Tjejer på Facebook

Jag har nämnt detta förut, skrev det i detta inlägg i maj förra året.
Jag har stött på ett knasigt fenomen på Facebook.
När någon tjej lägger upp en bild får dem kommentarer av sina tjejkompisar, alltid minst en som skriver ´shit vad söt´ eller ´snygg´ och så vidare, ni förstår nog vad jag menar.

Och istället för att säga "Tack som fan!" eller något ska dem också alltid skriva "Meh, har du sätt dig själv i spegeln då, jävla snygging". Sånt här ser jag fan ofta alltså och det irriterar mig.

Vet inte varför men. Kanske för att jag alltid läser allting på datorn med olika röster i huvudet. Om jag känner någon som skriver något låter den personens röst i huvudet när jag läser detta. Så vissa känns alltid osäriösa, fejk eller annat. Jävligt märkligt kanske. Eller?”

Nu har folk börjat skriva om detta på FB, och killar frodas för att gilla och hålla med. Jag var inte ensam om detta. Ganska nöjd känner jag mig. Nu till frågan, varför gör ni detta?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Känns som att folk är rädda för att ge varandra komplimanger, det är inte farligt att säga att nån är snygg :) Sen folk som skriver det på var enda jäkla bild för att bli omtyckta är en annan sak :D Hype!

2011-03-20 @ 15:03:29
Postat av: Hubbe

Jo, komplimanger är ju snällt men som du (vem?) och Välme skrev blir det lite hype över det hela. Jag tycker det känns smålarvligt och det ger oftast falska förhoppningar (;

2011-03-20 @ 21:59:00
Postat av: Pauline

Hahaha förstår vad du menar, men faktum är att vi (jag iaf) ibland är oseriös med det.. ibland när folk man knappt känner skriver "ååh snygg du är" så skriver jag "åå duu också!" så skriver hon "men dööö du är snyggast!" sen visar jag mina kompisar (dem jag faktiskt känner:p) våra konversationer och vi sitter och skrattar åt det liksom. Vet inte hur många som gör såhär dock. Annars tror jag att tjejer ger varandra mkt bekräftelse, vissa behöver det mer eller mindre.



Iofs tycker jag man får ge varandra komplimanger nu när jag tänker lite på det, men man ska vara ärlig såklart, och inte bara skriva för att smöra för varandra då. Men jag håller med om att man borde skriva mer "tack" istället för "men duråå..", eller så kör man en Pauline och typ aldrig svarar alls :P haha kul chey. Girls are girls!

2011-03-21 @ 14:45:39
URL: http://paulinelinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0