Tarantinos nya film

Som ni antagligen vet gillar Tarantino spagetti-western filmer.

Ni vet, filmer såsom Dollar-trilogin (de gamla Clintan-cowboy-filmerna). Detta märker man på hur han filmar och musiken som är med i Tarantinos filmer, ofta komponerade av just samma man som gjorde musik till de gamla Clintan-filmerna, Ennio Morricone såklart.

Och nu ska Tarantino ÄNTLIGEN göra en spagetti-western. Det finns en gammal western-klassiker som heter Django (1966) och även en ganska ny, japansk film som heter Sukiyaki Western Django (2007, vilken Tarantino skådespelar i) och det ska alltså bli något liknande som hans nya film ska kretsa kring. Och denna nya film ska då heta Django Unchained.
HANDLING
Django (ryktas om Will Smithär en frigiven slav, som under ledning av en tysk prisjägare (Christoph Waltz, Hans Landa) blir en bad-ass prisjägaren själv, och efter att bistå honom i att ta ner några bad-guys för vinst, får hjälp av Waltz med att spåra hans slavhustru och befria henne från en ond plantageägare.

Det ryktas även om att Idris Elba och Samuel L. Jackson ska vara med.

UPDATE: Leonardo DiCaprio kommer antagligen spela skurken i filmen. SOOOFT.

Tyvärr är filmen planerad att komma så sent som 2013. Men egentligen är det bara sagt att den ska komma innan Kill Bill vol. 3 som kommer 2014, så man kan ju alltid hoppas på att den kommer tidigare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0