När man väl kan använda sitt leg

Igår skulle jag prova att använda mitt leg. Jag gick och köpte snus åt en kompis, Göteborgs Rapé, lössnus.
"52 kronor tack". Dyrt jag vet, men jag betalade. Sen var det inget mer med de.

Han tog inte mitt leg, jag som så gärna ville dra upp de och bevisa att jag var 18. Bevisa att jag nu får köpa tobak i affärer. Det jävla aset.

Senare på dagen gick jag till Coop i slussen. Jag hade tidigare där försökt köpa en Burn, men till min förvåning inte fått köpa den trots att jag dragit upp mitt leg, för jag inte var 18 men trodde man bara behövde vara 15. Så jag fick då ställa tillbaka Burnen. Sjukt pinsamt.

Den här gången köpte jag också en Burn. Men han som jobbade där och skulle checka leget drog bara sitt magnetkort vilket godkände köpet och att jag var 18 och så var jag klar. Än en gång hade jag inte behövt visa mitt leg.

VAD FAN!?

Det är KLIPPT

Denna video är förvissa några år gammal. Lite fakta är utbytt såsom presidenter och så vidare, men ändå. Titta på detta. Bli rädda. Eller inte. Men det gjorde mig en aning rädd faktiskt. Vad har man att komma med? Dem vet båda världarna, jag vet en. Ta en titt.


Header åt Mellanmjölk

Idag har jag ritat en header åt Matte, gå in och kolla vetja www.extremtbiff.blogg.se!

En aning överdriven kanske... Särskilt packet. Men heter bloggen extremt biff får fan headern påvisa det också. Så på så vis har man satt upp ett jävla hårt mål till Matte att nå också, hahah.

God natt på er.

Att vara 18 år

Jag har inte ens hunnit gå på utgång, av olika anledningar. Jag har inte heller hunnit prova på att köpa 3,5:or, cigg eller Burn.

Men morsan pratar redan om att ställa upp mig på en bostadslista. Försäljare ringer och frågar inte efter mina föräldrar, dem vill prata med mig. Och igår ringde banken och skulle uppgradera mig. Jag har gått och blivit vuxen över en natt. Och det skärmmer mig.

Men jag kommer få en kortläsare hemskickad så man kan beställa saker från internet. Och jag kommer antagligen få en löneförhöjning på jobbet.

Det går bra nu.

WC eliten feat. Wille

Idag gav jag min födelsedagspresent till Wille i form av en gratis träning på Worldclass.



Med oss att kämpa var även Mellanmjölk, Eric och Tobbe på plats. Dock körde dem ett annat pass än mig så jag och Wille körde själva. Ryss-Wille är ju helt tokigt då han kan göra muscleups och bänka 95kg, så jag blev lite glad när man orkade mer på vissa grejer. Är ju dock mer van med övningarna, men måste ju få bli lite nöjd, håhå.

Passet jag då gav till Wille i present såg ut såhär.

•4 set Bänkpress 65kg 8, 8, 8, 6
•4 set Hantelpress 30% lutning 8, 6, 6, 6 (23.5kg första två seten, 21 resten)
•4 set Cablepress underifrån 36kg, 8, 8, 8, 8
•4 set Inclinepress i maskin 60kg 5, 3, 5, 3 (haha, ojämnt, jag vet)

Sedan körde vi TVÄTTEN och de blev han mör och svettig av. Nice.
•3 set benlyft 15 st
•HFMP
•3 set Evil Wheel 8 reps (stående första setet, negativ träning sen knä på resten)

Därefter körde vi crossfit-passet då man kör dips-superset-armhävningar.
8 dips, 8 armhävningar, 7,7,6,6....1,1.

Token fick mjölksyra och tog ett jäkla tag på sig att göra de. Men han klarade det till slut.

Därefter blev det lall i form av lite chins och ett dropset i bicepscurl i CCn.


Kul var det i alla fall! Tog typ 2 timmar, klämde in lite bastu också med dem andra grabbarna. Skitsoft.

Ganska skön låt

Detta mina damer och herrar är en väldigt skön låt, en så kallad mashup av ett flertal låtar som tillsammans blir en grym jävel. Bland dem bästa 4chords låtarna jag någonsin hört liksom. Vad sägs om lite Matisyahu, John Lennon, Blink 182 och Bob Marley?

Enjoy!


You can call me the elaphant

... Eller nej. Don't.

Men min morsa brukar klaga på att jag låtar som en elefant på nätterna när jag går ner för trappan. "Du väger typ 70 men låtar på stegen som att du väger 140kg!" är en grej hon sagt. I dag sa hon "Robert, väck oss inte i natt genom att kasta ner dig själv för trappan, snälla". Haha, men vad fan? Om det är mörkt är det väl inte lätt att smyga menar jag. Och att tända är inget alternativ, då vaknar dem av det istället. Vad gör man?

The Amazing Spider-Man

...Så kommer den nya reeboten heta.

3 Juli 2012 kommer den. De är en bra regissör och skådisar, så jag tror den kan bli grym. Men grejen jag funderar över är om killen som då ska spela Peter Parker - Andrew Garfield (the social network) inte borde biffa till sig lite? Jag menar, om han ser ut som han gör på dem här bilderna så blir de fan en tanig spidey alltså. Så kan de väl inte vara?


London Boulevard

Tryck på bilden för att se trailern


Filmen är skriven, producerad och regisserad av samma snubbe som skrev manuset till The Departed - William Monahan. Jag har en liten förkärlek för brittiska gangsterfilmer, och de här var en sådan. Älskar tunga filmer där klimaxet ökar och alla bara börjar döda varandra. Och de brittiska dialekterna - Ah, det är soft alltså.

Genre: Crime, Drama, Romantisk, Thriller
Betyg på IMDb: 6,3

Chillare

God morgon!

Eller, förmiddag. Nej fan, god eftermiddag! Vad har jag åstadkommit hittils idag? Nej men, jag har väl mest legat i min säng och ätit. Frukost bestod av bulkoboy. Sen har jag smaskat lite på de här ni ser på bilderna. Har dock kvar av båda så ska snart käka lite till, bara det att jag åt lunch nyss - våfflor med glass och coca-cola. Ska även hiva en hemmagjord hamburgare med mozarella, och sen går jag tillbaka till de som är på bilderna. Japp, så får det bli. Nu ska jag se vidare på London Boulevard.

Ganska soft faktiskt.


Presenter från fezten

Jag fick en gigantisk kruka, med en palm i. Har tyvärr inget foto på hur de såg ut från början, men men.. Såhär ser palmen ut i alla fall.




Sedan var de bara att börja gräva...



...Och däri jorden var de fullt med bärtz!


Sen fick jag av gamla gänget i Plural (+Crackie) detta; trummpinnar, en kazoo, ett plektrum samt ett munspel. NICE!



Av lilla Amanda da Silva blev de choklad (;


Och av dessa tjejer fick jag skumpa, som sveptes fort.


Feeeeeeeeeeeeeeezt

Igår throwade jag en födelsedagsfest, till mig själv. Ganska kul faktiskt. Fick i mig ryssvodka, öl, cider, captain morgan och 60% av en skumpa jag fick. Jag förlorade minnet redan innan tolvslaget, så att folk sjöng för mig kommer jag inte ihåg. Att jag kräktes kommer jag inte heller ihåg. Men vad fan, fyller man 18 ska man fan supa sönder sig själv, vilket jag gjorde. Var dock bara vanligt bakis när jag vaknade, så att jag gjort allt som jag sedan fick berättat för mig allt förvånar mig en aning. Borde må sämre liksom.

Tack till alla som kom, sjukt kul! :D


Hade tänkt ta massa bilder, men lyckades bara ta en på när David strök skjortan innan festen och Sophia och Denise som var där en timme för tidigt. Sköna sugrör i alla fall, hahah.

Top of the world

Äntligen har dem släppt en video. Originalpersonen bakom Like a G6, alltså DEV och hennes crew The Cataracs har haft den här låten ute i typ ett år på youtube, men har inte släppt en video förrän nu. Synd bara att den inte finns på Spotify, men men.

Your daddy must've been a drugdealer
Why?
-'Cause you're dope! 


Gillar att klottra

Sådär ja, nu var headern klar. Både headern och bakgrunden på bloggen är ritade av mig, ganska softa faktiskt. Viiiisst?




 

Tryck får att se storbild



Kan detta vara det värsta man sett?

Jag förstår inte vad fan detta är. Sjukt många views på youtube, och så är det skit. Är det bara jag, eller kan tjejen inte sjunga? Låter förjävligt. Och texten är nog det värsta med hela låten. Sjukt kul egentligen hur dålig den här.



Här är en jäkla kul video som demonstrerar hur dåligt detta är. Enjoy!

Sov gott

I morse fick jag ett sms av mamma när jag gick mot skolan.

"Mormor dog i natt någon gång mellan 1 och 4 :("

Allt bara stannade upp.
Dem var nämligen hemma hos henne igår, min gammelmormor Irene, men inte jag. Alltså bara mamma och pappa, hon hade tydligen blivit dålig. Typ haft svårt och andas och knappt kunnat prata. Rätt från ingenstans, hon hade liksom mått bra innan. Och hon mådde bra när dem åkte, hon hade piggnat till enligt dem. Men när jag hörde det tänkte jag att "Shit, tänk om hon kommer dö. Jag måste träffa henne en sista gång". Jag hade tänkt träffa henne idag. Men sen fick jag det där sms:et i morse.

Jag och min gammelmormor stod nära varandra. Jag var närmast henne av alla hennes barnbarnsbarn, kanske också för att jag är äldst av mina bröder och kusiner på hennes sida. Jag träffade henne oftast av alla oss. Jag tyckte väldigt mycket om henne. Älskade henne.

Hon brukade alltid berätta om när jag var liten, en berättelse om mig, hennes favoritberättelse. Jag vet inte hur många gånger jag har hört henne berätta den för mig. Näst sista gången vi träffades gjorde hon det.

"Åh jag minns när du var liten Robert. Bara något år, och du ville klättra upp på fotöljen. Du ville inte ha hjälp utan skulle själv komma upp, och du kämpade och kämpade, klättrade och klättrade. Efter en jättelång tid kom du tillslut upp. Du satte dig i fotöljen och började skratta. Du var så nöjd och stolt över att du kom upp. Åh, du var så gullig, det känns som igår."

Jag kommer inte ens ihåg vad vi pratade om sista gången vi träffades. Jag minns bara att jag tänkte att jag ville träffa henne igen, snart, i fall att. Hon blev 97 år gammal, skulle fylla 98 nu i sommar.
Fan, hon skulle bli 100 år. Och jag hann aldrig. Jag hann aldrig säga hejdå.
Säga att jag älskade henne.

En av de första bilderna på mig och henne.

Och den sista..

Hon somnade in. Det är de finaste sättet att dö. Det värdigaste. Hon har levt ett långt och bra liv. Förlåt att jag aldrig hann säga hejdå. Sov gott.

Jordnötssmörsförsök, 2. Success

Vågade mig äntligen återigen på att göra hemmagjort jordnötssmör. Den här gången lyckades jag. 4 JNS mackor har jag ätit, och även en bulkoboy. Soft att vara tillbaka!


Arg över Spotify

Ibland kan man bli irriterad över Spotify.

Jag pratar inte om sånt där töntigt som "Vi som hatar reklamen på Spotify", för det är ju bara sjukt ointelligent att säga så. Nej, jag menar känslan man får när man upptäcker att en låt inte finns där. Nu börjar folk jag känner mer eller mindre hamna på Spotify, men vissa stora artister finns inte där. Jobbigt. Nästan ännu värre när dem finns där, men inte låten man faktiskt vill ska finnas där.

Som denna.


Ådrig

Det är fan svårt att äta mycket. BULKA. Särskilt på helger, är aldrig hungrig då. Men de är bara att kämpa. Kolla hur fan man ser ut liksom...


Tjejer på Facebook

Jag har nämnt detta förut, skrev det i detta inlägg i maj förra året.
Jag har stött på ett knasigt fenomen på Facebook.
När någon tjej lägger upp en bild får dem kommentarer av sina tjejkompisar, alltid minst en som skriver ´shit vad söt´ eller ´snygg´ och så vidare, ni förstår nog vad jag menar.

Och istället för att säga "Tack som fan!" eller något ska dem också alltid skriva "Meh, har du sätt dig själv i spegeln då, jävla snygging". Sånt här ser jag fan ofta alltså och det irriterar mig.

Vet inte varför men. Kanske för att jag alltid läser allting på datorn med olika röster i huvudet. Om jag känner någon som skriver något låter den personens röst i huvudet när jag läser detta. Så vissa känns alltid osäriösa, fejk eller annat. Jävligt märkligt kanske. Eller?”

Nu har folk börjat skriva om detta på FB, och killar frodas för att gilla och hålla med. Jag var inte ensam om detta. Ganska nöjd känner jag mig. Nu till frågan, varför gör ni detta?

Tyresö

Idag var jag i Tyresö Centrum. David berättade tidigare på dagen en ganska rolig sak. "Den dyraste villan på Tyresö går på 11 miljoner".

Hahah, vad hände där liksom? Enligt morsan hittar man inte knappt ett hus för under 7 miljoner längre i Mörtnäs.
Och en av Sveriges rikaste kvinnor köpte ett sommarställe på Värmdö för drygt 40 miljoner kronor.

Haha, Tyresö..

Chips med dipp

Idag åt jag chips med dipp. Det var gott.





...Nee! Jag körde chins/dips på gymmet däremot, och även lite BEN!

Armar
♦7 set chins 6 reps
♦7 set dips 15 reps
Ben
♦3set benspark 10 reps 71kg
♦3set bencurl 10 reps 50kg
♦3set marklyft-superset-shrugs 8 reps 60kg
♦4set vadpress 15 reps 40kg

Jag vet, jag glömde köra 6 reps på allt. Men fan, får köra de på rygg och axlar istället. De blir nice.

Ung vänster

Idag stod jag högst upp i ljushallen, plan fyra. Jag tittade ner över alla andra, tog det lugnt i väntan på en lektion. "Hahaha, Hubbe kolla snett ner till vänster" säger Erik.

Jag tittar. Först ser jag inte, men sedan upptäcker jag vad han menar. Det står två ungdomar vid en liten disk, den ena har kort rött hår och glasögon. Den andra är finnig, har otvättat hår och en ful tröja. Detta ser jag på 30 meters avstånd. Jag gissar på att båda har håriga armhålor, är lesbiska, feminister och aktivister. Dem står bredvid en stor affisch bredvid sig som säger "UNG VÄNSTER - BLI MEDLEM".

Förstår dem inte att dem befinner sig på VGY? Ingen gick fram till dem under de 10 minuterna jag kollade på dem. Bort. Jag blir arg.

Titta här. En vänsterpartist som på allvar satt och ville bygga en evighetsmaskin. Dem andra bara skrattar.


Gör livet levande

DETTA FINNER JAG SÅ SJUKT.

När jag åkte till gymmet från bussen idag fick jag syn på en reklamaffisch precis utanför slussen. Jag kunde läsa texten "Gör livet levande - ha en affär" tillhörande den här bilden.


Jag kunde läsa saker som 100% anonymt och Affärer för gifta och sambos.
- Det är vad jag kom fram till efter lite research en hemsida som match-makar affärer mellan gifta och sambos, genom att låta dem chatta anonymt och ha live-chatter med varandra, hur jävla sjukt är inte detta? Att dem får reklam också? Öppet liksom?

Gymination


Jävlar i min lilla låda vad skönt det var att sätta sin fot på gymmet igen efter att ha varit lite krasslig hela förra veckan. Slängde i mig en banan, en köttig proteinkaka samt energidryck på bussen och sen var det bara att kötta. Tänkte bara köra 6 reps den här veckan, de blir tungt - men nice. Idag blev det bröst och började även veckan med ett brutalt svettigt magpass.

Bröst
♦3x Hantelpress 26kg
♦3x Bänkpress 65kg
♦3xIncline bänkpress i smithen, 55kg
♦3x Sittande bröstpress i CC
♦3x Crossovers nedifrån 23kg
♦2x Armhävning med medicinboll (10st)

Mage
♦3x15 Massakern (benlyft)
♦HFMP
♦3x8 Evil Wheel (klarade två st stående, stolt)

Hade två bilder jag hade tänkt lägga upp också, visa morgonformen utan pump på kroppen som endast går runt på 2500kcal om dagen.. Bulkination har börjat och målet är minst att hamna på 75kg. Dock fick jag inte lägga upp bilderna, men men. Ni hajar.

Två fenomen, ett jobbigt, ett bra

Börjar med det dåliga. Detta har jag råkat ut för några gånger.
Jag kan inte träna på måndagar då jag har trummlektion från 16.40-17.00. Eller det går, men hur kul är det att åka till gymmet efteråt? Nej, juste. Men ibland så är lektionen inställd och det är det som är de irriterande - man kommer dit och upptäcker detta då man inte vetat att de skulle vara inställt förrän man kommer dit. Och man skulle kunnat gymma istället.
- Sjukt irriterande. Köpte en Vanilla Coke på Grantomta för att bli glad igen.

Sedan det bra.
Man går lite sur från den inställda trumlektionen och kliver i en nära på decimeter djup vattenpöl. Sedan märker man att foten inte blir ett dugg blöt, och så kommer man på att man går runt i Gore-tex skor. Soft alltså.

The Cake - video

Som vanligt - var inloggad, och var vän med mig så går det att se.


Facerape á la Winnerbäck

Wille hatar Lars Winnerbäck. Han har nu vart med om en ordentlig facerape... Ganska kul.



Tryck på bilden för att se

The Cake

I fredags, efter att jag hade sovit förbi min hållplats, åkte jag till Bygg Olle. Där mötte jag Marcus och Erik, släpandes på det här. Massa kartong. Spånskiva. Plankor. Spik.




 Erik fick visa sina skills i att skruva. Marcus var hjärnan bakom hur det skulle se ut. Vi slog våra tre huvuden ihop och byggde något soft. Jag upptäckte en dold talang, jag är nu the Hammer.



Det skruvades på hjul från Jula. Det som byggdes skulle kunna rulla, nästan glida fram.



Sedan klipptes kartongerna ut. Det gjorde ont i fingrarna, jag drog efter en halvtimme. Sedan fick jag se skapelsen färdig igår. . .



En stor, konstgjord tårta! Detta skulle ges till Julian som 18-årspresent, fylld med massa öl - Och Nils!



Han blev glad. Rörd, som han själv sa. Har en video på detta jag skulle kunna lägga upp, om ni vill.



Grattis Julian 18 år. Den 26:e är jag också det. Då blir de soft.


I just held hands

"Men vad fan, man kan inte göra en parodi av en låt som redan är rolig"
 -Morgan

 

Jordnötssmörsförsök, fail.

Mr. Extremtbiff hade på sin blogg tippsat om att man kunde köpa jordnötter och göra sitt egna jordnötssmör. Så därför hade morsan min vart snäll och köpt 1kg jordnötter till priset av vad en burk på 0,35kg jordnötssmör kostar. Nice tyckte jag. Tills jag skulle prova att göra smör. Man skall tydligen endast ha en liten klick smör, och sen låta fettet i nötterna i sig bli ett smör. Men detta fungerade inte för mig. Det blev såhär.



Åt upp en tredjedel, sen slängde jag det, skitsvårt och äckligt att få i sig. Jävla trisst alltså. Hur gör man?

Konsten att somna på bussen, nykter

Jag har det sjukt jobbigt ibland då jag två tre gånger råkat somna på bussen, trött och full liksom. Ett exempel på detta kan ni läsa HÄR.


Men idag somnade jag på bussen, när jag var på busshållplatsen innan min egen. Vaknade och förstod inte vart jag var, men att jag åkt för långt och hoppade av bussen. Kollade SL och såg att det var 20min tills bussen i motsatt riktning skulle gå. Jag satte mig för att vänta, jag tittade ut över det här.




Men efter fem minuter tröttnade jag och tänkte att jag kunde gå längs vägen till nästa busshållplats, bara för att ha något att göra. Efter att ha gått i 10 min och det var 5 min kvar innan bussen skulle komma hade jag fortfarande inte kommit fram till någon ny busshållplats. Det var bara vägar utan ens infarter någonstans till några hus. Så jag fick börja jogga och kom äntligen fram till en hållplats, Fågelbro. Jag hade alltså åkt 5 busshållplatser för långt. Klockan halv 2, på en fredag. Vad händer?

Goalball

Orkar inte skriva något. Har inte heller något att skriva, i alla fall inte vad jag kan komma på just nu för tillfället. Så ni får se en video istället. Om ni är inloggade på FB och vänner med mig kan ni se de. Annars är de klippt..

Vi körde det på idrotten, en sport för blinda kallad Goalball. De förstod ju inte jag att det hette utan satt där och tittade på och spelade in i nästan en timme i tron om att det hette Goldball. Och de trodde jag när jag gjorde videon också, haha.


Ska bli frisk. Och bulka.

Jag känner mig en aning sjuk. Lite ont i halsen, lite seg, lite snorig. Så jag höll mig från gymmet idag. Ska bli frisk till helgen. Kommer må bättre i morgon och friskna till på fredag. Inga problem. Men nu vet ni varför ni inte kommer se mig på gymmet liksom.




Frosseri. Bulk. Hade inte mycket mat hemma i morse så kunde endast ta ett äpple som mellanmål. Men morsan handlade sen så nu ska jag gå upp. Såhär ser det ut va.

Frukost
Havregrynsgröt, ägg och mjölk.

Mellanmål
Äpple

Lunch
En jävla massa ris, sen lite biff, yakiniku och kyckling.

Mellanmål
Ett ägg.

Mellanmål
En banan

Middag
Ravioli och broccoli

Mellanmål
Banan

Kvällsmål
Får se vad jag hittar...

H E L V E T E

Efter att ha skrivit en matdagbok under tre dagar (till idrotten) så har jag upptäckt en helt fasansfull sak. En betydande upptäckt och ett svar på allt. Jag konstaterade att jag bara äter runt 2500kcal/dagen.

Vet ni hur lite detta är?
En KVINNA som INTE tränar skall äta 2000kcal/dagen. Inte undra på att jag inte går upp i vikt, helvete alltså. Fan i mig vad pinsamt. Jag skall egentligen äta 3700kcal/dagen för fan!

Tänk om jag skulle börja göra det. Skulle man då kanske till slut märka att jag gymmar? Ja, kanske det. Antagligen. Jag skall fan äta som en tok nu. Jag skall nästan äta dubbelt så mycket som jag gör nu.

N U   J Ä V L A R ! ! !

Felanmäld

Jag tycker att SL kan vara lite roliga ibland. Om något går sönder är det enda dem kan göra tills att det blir fixat, att sätta upp en lapp med texten Felanmäld. Om ett säte är sönder sätter dem dit en lapp. Om glasruta går sönder sätter den dit en lapp. Och om det är ett hål i marken på perongen sätter dem dit en lapp.


Egen enkät om vilken/a muskelgrupper som är roligast att köra.

Håller ni med mig?






Byt inte internet

Förut hade vi Glocalnet. Det gick hur fint som helst, laddade ner filmer på 10-40min. Levde livet. Men sen ville min farsa till Ove Sundberg ha något lika snabbt till lägre pris, han gick lägre än Glocalnet alltså och tog Tele2. Sedan dess har det aldrig gått fortare än en timme att ladda ner någonting. Så jävla irriterande. Hört att man aldrig ska byta internet. Och jag håller med. Fan.

Titta bara hur lång tid det tar för mig att ladda ner 127 Hours ;)
(Klicka på bilden för att se)

Laktosintolerans

Jag såg på ett TV-program för ett halvår sedan. Några halvkändisar flyttade hem till Caroline af Ugglas och skulle laga mat och fräscha upp hennes hus för en kväll. När dem lagade mat så använda kocken olivolja istället för smör när han skulle steka köttet. "-Jag tar olivolja istället för smör, för Caroline är nämligen laktosintolerant och då ska hon absolut inte äta smör" sa han.

Jag blev så irriterad över detta. Förbannad till och med. Lite fucking smör, herregud, var inte så överdrivna med folk som är intoleranta. "Laktosfri mjölk". Dem dör inte när dem får i sig laktos.

Jag är nämligen själv intolerant. Men inte fan bryr jag mig om det, steker i smör hela tiden. Dricker mjölk hela tiden. Äter glass hela tiden, älskar glass. Glass är bäst. Bara soft att kroppen inte pallar ta upp allt utan de istället rubbar hela matsmältningssystemet, då håller man sig i trim. Åt Tofu glass för inte så länge sedan, fy fan!

Var inte så mesiga alla ni.

Green Hornet + Haevnen



I morse såg jag The Green Hornet. Skön film, kul att se! Seth Rogen slåss, något nytt helt klart. Han hade även gått ner ordentligt för den här rollen, inte lika tjock längre liksom. Dock tycker jag filmen var lite väl censurerad tyvärr om du frågar mig. Enligt Wille var den bättre än Kick-Ass, men nej, det tycker jag inte. KA var mycket bättre, typ 8,0-6,4=1,6 IMDB poäng bättre faktiskt.

Genre: Action, Komedi
Betyg på IMDb: 6,4/10


Ikväll såg jag Haevnen, svenskt namn Hämnden. Den har under namnet In a Better World vunnit en Golden Globe för bästa utländska film. Till och med en Oscars för bästa utländska film - ni! En jävligt bra film helt enkelt.


Genre: Drama
Betyg på IMDb: 7,7/10

Rastlös



Ibland blir det såhär. Jag blir rastlös. För mycket energi så jag kan inte koncentrera mig på att göra något enskilt. Såsom att plugga. Men orkar inte heller göra mig av med energin. Jag skulle behövt åkt och gymmat, det skulle det kunnat används till. Men de slutar istället med att man bara ligger i sängen och gör massa onödigt skit, såsom att sitta på facebook hela dagen och så vidare.  I morgon ska jag jobba, sjukt segt sista dagen på lovet. Från 8-15, förstå hur tidigt det är!

Nu väntar jag bara på att de ska bli middag. Sen melodifestivalen och till slut Hämnden med familjen. Rastlöst, onödigt inlägg, hejdå!

Utanför

Här är den. Utanför. Vi hade tidspress på oss att filma, men de blev väl hyffsat ändå. Synd bara att bussens radio skulle vara på och fucka upp allting..
Nico filmar, spelar in ljud och gör eftertextmelodin.


G.T.L

Idag stod det rygg, axlar och mage på schemat. Och eftersom det är fredag blev de GTL.

RYGG
3x8 Chins (6 på sista)
3x10 Latsdrag 54kg
3x8 Sittande rodd med V-handtag 59kg
AXLAR
3x8 Militärpress 30kg
3x10 Hantellyft åt sidan 7kg
3x8 Lyft åt sidan i CC 9kg
3x10 Kettlebell lyft framåt 16kg
MAGE
3x15 Chunches i maskin 80kg


Premiär för Gurraberg

Ikväll är det premiär för Ungkulturhuset Gurraberg, klockan 19.30 börjar filmvisningen. Om ni inte har något bättre för er, som att äta middag eller något kan ni ju alltid titta in. Ska tydligen vara band och lite sånt där också. Ni hittar det ovanför Coop Konsum i Gustavsbergs Centrum.


Bio i Tyresö

Igår eftermiddag åkte jag med Nico ända bort till Tyresö. Vi skulle hem till David och kolla på film i hans hemmabio. Gick förbi hans gamla skola när vi gick från bussen till honom. Läskigt.


I väntan på att även Willé skulle komma satte sig jag och Nico och kollade klart på Kick-Ass (5:e gången jag ser den) som vi börjat sett på vägen dit. Nico gillade den väldigt mycket, i slutet när Hit-Girl springer runt med nightgoogles skrattade han och nästan skrek "de här är fan de coolaste jag sett!!" Detta gjorde mig glad.


Sedan kom Willé. Vi såg på en film vid namn Black Death som handlade om riddare och pesten. 6,6/10 fick den av IMDB men jag skulle nog ge den en enkel 6:a bara.


Kul fakta: Davids filmnörd till farsa (N I C E !) hade delat in alla filmer dem hade i fyra olika mappar. 6:or, 7:or, 8:or och 9:or. Han ser allt som har över 6 på IMDB ;)

Hungry like the wolf

Jag gick upp väldigt tidigt idag för att jag och Nicolai skulle spela in en film, och åt därför frukost redan vid 9. När vi filmat klart och även klippt klart var klockan drygt 15 och jag skulle nu egentligen åka och gymma. Men jag var för jävla hungrig för det, även om jag åt två mackor med korv, ost och keso på och en banan så hade det nu gått mer än 6 timmar sedan jag ätit. Kan ju inte träna på tom mage, så jag åkte hem, får träna i morgon istället. Slängde i mig ett äpple och väntade på att Morre skulle laga mat.

Men han lagade aldrig mat. Klockan var nu 16 så jag väntade på att farsan skulle komma hem och göra middag. Drygt en timme senare hade han gjort det också, men till min stora (tysta) förtvivlan hade han endast gjort sallad till mat. - Kul!

Det sjukaste var att när jag kom hem och sa "Shiiet Joel, jag är så jävla hungrig, har bara ätit frukost!" då svarar Joel "jag har inte ens ätit någonting än.." Är de snyggt eller?

En dag med Nico

Jag och Nico har varit med på "Skapa film" på den nya ungdomssatsningen Gurraberg - Ungkultur på Värmdö och igår var det dags för en tjej i gruppen att spela in sin film som hon skrev manus till, filmade och regisserade. Jag och Nico fick ställa upp som skådisar, och vi åkte därför till Västerbron (stoppad av björnfittan på vägen) för att spela in. Jävlar vad högt det var (8m högre än Djurö)! Tänka sig att Skurubron ändå är högre, det är mäktigt det. Ruskigt kallt var det också, blåste som fan. Vi fick lov att basta som attan på WC efteråt.



Efter gymmet åkte vi hem till Nico, skrev manus till vår egna film och lite sådant. Han spelade även in låten som skall spelas i slutet av vår kortfilm, med gitarr, piano och munspel. Helt vild är han!


IDAG spelade vi in vår egna film på - en buss. Det var roligt. När vi var klara med inspelningen drog vi tillbaka till Gurraberg för att klippa ihop, och erfaren som jag är (vi använde vanliga, hedliga iMovie9) så gick de på drygt en timme. Jävla rolig blev den, jag spelar huvudrollen.

På fredag är det premiär för filmerna då Gurraberg öppnar för allmänheten, ungdomar mellan 16-25år! Jag ska banne mig försöka fixa så dem hamnar på Youtube också, skulle ju minst sagt vara ganska trisst annars.

Dem jävlarna vill döda mig


Vad är det som ser ut såhär? Jo, såhär ser trottoaren ut som jag behöver gå på för att komma till min busshållplats.
Vilken trottoar, menar du den där 25 centimeter breda centrifugen täckt av hal is? Ja, den menar jag.
Har du halkat där menar du? Ja, senast igår, halkade ut med benet på vägen, han precis klättra upp i snön innan en bil körde över min fot.
Varför plogar dem inte bort snön så man kan gå till busshållplatsen utan att riskera att bli överkörd?
För dem jävlarna vill döda mig...

Björnfitts civ:aren


Idag mötte jag Nico i slussen. Vi snackade lite och bestämde oss sedan för att åka, och jag drog mitt Acces-kort men han smet in mellan mina spärrar, före mig, endast för att han inte orkade dra upp sitt kort. Jag orkade inte gå iväg till någon ny spärr utan gick istället bara in precis efter honom, tätt inpå.

Vi hann bara gå några meter innan en ganska lång man, iklädd jeans, en vit kofta och en björnfitta på huvudet, stannade upp mig genom att ta tag i min arm.

"Vad håller du på med?" sa han till mig.
"Inge särskilt, ska ta tuben" svarade jag.

Då ingrep Nico och sa "Är det något problem?"

"Ja, han plankar ju!" sa björnfittan och drar upp sin bricka. Han var en civ:are.
"Va, nej de gjorde jag inte?" säger jag och tittar på Nico.
"Har du något färdbevis med dig då?" säger björnfittan.

"Ja" svarade jag, och fick sedan bevisa för civ:aren att mitt kort fungerade, och gick ut för spärren och la kortet mot avläsaren. Ett rött kors ploppade upp tillsammans med tre toner i moll. "Fan" tänkte jag och provade den bredvid. Samma sak där, ett rött kors. Jag frågade om jag fick gå till spärren längre bort, och det fick jag.
Det fungerade på den längre bort, och jag gick stolt tillbaka in genom spärrarna och började gå upp för trappan med Nico.

"Se till att inte bara ha, utan använda kortet nästa gång" hörde man björnfittan när vi går iväg.

Edit: Det märkliga är bara att Nico tydligen sett asmånga som plankat, men som han tydligen inte märkt, utan riktat in sig på mig - helt i onödan.

Gymvalkar

Jävla gym-valkar man får på händerna, svider som fan. Körde rygg i fredags och det är helt klart det värsta för händerna då man kör övningar som latsdrag, shrugs, sittande rodd och så vidare. Jag skulle prova mig på några chins efter det passet, jag hoppade upp för att greppa men tappade taget på en gång - det gjorde alldeles för jävla ont.

Och kolla, valkar fick jag. Detta fotades IDAG, tisdag, så det har sett mycket värre ut.  Kolla speciellt på högra handen, en valk har fått en inre jävla blödning, ser ut som någon slags blåtira på handen. Sjukt jobbigt.

Dock ganska hårt.

(Nej, handskar är gay.)

RSS 2.0