Gymletandes på Söder

Idag så skulle jag gymma med Nico och hans kompis Isaac på WorldClass Slussen.

Enligt Nico så skulle vi behöva vara där innan halv fyra för att våra kort fortfarande skulle fungera. Och vi var där i tid, runt kvart över. Men så var hela gymmet stängt! Sen så hittade vi en lapp där de stod att gymmet flyttat "till Hornsgatan, mitt emot Wayne's Coffe". De stod inte någon adress.

Ingen av oss hade en janne vart detta skulle kunna vara och frågade iPhonen vart vi skulle. Zinkensdamm sa den, och vi började bege oss. Men på tuben påväg fick Nico för sig att Hornsgatan ligger vid Hornstull och att vi då skulle ända bort dit. Väl vid Hornstull kom jag underfund med att, nej, vi skulle ju fan till Zinkensdamm! Så vi åkte tillbaka. Och så började vi traska längs Hornsgatan med våra ögon skarpt öppna, letandes efter ett Waynes Coffe.

Men vi hann gå förbi Mariatorget och vidare nästan ända bort till Slussen innan vi hittade de - och tror ni inte de låg i samma byggnad som de tidigare gjorde, fast andra sidan, 100 meter från vart vi startade? Haha! Och så hade vi tagit oss igenom halva söder i nära på en timme för att sedan vara tillbaka där vi började. Oj vad vi skämdes när vi gled in entrén och frågade om vi fick gymma, även fast vi var försenade.

Och de fick vi. Sen var de bara att kötta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0