Märkligt flygplansfenomen

När vi hade flugit flygplan i två timmar och landade i Tyskland hände en ganska märklig sak. Precis när planet hade bromsat in och vi rullade fram längs vägen för att åka till hangaren, jo då spelas en segerfanfar upp. "Dudi-de-du-diduuu!!"
Detta fann jag och min kusin mycket underligt, är det möjligen så att kaptenen har två knappar: en bra och en dålig?En grön och en röd? Eller möjligen en blå och en röd? Och när man landar bra och säkert blir det den bra, segerfanfars knappen. Men om man nödlandar i vattnet eller det blir en ordentlig jävla turbulens, spelas då en nedstämd melodi i moll, "dö-dö-döööm"?
-Ryanair är skumma.

--------------------------------------------------

En annan klenod
Min farbrors arbetskamrat, tillika bäste vän Mankan Lundström, har varit med om en riktig sjukt flygplansupplevelse. När dem var på nedfarten till att landa och ordentlig närmade sig marken, då råkade planet ut för en ordentlig turbulens. En luftgrop så pass stor att planet vände sig lutande 90 grader, så att flygplansvingen endast var en meter ifrån att slå i marken. Kaptenen lyckades snabbt få upp det och de klarade sig. Men en kvinna framför Mankan i planet skrev som in i helvete, och blev så rädd att hon både kissade på sig och sket ner sig. -Snacka om att bli skiträdd.
*trumavslut*

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hahaha jaa det är så fult! Är det inte inspelade applåder och jubel också? Typ fanfaren och sen applåder? Haha anyways äre ofint!



Haha skiträdd...

2011-01-08 @ 14:29:03
Postat av: Hubbe

Jo, jävla märkligt alltså. Undrar vilken melodi dem valt för en kraschlandning.



Haha, trumavslut på den.

2011-01-08 @ 20:31:20
Postat av: E

Wake turbulence råkade din farsa polare ut för :)

2011-01-09 @ 11:34:04
Postat av: Hubbe

Hah, soft ;)

2011-01-09 @ 13:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0