Körigt just nu

Hej. Jag har inget att skriva, det är lite körigt just nu nämligen. Lite tufft. Vi ska till exempel ha ett "fysik läxförhör" i morgon, och läxförhör låter väl kanske soft, men sen fick man reda på att "det tar inte mer än EN TIMME". Vad i självaste fan, ett läxförhör? Shiiet. Vad ska vi ha läxförhör på då? Jo, tryck vilket vi endast har haft två lektioner på, varav den ena var idag. Kul!
.
Massa mer liknande jobbiga grejer nästa vecka, precis innan lovet. De ska alltid lägga allt skit i slutet. Bra på ett sätt då man verkligen uppskattar lovet. Men dåligt på alla andra sätt.

PS. Om ni undrar varför jag i vissa inlägg skriver punkter mellan styckena
.
är det för att man av nån oskön anledning inte kan göra ett hopp ner på Mac på blogg.se och sen lyckas ha det kvar så när man sedan tryckt på "spara&publicera", nej då åker stycken upp och sätter ihop sig med stycken ovanför. Så för att hålla dem borta från varandra måste jag sätta en punkt. Någon som vet om det finns en lösning för detta?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gåre inte att fixa i kodmallarna då? :O

2011-02-18 @ 20:17:46
Postat av: Hubbe

Ja vene, möjligt - hur?

2011-02-18 @ 23:49:18
Postat av: Anonym

Asså bara 'ändra redigerare' när du skriver inlägget, så får du skriva koderna själv där du vill ha mellanrum osv. (<br>)

2011-02-19 @ 13:46:44
Postat av: Hubbe

Omständigt, men värt.

TACK! :)

2011-02-19 @ 15:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0