Immorn blire Lill-lördag

Yahoo, jag börjar inte förrän 13.15 immorn, så det blir en fin sovmorgon.
Ska nog träna precis som ja gjorde idag, fastän på morgonen istället.

Själva skolan kommer nog suga tyvärr, vi ska ha "poängtävling" med grupper man delats in i, där man inte känner någon i gruppen, som man typ gör charader med. Wtf?



Nollning eller ej? Det är frågan det. Har hört att det är några som vill nolla oss, fast jag har inte lust att berätta det för klassen, fråga dem om dem vill vara med, har en stor känsla av att någon kommer skvallra...

Det skumma är ju att typ vissa klasser gör sina egna nollningar, det är väl ändå bara jäkligt konstigt?
Tekniskt sätt ska man väl inte vilja bli nollad, de ska väl vara nån "rit" man blir genomtvingad att göra när man är ny, och så gör dem det själva. Det fuckar upp hela ideologin tycker jag.
Vad säger ni? Kommentera.

Salü!

"Ja vakna upp (ah) med lim i hela mitt hår, dags för mig att reda ut vad som hände igår."

Haha, brist på nåt att skriva om.. Så jag skriver om en typiskt morgon för mig!

Vaknar upp av mobilen,
tar en kort dusch,
plockar frukost från kylen,
sätter på tv:n,
lägger mig i soffan,
och sätter på gårdagens avsnitt av How I met your mother.
Sen tar man Joels gamla cykel,
som inte har någon kedja,
och sparkar sig fram på den,
som en riktig sparkcykel.



Blåbärssöndag

Idag har har hjälpt till med min mormors flytt ännu mer, lyft hennes packningar från bilen till lägenheten, men det tog inte hela dagen, som det gjorde i fredags... Nu vet ni det.

Ja har även handlat kakao, köpt terminskort +, och gjort en smarrig blåbärspaj som jag åt glass till.

Sorry för att ja inte hade så mycket skojj att säga, vi får se efter immorn om nåt har hänt, hare.

Kräftfestival?

Kräftskiva hos grannarna, rätt smarrigt och gott, men jag missade desserten.

Såg på Rock'n'Rolla och så klart, en massa How I Met Your Mother.

Åkte till Älta med min kusin Evy, på vägen dit träffade jag Jocke, och sen på bussen träffade jag Seb och Jeppe.
När jag och min kusse äntligen kom fram så var det 40 min kvar tills Mirakelkuren skulle spela, som vi var där för att se.
Mirakelkuren består bland annat av både Henrik och Niklas Dalqvist, Paul Strand och min kusin Mattias Nyman.
Dem var tighta! Lät fan bra, ska gå på fler spelningar med dem måste jag säga, särskilt för att vara bandets första spelning, eller "oskuld", som Henke glatt sa, hohoho.



Jag har även plockat blåbär idag, så immorn ska jag göra godaste blåbärspajen nånsin. Hare bra.


P3 är dumma i huvudet

Satt som sagt och åkte bil tidagare idag, och det var min farbrors skåpbil, så inge fifflande med radiokanalerna fick göras, så det som fanns var olika slags P1,2,3 osv..
Och när vi åkte hem där, på en ganska dålig väg, och det regnade, så sitter tjejen som då var radiopratare och säger "Nu, nu ska jag berätta om när jag var med om en bilolycka.."

Wtf? Vafan då för?

Böt kanal direkt, men ändå, dem har verkligen inget att snacka om på dem där kanalerna, vem fan vill höra om en bilolycka kl 21.00 på en fredag, då är ju typ så att dem ända som lyssnar på radio kör bil. Hahaha...

Ej fredagsmys..

Första lektionen på dagen var idrott, och på den skulle vi kolla pulsen och löpte då hela passet, så jag var seg hela dagen (Jag är ju sjuk dessutom).

Efter the school så åkte jag med morsan till Heby (långt åt...) för att hjälpa till att packa flyttgrejjer till min mormor, som flyttar hit till Värmdö.
- Höll på och jobbade en massa timmar, så nu är ryggen typ trasig. Dessutom, om man ska vara en gnällig kärring lite till, så har jag gått runt i conversen sen kl.7 i morse, alltså i över 15 timmar gick jag runt med dem, så där har jag typ ondare. Men livet rullar på.


Palmyra

Idag var en vanlig, ganska slapp dag i skolan. Förutom en sak.
   Jag, Wille, Matte, Erik, Marcus, Axel, Tobbe och Tom åkte med buss 160 till Årsta torg för att gå in på Palmyra och prova på (seriöst utsedd) Sveriges bästa kebab ;D
Den gick på hela 85kr, men visst varen god (dock tycker jag ändå att Felino med sin förra ägare va bäst) och man fick största lasset med kebabtallrik jag nånsin fått. Av alla vi 8st så var det endast jag som verkligen åt upp min mat, så ja é stolt som tuppen.

Ojdå

I förrgår skrev jag typ i bloggen att jag skulle bita ihop och inte vara sjuk. Men äh tänkte jag, och var hemma igår.
Förutom att sova så såg jag på How I Met Your Mother hela dagen, och lite andra grejer hände ju såklart, mat och sådana nödvändiga saker. Jag stekte mig en hamburgare och skrattade rätt hårt när jag öppnade själva burgar paketet, farsan hade av nån dum anledning råkat gå och köpt 220 grammare. Gigantiska, fick bara plats en i stekpannan.



Dagens info:
Neil Patrik Harris,
 som spelar playern Barney Stinson
 i How I Met Your Mother
 är i verkligheten homosexuell.

Promenad

Whadup? Igår var en väldigt stressig dag för att jag bland annat glömde skåpnyckeln på morgonen, och sen glömde min väska på Donken vilket ledde till en massa springande. Inge rolig start på veckan..

Idag så knallade man inte ur sängen förrän vid 8 på morgonen för att idag vare en sån här dag man har "tisdagsaktivitet" och det fick ja senare reda på skulle leda till en lång promenad med klassen ända till Tantolundet i Hornstull där vi spelade brännboll. Mitt lag vann, (a-right) och efter det så var det lunch och jag åt vaniljpannkakorna med grädde och sylt jag gräddat dagen innan. Väldigt smaskigt måste jag säga.

Är det dags för mig att gå runt och fjolla mig och fota lite, så jag har nåt att lägga upp här på bloggen? Kommentera, annars vet ja inte.
Börjar känna mig krasslig, ojoj, tänker inte vara hemma från skolan när man precis börjat, det är bara bita ihop. Peace.

P.S se på How I met you mother på 3:an 19.oo varje dag, de är bra som fan.

Jadu, igår.

Jag åkte in med småbrorsorna till Hötorget för att gå på bio men Morre ledde in mig på fel väl vid slussen så att vi åkte åt fel håll, så det blev lite stressigt för att vi skulle hinna hämta ut biljetterna, men vi hann rätt precis.

Vi hade en timme ett knäcka så vi började leta efter Butrix men hittade tyvärr de aldrig, däremot hittade vi två killar som "gatu-dansade" breakdance som vi stod och kollade på en tag, dem var rätt fräs, sen gick vi till Donken och käkade McFlurry ;D

Sen var det dags för bio, vi såg på Harry Potter 6, och ja Jimmy, jag håller med, den var inte så bra. I alla fall inte värd 110 kronor, förstår inte hur Tea kunde gå två gånger på bio och se den (x Aja

När vi kom hem så såg vi på halva B13- Ultimatum, som är tvåan till B13, och den verkar nice, ska se resten idag.

Inglorious Basterds

Tjaaa!
Igår åkte jag till Sergel och på vägen dit träffade jag både Jocke, hans brorsa Marcus och Max, och så vare chill in till slussen. Sen åke jag till hötorget och träffade Jimmy och Tea (jag är då som nåt slags tredje hjul) och så gick vi på bio och såg premiärenc av Quentin Tarantinos "Inglorious Basterds" och den var skitbra! Seriöst, 5/5 får den av mig, Tarantino kan vara så jävla bra ibland alltså. Dock satt vi på front row så man fick spana lite här och var för att se filmen, men de va fräs.

Filmen handlar om, får er som av nån anledning inte vet det, om en liten grupp jude-amerikaner som under kommand av Brad Pitt under andra världskriget ska mörda så många nazister dem kan i ockuperade Frankrike, och så är det om hur många liv flätas samman, alla som vill döda nazister typ, Goebbels, Hitler, på en bio i Paris... Skitbra, se den!


Nu äre fredagsmys.

Nu är första veckan slut, och hittils känns det bra, så det är tummen upp på det!
Det var ingen idrott på morgonen, bara en genomgång av hallen, så vi hade med oss kläder i onödan, det var ju inte så fräs, men efter genomgången stannade jag, Wille, Marcus och Erik kvar och körde lite basket, ojoj - jag var inte i form.
Andra gången den här veckan vi åt kebab på Jerusalem, men de är billigt där, så vi är ekonomiska, det är bra, även fast vi blir tjocka (;

Fredagsmys låten! Hela! Woho.

Vet ni vem Mark Wahlberg är? Huvudrollen i The Italian Job? I Shooter? Den perfekta stormen?
Här är lite kul, innan han blev skådis var han en rappare kallad "Marky Mark" och här är en skön låt med han (;

Nu äre igång.

Nu känns det lite knäppt när skolan dragit igång ordentligt... det här med matten kommer bli riktigt tungt tror jag, ajaj.
Men samhällskunskapsläraren var skön i alla fall, bland det första han gjorde var at skämta och ba "jag ska döda alla muslimer!" och alla i klassen satt och stirrade.

Får se hur det blir immorn, då är det idrott på morgonen också, det blir nog fräs.

VGY

Tjaa, har glömt att skriva i några dagar, sorry.

Nu har skolan startat, ojojoj. Jag känner i alla fall 4 pers i klassen så det är ju great, men resten av klassen verkar ritktigt jäkla knasig alltså. Om ni inte vet det hamnade ja tillslut på Natur- Natur och kan inte ändra det, då hamnar jag på IV, och klassen är stel som bara den. Tur att man har Wille och Marcus, annars skulle de bli ofräs.
 Aja..

Ja gillar de här med maten må jag säga, Subway igår (fick lära en massa hur fan man gör där) och Bamses Pizzeria idag, jäklar vad man kommer bli tjock. Har gymmat dem senaste dagarna för att inte få dåligt samvete liksom...

Immorn rullar det på, då börjar det på allvar enligt shemat, fyfan alltså... men människorna och maten är det som lyfter upp dagen, så det är fräs ;D
Tack för idag, tja.


Slip n' Slide

Åkte till bastuflotten med mina kusiner, Kaisers, igår och badade och bastade, åt mat och fikade och chillade runt, väldigt soft åh trevligt, sov en del på båten också. NU ÄRE FREDAGSMYS, för nu är det slut med jobb!

När vi kom  hem blev de oxfilé och grejer, väldigt smaskigt må ja säga, sen blev det rush till bussen, åkte till hemmesta och träffade Jimmy och Tea. Vi gick in o satte oss på Grillen och så tog Jimmy en kebabtallrik och snackade om USA där han nyss vart.
Sen gick vi till Smedsvägen för att gå på en kille som hette Joakims 20års fest, där vi senare på kvällen skulle lira. Men innan dess var det rätt mkt chill, efter att vi soundcheckat drog vi till Shellevelen, och på vägen dit mötte vi Jeppe, Seb, Wille, Jennie och Malin som typ skulle dra till Kopparmora. Ah..
Efter att ja sen hade köpt en glass på Shelleven drog vi tillbaka till Joakims tomt där det bland annat fanns en 2 meter hög scen, en ramp gjord som en vattenrushkana, två partytält samt 2 bajamajor, och när allt drog igång ordentligt var de lite som att vara med i typ.. American Pie eller nåt?

Senare kom Jeppe, Seb, Wille och GB tillbaka från kopparmora och så stekte dem runt där och så, kvällen blev jäkligt skön förutom en ordentligt oskön incident vid Slip 'n Sliden, man annars vare fräs.


Ålbadet

Vid ett-tiden någon gång idag drog familjen till Ålbadet och stekte där, fett härligt, ja kände att ja behövde vara där innan sommarn var slut. Annars blev de knas kändes de som.
Åt lunch där och grejer, stuntade från berget där och Joel drog faktist till med att göra både en framåtvolt och sen lite senare en framåtvolt med skruv. Häftigt värre.

På eftermiddagen hemma så badade jag med Morre, Erik och Adam vid hopptornen i kroksjön, och efter att ha stuntat i nån halvtimme så började vi simma runt rätt ut på sjön och hade kull, och vi simmade praktist taget ett varv runt sjön, medans vi körde kull. Hoho, satsigt.

Usch immorn ska ja jobba, det blir ju... jobbigt. For shizzle. For sure. Fo-sho!


Jässtedäj

Igår såg ja på 300 med brorsorna, sen badade vi i kroksjön och hade de sommar.
På kvällen drog vi med familjen hem till våra vänner och åt middag där, sen gick ner till grisslinge och badade, gick upp igen, åt glass, men sen så somnade alla vi flodmans... Till mitt försvar har ja gått upp 6.25 varje dag i veckan och cyklat hela dagarna så vad fan. Hah ;D

HELG

Aahh, äntligen är jobb-veckan slut, nu är det bara en kvar... men ja ska nog anmäla mig sjuk några dagar så att ja får några dagar ledigt innan sommarn börjar, så blir det najs ;D

Häromdagen såg ja Klingan jobba med Pontus Ryhdéns farsa i nån skåpbil, byggsnabben typ. Världen är liten. Iaf värmdö...

Trevlig helg på er, hoho!

Usch

7.30-15-30 Jobb.. Asså fan, det är segt måste jag säga. Särskilt när man råkar ta med sig ett skinkpaket istället för lunch och glömmer vatten när man går runt i solen i 7 timmar... Fick liksom livnära mej på körsbär och äpplen som fanns på folks tomter, haha, ojojoj..

Vet inte alls hur länge ja orkar hålla på med den här skiten, men de blir väl immorn, sen vete fan..

Raggarträff på McDonken

Gick upp tidigt som fan, ja tänkte ska ja äta frulle eller bara banan? Jag kanske inte äter nåt på hela dan, så ja slängde i mig frukost efter min banan, öh. - Oj, raptext? Vart kom den ifrån? Eh ja venne, banansöndag perhaps.

Åkte till posten på morgonen, stod och sorterade lite distrikt innan min "mentor" kom och sen när han kom så finkammade vi breven, alltså la alla breven i dem numrena på gatan dem skulle till. Oscar, som han hette, min "mentor", såg lite stekig ut kan ja dock tycka, han hade skateskor, postenbrallor, skjorta, bandana och solbrillor på sig medans vi stod där inne i lokalen och sorterade brev? Aja.

Stod sen i drygt en timme och försökte få igång moppen ja skulle åka med men tillslut så! Åkte runt där vid koknarpsvägen och grejer i Gustavsberg och delade ut post, de var rätt chill alltså, när man kom tillbaka så tog jag lunch på Bankok, sen fortsatte jag kamma brev till på måndag, sen var dagen slut. 85 spänn i timmen är de, så de e fräs.

Åkte till stan och träffade Jimmy, Rebecka, Gabbe och Sara åh så fikade vi på Cafe 63, åt mat på Donken, där de var fetaste jäkla raggarträffen, hur många gamla häftiga Crovettes, Mustanger, Trans Am bilar som helst, så stod alla där dem vid Donken och minglade typ.
Vi drog vidare till ett lekplatsparadis på Rådmansgatan, bredvid parken, jäkligt roligt faktist, en grej var roligare än typ uppskjutet på grönan (;



Häromdagen

Dagen efter att vi kommit hem från Skottland åkte vi hem till min nyblivna 96åriga gammelmormor Iréne för att fira henne, fick en jäkla massa kakor och tårta som blivit över från dagen innan, så det var ju bara underbart.
På kvällen åkte jag till Grisslinge och hängde lite med Jimmy, Max, Sara, Kajsa och Rebecka och sen när ja drog kom typ Jocke... ja skulle upp tidigt nästa dag nämligen.


Dagens info:
Pentagon har erkänt att de försökte utveckla
 en "gaybomb" som skulle få fiendera
 att attraheras av varandra.

RSS 2.0