Live Unbuttoned

Whadup?

Idag var de Kina Thai Gården som stod på menyn, och eftersom de var torsdag så vare ju såklart pannkakor med sylt och grädde på köpet ;D
Wille snodde lite grädde från Marcus, så Marcus hällde salt på Willes pannkakor.
Lågt.
Tidigare på dagen hade Wille börjat leka med Marcus miniräknare, så Marcus rev sönder en sida i Willes bok, sen sa Marcus att Wille inte fick röra hans böcker men de gjorde han ändå, så då högg Marcus han med sin penna.
Då gick Wille och slängde Marcus penna i en äcklig sopkorg och Marcus blev tjurig.
De här var då typ för oss en dag full med action... de går neråt.


Live Unbottened?
Dansken Fuglesang frågade mig vad fan Levi's vill och pekade på en typisk affich som reklamerade "Live Unbottened by Levi's".
Och då började ja undra samma sak - varför ska man knäppa upp knappen på brallorna för? "Då ser man ju ut som man precis kommit ut från toan" som Dansken Fuglesang säger.
Den enda anledning ja kan tänka mig är att man är lite för stor för brallorna och därför måste knäppa upp högsta knappen.
Kan detta ha nåt samband med "det nya idealet" som tillåter tjejer att leva mer naturligt och äta normalt för att se bra ut, gäller de också kanske för killar? Eller va? - Kräsen Hubbe tycker dock att vissa ideal är överdriva åt det nya hållet...
Många frågor, har ni några svar? 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0