Filmer som kommer 2012 jag är peppad inför

Det ramlar in en bra massa filmer nu 2012 jag ser fram emot. Om ni trycker på bilderna ser ni trailerserna, dock har inte alla filmer en trailer än, men de flesta. Här är min top 10-lista över de filmer jag är mest peppad inför:

10. Walt Disney's Pixar kommer med filmen Brave som handlar om en skotsk prinsessa, kan inte bli annat än episkt.

9. Martin Scorsese gör sin första familjefilm Hugo Cabret och trots att det inte handlar om maffian ska den tydligen vara riktigt bra, 8,3 på IMDb.
8. Den fjärde filmen med Tom Cruise som Ethan Hunt, Mission Impossible: Ghost Protocoll. Av recensionerna som kommit ska den tydligen vara en riktigt bra actionfilm, kul att höra. Sen är Mikael Nyqvist skurken, bara det är värt att se.

7. Tim Burton kommer med filmen Dark Shadows där hans favoritskådis Johnny Depp spelar huvudrollen, vampyren Barnabas Collins. Äntligen ger sig Burton på vampyrer och i filmen kommer hela jävla köret vara med, alltså häxor, varulvar och spöken. Bådar riktigt gott.

6. Även om det är Kristen Stewart som spelar Snövit är jag ändå taggad för filmen, Charlize Theron är den onda drottningen liksom. Av trailern att dömma verkar den faktiskt bli något riktigt sevärt, om ni frågar mig.

5. På sommaren blir det en jävla massa superhjältar, Marvel kör filmen The Avengers som har fyra superhjältar i en film, ganska vilt.

4. Sam Mendes (American Beauty, Jarhead) regisserar den 23:e bondfilmen, Skyfall. Daniel Craig är fortfarande Bond och denna gång är Javier Bardem (No Country for Old Men) skurken. Q kommer vara med också och kommer för första gången vara yngre än Bond, sen har Ralph Fiennes och svenska Ola Rapace okända roller.

3. Regissören bakom (500) Days of Summer gör en reboot, The Amazing Spider-man som berättar den originella historien som allmänheten som inte läst tidningarna inte känner till. Ska tydligen bara vara Peter Parker i High-School, även om den får uppföljare.
2. Tarantino gör sin första spagetti-western Django Unchained med en jävla ensemble av skådisar. Leonardo DiCaprio spelar den onda slavdrivaren som knullar slavar och anordnar slagsmål för de manliga slavarna. Sen är Joseph Gordon Lewitt, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx och Christoph Waltz med för att nämna några.
1. Och slutligen Christopher Nolans avslutande del av sin fantastiska Batman-trilogi med Tom Hardy (Warrior) som skurken Bane. Denna kommer med största sannolikhet bli sommarens största blockbuster - utan konkurrens.

Kommentarer
Postat av: J

Ska på galapremiären på ghost protocol på torsdag ;)

2012-01-16 @ 00:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0