Tips från coachen?

Jag har ett ytligt problem.
Jag har endast 4-pack, men vill ha 6-pack.
Hur fan fixar man till det?
.
Tänker inte lägga upp någon bild, för de blir en jävla aning för äckligt, men ni förstår nog vad jag menar. Skitskumt att få 4 och inte 6 kan jag tycka. Irriterande.
.
Några schysta övningar eller trix för att uppnå målet?

Kommentarer
Postat av: Matte

Vanligt problem antar jag, alla som har tränat någongtig i dina yngre dagar har ett grund pack, så oftast är det inte att man måste bygga magmuskler för att dom ska synas, utan det är ju det lilla lilla "fettet"/skinnet som täcker rutorna, och oftast så haran lite mer över dom 2 nedersta än dom andra, därför syns dom inte, så ah tips, fortsätt köra mycket magövningar, i övrigt så är det den hårda vägen som gäller, sluta med godis, läsk, glass, sluta äta kolhydrater minska kcal intaget och börja spring, enda sättet för att bränna det sista för att definera de nedra msgmusklerna, hårt som fan och allt drt jag nämnde ovan går inte speciellt bra ihop med att bygga muskler, så det är bara att välja, käka mycket och bli generellt bitig, dock då med 4 pack, eller dra ner på allt förutom protein intaget och definera fram 6 packet, stor stark och biff vs smal deffad beachbody, ba att välja ;)

2010-11-26 @ 17:01:02
Postat av: Hubbe

Även fast jag deffar syns det ju inte. Gick ju fan ner till 64 pannor i somras, men inte fan hjälpte det. Tror fan ärligt att de inte bara är kcal som bör minskas i sånna fall, utan att jag måste få till några bra övningar att träna den nedre delen ordentligt, för jag brukar alltid bara känna att det tar där uppe. Särskilt de två översta musklerna, de nedre känns knappt.



Så tror de är en kombination av att jag äter glass och skräpmat hela tiden, men också behöver träna nedre delen av magen mer.



Men till detta behöver jag tips.

2010-11-26 @ 18:07:12
URL: http://skrob.blogg.se/
Postat av: Matte

Isf så har du alldeles för små nedre magmuskler, alltså måste du "bulka" äta mycket och kcal rikt för att bygga upp dem, sen när du har byggt dom till en viss size, då måste du deffa bort det täckande fettet, detta är inget som går på 2 månader asså....

2010-11-26 @ 18:29:20
Postat av: Matte

Tips på övningar vet ja inte, det är basic övningarna dom gäller, finns inga tv-shops övningar som kan hjälpa dig, kika AKO 13 magövningar på YT och se om du får några tips :)

2010-11-26 @ 18:31:14
Postat av: Hubbe

S O F T.

Kanske borde börja med lite cardio. Kör ju inte ens uppvärmning, haha. Har sett Akos 13 övningar och prövat en av bollövningarna, men dem är helt vilda ;D



Återkommer med resultat.

2010-11-26 @ 18:39:29
Postat av: willé

funkar det inte med träning och hård deff, då funkar det kanske inte. Magrutor handlar mycket om genetik

2010-11-26 @ 22:56:13
Postat av: Matte

Ah man måste vara sjukt stark i magen för att klara av hans övningar, inget man börjar med direkt..

.

Haha, kan vara en bra plan huberto. Sant det som willer säger, hur dom sitter är förbestämt sen yngre dar, så om man får sena, breda, små osv är mycket upp till ens genetik.

2010-11-26 @ 23:15:50
Postat av: Hubbe

Har börjat känna för att undersöka om det är nåt där. Och har faktiskt börjat märka att dem syns ytterst lite. Skuggan av dem om man säger det metaforiskt. Så om jag tränar den nedre delen hårt och sen lyckas få bort den där centimetern med fett så blir de najs.



Dags med cardio. Horaah!

2010-11-27 @ 00:27:18
Postat av: seb

jagv villl ha sex pack. så som di ser ut sliöööe(lpmmmer du aldrig få en brud" ajasså eraäckliga svin. agagaggahajajajja 'cklöigha jävlar

2010-11-28 @ 03:24:42
Postat av: seb

jagv villl ha sex pack. så som di ser ut sliöööe(lpmmmer du aldrig få en brud" ajasså eraäckliga svin. agagaggahajajajja 'cklöigha jävlar

2010-11-28 @ 03:25:22
Postat av: Pauline

läser kommentarerna, Hubbe har du börjat dissa kolhydrater helt? Ingen bra ide. Det handlar om att äta rätt kolhydrater, inte ta bort intaget av det!

2010-11-28 @ 13:29:43
URL: http://paulinelinis.blogg.se/
Postat av: Pauline

Ok, jag förstår nu att du deffar. Du ska inte få i dig alls mycket kolhydrater om du inte vill öka i muskelmassa såklart (utan bara få bort fett från magen). Men något jag inte förstår är grejen med att du deffar? Man brukar köra en period där man bygger upp en massa med kolhydrater osv för att sen deffa så att musklerna kommer fram. Har ju inte sett dig på sistonde så det kanske är så du har gjort och egentligen har en massa muskler men vill att dem ska synas? För isåfall förstår jag dig. Det är ju aldrig snyggt att vara för smal och ha magrutor pga. det.

2010-11-28 @ 13:40:19
URL: http://paulinelinis.blogg.se/
Postat av: Hubbe

Pauline



Du har missuppfattat kommentarerna. Jag deffar inte. Jag "deffade" lite innan sommaren, men det slutade jag med efter drygt en månad när jag märkte att jag droppat nio kilon :O

Jag äter typ godis varje dag och käkar skräpmat i skolan! Kolhydrater går jag inte miste om. Det jag ville få ut av inlägget var grymma magövningar för den nedre delen av magen.



"De är ju aldrig snyggt att vara för smal och ha magrutor pga. det"

Nej ja vet, därför vill ja gå upp i vikt men ha kvar magen. Men vill dock ha två rutor till och har väldigt svårt att få det. Men ska som sagt börja köra lite kondition på gymmet också, jag värmer ju inte ens upp i nuläget liksom, hehe...



Dock ska jag nog "deffa" i typ en fett kort stund, typ två veckor innan jag ska till Spanien. Men de är en annan femma.

2010-11-28 @ 15:26:50
Postat av: Anonym

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/traning/article8196371.ab

2010-11-29 @ 14:23:10
Postat av: Hubbe

Vem fan länkar till sossebladet.se?



Ändå sjukt att Paulo gick upp 15,5kg på tre veckor genom att äta skräpmat, fan om jag inte tränar går jag NER i vikt, fastän jag går på VGY; skräpmat varje dag.



Men att äta hälsosamt och löpträna, det vet jag redan. Men jag vill ha magövningar som speciellt tar på de undre magmusklerna, för när jag "känner efter" som det stod i artikeln så har jag inte alls lika mycket till muskler där som ovanför, jag måste med andra ord träna den nedre delen på ett bättre sätt. Ska ju såklart börja springa lite också, men det är inte den stora boven.

2010-11-29 @ 17:32:45
URL: http://skrob.blogg.se/
Postat av: Anonym

Benlyft

2010-11-30 @ 16:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0