Soft

Mår fortfarande inte så bra efter igår så idag tog jag det lugnt och såg på The.O.C och filmen Sodiac men annars hände inte mycket alls på dagen, det var så varmt att ja gick runt i kallsingar hela dagen och svettades ändå, fett cp. ;D
   På kvällen kom kusinerna hit och kvällsbadade, och det var antingen 22 eller 24,5 grader i vattnet (Har två stycken termometrar) men det var skitvarmt, så 24,5 låter troligt ;O


Eftersom ja inte har nåt av min dag att erbjuda så delar jag med mig lite av mina åsikter.

Åsikt om chinos.
-Använd inte chinos.
-ingen tjejs rumpa ser snygg ut i dem.
-köp bara mindre från början så ni slipper rulla upp dem?



Dagens info:
Människor,  apor och delfiner
 är de enda djur som har sex
 för nöjes skull.

Sommarjobb..

Drog med Jocke idag till Nora Gård, typ vid Evlinge, och arbetade med att lasa hö från ett traktorflak till en lada.
Vi jobbade med massa andra och egentligen var jobbet ganska nice.
   Men jag är allergisk mot gräs så det blev ganska jobbigt efter ett tag där, särskilt när jag gick in i ladan och packade hö-kuber, då var det inte roligt för jag:
-Snorade
-Nyste
-Hostade
-Ögonen, näsan, halsen och öronen kliade.

Och jag har varit med om det där förut att ja får besvär, men har aldrig vart med om att det blev såhär ordentligt, så klarade inte av att jobba och åkte hem för tidigt, efter bara 3 timmar. Undrar bara hur det blir med betalningen nu :P 

Nu är klockan 21.03 och jag är fortfarande helt cp, men inte lika farligt som förut. Får satsa på posten istället, köra posenmoppe, haha.

Nu ska jag inte klaga längre, känns lite larvigt men, äh... här kommer lite information.

Dagens info:
 Tjejer bajsar inte.
Dem pudrar endast näsan.

Banansöndag!

Vaknade väldigt tidigt i morse, typ runt 20 över åtta för att jag ville träna på morgonen, men sen berättar farsan att gymmet inte öppnar förrän 10 på söndagar. Jävla banansöndag.

Käkade havregrynsgröt och knäckebrödsmackor till frulle, sen bar det av till kroksjön där dem vanliga grabbarna kom precis timat med mig.

Simmade typ långt idag, först från vårt place direkt till hopptornen, hoppade några stunt, sen tillbaka till bryggan vid vanliga badet, och sen krål till vårt place. Usch va trött ja blev.

   
Mattes solkräm.          Bloggbildspose.              Kroksjön. Ohyeah.

Sen på kvällen efter fläskfilén var det wolleyboll i Torsby, ganska nice faktist, Mange och Micke kom, och sen badade Matte, Danne och Tomas, men de var tydligen askallt.

Immorn ska jag jobba på Nora Gård, lasta hö med Jocke,blir nog najs.

Dagens info:
I USA är det enligt lag förbjudet
 för skilda kvinnor 
i Florida att hoppa fallskärm på en söndag.

Whazup Lördag?

 

Blev väckt vid 12 av att morsan stod och skrek "VÅFFLOR!" från nedervåningen, så jag hasade mig upp och såg förskräckt att klockan var alldeles för mycket för att ta en joggingtur innan frukosten, eftersom det då också serverades lunch när ja vaknade, så man blev lite arg. Och ännu argare blir man när man går ner till toan och snyter sig och man börjar blöda i högra näsborren fjärde dagen i rad! Jävla Tomas man är nästan.

Drog till kroksjön så fort solskyddsfaktorn hade suttit en halvtimme på ryggen och så var det en jävla massa folk där, eftersom det nu var helg och alla som jobbat i veckan ville kyla av sig i dem 25 graderna det va i luften, typ.

Var typ som dagarna innan varit, att ja var med Jeppe, Danne, Matte, Seb och Mange, men det som var annorlunda var att folk nästan tagit över våra platser! Fyffan.

       

Jag, Matte, Danne, Seb och Joel (?) bestämde oss för att simma bort till hopptornen och på vägen dit hade jag och Seb race, 100m krålning, fyfan va jobbigt.
När vi var där drog vi några vanliga häftiga tricks och det sista som hände innan vi drog tillbaks var att min lillebror Joel skulle göra en framåtvolt från en trampolin på 1,5m och typ snurra för mycket, överslag, landade med ansiktet hårt ner i vattnet, och sen när han  kom upp var näsan helt blodig, hahaha! ;D

När jag kom hem vid drygt kl.17 så tog min joggingtur och sen när ja kom hem blev de hamburgare i solen, fan vad sommar!
Nu vet jag inte vad som händer, tjarrå. 

Dagens onödiga grej att veta.

Man har alltid 7 sekunder
på sig att göra ett intryck hos en främling,
 ett intryck som består i 2 månader

Sommar´09, tjena.

Vid typ 2 drog jag till vanliga kroksjön för att bada lite med kusinerna, men just då ringer Jeppe och så ser jag att han, Danne, Matte och Seb är borta på vårt lilla place, så drar dit och badar.
Sen kom Tomas också och vi hade typ bollkull och grejer, kul men också jäkligt jobbigt.

Sen blev det fan oxfié till middag och sen glass med jordgubbar till dessert, attans va gott de var.


Här kommer en ny grej i min blogg, dagens onödiga fakta, skitnajs.


Kama Sutra skrevs av Mallanga Vatsyayana.
Det ironiska är att hon själv levde i celibat.

Oj, oj, oj!

Breaking news, alla som inte hört det, Michael Jackson är död! Han dog igår (klockan är över 00.00) eftermiddags i hjärtstillestånd, så ah, king of pop är död. Haah!

Åt en liten lätt frulle på morgonen och sen satt jag i princip fastklistrad framför datorn till 12.00 (vaknade tidigt) förutom att jag solade några gånger lite random.

Sen där vid 12 så gjorde jag lunch åt mig och brorsan, köttbullar med riktig pasta, och så åt vi det ute i solen. Idag var det 25 grader förrästen, så de var rätt varmt.
Sen precis när vi var klara med lunchen kom pappa hem med ostkaka och ba "tjaa, vill ni ha lunch?" men det blev najs, jag och Joel åt det som efterätt.

Sen nån gång där efter det ringde telefonen och ja svarade, så hörde jag först bara "tja.." och fattade inte alls vem det var, men sen sa personen "kom till kroksjön och bada" och då fattade jag att det var Jeppe och drog dit.
   Hade det jäkligt chill där, var väl där drygt en timme, badade men solade mest, ute i de vama jäkla vädret.



Sen vid kl.15.30 drog jag hem, klädde på mig, snodde Joels lilla jävla cykel och cyklade till busshållplatsen och åkte iväg till Sickla. Väl där gick jag egenom halva köpcentrumet för att hitta mina två kusiner, men hittade dem inte, så jag gick till bion, där vi skulle träffas, och väntade i nästan en halvtimme, men sen jäklar. Vi drog och köpte godis och jag köpte en massa Power King, sen gick vi tillbaka till bion och så såg vi komedin "The proposal" som faktist var jäkligt bra, och skön!
Donken efter det, plusmeny,  sen en McFlurry på det, och dessutom så drack jag 3 Powerking på bion, och sparade 3 till hem.
Så på bussresan hem blev jag lite sådär illamående liksom, och antingen är det solfrossa, för ja fått en jäkla massa sol på mig idag, eller så äre allt skit jag ätit, vet fortfarande inte riktigt, men tjaa..
Får se immorn hur jag känner mig, blir kanske bad vid hopptornen vid kroksjön då, hare bra, peace.

Åhh, fuck!

Jag ska inte längre till Skottland...

Mina föräldrar diggar inte mina kusiners pappa just nu för att hans sätt att vara är lite cp, och vill därför inte vara på samma segelbåt som honom i en vecka, så dem typ bojkottar honom och vi blir meddragna på köpet, så det blir inte Skottland för oss, jävla skit...

Wooh, bad!



Drog mig själv ur sängen vid 10 på morgonen för att få i mig ett ägg, lite yoghurt och sen så åkte jag iväg med farsan.
Han skulle till Byggolle och sen vidare till Nacka för att hämta upp ett busskort som Morgan tappat bort, medans jag stannade kvar i Mölnvik och gymmade.
   Precis när jag kom ut ur Worldclass entré så ser jag pappa parkera bilen 10 meter bort, så jag går dit och tackar honom för den smutta timingen.

Sen på hemvägen berättar pappa att busskortet Morre tappade bort den första dagen han använde det, inte längre fanns i Nacka för "att inte pappa ringt och sagt till" fast än han ringt flera gånger men de vart upptaget, jävla idioter där på sl asså.. I alla fall så ska pappa åka till staden och hämta kortet, fett smidigt!

Anyway, när jag kom hem drog jag och badade med Joel och Morre i typ en halvtimme, sen drog Morre och just i samma minut kom Jeppe och Danne. Najs! Så vi satt där och chilla en kvart och sen kom även Matte och Marcus D-S, eller Mange som dem kallar han.
   Vi badade och solade där i princip hela dagen, från typ 13 till 16.30, och det var första badet för mig på hela lovet så det var jäkligt nice!

På eftermiddagen efter maten så sprang Joel och jag min "2,5km runda" och sen direkt ner till Kroksjön och tog oss ett jävligt skönt bad, ska nog göra så oftare.

Ikväll kommer en brittisk-kanadensiskt-amerikansk drama-action-thriller som har ett kort namn, Chaos, med dem sköna grabbarna Wesley Snipes (Blade) och Jason Statham (The Transporter) så den ser jag fram emot, immorn ska jag på bio på eftermiddagen, tjaa!

Jaha..

Det här var ju inte en speciellt välanvänd dag...

Det stora jag gjorde på dagen var att slänga gamla TV:n och datorn, och sen hämta den nya HD boxern pappa köpt, (wohoo!) men sen va fan hände då?
Inte ett skit typ, får fan prova på att bada immorn. Det blir nog väldigt nice.

Eller jo, jag kom på en sak jag gjorde! Har inte tränat sen skolavslutningen för att jag vart sjuk, men nu jävlar så börjades det, drog till Worldclass kl. 11 imorse och körde på, sen drog jag hem och joggade. Jää, måste ta igen det jag vart sjuk liksom. Typ.



Dagens filmgrej:
   Har sätt en jäkla massa Smallville avsnitt (nya säsongen är grym!) och sen har jag även sätt på lite The.OC, ojoj.
Nu på kvällen eller ah.. "natten" ska jag se på Crank med Jason Statham, så den filmen är nog asnice.
Hare bra, ses!

Midsommar.. 3:e dagen.

En skön dag på bastuflotten

Blev väckt en aning för tidigt tyckte jag på morgonen, men föräldrarna gav sig inte och skulle få upp en ur sängen, fyfan, det är typ det ända som inte är najs med att vara på Lillön, att man aldrig får sova ut.. men men.

Skulle grilla korv till lunch men grillmastern, min farsa, fick inte igång grillen så vi fick stå och steka korv till 18 pers, men det blev najs, hoho. Typ.

Sen packade vi allt shit och hoppade på den grymt fula postbåten och drog iväg till Gällnö där bastuflotten som pappa, och 4 st till äger och har som ett företag på sidan av och där var det nice!



Så var vi där i typ en timme och chillade, men jag doppade mig bara en gång, och det var ner i luckan i golvet som är i själva bastun, men de va nice, första "doppet" för mig det här året, snart är det väl dags för första "badet" också, kroksjön lär ju vara varm nu... så, tja, kom hit och bada!

Efter allt det där åkte vi hem, köpte pizza och hade det trevligt, sen såg jag på Transporter 3 på datan och den var typ hyffsad. Men sen jävligt sent på dagen så såg jag även Fast and furious och den var lika nice som alla andra filmer i den serien, jää.
 Peace.


Midsommar helgen!

Åkte till kusinernas ö ute i skärgården på morgonen i fredags, Lillön kallas den, stugan ägs av mina kusiner och Niklas Lundströms sköna familj, och så var det lite halvflummigt väder ju men det blev najs stundvis.
   Åt midsommarlunch och sen glass med jordgubbar på det, (najs!) och sen åkte vi till Gällnö för att chilla vid midsommarstången, och sen fick vi glass på det också, såklart...

Skulle dra en 5kamp på eftermiddagen men då var det ett riktigt jävla tungt regn så det sket sig, ja sov i vardagsrummet i kusinernas stuga, bredvid min inte helt nyktra kusin Mattias.

Nästa dag blev jag väckt tidigt men fick O'boy så ja blev glad, och så drog vi en lunch och sen  5kamp på det.
Dagen var typ likadan som förra förutom att det var nice väder och så..

Men det sköna var när vi på 5 kampen stod på skidor jag och Matte byggt och så skulle 4 stycken gå samtidigt på skidorna, och tävla mot ett annat lag och typ komma runt en grej, så kom kusinernas hund till min ungdomsmottagningsfaster Marika, och typ busa och då KISSADE min faster på sig, typ över hunden, och sprang iväg, och alla stod där som frågetecken och ba "Wtf?"

Mm... mer om söndagen sen.

Tråk-torsdag..

Blev väckt fett tidigt i morse för att jag skulle jobba, och jag började 06.30. Inte så jävla nice.
   Men, men, jag kom i alla fall dit (fem minuter försent) och så typ fick jag veta vad jag skulle göra och började ganska strax efter det, med att sortera post efter postnumren i fack.
Ett väldigt slappt jobb måste jag säga, men jag jobbade bara i 1,5h för sen var posten slut och jag åkte hem och väckte brorsorna...

Runt kl.11 så somnade jag och vaknade inte förrän 14.00 men när jag kollade på mobilen hade jag ett missat samtal från posten, där det stod "kan du komma hit och jobba 13.30?" - Faaan, tänkte jag, sovit bort arbete, typ..

Aja, det är typ allt det ovanliga som  hänt idag, de har ju regnat så vafan, vad ska man göra?
AHaha, jo det kan jag berätta för dig, man ska se på film! Höhö..



Tråkig fakta om filmer jag sätt idag!
Wan Vilder 2 har jag sätt och sen typ 2 nya avsnitt av Smallville (japp, ja tkr de e lite nice)
Och ikväll kommer Matrix Reloaded! De tycker jag är lite plus, på den här regniga jävla dagen.
Men innan dess ska jag typ se på "Valkyrie" med Tom Cruise när han ska försöka döda Hitler, tjaaa!


Haha, lite halvskönt som några redan hört!

Min kompis suger på att ladda ner.

I fredags när jag var sjuk, och inte orkade dra till School's out för att det regnade så åkte familjen hem till några vänner, och jag följde med, trots att jag mådde halvtaskigt.
   Min kompis hade laddat ner några filmer och vi tänkte se nån så vi kollade listan på dem han hade, och så bestämde vi oss för "I taket lyser stjärnorna" för att den verkade nice.

"Ska vi verkligen se den?" sa kompisen, och förklarade att det var en jobbig berättarröst i filmen, hela tiden, men ja ba "jaja, kör på".

Så såg vi hela den filmen, och den var faktist ganska skön, men jävligt irriterande med den där berättarrösten tyckte man  ju förstås, när den typ t.ex sa "Jenna reser och går till kylen" när hon gjorde det... men jag vande mig och såg hela.
   Sen när jag frågar Jennie dagen efter typ om hon tyckte den var bra, och frågade om berättarrösten var irriterande, så fick jag reda på att det inte alls var någon berättarröst på den filmen hon sätt, och inte på någon nån annan sätt heller.

Så då har jag kommit fram till att jag sett på en film för blinda, så försökte jag typ hitta den filen på datan hemma sen men hittade inte ens den med extra tal på, jävlar vad min kompis är dålig på att ladda ner...HAH!


Idag då?

Jag vaknade vid en ganska halv-lagom tid hos Jimmy.

Och så åt jag, han och Tea frukost.. eller nä, egentligen vare bara jag som åt frukost, och Tea som drack O'boy, men ah. Yes. Vi åkte iväg mot värmdö och det tog ju ett tag eftersom vi var i Solna, men nog kom vi fram tillslut, till Värmdö. Öhhh. Jimmy och jag åkte till hemmesta för att hämta Jimmys akustiska gitarr medans Tea typ fick skjuss hem, åh de va de.

Nejdå, a ba skojja. Jag och Jimmy drog hem till mig och chillade och åt lunch, han tog två mackor och själv stekte jag upp mig själv en hamburgare och tugga i mig. Great.

Sen åkte jag och Jimmy till Grisslinge (det var typ vid kl 14.00) men det var inte alls så mycket folk där som jag trodde det skulle vara... men badsäsongen har väl typ inte startat än, antar jag. I alla fall, jag och Jimmy satte och ner på några stenar under ett träd och började skriva på en låt, vår egen raprock. Yeah, j-j-jää. Vi gjorde en remix på  Static Scenskräcks "O'boy" med rap, blev as nice. får se hur det blir med den sen, men ah.

Sen skulle vi dra hem till Jocke (trodde jag) men sen precis när Jimmy ringde honom började dem tjaffsa, Jimmy la på, och sen sa han: vi ska INTE till Jocke!
Och så ba: jaha?

Så Jimmy åkte hem åt sig, och ja åt mig.... SKIT intressant, aj, intressepilar. Hahah.

Såg en skön film i alla fall!
Samma snubbe som gjort en massa andra sköna filmer, Guy Ritchie!
Han har t.ex gjort Snatch och RocknRolla och den här filmen hette Lock, Stock and two smoking barrels.
Se dem!



Jason Statham som spelar "Bacon" i filmen Lock, stock and two smoking barrels. Naaajs!
 

Tja, igår..

Så hände det inte ett piss.. jorå.
Såg typ på Snatch och Rallybrudar, skitnajs... eller iaf Snatch är nice, se den!

Men de var inte allt såklart, jag och Jimmy träffades vid T-centralen, och så gick vi kulturhuset och typ ut igen på en gång, sen knallade vi runt i Gallerian, men strax efter att vi gick in där så gick vi ut på andra sidan och drog till Kungsträdgården. När vi var vid Kungsträdgården så drog vi till McDonken och åt lunch, BidMac, skitnajs!
   Sen ville jag ha glass. God glass. Ben&Jerry god glass typ, så då tänkte vi att man kanske kunde hitta det där Ben&Jerry glassaffären i Gamla stan! Så vi drog dit med tunnelbanan och så började vi leta men gick egenom hela turistgatan utan att hitta den, så vi började gå åt andra hållet och då minnsan skaru få se på fan, där låg den, med en ko på skylten, och så gick vi in och köpte lite najs, jag köpte en nybakad våffelstrut med tre kulor!
Cookie dough
Strawberry cheescake
Caramel Chew chew
Och det var gott som faaaaaaaaaaaaaaaaaan, 49kr gick det på, men lätt värt det!
Jimmy provade på nåt nytt och tog två kulor, "öh choklad och...HALLON!" och så gjorde dem en milkshake av det i affären, och det var tydligen najs.
Jag åt upp min glass när vi gick till Slussen och blev precis klar med den när bussen kom typ, så det tog en halvtimme att äta de ungefär, hah.

Drog till Grisslinge, hängde med Malin S och Jennie, dem drog, vi satt kvar, Jennie kom tillbaks, vi drog till McDonken, Tea kom, Malin S och Malin Ö kom, Jennie drog, Pauline och Cicci kom och tjaa, vi satt där i några timmar... men sen drog tillslut jag, Jimmy och Tea hem till Jimmy i solna för att sova, såg på Hancock och DET var typ hela jäävla dagen, 
och den fin fin!



Tre kulor av Ben&Jerry´s i en nybakad våffelstrut, ohyeah.

Sen då? Sen då?

Vaknade med halsfluss, jag och Jimmy kollade lite på tv (har fått boxer, shit) och chillade, sen åkte vi till McDonald's och träffade Jennie, Tea och Skrållan och så satt vi där i en massa timmar och pratade.

Sen gick jag och Jimmy hem till Gabbe, och typ sov nån timme, och sen gick vi tre ner till grisslinge där vi firade Jennie för det var hennes födelsedag! Med tårta och grejer! Så det var najs, så började en massa folk droppa dit och vid typ den tidpunkten började jag få en jävla feber...

Jag frös som fan av febern (ah, frös..) så jag, Pauline, Emelie, Malin Ö och Cicci gick upp till sköna Philip Sjötröm och knackade på dörren och han blev glad men undrade vart Jimmy var...

Så vi gick ner till Grisslinge för att hämta honom och på vägen ner sa Philip lite sköna saker, t.ex
"Okej, vilka är ni nu, vad heter ni?"
"Pauline - Hej, Philip
"Emelie, gitarristen i AC -  Philip"
"Malin - hejs, Philip"
"Okej, nu ska jag komma ihåg här...Pauline! Malin! öh....Gitarissten!!"

Vi hämtade upp alla men stannade inte hos Philip länge för att... ingen aning, men då drog i alla fall jag och Jimmy till solna och så skulle jag sova där med halsfluss och feber, skitskönt.

Sen då?

Jo men sen på tisdagen hände nog inget (kommer inte alls ihåg) men sen på onsdagen var det skolavslutning!
Vi typ hade avslutningen i idrottshallen, sen drog alla 9:or till kyrkan, drog tillbaks efter det.
Typ då kom Jimmy, och så...vet jag inte varför han kom men.

In i matsalen och fick mat+kladdkaka (nice!) och sen upp i klassrummet där det blev gråt från tjejerna, gråt från Tony men även tårta, så det var trevligt. Fick betygen och kollade bilder från sexan men hade bråttom så jag gick i förväg.

Åkte hem till några vänner, tog en snabb lunch och sen åkte ja till Grisslinge för att soundchecka.
Efter soundchecket som inte kändes bra drog vi först till LIDL, och sen till Lill Plogen (som Jennie kallade Plogen, helt fel..) men så gick vi till grillen istället och chillade, sen åkte vi tillbaks och riggade upp typ hela grisslingefestens grejer, t.ex boxningsringen och tjuren.

Så var man där halva kvällen, spelade och hade de skoj, sen var det "hang-around-fest" på privaten, men sen på kvällen drog vi tillbaka till Grisslingefesten, dansade i det knäppa ljuset tills det stängde.

Jimmy åkte hem till mig och så drack vi te och gick och la oss, sjuka båda två.

Vad som hänt

Hela veckan har jag typ vart med Jimmy!

I måndags;
så passade jag på att träna på morgonen för att jag hade sovmorgon, men så kom Jimmy dit och så blev de osäriöst men.. äh.
Vi drog till Hemmesta där jag skulle rensa skåpen, det tog väl några minuter, sög upp en penna och så blev lärarna arga och skyllde på fel typ (; 

Sen skippade jag 10kampen och drog med Jimmy till Brisak, letade stol, men hittade ingen för 50kr så vi åkte värsta feta jävla omvägen hem till mig för jag inte hade hjälm, men kom tillslut hem. Strax därefter kom Jocke och så började vi tre snrickra ihop en slags..lådbils-tron som jag skulle åka till balen med, tog drygt två timmar att snickra ihop, den blev asnajs, så vi åkte med den till Jocke (rätt kul att gå på bussen med den) och så böt dem om till grekiska slavar, sen knallade vi iväg till balen, sen var de bal, drog tidigt för det var stelt... till kopparmora och så slutade kvällen där typ.. nice!

  Balen entré på lådbils-tron.

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

"Hej, din dator stängs av om 60, 59, 58, ...........2, 1, 0"

Och så var vår förra dator som vi haft i 7 år helt död PGA av nerladdat virus av Morre, men äntligen har man skaffat en ny dator så tjaaa, så ska jag skriva!
Lär typ skriva i princip varje dag på sommarn så jag kan gå tillbaka och se vad jag gjorde den här sommarn... det blir nog najs, snart skriver jag första inlägget, peace.


RSS 2.0