tyckte nästan filmen skulle blivit bättre om 'the boy who lived, came to die' faktiskt skulle komma att dö. På riktigt. Det sänkte den 0,5. Och slutligen... 19 år senare grejen.. WTF?

Allt slutar här

Nu har jag precis fått i mig min frukost och skall strax köra till jobbet för ett sju-timmars pass. Sedan är det som sagt dags att inta striden och se på vad som enligt statistik ser ut att bli världens mest sedda film på bio.

A L L T  S L U T A R  H Ä R

Peace,
I'm
Out



Goddag

Idag har jag varit in till stan med mina bröder och min mamma.

Vi hade nämligen reserverat biljetter till Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II och eftersom efterfrågan är så stor behövde man tydligen åka in en dag innan och hämta ut biljetterna. Sagt och gjort! Biljetter till hela familjen inköptes, i morgon intar vi striden mot Voldermort i Skandia på Drottninggatan.

Vi gled även ner till Kungshallen och åt varsin kebabtallrik, något som ingen annan en jag uppskattade. Morgan behövde ett par nya skor så medan dem inköptes gick jag och köpte ett par nya solglasögon.

Blev ett par Ray-Ban så nu mår inte plånboken bra. Tur att man jobbat och de inte är alltför lång tid till den 25:e, antar jag.

Bastuflotten

Vid halv fem igår åkte vi till Saltarö och äääända ut till varvet. För er som inte vet de är det en sjuk väg att åka, man tror att man i vilken sekund som helst ska trilla över jordens kant. Väl framme klev vi in i båten och så bar det iväg till Gällnö. Där steg vi iland på bastuflotten, badade bastu, badade och åt korv med bröd. Sedan blev det lite fika att avluta kvällen med.


Titanic

Spenderade gårdagen med att i princip bara se på film. Och endast en film faktiskt, sedan var det vid halv fem-tiden dags att åka iväg. Jag såg på världens näst bästa film, Titanic, med brorsan och grannen. Lika bra varje gång alltså. Skulle ge den 9,5/10 i betyg. Sen är de ju vissa som påstår att Jack dör i slutet. Där har ni fel, haha!


Blåbärspaj

Åkte tidigare idag till gymmet. Jag körde bröst/triceps/mage och fick en grym kontakt med de sistnämnda, soft som fan.

Sedan åkte jag till Grisslinge och körde Volleyboll med grabbarna grus, efter att ha fått vänta på ett gäng polacker en timme först. Men spela fick vi tillslut och länge spelade vi. Kul som alltid.

Därefter bar det av hem där en blåbärspaj jag plockade blåbär till och sedan bakade, tidigare på dagen. En god jävla rackare blev de ska ni veta.


Skärgårdens snabbaste båt

Jag hann ändå, trots jobb, till Strömma Kanal i lördags. Satt där och chillade, åt glass och kollade på båtar med min egna och familjen Da Silva. Sedan gled vi hem till oss för grillning och avslutade kvällen med att se på Stockholm Boogie.

Strömma var som vanligt ganska fett. "Det är som lilla Sandhamn", som mina morsa sa.


"The previews are the best"

Jag måste erkänna att jag är ganska taggad på den tredje och sista batman filmen. Så pass taggad att jag går in varje dag på hemsidan batman-news.com för att få reda på mer, se intervjuer och bilder. Och där har jag läst att teasern (inte trailern) kommer att släppas i samband med den sista Harry Potter-filmen då det är Warner Bros. som gjort båda filmserierna. Därav denna halvt seriösa status:



Scheißebilligt

För ett par veckor sedan såg jag det för första gången.

En LED platt-TV på 42 tum för inte ens sju tusen kronor på Media Markt. Jag frågade Wille vad fan de var som pågick. Media Markt säljer tydligen produkter för dryga inköpspriset för att alla ska köpa hos dem, konkurrera ut alla andra och sen höja priserna efter tre år. De är därför El Giganten har sina tokiga reor hela tiden, dem försöker ha en chans.

Tyskarna försöker ta över allt.

Allt är scheißebilligt

GTL för betalning

Igår var det (som ni antagligen märkte) fint väder vilket resulterade i att de var det lika många badgäster på jobbet som personal. Jag gick därför upp på relaxavdelningen och tog några dopp i utomhuspoolen där för mig själv, och började sedan sola. Sedan gick jag till gymmet och körde igenom bröstet och tricepsen. Det är vid sådana lägen jag önskar att jag hade en iPhone jag kunde uppdatera er med. Ta en bild och lite sånt, liksom.


En anekdot från min barndom

De här fick jag berättat av den yngre Åhlström igår, Adam, en anekdot från min barndom

"Kommer du ihåg när vi var små och du alltid lekte med Erik, och jag alltid lekte med Morgan? Men så var det en dag som du kom hem och fick reda på att Erik lekte med Morgan och hade gett honom en godisnapp. Du sprang då efter Morgan tills du fick tag i honom, slog honom, drog ur godisnappen ur hans mun, och stoppade in den i din egen".


Nattbad


Bild tagen på dagen för några år sedan

Igår fyllde vår sommargranne Åhlström 52 år och därför åt vi en födelsedagsmiddag där, väldigt trevligt. Hans grabbar består av en 93:a och en 96:a, precis som jag och Morgan så vi har hängt med dem sen jag var fyra år och vi flyttade hit.

Fick ett gäng bärtz och de gjorde ju inte kvällen sämre, sen åkte vi vid elva tiden ned till Kroksjön och tog ett nattdopp, sjukt soft. När jag sedan kom hem såg jag på mobilen att Matte hade ringt, jag ringde tillbaka, och vips var jag nere vid Kroksjön igen för ett till nattbad med han och Jeppe.

Nattbadade häromdagen också med Åhströms fast senare, vid ett tiden. Vattnet blir liksom varmare än luften, soft som bara den. Kan mycket väl bli ett nattbad idag igen, med flickorna Da Silva.

Nu ska jag iväg och jobba, 9-16

Peace, I'm out


Nangijala

Min lillebror blev påkörd, har de på film. Han trodde att han såg 'ljuset' fast den färgblinda stackarn vet inte vad han ser...


Sommar för mig

Underbart väder idag. Vaknade varm och med dundrade huvud i grannarnas stuga.

Har spenderat hela dagen med att bada vid sjön som ligger ett par minuter från mitt hus, Kroksjön. Jag får sådan sjuk sommarkänsla när jag är där. Har även övningskört ner till Strömma Kanal och köpt glass med grabbarna, tre kulor, jag tackar ja! Sen åter till hopptornen för att bada ännu mer, härligt värre. Ganska mycket bad den senaste veckan faktiskt. Har legat på Grisslinge flera dagar med Matte och en dag även med Seb och Jeppe. En av dagarna bar det av till Ekvik där jag hoppade ut från 12 meters klippan och även satte en backflip från 8an.

På tal om de...

På söndag är de den 10:e juli, det vill säga dagen då jag förra året tryckte ihop min rygg 5 cm.
Dags för ett återbesök?


Gymmandet..

Nej alltså.. Jag skärpte mig inte. Tränade i tisdags, inte mer sen dess.. Fuck vad jag inte har diciplin. Äääh.

Vattenspray

För några dagar sedan hade jag tråkigt och började gå runt och spruta vatten på de i min familj. Sen slog de mig att de skulle vara kul att filma dem, när de blir skrämda och sedan nedsprutade.

Så here you go:


GTL

Nu får jag fan skärpa mig.

Att vara på gymmet 1-2 grr i veckan håller inte. De är ju egentligen på sommaren som man har all tid i världen på sig att träna och äta precis som man själv vill. Jag borde ta vara på de bättre och de ska jag fan i mig göra. GTL blev det i morse, bröst/triceps/mage. Ingen tvätt den här gången dock, körde bara massakern. Försökte på de flesta övningar göra 15 reps men de tar emot - man måste ju sänka vikterna så mycket.

Jobb i morgon 11-15 och sedan WorldClass igen. Soft.

"If you don't gym, you don't look good. If you don't tan, you're pale. And if you don't do your laundry... You aint got no clothes".

Folk nu i dagarna

Folk har nu i dagarna kommit hem från Peace and Love. Folk åker nu i dagarna till Rhodos.

Jag är 18 år gammal och har varken varit på festival i Borlänge eller strandfest i Grekland. Ångrar mig nu i dagarna något så hemskt att jag inte beställde en biljett till något av ställena. Att dra till både och hade blivit flippat och dyrt, men något av dem. De verkar ju så fett - Vara full i en vecka och se artister som Deadmau5.
Shit alltså.

Nästa år ska jag fanimig leva.

Hej era ostar

Lagom pigg man är när man behöver gå upp klockan åtta för att man ska till jobbet. Efter fyra koppar kaffe är jag sedan igång. Efter jobbet åkte jag med morsan till Mölnvik och inhandlade lite mat, jag gick och köpte lite grejer själv också. Bland annat köpte jag en Ben&Jerry som jag ska ge till min lillebror Joel som fyller 12 år i morgon! De andra jag köpte var hårfärg då jag tänkt klippa mig idag och sen kladda in håret i den där geggan.

Kändes ganska halvgay att ställa sig i kassan och få frågan 'Var det bra så?' när de endast ligger en Ben&Jerry och hårfärg på rullbandet. Kändes skevt alltså..

Update: Nu är de klippt och färgat. Håret är mörkbrunt när de belyses, annars typ kolsvart... Men de ser bara ut så de första dagarna, sen blir de ljusare. Som vanligt, dårå.


Övningsköra

Grym låt!


Nej, skojade bara. De här inlägget handlar om riktig övningskörning, jag lovar. Min mamma har fått för sig att köra på motorvägen är det sista jag ska göra när jag övningskör. Hon anser att de är det momentet som kräver störst kontroll på bilen då minsta rörelse och sekunds tvekan kan leda till döden. Hon har varit bestämd med att jag måste kunna parkera mellan två bilar i en uppförsbacke innan jag får ge mig ut på de stora vägarna. Jag har dock motargumenterat många gånger med att de måste vara bland de enklaste.

I ett halvår har jag tjatat och IDAG fick jag köra på motorvägen för första gången. Ni kan ana hur nöjd jag var! Jag körde till Nacka Forum och införskaffade mig en bärbar hårdisk och ett par nya låga converse. De blev tillslut ett par gråa. Letade i varenda affär efter ett par vita men de fanns ingenstans. Ingenstans! Ingen affär hade fått in dem. Jag sjönk liksom så lågt att jag gick in på Stadium, Euroshoe och de där affärerna, men nepp. Så, som sagt, ett par gråa blev de. De får väl duga, antar jag.

Aja, nu ska jag bara lära mig fickparkera i en brant backe. Lär ju gå.

Skrillex måste nog leva ganska soft

Kolla på den här musikvideon som består av klipp från Skrillex liv. Verkar ju minst sagt skitsoft att vara digital rockstjärna eller vad fan man ska kalla det han är.

"We have technicians here making noise, no-one is a musician. We're not artist because no-one can play the guitar".



TV Meteorologer kan ju dö

Meteorologerna på TVn påstod att det skulle vara dåligt väder resten av juli.

Vad har dem för jävla koll egentligen? Tokvarmt idag ju vad fan. Och i morgon kommer solen också titta fram. Dock beroende på om man frågar SMHI eller YR. Enligt svenska blir de klar sol och 25 grader medan norrmännen snackar om 21 grader sol och lite moln, förutom någon timme där vid klockan tre, då de blir solklart. Hursomhelst blir ju vädret bra mycket bättre än vad de på TVn säger. Pajasar är vad dem är!

Fest hos Bacall

Ni vet Fest hos Mange? Om ni missat den måste ni typ varit utomlands de senaste veckorna eller suttit i någon håla utan internet.

Har ni lagt märke till att själva låten, själva musiken faktiskt är ganska fet? De ligger nämligen till så att de är Peter Bacall som gjort låten (han med solbrillor som bara chillar i videon).

Han är faktiskt en riktig jävel på att göra house. Ta och lyssna på den här, fet som fan!


Hard work, work

Bara jag som avskyr att jobba på vardagar? Känns så sjukt ovärt när man är van att alltid jobba helg. Även fast jag jobbar två och en halv timme längre än jag brukar har jag efter dagens slut tjänat ihop en mindre summa än jag brukar. Skägg.

Men idag var de faktiskt ganska kul på jobbet. Inte långtråkigt. De var egentligen bara ungdomar som jobbade, bland annat Linus Olenfalk, kanske därför? Skönt folk, liksom. Fick även beröm av en annan kollega att 'fan, du är nog den mest effektiva som jobbar här. En riktig arbetsmyra'. Jag blev en aning förvånad, tycker jag bara slöar runt. Fast sen slog de mig att jag, särskilt under dem sista timmarna, jobbar på snabbt och effektivt som fan för att kunna sluta tidigare - Och visst gjorde vi de, fyrtio minuter.

Soft!

Ny säsong av True Blood


Den fjärde säsongen har kommit av vampyrserien från HBO. Tre avsnitt finns ute på nätet, jag såg de första häromdagen. Avsnittets första halva passade mig inte alls i smaken. Alldeles för övernaturligt och larvigt, jag tyckte inte det passade in. De hade spårat... Men sen! Den andra halvan - Nu var vi tillbaka i spåren. Nu var de True Blood igen. Så jävla soft.

RSS 2.0