En dag i Ekvik

Tja på er!
Har typ haft någon sjukdom i tre dagar, ont i huvudet och dålig temperatur justering. Ni vet, svettas eller frysa hårt. Men detta har inte stoppat mig. I natt drog vi ner till Strömmabron, efter att jag tjatat sönder Morré och Erik att dra ner dit 03.07. Konstigt nog var det folk där (?) så jag vågade tyvärr inte klättra upp på taket på Krogen och hoppa.. skit alltså. Men bron blev det i alla fall.
Fatta det här alltså; En snubbe var ute och joggade 03.30 förbi bron. Hur jävla sjuk får man va?


Idag
..vaknade jag hungrig som ett djur. Havregrynsgröt och müsli slängde jag i mig, sedan blev det även 2st Omega-3 tabletter, 1st järntablett, 1st alvedon samt 1st allergi tablett. Och så lite kaffe på det.
Sen åkte jag, Morre och Erik med bussen (som var väldigt full) till Hagaberg, hoppade av och gick till Ekvik klipporna. Det blev en del hopp och efter någon timme bestämde vi oss för att glida vidare till McDonald's. Så vi behövde gå från Klipporna till Ålstäket i hettan. Fatta trött man blev...

Väl på Donken drack jag den godaste coca-colan jag någonsin druckit. Dock orkade jag bara äta upp min BigMac, men inte min pommes frites. Och de var inte gott..
Så där satt jag och frös på Donken och efter att vi ätit upp gick vi ut, men då frös jag ännu mer. Och då skulle Morré köpa choklad på Willys ni kan inte ana hur mycket jag frös där. Helvete. Nu måste jag fan sova.
Ha det fint!


PS
. Video kommer på det här. Men först måste jag dra till Djurö bron också, sen får ni se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0