How I met your mother och 2 1/2 men

Under kvällen har jag sett första avsnittet av den senaste säsongen av två serier, How I Met Your Mother och Two and a Half Men


HIMYM.
Kul att de är igång igen! Har följt denna serie från början och sett varenda avsnitt och nu har då äntligen den sjunge säsongen kommit. Bra start må jag säga, nivån hålls ännu hög på skämten och de är som det alltid har varit. Avsnittets höjdpunkter var som oftast Barney och Marshall, men de är så det ska vara när de är som bäst.

2 1/2 men.
Som alla vet har Charlie Sheen bytts ut mot Ashton Kutcher. Vad vissa tror är att han ska spela samma karaktär, detta stämmer inte (på sätt och vis). Han spelar en ny karaktär kallad Walden Schmidt, en miljardär som köper Charlies hus då han dött av en tunnelbana i Paris... Grejen var att de faktiskt var kul. De kändes självklart jävligt märkligt till en början att Charlie inte var med, men manusförfattarna fick ändå bort honom och in Kutchers karaktär på ett bra och roligt sett. Och de är ju faktiskt Chuck Lorre som skapat serien, och som fortfarande kör med den. De kan liksom inte bli tråkigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0