Ny maxvikt och sånt där

Att åka till gymmet med Matte i Myggan (Renault Mégane), dunkandes gymmusik såsom 'Til I Collapse och komma till gymmet bra mycket fortare än vad kollektivtrafiken skulle gjort börjar bli allt vanligare och är allmänt jävla soft.

Igår köttade vi på med bröst, triceps och mage. Vi körde tvätten (Matte ville prova det och kom sen fram till att det var djävulens påfund). Idag blev det följaktligen axlar att bryta ner.

Vågen står nu på 79kg, detta är då det högsta jag någonsin vägt. KUL! Och jag köttar vidare, min beställning från gymgrossisten ska nog hjälpa mig på traven då den bestod av 4kg proteinpulver samt även 4kg gainer. Förväntar mig en skööön viktökning av gainern, man får ju liksom ett JÄVLA överskott på energi då, massa kcal och kolhydrater.

När jag kom hem hade farsan gjort spagetti med köttfärssås och det var bara att bulka på, här ser ni min portion - 800g mat, som en chef (Eller ryss (Eller tjockis)).


Det jobbiga med att gå upp i vikt är att differansen mellan vad man maxar i bänkpress jämfört med ens egna vikt minskar, så (i alla fall jag) känner ett litet krav på att då behöva öka i bänken med lika många kilon jag går upp.

Gymgrossisten

Följande inlägg kommer innehålla en jävla massa klagomål mot Gymgrossisten (en sån där märklig hemsida man beställer hem sjuka saker på), så var beredda!



Jag har försökt skapa ett nytt account på deras hemsida, men när jag fyllt i alla uppgifter och kryssat för rutan "skapa konto" så kommer det upp en liten skön ruta som berättar för mig att "jag glömt fylla i mitt namn" och att kontot inte kan skapas utan det. Det lustiga är att det INTE FINNS NÅGON JÄVLA RUTA att fylla i sitt namn i. Personnummer, adress och allt det där finns men inte namn. Så att skapa ett nytt konto, nej det gick inte.

Så jag loggade in på mitt gamla konto, som min baba en gång i tiden hjälpte mig köpa hem grejer ifrån, innan jag fyllde 18 år och allt det där. Det kontot gick under min pappas namn och jag ville därför byta namn från Tomas till Robert Flodman. För inte ville jag att paketet jag beställde skulle ha en etikett på sig, adresserat till Tomas Flodman inte, nej det skulle så mitt namn.

Tror ni det gick att ändra namn eller? NEJ JUSTE! För återigen var den där rutan man fyller i sitt namn i spårlöst försvunnen. Så nu kommer ett stort paket på onsdag som jag behöver min pappas hjälp att hämta ut.

Jag är fan 19 snart. Det är INTE OK.

Monster

"I'm not a bad person. I'm a real good person."

Filmen Monster berättar den verkliga historien om Aileen Wuornos, den amerikanska white-trash-horan som blev lesbisk och därefter seriemördare. Filmen skildrar hennes liv från att hon möter den första personen som är snäll mot henne till att hon står inför hennes första rättegång.

Jag vill börja med att påpeka vilken otrolig förändring Charlize Theron gjort inför denna roll. I vanliga fall är hon skitsnygg men inför denna film hade hon gått upp i vikt, skaffat kontaktlinser och ett bra jävla sminkteam hade gjort henne ful för att se ut som Aileen. Och Charlize spelade rollen väldigt bra, hon vann faktiskt en Oscar för just denna roll år 2003.

Filmen i sig var väldigt bra. Den var hemsk, vacker och sorglig (mamma grät en del om man säger så). Och hennes uppväxt hon berättar om, hur hon blev våldtagen av sin pappas kompis när hon var 8, för att sedan få stryk av sin papppa när hon berättade det, det gav dig förståelse för hur hon blev. Att hon mördade andra mördare och våldtäktsmän, lite som Dexter. Men sen blev hon bara mer och mer av ett monster och pga det är en verklig historia var det väldigt obehagligt att se.

Tryck på le picture för att se trailern.


Trädfällning

När jag har cyklat eller gått till bussen har jag sett denna skylt varje dag, sen kom den där stormen Dagmar och fällde ett träd. Kunde inte gjort det vid ett lämpligare ställe.


Helgkänslan

När man sätter sig in i tankegången att man ska på utgång, men det sen skiter sig... Det, i samband med ett blodsockerfall från efterätten... Ja, då blir jag lite sne alltså. Meningslös, skulle jag vilja säga.

Nu har den känslan dock gått över, som tur är. Hatar den, "helgkänslan".

Det var allt. Hej.

Det snurrar i min skalle

Jag brukar i regel ALDRIG få huvudvärk, typ en gång i halvåret kanske.

Men under de senaste veckorna har jag fått det betydligt oftare. Vi pratar varje dag. Vi pratar FLERA GÅNGER om dagen. Vi pratar VAR TREDJE TIMME ungefär.


Min teori har varit koffeinabstinens. Att jag blivit beroende av koffein och när jag inte får det, ja, då får jag ont i huvudet. Och det kan mycket väl vara så. I Jacked XX som jag dricker varje gång jag ska träna (vilket nu är VARJE dag) så får jag i mig en rejäl dos koffein. Sen dricker jag kaffe på det också någon gång under dagen. Detta kan då skapat mitt beroende.

Men jag börjar undra om detta verkligen är boven. Det kan mycket väl vara det, men det känns nästan som om det är något annat då huvudvärken kan fortsätta, även fast jag fått i mig kaffe eller jacked.

Jag har varit "sjuk" i flera månader, främst haft hosta men till och från även varit snorig och liknande, smått förkyld, helt enkelt. Det är jag nu för tillfället. Och det skulle ju faktiskt kunna vara så att jag fått någon släng av bihåle-inflammation. Något är det ju.

Dock så har Matte och börjat få ont i huvudet och han dricker Jack3d så det känns ju som att det är boven, koffein alltså. Fast det kanske är både och? Bihåle-inflammation OCH koffeinberoende? Eller ska inte huvudvärken försvinna när man har abstinens när man väl får i sig det man vill ha?

The Girl with the... Nej.

Jag skulle gått på bio i lördags, men det sket sig totalt.

Jag hade reserverat biljetter, men av någon dum jävla anledning var jag slarvlig och kollade inte mailet om NÄR jag skulle behöva hämta ut biljetterna. Jag trodde det skulle vara en timme innan filmen började, men det visade sig att vara så att jag skulle hämtat ut dem dagen innan till och med.

Så där stod vi och det endast fanns ett fåtal platser kvar, vid kanterna och utspridda. Vi kollade om det fanns platser på någon annan bio runt samma tid, men nej, allt var fullt. Alla andra filmer också.

Allt sket sig och vi åkte hem. Så jag har fortfarande inte sett en David Fincher-film på bio. Detta stör mig ganska bra alltså. Måste. Se. Den. På. Bio.

Fick i alla fall se Gladiatorerna hemma. Det var fett. (Haters gonna hate).

The Ides of March

...Eller Maktens Män är en dramathriller som handlar om en presidentkampanj i USA.

Det är två män som kämpar om posten som demokraternas presidentkandidat och en av dem är Mike Morris (George Clooney). Till hans hjälp har han kampanjledaren Paul (Philip Seymour-Hoffman) och hans högra hand, Stephen (Ryan Gosling), filmens huvudroll.

Stephen är allas älskling. Han får jobbet att se lätt ut trots att varje ord han yttrar kan vändes emot honom. Men har har inte erfarehhet nog att veta exakt hur FULT det kan bli och därför är han inte tillräckligt på sin vakt. Han jobbar för Morris för att han tror på honom och hans politik. Han hävdar bestämt att något annat skulle vara omöjligt. Det är inte ett jobb han har tagit för att främja sin karriär, utan för att han faktiskt tror att Morris kan förändra världen till något bättre.


Det är i alla fall hans inställning så länge allt går som det ska. Men det är inte lika lätt att ha hög moral den dag då allt prövas på riktigt...

Eftersom jag inte visste så mycket om presidentkampanjer i USA var filmen intressant och lärorik (oj, fan vad tråkigt det där lät). Men det var en jävligt bra dramathriller faktiskt, man fördes in i det mörkare och smutsigare i det hela och blev nästan chockad hur minsta lilla kunde ändra allt. Från att vara så bra och framgångsrikt till att bli så slugt och knivhuggande.

Gosling är, likväl som Tom Hardy, en stigande stjärna. Han är ju fan med i princip allting nu, känns det som. Och det är bra, för han är grym!

Tryck på bilden.

AV

Jag har glömt att skriva det här tror jag, så jag gör det nu. Jag har börjat köra AV-metoden, att aldrig vila. Det vill säga att jag tränar 7 dagar i veckan, ingen vilodag. Är hittils uppe i 10 dagar i rad och det rullar på. Detta kan även beskrivas som AT, alltid träningsvärk.

Idag piskades stockarna (eller snarare piprensarna) med Mellanmjölk. Förväntar mig en KRAFTIG träningsvärk i morgon, annars har vi misslyckats. Men med tanke på hur möra dem kändes på passet (benen alltså) så kommer förväntningen med största sannolikhet slå in.


AV OUT!

Antidote

Swedish House Mafia vs. Knife Party. Skulle säga att Knife Party vinner med råge alltså, hör inte mycket influenser alls av SHM i den här låten, det känns mest som något samarbete de haft för att locka lyssnare (typ som Timbaland med One Republic).

Videon är hursomhelst fet, men ända sedan jag började pilla med After Effects lägger jag märke till specialeffekter på ett nytt sätt. Men skit i det nu, dra på skiten!


Här har ni en länk till den på Spotify då originallåten som vanligt är mycket bättre än radio edit. Swedish House Mafia – Antidote

PB

I går var det dags, ögonblicket jag väntat på, DEN STORA DAGEN. Jag skulle maxa i bänkpress på gymmet.

Med Jacked XX sprudandes i mig och Eminems "Till I Collapse" i hörlurarna gled jag in på gymmet, taggad som ett as. Till gymsällskap hade jag inga mindre än Mathias "EB" Persson och  och jag gjorde mig redo. Ett stabilt uppvärmningsset med 20-kilostången och sedan var jag klar. Det var hög tid för maxning.

 

Ah i alla fall, tog 90 pannor på mina 77,5 jag väger. Ska ge mig på ett försök på 95kg om ett par veckor.

That's all.

Twitter ÄR kul

De här twittringarna av Mr. Extremt Biff är värda att lyfta ut från twitter, visa för er mina kära bloggläsare, de är värda att hylla. Jag minns att jag tyckte det var så förbannat kul när jag läste dem, där strax innan jul. Och det är fortfarande kul. Tycker i alla fall jag.

Väl twittrat, EB.



Ska du gå på pass?

Jag vet inte hur många gånger (men det börjar bli många!) som min mamma frågat mig om jag ska gå på något pass på gymmet. Varje gång har jag bestämt svarat nej, men hon fortsätter ändå fråga.

Så här kan en konversation med henne se ut:

Mamma: "Varför ska du gå just den tiden? Aha, ska du på pass?"
Jag: "Varför skulle jag gå på pass? Jag har snopp!"
Mamma: "Jag vet jättemånga killar som går på pass"
Jag: "Av 40 tanter står det en 45-årig man där längst bak, ja precis".
Mamma: "Du är så himla fördomsfull, det är nästan läskigt. Du är så inskränkt!".

Sen säger hon några gånger i veckan om män hon känner som går på spinning och bodypump och säger att det är jättejobbigt och bra träning. Men det skiter jag i. Jag går inte på pass, så är det bara.

Men detta stoppar inte henne från att fortsätta tjata. Senast idag när jag sa att jag skulle träna senare på eftermiddagen, då trodde hon jag skulle gå senare för att det var pass då. "Ska du på bodypump? Powerjoga? Spinning?"

#facepalm

Det är inte min grej helt enkelt. Följer istället Hollis tips:

"Sluta gnäll. Börja ta i ordentligt. Hoppa av spinningcykeln och börja med styrketräning."
- Mikael Hollsten

Kulturell lördag

I morgon ska jag göra något konstigt, otippat och kulturellt - jag ska se, men framförallt höra PÅ EN KÖR.

Sveriges Radios kör för att vara mer exakt, i St. Jakobs kyrka. Det här är självklart ett påfund av (den lite alltför kulturelle) Nicolai som påstår att det ska vara sjukt mäktigt. Och jag tror honom! Därför ska jag lyssna på kören, därefter blir det bio på Sergel. David Finchers version av The Girl with the Dragon Tattoo.

Det blir min första Fincher-film på bio! (Regissören bakom Se7en, Zodiac och min favorifilm Fight Club) Så jag är riktigt taggad. Återkommer med nån form av recension.

USA vill blocka internet

I kongressen i USA försöker de få igenom två förslag kallade SOPA och PIPA. För att sammanfatta det är detta två lagar som skulle ge dem kontrollen till att censurera internet, blockera ALLA SIDOR som kan bryta mot copyrighten. Vi snackar youtube, facebook, sidor med gratis porr!

Detta går ut över alla länder, lyssna på detta:


- De som debatterar kring detta har dessutom ingen aning vad detta riktigt skulle innebära, för de har inte ens koll på internet. Det är åt helvete!

30 Minutes or Less

"If wanting a lot of money is gay, then, yeah, I'm Elton John."
Såg den här filmen innan lovet, kanske dags att jag tipsar jag om den!

Den handlar om Nick (Jesse Eisenberg, The Social Network) som är ett pizzabud som blir fastspänd till en bomb och tvingas råna en bank. Detta pga att den lata Dwayne och hans kompis Travis behöver pengar till att kunna anlita en lönnmördare för att döda Dwaynes rika pappa. Nick får panik och springer direkt till sin kompis Chet och de bestämmer sig för att tillsammans råna en bank.

Detta är då en komedi och en jävligt rolig en. Jag drack i och försig en halvliter cola, åt 200g Marabou choklad och såg den tillsammans med skrattandes Wille och Marcus. Jag tipsar er därför om att befinna er i ett liknande sinnestillstånd, fullproppade med socker och i ett roligt sällskap så tycker ni antagligen att den är skitkul.

Den började svagt och var till en början ganska ojämn men blev roligare och roligare när det väl drog igång, filmen fick ur mig många gapskratt liksom.
Och nej, IMDb betyget är inte högt. Det är en komedi?


Som vanligt med komedier bör ni inte se trailern då de drar de roligaste skämten. Trailern till den här sög dock och fick den att verka tråkig. Så se bara filmen.

I'm sorry

Den här jävla bloggjäveln. Varför skriver jag typ endast en gång i veckan?

- Jag vet inte. Har bara blivit så. Känns lite grann som det var EXAKT när jag började med twitter. Det är nog the ugly truth. Min twitter, som enligt ett flertal skolbänker är meningslös. Men hela grejen med twitter är ju meningslöst? "Hur kan man vara dålig på att twittra?" - Mellanmjölk.

Jag ska bättra mig. Ska börja blogga varje dag igen. Nu kör vi.

Bänkpress och Hollsten

Igår körde jag det tråkigaste passet medan jag idag körde det roligaste. Hittade farsan där på gymmet också så han fick assistera mig vid bänkpressen.

Jag körde en 5,4 slutligen en 3:a på 80kg och avslutade med en 12:a på 60kg. Nu borde jag ju kunna maxa mer än 85 alltså, får testa nästa vecka. Det skulle göra mig förbannat glad om jag lyckades pressa upp 90kg.

Här har ni två klipp med Mikael Hollsten från VAKNA! med the Voice! Från igår, han är skön den där Hollsten. "Alltså sluta.. äta.. mat, är bra".


"Vi säger att jag kan hålla på jättelänge".

Ett jävla blogginlägg

Träffade Jeppe på bussen när jag var på väg till gymmet och det var även hans första fråga "ska du till gymmet eller?" och jag lovade att skriva någonting annat än filmtips för han är så trött på dem.

Då får jag väl snacka om gym och skit då, för något annat har jag inte riktigt att säga just nu.

Skulle gymma med brorsan min men den ruskpricken åkte till Nacka Forum istället så jag fick köra ensam, det värsta passet av de alla - ben/axlar/biceps. De som gör passet värdelöst är ben. Så trisst, antagligen för att jag är svagast i det och finner det jobbigt, då blir det automatiskt tråkigt.

Men på vägen hem plockade jag upp ett paket på ICA, det gjorde mig glad igen.

Proteinpulver och en ny shaker (tappade bort min förra) och provade en ny smak, almond choklad. Alltid speciellt ögonblick när man provar en ny smak för första gången gällande proteinpulver ska ni veta. Det är nice.

Hörde en kul anekdot på gymmet:

"Alltså David jag var med om sjukaste grejen på lovet! Var hemma hos min kompis och frågade om han hade någon Beck-film att se, 'nä det har jag inte, men har den här med Peter Haber' och jag tyckte den verkade soft så såg vi på den. Klockan var typ 3 på natten och jag hade tagit nån öl, sen när filmen drar igång så blir jag så uppspelt att jag råkar välta ut min öl då jag utbrister: 'Men vad fan, jag känner ju den där snubben!' Jag tänkte att det måste vara en sjukt lik kille för inte fan kan det väl vara du som hänger med Haber och grabbarna, men så var det så!"

Superman Trailer, fast Inception Style

Finns en jävla massa "trailer - inception style" till filmer om man söker på youtube, allt från The Dark Knight till Dumb, Dumber. De har alltså gjort en trailer till Zack Hemseys "Mind Heist" som är trailermusiken till Inception.

I brist på annat att göra slängde jag ihop en till Superman från 1978, vad tycks?


Filmer som kommer 2012 jag är peppad inför

Det ramlar in en bra massa filmer nu 2012 jag ser fram emot. Om ni trycker på bilderna ser ni trailerserna, dock har inte alla filmer en trailer än, men de flesta. Här är min top 10-lista över de filmer jag är mest peppad inför:

10. Walt Disney's Pixar kommer med filmen Brave som handlar om en skotsk prinsessa, kan inte bli annat än episkt.

9. Martin Scorsese gör sin första familjefilm Hugo Cabret och trots att det inte handlar om maffian ska den tydligen vara riktigt bra, 8,3 på IMDb.
8. Den fjärde filmen med Tom Cruise som Ethan Hunt, Mission Impossible: Ghost Protocoll. Av recensionerna som kommit ska den tydligen vara en riktigt bra actionfilm, kul att höra. Sen är Mikael Nyqvist skurken, bara det är värt att se.

7. Tim Burton kommer med filmen Dark Shadows där hans favoritskådis Johnny Depp spelar huvudrollen, vampyren Barnabas Collins. Äntligen ger sig Burton på vampyrer och i filmen kommer hela jävla köret vara med, alltså häxor, varulvar och spöken. Bådar riktigt gott.

6. Även om det är Kristen Stewart som spelar Snövit är jag ändå taggad för filmen, Charlize Theron är den onda drottningen liksom. Av trailern att dömma verkar den faktiskt bli något riktigt sevärt, om ni frågar mig.

5. På sommaren blir det en jävla massa superhjältar, Marvel kör filmen The Avengers som har fyra superhjältar i en film, ganska vilt.

4. Sam Mendes (American Beauty, Jarhead) regisserar den 23:e bondfilmen, Skyfall. Daniel Craig är fortfarande Bond och denna gång är Javier Bardem (No Country for Old Men) skurken. Q kommer vara med också och kommer för första gången vara yngre än Bond, sen har Ralph Fiennes och svenska Ola Rapace okända roller.

3. Regissören bakom (500) Days of Summer gör en reboot, The Amazing Spider-man som berättar den originella historien som allmänheten som inte läst tidningarna inte känner till. Ska tydligen bara vara Peter Parker i High-School, även om den får uppföljare.
2. Tarantino gör sin första spagetti-western Django Unchained med en jävla ensemble av skådisar. Leonardo DiCaprio spelar den onda slavdrivaren som knullar slavar och anordnar slagsmål för de manliga slavarna. Sen är Joseph Gordon Lewitt, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx och Christoph Waltz med för att nämna några.
1. Och slutligen Christopher Nolans avslutande del av sin fantastiska Batman-trilogi med Tom Hardy (Warrior) som skurken Bane. Denna kommer med största sannolikhet bli sommarens största blockbuster - utan konkurrens.

RSS 2.0