Slip n' Slide

Åkte till bastuflotten med mina kusiner, Kaisers, igår och badade och bastade, åt mat och fikade och chillade runt, väldigt soft åh trevligt, sov en del på båten också. NU ÄRE FREDAGSMYS, för nu är det slut med jobb!

När vi kom  hem blev de oxfilé och grejer, väldigt smaskigt må ja säga, sen blev det rush till bussen, åkte till hemmesta och träffade Jimmy och Tea. Vi gick in o satte oss på Grillen och så tog Jimmy en kebabtallrik och snackade om USA där han nyss vart.
Sen gick vi till Smedsvägen för att gå på en kille som hette Joakims 20års fest, där vi senare på kvällen skulle lira. Men innan dess var det rätt mkt chill, efter att vi soundcheckat drog vi till Shellevelen, och på vägen dit mötte vi Jeppe, Seb, Wille, Jennie och Malin som typ skulle dra till Kopparmora. Ah..
Efter att ja sen hade köpt en glass på Shelleven drog vi tillbaka till Joakims tomt där det bland annat fanns en 2 meter hög scen, en ramp gjord som en vattenrushkana, två partytält samt 2 bajamajor, och när allt drog igång ordentligt var de lite som att vara med i typ.. American Pie eller nåt?

Senare kom Jeppe, Seb, Wille och GB tillbaka från kopparmora och så stekte dem runt där och så, kvällen blev jäkligt skön förutom en ordentligt oskön incident vid Slip 'n Sliden, man annars vare fräs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0