Håkan bråkan

Jag var ju ute häromdagen med familj och andra på en båtutflykt. Jag nämnde ju att "den glade pensionären Håkan" bjöd på både frukost från Delselius och sedan champagne, middag och efterätt på Ornö Krog.

Fick reda på att han inte slutade efter det. Han hoppade av båten vid Dalarö och tog en taxi tillbaka till Saltarö. Sedan stod taxin och väntade på honom medans han duschade och böt kläder. (taxametern var på medans..)Sedan tog han taxin tillbaka till Grand Hotel och festade där. Därefter åkte han taxi till bistron i Grisslinge och satte sig och tog en whisky där. Sedan var han klar att åka hem.

Fan vad han måste bränt pengar den kvällen. Han åkte runt själv men det gjorde inget för han kände folk på både Grand hotel och bistron. Han känner typ folk överallt. Sköna Håkan alltså.

Han brukar åka ut med farsan i postbåten för han tycker det är så trevligt att vara ute i skärgården och träffa människor. Jäkla social snubbe. Givmild och tät.

Han är taxichaufförernas dröm då han ibland tar en taxi till stan, sedan går in i en restaurang med chaffören och bjuder honom på middag.

Aja, nu vet ni vem det är.
Peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0