Värmdös valresultat



Någon mer än jag som gillar't? (;

(Och nej, jag är inte moderat för att det anses vara stek utan för att sossar är sossar.)


Kommentarer
Postat av: Matte

Nu gör du ju de igen. "För att sossar är sossar." Precis de jag menar, man vågar inte vara sosse för att de inte anses vare stek, om man är sosse är man fattig och snål.



Googla Charlie Hansson om du tycker sossar är sossar, mannen bryr sig om Moderaterna sänker någon jävla skatt. Höjer eller sänker, spelar inte han någon roll, pengarna rullar som aldrig förr vilket fall.

2010-09-21 @ 22:49:42
Postat av: Anonym

Argumentera gärna för varför du är moderat och varför "sossar är sossar".

2010-09-21 @ 23:17:05
Postat av: Hubbe

Nej, det har ingenting med stek att göra. Släpp ordet stek.



Okej, såhär ligger det till. Min familj känner en annan familj. Föräldrarna i familjen var med om en bilolycka för 16 år sedan. Farsan fick en vipplers skada och blev sjukskriven. Han lever fortfarande på det, att han är sjukskriven. Grejen är den att han är fullt kapabel till att jobba nu. Han kan sitta vid datorn, han kan göra grovarbete (har byggt massa på sitt hus sedan olyckan) men istället lever han gott på bidrag och sitter hemma och lallar. Och vad gör han för bidraget? Jo, han köper en pool samt en bubbelpool. Han bygger klart huset som blir ett trevåningshus.

Istället för att jobba sitter han och lallar för andras pengar, t.ex de pengarna som mina föräldrar sliter för att tjäna. Min morsa brukar några gånger i veckan jobba i 12-14 timmar, medan han bara chillar.



Man ska fan jobba, man ska ta eget ansvar och inte leva av andra, DÄRFÖR är sossar sossar, och jag ska fan inte vara någon jävla sosse.



Förstår ni nu?

2010-09-21 @ 23:25:58
Postat av: Matte

Fortfarande väldigt oklart varför man blir Moderat bara för att man hatar sossar? Du kunde kanske inte valt Centern? Fp? Nej Moderaterna ska de ju vara, mainstream och gott, bor ju på Värmdö och där är de Moderaterna som gäller? Eller hur tänker du?

2010-09-21 @ 23:37:31
Postat av: Hubbe

När det kommer till slutpunkten är det sossar mot moderater, och sen massa support partier. Jag vill hålla på det som är sossarnas största fiende. Men visst, jag skulle kunna spana in lite mer på folkpartiets politik, dem verkar jävligt sköna.

2010-09-22 @ 06:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0